Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ANONYMOUS





Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές. Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας!

Σε μια εντυπωσιακή κίνηση η οποία έχει πολιτικών ελευθεριών τραύλισμα με δυσπιστία, η Γερουσία των ΗΠΑ έχει περάσει ένα νομοσχέδιο με το οποιο ουσιαστικά τερματιζει τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων στην Αμερική.


Η Πραξη Εγκριση για την Εθνική Αμυνα εχει χαρακτηρίστει ως η πιο προδοτική πράξη ποτε, απο τη Γερουσια,και η “ γλώσσα”(ο τροπος γραφης/σκεψης) του νομοσχεδίου είναι έξυπνα σχεδιασμένη/γραμμενη ωστε να σας κάνει να νομίσετε ότι δεν ισχύει για τους Αμερικανούς, αλλά προς το τέλος του νομοσχεδίου,λέει ουσιαστικά πως μπορεί να ισχύσει για τους Αμερικανούς, ”αν εμεις το θελησουμε”.  (Η Γερουσια).

Περίληψη νομοσχεδίου & καθεστώτος, 112η Κογκρέσο (2011 – 2012) | S.1867
Τελικος Τίτλος: Πραξη Εγκριση για την Εθνική Αμυνα.

Αυτό το νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε αργά χθες το βράδυ με τελικη ψηφοφορία 93-7, κηρύσσει το σύνολο των ΗΠΑ να είναι ένα “ πεδίο μάχης” πάνω στο οποιο αμερικανικες στρατιωτικες δυνάμεις μπορούν να δρουν με ατιμωρησία, επιτακτικό Posse Comitatus και τη χορήγηση στο στρατο της ανεξέλεγκτης εξουσίας για τη σύλληψη, κράτηση, ανάκριση ακόμη και δολοφονία, σε πολιτες των ΗΠΑ με ατιμωρησία.

(Posse Comitatus = ομοσπονδιακή νομοθεσία Ηνωμένων Πολιτειών που απαγορεύει στα μέλη των ενόπλων δυνάμεων από την άσκηση των αρμοδιοτήτων της διατηρησης «νόμου και την τάξη» σε μη ομοσπονδιακες ιδιοκτησίες).

Ακόμη και το περιοδικό Wired εξοργίστηκε με αυτό το νομοσχέδιο, αναφέροντας:

“ Η Γερουσία βαζει το Στρατο να σας “ κλεισει μεσα” χωρίς δίκη”.

…η εντολή για χρήση στρατιωτικων συλληψεων σε υποθέσεις τρομοκρατίας δεν περιορίζεται μονο σε αλλοδαπούς.Προκαλεί σύγχυση, επειδή δύο διαφορετικά τμήματα του νομοσχεδίου φαίνεται να αντιφάσκουν μεταξύ τους, αλλά κατά την κρίση του Robert Chesney του Πανεπιστημίου του Τέξας “ Οι πολίτες των ΗΠΑ περιλαμβανονται στην επιδοση της αρχής κράτησης” (απο το στρατο).

Το πέρασμα του νόμου αυτού δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ολοκληρωτική κήρυξη πολέμου κατά του αμερικανικού λαού από τη στρατό-συνδεδεμένη ελίτ εξουσίας. Αν αυτό εφαρμοστει νομικα, θα καταλυσει τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων και θα απελευθερωσει κατά της Αμερικής μια ολικη στρατιωτική δικτατορία, πλήρης, με μυστικές συλλήψεις, μυστικές φυλακές, παράνομες ανακρίσεις, επ ‘αόριστον, χωρίς ποτέ να απαγγελθεί κατηγορία για εγκλήματα, βασανιστήρια κατα των Αμερικανών, ακόμα και τη «δικαιολογημένη δολοφονία» των πολιτών των ΗΠΑ εδώ σε αμερικανικό έδαφος!

Εάν δεν έχετε ακόμα ξυπνήσει σχετικα με την πραγματικότητα του αστυνομοκρατουμενου κράτους που έχουμε, σας προειδοποιουμε για αυτο.Ελπίζω να εχετε συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος τελειώνει.

Μόλις αυτό γίνει νόμος, δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα στην Αμερική.Χωρίς τις οφειλόμενες διαδικασίες, χωρίς δικαίωμα λόγου χωρις πρώτη τροποποίηση,δεν έχετε δικαίωμα να παραμείνετε σιωπηλοι, τίποτα!!!

Η Γερουσία των ΗΠΑ δεν θέλει να μιλησουμε. Υποψιάζομαι ότι ακόμη και τώρα οι εντολές που δοθηκαν σε τηλέφωνα και οι άνδρες με τα όπλα θα είναι σύντομα εν ενεργεια. Γιατί; Επειδή ενώ το γκλομπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της συνομιλίας, τα λόγια θα διατηρούν πάντοτε την εξουσία τους. Οι λέξεις προσφέρουν την εξεφραση για την έννοια και για εκείνους που θα ακούσουν, την έκφραση της αλήθειας. Και η αλήθεια είναι, πως κατι παει στραβα με αυτή τη χώρα, έτσι δεν είναι;

Σκληρότητα και αδικία … μισαλλοδοξία και καταπίεση. Και όπου είχατε την ελευθερία να αντιταχθεί, σχετικα με το να σκεφτόσαστε και να μιλάτε, όπως αρμοζει, έχετε τώρα λογοκριτές και συστήματα επιτήρησης, τον εξαναγκασμό της συμμόρφωσης σας και την αποχαυνωση σας. Πώς συνέβη αυτό; Ποιος φταίει; Καλά σίγουρα υπάρχουν εκείνοι που είναι πιο υπεύθυνοι από άλλους, και αυτοί θα θεωρηθούν υπεύθυνοι. Αλλά και πάλι, να πούμε την αλήθεια …εάν ψάχνετε για τον ένοχο …χρειαζεται μονο να κοιταχτειτε σε έναν καθρέφτη.

Ξέρω γιατί το κανατε. Ξέρω ότι ησασταν φοβισμένοι. Ποιος δεν θα ήταν; Πόλεμος. Τρόμος. Ασθένειες.

Υπήρχαν μια μυριάδα προβλήματα που συνωμότησαν για να διαφθείρουν τον λόγο σας και σας ληστέψαν την κοινή λογική σας. Ο φόβος πήρε ο,τι καλύτερο ειχατε και μεσα στον πανικό σας, στραφηκατε προς τον τωρινο Πρόεδρο ,στην εντολή του Μπαράκ Ομπάμα!!! Σας υποσχέθηκε ταξη! Σας υποσχέθηκε ειρήνη! Και το μόνο που ζήτησε σε αντάλλαγμα…ήταν η σιωπηλή, υπάκουη συγκατάθεσή σας.

Περισσότερα από τετρακόσια χρόνια πριν, ένας μεγάλος πολίτης επιθυμούσε να ενσωματώσει την πέμπτη του Νοεμβρίου για πάντα στη μνήμη μας. Ελπίδα του ήταν να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η δικαιοσύνη και η ελευθερία είναι κάτι περισσότερο από λόγια – είναι προοπτικές. Έτσι, αν δεν έχετε δει τίποτα, αν τα εγκλήματα αυτής της κυβέρνησης παραμένουν άγνωστα σε σας, τότε θα έλεγα ότι εσεις επιτρεψατε την πέμπτη του Νοεμβρίου να περάσει απαρατηρητη.

Αλλά Εάν βλέπετε αυτό που βλέπω, αν αισθάνεστε όπως αισθάνομαι, και αν ψαξετε, όπως έχω ψαξει … τότε σας ζητώ να σταθείτε δίπλα ο ένας στον άλλο, ένα έτος μετα από την 5 Νοέμβρη του 2011, έξω από τις πύλες του κάθε δικαστηρίου της κάθε πόλης διεκδικοντας τα δικαιώματά μας!

Μαζί στεκόμαστε ενάντια στην αδικία της δικής μας κυβέρνησης.

Είμαστε ανώνυμοι.Είμαστε Λεγεώνα.Ενωμένοι ως ένα.Διαιρεμενοι με το μηδέν.Δεν συγχωρούμε τη λογοκρισία.Δεν ξεχνάμε την καταπίεση.Γερουσία των ΗΠΑ …Να μας περιμενετε!!