Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ“O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛIΞΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 

Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΦΑ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΜΕΓΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ. Η ΥΛΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΕΣΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗ ΣΕ ΘΕΟ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.

ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ.

Η ΓΙΟΓΚΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΜΕΓΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΪΚΟΤΗΤΑ. Η ΓΙΟΓΚΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟ ΣΑΜΑΝΤΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟ
 ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ, ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ, ΣΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΟΥΤΡΕΣ. Η ΓΙΟΓΚΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΕΠΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΣΕ ΕΠΤΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΣΕ
 ΕΠΤΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑΧΑΣΡΑΡ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΜΕΓΑ. 


ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΓΙΟΓΚΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΡΑΚΡΙΤΙ – ΦΥΣΗ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ.


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ, ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: Η ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. 

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ, ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ. ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ. 


ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΕΝΤΡΑ: Η ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΕΤΣΙ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΘΕΙ. Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΑΠΟ΄ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ. ΤΩΡΑ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ. ΕΤΣΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.

ΕΤΣΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ.

ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
 ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΗΛΑΖΕΙ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΛΕΕΙ: «ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ». Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΔΕΣ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
 ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΕΤΣΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ: ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΣΤΟ. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ. Ο ΦΡΟΫΝΤ, Ο ΓΙΟΥΝΓΚ, Ο ΑΝΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΣΤΟ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ Ο ΓΙΟΥΝΓΚ – ΕΝΩ Ο ΦΡΟΫΝΤ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. Ο ΓΙΟΥΝΓΚ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ – ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ
 ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

Ο ΦΡΟΫΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. Ο ΓΙΟΥΝΓΚ ΓΕΡΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΦΡΟΫΝΤ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΓΚ. ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΟΫΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΓΚ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ.

ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ Ή ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΛΙ – Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΝΟΥ – ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΣΙΒΑ. ΕΧΕΙ ΧΟΡΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΑ, ΠΟΥ Ο ΣΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ. Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ. 


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΑΥΡΗ; ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΙ. ΚΑΛΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ; ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΓΡΙΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΣΤΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑYΡΟΣ, ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ; ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ
 ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΤΟΤΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΙΗΤΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑN ΖΩΓΡΑΦΟ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΟΡΕΥΤΗ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΥΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΙΩΘΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ; ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΣΜΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ. Η ΡΙΖΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ. ΤΟ
 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΥΚΛΙΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΔΑΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΓΩΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

ΟΤΑΝ ΔΥΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ.

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΥΡΟΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ.

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ. Η ΗΛΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΕΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΩ ‘ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ’. ΕΝΑΣ ΒΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΣ + ΦΕΓΓΑΡΙ + ΠΕΡΑ, ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ‘ΠΕΡΑ’. ΑΥΤΟ ΤΟ ‘ΠΕΡΑ’ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΔΩΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΗΛΙΟΣ + ΠΕΡΑ = ΠΑΤΑΝΤΖΑΛΙ, ΜΑΧΑΒΙΡΑΣ, ΓΙΟΓΚΑ. ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑ, Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΥΣΤΕΡΑ, ΗΛΙΟΣ + ΦΕΓΓΑΡΙ + ΠΕΡΑ = ΤΑΝΤΡΑ. ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑ, Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ.

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΕΓΓΑΡΙ + ΠΕΡΑ = ΜΗΡΑ, ΙΗΣΟΥΣ. ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑ, ΟΜΩΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΑ: ΜΠΟΝΤΙΝΤΑΡΜΑ, ΛΑΟ ΤΣΟΥ, ΖΕΝ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΟΥΤΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ.

Ο ΛΑΟ ΤΣΟΥ ΛΕΕΙ: «ΤΟ ΤΑΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΑΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΨΕΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ».

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ, ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΟΣ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΑΜΥΑΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΝΤΑ. 

ΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ. ΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΙΟΡΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΙΟΡΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ, ΣΤΟ ΜΟΥΛΑΝΤΑΡΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΟΡΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ, ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΔΙΟΡΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΚΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΦΥΣΗ – ΠΕΣ ΤΟ ΘΕΟ Ή ΤΕΛΕΙΑ ΟΝΤΑ – ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΓΕΝΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ. ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ
 ΣΑΧΑΣΡΑΡ, ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΤΣΑΚΡΑ, ΓΕΝΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ – Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ Ή ΠΕΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
 Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ.

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΝΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ. Ή ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΡΥΑΔΕΣ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΝΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ, ΘΑ ΙΔΡΩΝΕΙΣ.

Η ΓΙΟΓΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΓΚΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ. ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΡΙΤΕΡΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΝΕΥΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΣΙΓΣ-ΣΙΓΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΤΟΤΕ ΣΗΚΩ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ, ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ, ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ. Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.

ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΚΑΘΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ. ΦΕΡΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕ: Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΘΕΣ ΚΑΛΑ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΥΓΑΔΙΣΕΙΣ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ – ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ; Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΩΤΑ.

Η ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙΣ. ΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΦΥΡΩΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ
 ΣΑΧΑΣΡΑΡ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΜΕΓΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΕΝΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ, ΠΛΗΡΗΣ.

Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΑΚΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΗ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΑ ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΩΝ. ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟ ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΩΝ.

ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΚΑΠΩΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΕΣ, ΚΑΠΩΣ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΕΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ. ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΚΑΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ.

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ; ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ Μ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΤΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ.

ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ
 ΣΑΧΑΣΡΑΡ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ Ή ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΩΣ ΑΠΛΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΝ.ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΑΜΥΑΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΝΤΑ.Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Η ΣΑΜΥΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΡΩΤΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ, ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΕΞ. ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ, ΣΤΟ
 ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ, ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΥΛΝΤΑΡΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟΣΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ – ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΑΠΟ ΟΤΑΝ Η ΗΛΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. ΤΟΤΕ, Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠ΄ΕΞΩ, ΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΥΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΑΠΛΩΣ ΔΥΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΡΙΒΟΥΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΗΛΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ
 ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ
 ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!

ΑΥΤΗ Η ΣΟΥΤΡΑ ΛΕΕΙ: ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ
 ΣΑΧΑΣΡΑΡ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ Ο ΠΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΙΝΤΙΣ.

ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ, ΤΟ
 ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΩΤΟΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΤΑΛΑ. ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΤΑΛΑ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΑΝ ΛΩΤΟΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΠΕΤΑΛΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ. 

ΣΥΝΗΘΩΣ, ΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ, Ο ΛΩΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΑΥΤΟ, ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΛΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ – ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ – ΥΣΤΕΡΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΩΤΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΘΙΖΕΙ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΟΤΙ: «ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΣΑΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ». 


ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΕΓΓΑΡΙΩΝ.

ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΟΙ. ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΗΛΥΚΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΣΤΑΣΗ.

Ο ΣΙΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΣΤΑΣΗ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΚΤΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ
 ΣΑΧΑΣΡΑΡ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΜΕΓΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ, ΤΗΣ ΤΑΝΤΡΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΙΒΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΚΤΙ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. 


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΤΙΜΠΑ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. 

Η ΛΕΞΗ
 ΠΡΑΤΙΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΕΙ. ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.

Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ. ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η
 ΠΡΑΤΙΜΠΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ. Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΗΔΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Η ΝΟΗΣΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ.

Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΄ΓΙΑΤΙ΄. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΄ΣΥΝΕΠΩΣ΄ΣΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ. ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ.

Η
 ΠΡΑΤΙΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΝΤΖΑΛΙ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΑΤΙΜΠΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, Η
 ΠΡΑΤΙΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΤΙΜΠΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ, ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ – ΤΟ ΠΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΤΙΜΠΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ».

ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ
 ΣΑΧΑΣΡΑΡ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΩΚΕΑΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΡΓΑΣΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Σ΄ΑΥΤΟ, ΥΠΑΡΧΕΙΠΡΑΤΙΜΠΑ. ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ. ΤΟΤΕ, Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΠΟΥ ΨΗΛΑΦΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ. Η
ΠΡΑΤΙΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΥΓΙΗ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ.

Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ, Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ. Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΙ ΑΠΛΩΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΗΓΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ. ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΨΗΛΑΦΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΨΗΛΑΦΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Η
 ΠΡΑΤΙΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ. ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΑΝΟΗΤΑ, ΚΑΠΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ.

ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ, Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ. Η ΝΟΗΣΗ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΜΑ. Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ. ΚΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΑΤΑΝΤΖΑΛΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ: «
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΤΙΜΠΑ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ». ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Η ΠΡΑΤΙΜΠΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ
 ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΣΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ”
OSHO - “THE ALPHA AND THE OMEGA”, VOLUME 3.