Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΟ "ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ"


 ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ!




  • Έρχονται οι Άραβες
Μαζικές πωλήσεις ελληνικών νησιών στο «αμέσως επόμενο διάστημα»
01/02/2015 08:00


Ελληνικά νησιά βρίσκονται προς πώληση με τιμή έναρξης το ένα εκατομμύριο ευρώ. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό «Ansamed», τους ερχόμενους μήνες αναμένονται να αυξηθούν οι πωλήσεις ελληνικών νησιών καθώς υπάρχει κινητικότητα στην κτηματαγορά, με τη μεγαλύτερη ζήτηση να παρατηρείται για τα νησιά του Ιονίου Πελάγους.

Αυτή την εποχή πωλούνται 50 ιδιωτικά νησιά και οι πλείστοι ενδιαφερόμενοι προέρχονται από χώρες εκτός της ΕΕ, κυρίως αραβικές χώρες.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται, επίσης, ότι λόγω της πολιτικής αστάθειας στη χώρα οι αγοραστές πιέζουν για μειώσεις στις τιμές και ότι από την αρχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα οι τιμές των ιδιωτικών νησιών έχουν μειωθεί κατά 40%, καθιστώντας τα πιο φθηνά στην παγκόσμια αγορά.

Όπως γράφει και η ελληνική εφημερίδα «Καθημερινή», επικαλούμενη δικές της πηγές, το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται «βροχή» αιτήσεων προς το ελληνικό Υπουργείο Άμυνας, ώστε να διευκρινιστούν ζητήματα σχετικά με το αν επιτρέπει ή όχι τη μεταβίβασή τους, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για την πώληση νησιών είναι η έγκριση του Υπουργείου Άμυνας, για λόγους εθνικής ασφάλειας.