Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

O STANTON T. FRIEDMAN ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ UFO


Αποσπάσματα συνέντευξης που έδωσε ο αστροφυσικός S. Friedman στις 12/11/2011 για την απάντηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. 


Άρθρο, μετάφραση του Π.Δοξάκη 

Τα μέλη του προσωπικού του Γραφείου της Επιστημονικής και Τεχνολογικής Πολιτικής του Εκτελεστικού Γραφείου του Προέδρου στο νέο κτίριο στην Ουάσιγκτον, συζήτησαν για το πώς να ανταποκριθούν σε μια αίτηση για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων σχετικά με ΑΤΙΑ. Υποψιάζομαι ότι κανείς δεν ήξερε για τον τεράστιο όγκο των διαθέσιμων πληροφοριών που δείχνουν ότι όχι μόνο υπάρχουν  αλλοδαποί επισκέπτες, αλλά ότι  οι ΗΠΑ και η άλλες κυβερνήσεις έχουν απόκρυψη πληροφορίες για πολλές δεκαετίες. Η απάντηση δείχνει σίγουρα εσκεμμένα ψέματα και διαστρέβλωση της αλήθειας ή ολική άγνοια.

Η αναφορά, που είχε  υποβληθεί από την ερευνητική ομάδα Paradigm Steve Bassett, ήταν κάπως έτσι:
"Εμείς, οι υπογράφοντες συνιστούμε θερμά στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσουν επίσημα μια εξωγήινη παρουσία μπορεί να ασκούν επιρροή  στο ανθρώπινο γένος και να απελευθερώσει αμέσως από το δημόσιο τομέα όλα τα αρχεία από όλους τους οργανισμούς και στρατιωτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με το φαινόμενο αυτό".

Ο υπεύθυνος για την απάντηση ήταν ο Κ. Larson που παραδέχεται γενναιόδωρα ότι "οι πιθανότητες είναι αρκετά υψηλές ότι κάπου ανάμεσα στα τρισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια αστέρια στο σύμπαν υπάρχει ένας πλανήτης, εκτός από τον δικό μας οπού θα υπάρχουν σίγουρα αλλοδαποί ".  Αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει που,; όταν δεν υπάρχουν δεδομένα. Επίσης, ανόητα αναφέρει ότι "οι πιθανότητες για επαφή με καμία από αυτές της αλλοδαπές φυλές και  ειδικά με ευφυή πλάσματα είναι εξαιρετικά μικρές με δεδομένο τις αποστάσεις "

Ωστόσο, όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι εκθέσεις οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εθνική ασφάλεια σε σχέση με το φαινόμενο των UFO θα συνεχίσει να εξασκείται μέσα από τις πάγιες διαδικασίες της Πολεμικής Αεροπορίας που έχουν σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό .Όταν έκλεισε ως αποτέλεσμα το υπόμνημα Bolender και για περισσότερα από 40 χρόνια έρευνας, από τότε, έχουν αναφέρει στο κοινό ψευδώς ότι δεν υπήρξε καμία ανησυχία της κυβέρνησης με τα UFO.   Στα τέλη του 2011 είχαν υπάρξει επίσημες κανονιστικές ρυθμίσεις σε ισχύ την καθοδήγηση στρατιωτικών πιλότων πώς να αντιμετωπίζουν τα UFO.  Πού είναι όλα αυτά τα δεδομένα;  Δεν υπάρχουν στοιχεία που κρύβονται?

Επιδέξια κατασκευασμένα ψέματα και εξαπάτηση!
Εάν δεν υπήρχε απειλή για την εθνική ασφάλεια, γιατί οι στρατιωτικοί πιλότοι επίσημα διατάχτηκα από το 1952 να καταρρίπτουν τα UFO.

Μια ειδική υποεπιτροπή για τα UFO από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο από επιστήμονες του Διαστήματος και το Αμερικανικό Ινστιτούτο Αεροναυτικής και Αστροναυτικής, ανέφερε ότι το 30% από τις 117 υποθέσεις που μελέτησε λεπτομερώς δεν μπόρεσαν να εξακριβωθούν. Υπήρχε επίσης η αναφορά από την Ιαπωνία σε πτήση Air Lines Ν, 1628 του Νοέμβριο του 1986, όπου συμμετείχαν αναφορες εδάφους και ραντάρ αέρος, αλλά και  μάρτυρες. Τα στοιχεία της εγκατάστασης των ραντάρ FAA κατασχεθήκαν από την κυβέρνηση. Το περιστατικό αφορούσε ένα αντικείμενο που ήταν διπλάσια σε μέγεθος από ένα αεροπλανοφόρο.

Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια παρωδία σε βάρος του δημοσίου βίου και του Τύπου. Εάν η συζήτηση ήταν σε ένα δικαστήριο, ο Lawson θα έπρεπε να καταδικαστεί για ψευδορκία.

ΠΗΓΗ