Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ




ΑΝ αληθεύουν αυτά, τι σκοπεύουν να πράξουν οι βουλευτές που μέχρι και σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους;;;

ΥΣ
Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΗΣ...ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...

Εμείς πάντως στην ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ οφείλουμε να αναπαράγουμε τις διαπιστώσεις.ερωτήσεις και την αγωνία όλων όσων θέλουν το καλό αυτής της δόλιας ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!




Δικηγόρος Τάσος Μπανάκος


Πέφτουν οι μάσκες!!!

Ο Βαρουφάκης τώρα αποκαλύπτει ότι είχε ΕΝΤΟΛΗ για «συμφωνία» και όχι για ρήξη!

1ον) Να αποκαλύψει λοιπόν από ποιόν είχε «εντολή», ποιος του έδωσε την συγκεκριμένη εντολή!!!

Τι είδους συμφωνία?

Παράταση της «Δανειακής σύμβασης»-«Μνημονίου»?

Ποιος του έδωσε την εντολή να ζητήσει παράταση της «Δανειακής σύμβασης»?

Η «Αίτηση παράτασης» από πλευράς «Οφειλέτη» προς τον «Δανειστή»,σημαίνει Νομικά, επίσημη ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του «ΧΡΕΟΥΣ»!!! Άρα για ποιο λόγο γίνεται εκ των υστέρων οποιοσδήποτε συζήτηση για δήθεν «Λογιστικό έλεγχο του χρέους»?

Προφανώς για εσωτερική κατανάλωση και μόνον! Αφού και οι φοιτητές της Νομικής ακόμη γνωρίζουν, ότι σε οποιαδήποτε Νομική διαμάχη, Δικαστική ή εξώδικη, η πλευρά των «Δανειστών» θα επικαλεστεί την «Αίτηση παράτασης της Δανειακής Σύμβασης» από τον «οφειλέτη»!

Με «Αγγλικό Δίκαιο» και με έδρα Δικαστηρίου τα «Δικαστήρια του Λουξεμβούργου»?

Η προσφυγή στα δικαστήρια του Λουξεμβούργου, τα οποία σύμφωνα με τη δανειακή είναι τα μόνα αρμόδια, "εφαρμόζεται προς όφελος μόνον του ΕΤΧΣ", δηλαδή των δανειστών!!!

Με «παραίτηση από όλα τα δικαιώματα της ασυλίας της Εθνικής κυριαρχίας και του συνόλου της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους», που μπορεί να κατασχεθεί οποτεδήποτε επιθυμούν οι «δανειστές»?

Μια αποικιοκρατική σύμβαση που ούτε στις ζούγκλες, στις Μπανανίες της Αφρικής δεν έχει αποτολμηθεί να εφαρμοστεί! Είναι πρωτοφανής στα Διεθνή νομικά δεδομένα! Ποιόν κοροϊδεύουν οι Κύριοι!! Τον εαυτό τους?

Ισχύουν όσα ίσχυαν και μας δεσμεύουν με την «πρώτη Δανειακή», αυτό σημαίνει παράταση, όλες οι δεσμεύσεις της Χώρας προς τους Δανειστές ισχύουν και όλα τα άλλα είναι χόρτο για κατανάλωση!

Και όχι μόνο ότι δεσμευτήκαμε περαιτέρω με την συμφωνία, αλλά δεν εξασφαλίσθηκαν ούτε καν τα χρήματα σε μια περίοδο που η Χώρα έχει ταμιακό κενό και δεν είναι πλέον σίγουρα τα υπολειπόμενα 7,2 δις Ευρώ! Γιαυτό ειρωνεύονται οι «προηγούμενοι» ότι έχασαν και τα λεφτά, γιατί τώρα εξαρτάται η οποιαδήποτε εκταμίευση από την «αξιολόγηση» (δηλ τις επιθυμίες και προσταγές των «Δανειστών») του «προγράμματος» (δηλ. του μνημονίου)! Αφού έχει προβλεφθεί ότι με την έστω και ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ και μόνο της αποπληρωμής έστω και ΜΙΑΣ δόσης, οι δανειστές μπορούν να προβούν σε οποιαδήποτε ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ περιουσιακών της Ελλάδας, αφού έχουν συμφωνήσει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας!!!

Και τώρα θα βρουν τα λεφτά από τα Ασφαλιστικά Ταμεία!!!!

-Μάλιστα ενεργοποιούν την περιβόητη «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ», υπερεθνικού κέντρου εξουσίας, η οποία εφαρμόζεται σε Μπανανίες και αποικίες μόνο και όχι σε Ευρωπαϊκά Κράτη!.

-Αποδέχθηκαν και «βάφτισαν» το «χρέος» «Βιώσιμο»!

Αυτή ήταν η ΕΝΤΟΛΗ από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?

Αυτή την εντολή τους έδωσε?

Διαπράχθηκε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ της εντολής του Λαού από τους ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ! Υπερέβησαν τα ΟΡΙΑ της εντολής, ΔΡΟΥΝ πέραν των ορίων της εντολής και εξουσιοδότησης πλέον, έχοντας εξαπατήσει τον Λαό, διότι το πρόγραμμα, οι προγραμματικές δηλώσεις και προεκλογικές εξαγγελίες, που αποτέλεσαν το «συμβόλαιο», την «συμφωνία» με το Λαό δεν τηρήθηκε! ΑΚΥΡΑ όλα λοιπόν! Και αυτά που έκαναν και αυτά που θα κάνουν!

2ον) Γιατί λοιπόν αφού ήταν αυτή η «ΕΝΤΟΛΗ» παραπλάνησαν, εξαπάτησαν, χρησιμοποίησαν, γραφικοποίησαν και «άδειασαν» τον Λαό, καλώντας τον να στηρίξει την δήθεν μεγάλη προσπάθεια τους, γεμίζοντας τις πλατείες της χώρας μέσα στο κρύο και την βροχή, κόντρα στους «κακούς Δανειστές» κλπ κλπ?

Λείπει εντελώς η αισχύνη? 

Με το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου 13 Μαρτίου 2014 υπήρξε, με βάση την Έκθεση της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής, όπου τίθεται θέμα ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ με βάση το πρωτογενές δίκαιο της ΕΕ. Στην παράγραφο 56 του ψηφίσματος, γίνεται ειδικά αναφορά και στις Ελληνικές κυβερνήσεις, με την επισήμανση ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να αρνηθούν τα συγκεκριμένα μνημόνια, διότι είναι παράνομα ακόμη και με βάση το πρωτογενές δίκαιο της ΕΕ.!

Ύποπτο εντελώς το αίτημα της εδώ πλευράς να ονομασθεί η ΤΡΟΙΚΑ (δηλ.η ΕΚΤ, η Ευρωπαική Επιτροπή και το ΔΝΤ), ΘΕΣΜΟΙ, διότι έτσι δεν αντίκεινται στο παραπάνω ψήφισμα!

Πως θα περάσει η «ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ» από την βουλή?

-Θα την φέρουν ως «Διεθνή Σύμβαση»?

Για να καλύψουν έτσι την Αντισυνταγματικότητα και Ακυρότητα των προηγούμενων κατ΄άρθρο 28 του Συντάγματος?

Αφού έως τώρα μπορεί να καταργηθεί μαζί με όλα τα άλλα, με ένα απλό νόμο, με ένα μόνο άρθρο, όπως έλεγε προεκλογικά ο Α Τσίπρας!

-Θα την περάσουν με νόμο?

Αφού και στις 2 περιπτώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ θα την ψηφίσουν!

-θα την περάσουν με Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου?

Παρακάμπτοντας την Βουλή και τον κίνδυνο εσωτερικών συρράξεων?

Χρησιμοποιώντας τις παράνομες και κατά κατάχρηση των Συνταγματικών επιταγών, πρακτικές, που προβλέπονται μόνο σε ορισμένες έκτακτες περιπτώσεις Νομοθετικής Εξουσιοδότησης?

Αρθρο: 386 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ- ΑΠΑΤΗ

1. Οποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή ΑΛΛΟΣ παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών,* και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. 

2. Οι διατάξεις του άρθρου 72 για το κατάστημα εργασίας εφαρμόζονται και εδώ. 

3. Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών: 

α) αν ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ' επάγγελμα ή κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των "τριάντα χιλιάδων (30.000)"**** (βλ. σχόλια) ΕΥΡΩ" ή β) αν το περιουσιακό όφελος ή η προξενηθείσα ζημία υπερβαίνει συνολικά το ποσό των "εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000)*** (βλ. σχόλια) ΕΥΡΩ".

Αρθρο 162 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ -ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ

«Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή.»

Τα άρθρα 120 του Συντάγματος και το 134 του Π.Κ., είναι εν ισχύ!


ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ:

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης λίγη ώρα μετά το πράσινο φως που άναψε το Eurogoup ανέφερε σε ενημέρωση στο ΥΠΟΙΚ ότι τους τέσσερις επόμενους μήνες θα πρέπει η κυβέρνηση να δώσει ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας.

Ο ίδιος εξήγησε πως η εντολή που είχε ήταν διαπραγμάτευση για συμφωνία και όχι για ρήξη και εμφανίστηκε απολύτως ικανοποιημένος για την έγκριση  από το Eurogroup.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών «στρατηγική της ελληνικής πλευράς ήταν ο διαχωρισμός της δανειακής σύμβασης από το Μνημόνιο» και προσπάθεια να αλλάξουν οι όροι.