Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

TOP ILLUMINATI GRAND WIZARD: "WE CONTROL ISLAM AND WE'LL USE IT TO DESTROY THE WEST" [WW3]





Κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου, ο Άλμπερτ Πάικ υπηρέτησε ως Ταξίαρχος στον ομοσπονδιακό στρατό.

Μετά τον πόλεμο καταδικάστηκε για προδοσία, όμως έλαβε χάρη από τον Μασόνο πρόεδρο των ΗΠΑ Άντριου Τζόνσον.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός από τους ομοσπονδιακούς για τον οποίο υπάρχει ένα άγαλμα αφιερωμένο προς τιμήν του στην Ουάσιγκτον.

Εκτός από μασόνος 33ου βαθμού και ηγέτης της Κου Κλουξ Κλαν, ο Πάικ ήταν επίσης λάτρης του Εωσφόρου.

Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ως Μεγάλος Μάγιστρος του Τάγματος του Παλλάδιου, μίας σέκτας που λάτρευε τον Σατανά, ήταν σε θέση να καλέσει τον Εωσφόρο κατά βούληση.

Οι ηγέτες της βιομηχανίας, της ψυχαγωγίας, της CIA, των κυβερνήσεων αλλά και των εθνικών στρατών καθοδηγούνται από την παγκόσμια ελίτ που πολεμά για την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας (ή αλήθειας;), υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκόσμιους πολέμους, το τέλος των οποίων θα εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, στον Τζουζέπε Ματσίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής Μασονίας, στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάικ, πέρα από τέκτοντας ήταν ιλλουμινάτι, αλλά και δημιουργός μίας σέκτας που πίστευε στον Εωσφόρο, με το όνομα «Τάγμα του Παλλάδιου»…

Σχετικά με την αυθεντικότητα της επιστολής, έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών, η οποία έχει μεταφερθεί και στο αμερικανικό διαδίκτυο, σε πολλά site και forum. Το περιεχόμενο όμως της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτους να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού…

Ο Β’ Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, θα ισχυροποιήσει τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά κατέλαβαν την μισή)… Ο Γ’ Παγκόσμιος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…» Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ’ παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες.


Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής. Μία σειρά από συγγραφείς, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ, αλλά και ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζουν πως οι Ελίτ, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα, επεξεργάζονται ένα σχέδιο κυριαρχίας στον πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.


In this documentary short we discuss Albert Pike's Three World War Predictions. There are websites with this information, however I believe the most important aspect of the predictions is that the Illuminati is using Islam to accomplish its goals. Albert Pike openly stated that Islam will be the central component in a war against the West, and that the Illuminati will lead Islam into direct confrontation with the West. We have already seen what the New World Order has done with Islam, and that is to foment a crisis and watch as Brussels, Begium and Paris, France attacks happen. But it's all been planned, setting the stage for WW3. Just as they set the stage for WW1 and WW2.

After Islam is used for its purpose, it will be done away with to make way for the religious system of pure Luciferianism. All Muslims will partake in the new system and worship Lucifer.