Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ


(Το σκίτσο είναι του Κώστα Γρηγοριάδη)




-Αυτή την Κυριακή (1/3) αποκλειστικά στο ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Κρίσης Λεξιλόγιο», το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη,το οποίο ερμηνεύει τις λέξεις και τους κώδικες που κυριαρχούν στη ζωή μας!

Αυτό ήταν. Ο αμείλικτος πόλεμος της κυβέρνησης κατά των ολιγαρχών μόλις ξεκίνησε.
Το ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα δίνει σε προσφορά το βιβλίο του υπ. Οικονομικών (και όχι η ΑΥΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ)
Πρόκειται για μια φυσιολογική εξέλιξη μια και η μισή κυβέρνηση ξεροσταλιάζει από το πρωί ως το βράδι στα ΜΜΕ της διαπλοκής. Σαν τρυφερές θεραπαινίδες των ολιγαρχών και οι σημερινοί υπουργοί-όπως και οι προηγούμενοι-δίνουν τα ρέστα τους για δημοσιότητα.
Τα παιδιά δεν παίζονται.
Μπορούμε να φανταστούμε ότι εκεί στο ΕΘΝΟΣ δεν δίνουν το βιβλίο χωρίς την έγκριση του συγγραφέα, όταν μάλιστα εκείνος τυγχάνει και υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης.
Οσο για τον Βαρουφάκη περιέργως επαλήθευσε στην Γιάννα Παπαδάκου μια έντονη διαφωνία με τον Ντάισεμπλουμ στο γραφείο του με παρόντα τόν Μοσκοβισί. 
Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιάνη στην Γιάννα Παπαδάκου>



Παραιτήθηκε ο Μπόμπολας και πήγε ο …Μπόμπολας!



Τις αλλαγές στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου γνωστοποίησε η Πήγασος Εκδοτική. Κατόπιν της παραίτησης του προέδρου του ΔΣ Γιώργου Μπόμπολα, νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Φώτης Μπόμπολας.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας, «η ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακοινώνει, ότι κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 20ης Φεβρουαρίου 2015 αποφασίστηκε, κατόπιν της παραιτήσεως του Προέδρου Δ.Σ. – Μη Εκτελεστικού Μέλους και σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρίας, τα υπόλοιπα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσουν τη διαχείριση και την εκπροσώπηση της Εταιρίας, ν’ ανακατανεμηθεί το αξίωμα του Προέδρου και ν’ επανορισθούν οι ιδιότητες των Μελών του Δ.Σ. ως Εκτελεστικών ή μη, διαμορφούμενης της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», ως ακολούθως:
Φώτιος Γεωργίου Μπόμπολας, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος.
Σπύρος Αναστασίου Βενέτης, Μέλος Δ.Σ. – Εκτελεστικό Μέλος.
Χρήστος Σπυρίδωνος Πατέλης, Μέλος Δ.Σ. – Μη Εκτελεστικό Μέλος.
Χρήστος Ευθυμίου Μάρης, Μέλος Δ.Σ. – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.
Λάμπρος Βασιλείου Φώτογλου, Μέλος Δ.Σ. – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος».