Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

DIVINE INTERVENTION: SECTION I - DEFEATING FINANCIAL TYRANNY






David Wilcock συνέντευξη με άτομο από το πεντάγωνο με κωδικό όνομα Drake. Τα κύρια σημεία που τονίζονται στην συνέντευξη:

1) Ο κύριος αυτός που αποκαλείτε Drake για λόγους ασφαλείας για να μην τον σκοτώσουν ενημερώνει ότι η ιστοσελίδα που βγάζουν τα νέα με το τι θα κάνουν είναι η freedomreigns.us

2) Ενημερώνει ότι το θέμα αυτό το πλάνο δηλαδή να ρίξουν τους illuminati, cabal και όσους παίζουν βρόμικα παιχνίδια είναι πολύ παλιό και δεν είναι πρόσφατο. Δίνει στοιχειά ότι πάει πίσω στις μέρες του πολέμου του Vietnam. Δηλώνει ότι η πλειοψηφία των στρατηγών του πενταγώνου είναι κατά των ακραίων τακτικών εξολοθρεύσεις πολιτών και πολιτισμών.

3) Επίσης ενημερώνει ότι οι συλλήψεις τον cabal, illuminati και λοιπόν είναι καθαρά νομική διαδικασία και όχι εξέγερση η ανατροπή του συστήματος. Η διαδικασία των συλλήψεων βασίζεται σε νομοσχέδια και διαδικασίες η οποίες είναι νομιμότατες.

4) Δηλώνει ότι κάποια άτομα έχουν συλληφθεί ήδη αλλά δεν είναι τα κυρίως κεφάλια που διοικούν τον κόσμο. Πολλά από τα άτομα που είναι να συλληφθούν έχουν ξεκινήσει να κρύβονται ήδη. Δηλώνει ότι ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια τη κάνει ο καθένας και θα συλληφθούν όλοι ανεξαρτήτως το τι κάνουν και που πάνε.

5) Όταν ξεκινήσουν οι συλλήψεις θα ύπαρξη blackout στα αεροδρόμια στους δορυφόρους και άλλα κομβικά σημεία ώστε να μπορέσουν ποιο εύκολα να τους βουτήξουν όλους .…


6) Ενημερώνει ότι αναλόγως την περιοχή που είναι ο καθένας να εφοδιαστούμε με τρόφιμα και απαραίτητα αγαθά τουλάχιστον για μια εβδομάδα στην καλύτερη όποιος θέλει προετοιμάζετε για ένα μήνα. 

7) Ο στρατός θα παραβρεθεί στης συλλήψεις για βοήθεια και μόνο. Δεν είναι στρατιωτική επιχείρηση είναι επιχείρηση του νόμου και της αστυνομίας. Ο στρατός θα υπάρξει σαν βοηθητικό όργανο.

8) Τονίζει την σημαντικότητα ότι μπορεί να υπάρξει αρκετή κοινωνική διαταραχή και είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμη και να αποφύγουμε διαδηλώσεις ιδικά της ημέρες των συλλήψεων των cabal.

9) Επίσης εξηγεί ότι πολύ σύντομα μετά την συλλήψεις θα προωθηθεί το καινούργιο οικονομικό σύστημα όπως και πολιτικό βασιζόμενο στις ηθικές αξίες του ανθρώπου και το κοινωνικό δίκαιο.

10) Επίσης ετοιμάζουν να προωθήσουν και καινούργια τεχνολογία η οποία θα λύσει πολλά βοιωτικά προβλήματα που έχει η ανθρωπότητα. 1) Μηχανές που παράγουν ενεργεία χωρείς την ανάγκη της χρήσεις καύσιμης ύλης. 2) μηχανήματα που συνθέτουν την ενέργεια της ατμόσφαιρας και μπορούν να παράγουν φαγητό και άλλα αντικείμενα όπως ρούχα. Το μηχάνημα αυτό λειτουργεί και κατευθύνετε από την ανθρώπινη σκέψη. 3 σπίτια και μεταφορικά μέσα που θα είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλων.

11) Τέλος στην συνέντευξη συζητείτε ότι υπάρχουν πλέον σε δημόσια έγγραφα 50 περίπου περιπτώσεις όπου στρατιωτικά όπλα (τανκς, ρουκέτες, δορυφόροι κτλ) μπλοκάρουν και δεν λειτουργούν. Κάτι σαν να επεμβαίνει και δεν επιτρέπει την εκκίνηση νέου πολέμου.

πηγη μεταφρασης : κατοχικα νεα