Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ...



"Τώρα, που η Ευρώπη καταλαβαίνει τον ρόλο τής Γερμανίας, άρχισαν να "τρέχουν" τα γνωστά σενάρια: Οι Αμερικανοβρετανοί "βλέπουν" το "δίκιο" τής Ελλάδας ...Βλέπουν ότι την "κατέστρεψαν" οι Γερμανοί. Όμως, το δίκιο της δεν το στρέφουν εναντίον τής Γερμανίας, αλλά εναντίον των Ευρωπαίων. Το άδικο το πληρώθηκαν οι ίδιοι μέσω της Γερμανίας και τώρα τον λογαριασμό για το "δίκιο" τον στέλνουν στους Ευρωπαίους. Γιατί; ...Για να μισήσουν όλοι οι λαοί την Ελλάδα ...Για να στοχοποιηθεί και πάλι η Ελλάδα ...Να μείνει μόνη της ...Να αναγκαστεί να ζητήσει βοήθεια από τον "εχθρό" ...Την απαγορευμένη "βοήθεια".

Αυτό ήταν το όλο κόλπο και αυτή ήταν η συνεισφορά τής Γερμανίας στο σχέδιο. Με τη λεηλασία της απέναντι στα ευρωπαϊκά κράτη και την εμμονή της στη λιτότητα - που καταστρέφει τις οικονομίες και κάνει απαγορευτική κάθε προσπάθεια ανάκαμψης - θα οδηγούσε την Ευρώπη σε μια νέα καταστροφή ...Θα την οδηγούσε στην χρεοκοπία. Θα τη μετέτρεπε σε μια "βόμβα". "Πυροκροτητής" αυτής της "βόμβας" θα ήταν η Ελλάδα ...Η Ελλάδα, η οποία θα είχε ισοπεδωθεί πλήρως από τη γερμανική λεηλασία και κυρίως από τα γερμανικής εμπνεύσεως Μνημόνια.


Αυτό ήταν το σχέδιο. Αυτό το σχέδιο υπηρετούσε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε υπό τις εντολές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Θα επωμιζόταν και πάλι τον ρόλο του "κακού", ο οποίος θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να "επιστρέψουν" και πάλι στην Ευρώπη με τον γνωστό ρόλο τού "σωτήρα". Θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να έλθουν με "χρήματα" και να εξουδετερώσουν την ευρωπαϊκή "βόμβα", έστω κι αν δεν προλάβαιναν την "έκρηξη" του ελληνικού "πυροκροτητή" Ξανά "μπλοκ" Αμερικανοβρετανών στον ρόλο τού "καλού" εναντίον των "κακών" Γερμανών, για να μην απειληθεί η Ευρώπη από τις εσωτερικές της συγκρούσεις ...Εξ αρχής κερδισμένοι οι Αμερικανοί και οι τοκογλύφοι και εξ’ αρχής χαμένοι οι Γερμανοί ...και δυστυχώς χαμένοι και οι ευρωπαϊκοί λαοί, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αυθαίρετα στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο δήθεν θα υπερασπιστεί ο χαφιές Σόιμπλε ...Στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο θα "χάσει" και θα "κουρευτεί", για να μπει σε "τροχιά" καταστροφής.


Όλα αυτά μέχρι να οδηγηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σε χρεοκοπία. "Καλή" η Ελλάδα, μέχρι να οδηγήσουν - εξαιτίας της - οι Αμερικανοβρετανοί την Ευρώπη στην καταστροφή. Μόλις συμβεί αυτό, όλοι οι Ευρωπαίοι - και μαζί και οι Γερμανοί - θα γίνουν εκ νέου οι "καλοί", και η Ελλάδα "απέναντι". Πάλι θα εμφανίζεται σαν το κράτος, που, εξαιτίας της ανευθυνότητάς του, οδήγησε την Ευρώπη σε μεγάλες οικονομικές απώλειες και ως εκ τούτου στη χρεοκοπία. Τόσο ανεύθυνη, που, την ώρα που οδηγούσε τους άλλους στην καταστροφή, η ίδια έψαχνε τη "σωτηρία" στον "εχθρό". Μια πραγματικά "ανήθικη" δύναμη, που, αφού δέχθηκε τη "βοήθεια" των "καλών" και "ηθικών" Προτεσταντών, στο τέλος τούς κατέστρεψε και τους παράτησε.


...Μια κανονική "παρδαλή", που για τα "μάτια" της προκλήθηκε η "φασαρία" ...Ως συνήθως, και, αφού θα φάει τις "σφαλιάρες" της και η ίδια, θα καταλήξει και πάλι με τους "καλούς" ...Σίγουρος "πελάτης" ...Για να την έχουν έτοιμη για την επόμενη "παράσταση", που θα τη χρειαστούν ...Μετά θα ψάχνει να την "αποζημιώσουν" οι "κακοί", οι οποίοι, όπως θα αποδειχθεί ξανά, ήταν κολλητοί με τους "καλούς". Δεν είναι τυχαία τα στρατιωτικά "γυμνάσια", τα οποία σχεδόν καθημερινά πραγματοποιεί ο χαφιεδοπράκτορας Πούτιν. Δεν είναι τυχαίες οι "επαφές" του με την ελληνική πλευρά. Δεν είναι τυχαίες οι "υποσχέσεις" του για βοήθεια και "σωτηρία" στην απελπισμένη Ελλάδα...


...Όλα μέσα στο σενάριο είναι. Με την άδεια των Προτεσταντών γίνονται οι επαφές και ανασταίνονται οι "αγάπες" μεταξύ των Ορθοδόξων. Με την άδεια των Προτεσταντών παριστάνει τον φανατικό χριστιανό ένας σταλινικός υπάλληλος της KGB. Με τις "ευχές" των Προτεσταντών παριστάνει τον προσκυνητή τού Αγίου Όρους ο άθεος καγκεμπίτης Πούτιν. Όλα πάνε βάση "σχεδίου". Οι Ευρωπαίοι πολίτες, έχοντας πλήρη άγνοια των σχεδιασμών, βλέπουν τη φιλορωσική στάση της Ελλάδας και ήδη την αντιπαθούν. Βλέποντας μάλιστα ότι πάει να "δραπετεύσει" από την "καταστροφή", την οποία έχουν πειστεί ότι την έχει προκαλέσει η ίδια, είναι έτοιμοι να τη μισήσουν. Είναι ταυτόχρονα και τρομοκρατημένοι από τον "εχθρό" και έτοιμοι να δεχθούν την αμερικανική βοήθεια ...πάλι.


Αυτό επιβάλει το σχέδιο να πιστεύουν. Τώρα, που η Ευρώπη είναι σχεδόν "κατεστραμμένη", η Ρωσία καιροφυλακτεί να την αρπάξει ...Ήδη άρπαξε την Κριμαία ..."Μπήκε" στην Ουκρανία ...Διεκδικεί τους αδύναμους της Βαλτικής ...Εκβιάζει τη Γερμανία με την ενέργεια. Ήδη το τρομοκρατικό "παραμύθι" των Αμερικανοβρετανών έχει ξεκινήσει: "Το ΝΑΤΟ πρέπει να προετοιμαστεί για μια ρωσική επίθεση οποιασδήποτε μορφής", δήλωσε ο Μάικελ Φάλον, επικαλούμενος έναν "πραγματικό κίνδυνο" για την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία -  τρεις χώρες μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας. Άρα; ...Άρα η Ρωσία παραμένει - όπως πάντα - ένας πραγματικός εχθρός...


...Ένας εχθρός πιο επικίνδυνος από τη Γερμανία, η οποία απλά "ισοπέδωσε" την Ευρώπη ...Πιο επικίνδυνος από τη Γερμανία, η οποία απλά λεηλάτησε την Ευρώπη. Οι Ρώσοι δεν διεκδικούν τα χρήματα των Ευρωπαίων αλλά την ίδια την ελευθερία τους. Ξανά η Γερμανία στο "σωστό" στρατόπεδο. Πάλι οι Προτεστάντες από κοινού "ήρωες" και "προστάτες" της παγκόσμιας Δημοκρατίας και ελευθερίας ...και πάλι η Ελλάδα θα εμφανίζεται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ τής "μαύρης" προπαγάνδας σαν η άτιμη "προδότρα" τής Ευρώπης, η οποία προσφέρεται "οικειοθελώς" σ' αυτήν την επικίνδυνη Ρωσία...

...Πάλι "μάγκες" οι Προτεστάντες. Αφού ρήμαξαν τον Δυτικό Κόσμο, βάζοντάς τον στη ληστρική Νέα Τάξη, τώρα, χρησιμοποιώντας το φόβητρο της Ρωσίας, φιλοδοξούν να  "ξεκοκαλίσουν" τα κλοπιμαία με την ησυχία τους ...Άρχοντες ...Θα τρώνε τα κλοπιμαία και οι "ευγνωμονούντες" λαοί θα τους πουν κι "ευχαριστώ". Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία τής Ελλάδας στον σχεδιασμό; Πόσο δίκιο είχε ο Ομπάμα, ο οποίος τη θεωρούσε πολύ σημαντικό παράγοντα της παγκόσμιας οικονομίας;



Η παρουσία τής διάσημης "μητέρας" τής Δημοκρατίας είναι απαραίτητη για τη δρομολόγηση των προτεσταντικών σχεδιασμών. Δεν είναι ένα τυχαίο κράτος η Ελλάδα. Για τους "προστάτες" τής παγκόσμιας Δημοκρατίας είναι θέμα "τιμής" να "σώσουν" τη "μητέρα" τής Δημοκρατίας. Για τους προτεστάντες "τιμωρούς" τής Δημοκρατίας είναι θέμα νοοτροπίας να τιμωρήσουν σκληρά την "αμαρτωλή", η οποία έθεσε σε κίνδυνο την "οικογένεια" ολόκληρη.


Η Ελλάδα γι' αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη. Όμως, είναι απαραίτητη και για τα χαρακτηριστικά της ...Τα "προβλέψιμα" χαρακτηριστικά της, τα οποία φροντίζουν να διασφαλίζουν - όπου μπορούν - ότι θα είναι τέτοια. Είναι αυτή, η οποία είναι "ευερέθιστη", περήφανη και αντιδρά πολύ γρήγορα. Αν τώρα αυτοί φροντίσουν να της βάλουν λίγο παραπάνω "χέρι" από τους άλλους, γνωρίζουν πάντα από πού θα προκύψει η αντίδραση και άρα το υποψήφιο "μαύρο" πρόβατο, το οποίο θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος…

…Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, να ξεκινήσουμε από τους δύο αυτούς υβριστές τού ελληνικού λαού. Η Ελλάδα μπορεί να τους δώσει πολύ "πόνο", αν θέλει. Σ' ό,τι αφορά τον Ναζί Σόιμπλε, δεν θέλει πολύ, για να τον στείλεις στην Κόλαση. Αρκεί να τον ενημερώσει κάποιος για το τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα εις βάρος του και θα τρομοκρατηθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αρκεί να συλληφθούν τώρα ο Γεωργίου τής ΕΛΣΤΑΤ, ο Προβόπουλος τής Τράπεζας τής Ελλάδας και ο "αθωράκιστος" πλέον Παπανδρέου ...και αυτός, ο οποίος θα τρομοκρατηθεί, θα είναι ο Σόιμπλε ...Άλλοι θα συλλαμβάνονται και άλλοι θα υποφέρουν ...Άλλοι θα φοράνε χειροπέδες και άλλων οι καρποί θα "τρίβονται".


Αν συλληφθούν αυτοί οι άνθρωποι - υπό την απειλή τού νόμου, ο οποίος επισύρει την ποινή τής ισόβιας κάθειρξης - για κακουργηματικές πράξεις, οι οποίες αφορούν τα δημόσια συμφέροντα και το ελληνικό κράτος κάνει "συμφωνία" με βάση τον νόμο περί προστασίας μαρτύρων, προκειμένου να του αποκαλύψουν ποιοι μεθόδευσαν το Μνημόνιο, ο Σόιμπλε θα πάει φυλακή και εμείς θα "λυπηθούμε" πολύ γι' αυτό. Μιλάμε για πολλά χρόνια, αν σκεφτεί κάποιος ότι μιλάμε για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Πάνω από 4000 Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει, εξαιτίας των συνεπειών τού Μνημονίου. Αν αυτό αποτελούσε μεθόδευση του Σόιμπλε και της υπόλοιπης γερμανικής συμμορίας, το μέλλον του μέχρι το τέλος της ζωής του "χωράει" σε πέντε τετραγωνικά μέτρα φυλακής.


Σ' ό,τι αφορά το εβραϊκό "τρωκτικό" τής ερήμου, το οποίο παριστάνει τον "γερμανόλυκο" των ευρωπαϊκών δασών, έχουμε να του πούμε μερικά πολύ απλά πράγματα. Ο εγωισμός και η αλαζονεία είναι κακοί σύμβουλοι και αυτός, ως παιδί μιας εβραϊκής οικογένειας, η οποία γύρισε τον μισό Πλανήτη για να επιβιώσει, θα έπρεπε να το γνωρίζει. Επίσης, ως ιστορικός, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι λαοί, για να κριθούν, θέλουν "βάθος" χρόνου. Το γεγονός ότι οι Εβραίοι σήμερα βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, αυτό δεν τους καθιστά εξυπνότερους από τους υπολοίπους και ούτε βέβαια το γεγονός ότι οι Έλληνες βρίσκονται σε δύσκολη θέση τούς καθιστά ηλίθιους. Ένας Εβραίος, ο οποίος πλήρωσε τα κόστη των ρατσιστικών "γενικεύσεων", θα έπρεπε να είναι πολύ πιο μετρημένος στα συμπεράσματά του και να μην μιμείται αυτούς, οι οποίοι κάποτε έσερναν τους προγόνους του στους δρόμους ...Υπομονή να υπάρχει και ο χρόνος θα δείξει ποιος είναι έξυπνος και ποιος ηλίθιος ...και αυτό η ιστορία θα το καταγράψει.

“Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, και σ' ό,τι αφορά το τι πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Το πρώτο, που πρέπει να κάνουμε, είναι να κλείσουμε μόνοι μας την "πόρτα" τής Ευρώπης σε έξωθεν παρεμβάσεις ...Να την κλείσουμε επιδεικτικά και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, για να καθησυχαστούν οι ήδη τρομοκρατημένοι Ευρωπαίοι. Το θέμα τής Ρωσίας να μην τεθεί ποτέ ξανά στο "τραπέζι. Η Ελλάδα, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή, "ανήκει" στη Δύση και εκεί πρέπει να παραμείνει - για τους λόγους που περιγράψαμε - μέχρι να λυθούν τα προβλήματά της.


Πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εκεί όπου αυτά δημιουργήθηκαν και απέναντι σ' αυτούς που τα δημιούργησαν ...και στην προκειμένη περίπτωση με τη Γερμανία. Δεν πρέπει να επιχειρήσει να "δραπετεύσει" από την Ευρώπη και να αφεθεί να "δικαστεί" ερήμην της ...και άρα από τους συκοφάντες Γερμανούς, οι οποίοι έχουν τα δικά τους εγκλήματα να αποκρύψουν. Δεν πρέπει να αφήσει τους εγκληματίες να χειριστούν μόνοι τους τα ζητήματά της. Γι' αυτόν τον λόγο τώρα οι Γερμανοί βιάζονται ...Βιάζονται για να καλύψουν τα ίχνη τού εγκλήματός τους ...Βιάζονται, όπως βιάζεται ο βιαστής να εξωθήσει το θύμα του σε πορνεία, προκειμένου να έχει το άλλοθι της καταγγελίας ...Να καταγγείλει το θύμα του, το οποίο με την "προστυχιά" του τον παρέσυρε, απειλώντας να "κλείσει" το "σπίτι" ενός "νοικοκύρη". 


Αυτό επιχειρεί να κάνει η Γερμανία, σπρώχνοντας την Ελλάδα σε - "έξωθεν" της Ευρώπης - αναζήτηση βοηθείας. Γι' αυτόν τον λόγο την συκοφαντεί καθημερινά για διαφθορά, στην οποία άλλωστε εμπλέκεται και η ίδια. Την βίασε και τώρα προσπαθεί να την εκπορνεύσει με "πελάτη" τη Ρωσία. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να της αφαιρέσει το πλεονέκτημα του "πρότερου εντίμου βίου". Προσπαθεί να "σβήσει" το δικό της "έγκλημα" αναγκάζοντας το θύμα της να "παρανομήσει". Πιάνει "άκρα" η Γερμανία, για να ωθήσει στα "άκρα" την Ελλάδα. Γιατί; ..Γιατί αυτό λέει το "σενάριο". Μετά, θα περιμένει υποκριτικά να επέμβουν οι ΗΠΑ, μπαίνοντας επικεφαλής των μετριοπαθών Ευρωπαίων, για να επιβάλουν την "ειρήνη" ...Να τιμωρήσουν την "κακιά" Γερμανία με "επίπληξη" για "περιύβριση", αλλά να "βιαιοπραγήσουν" εναντίον τής "πρόστυχης" Ελλάδας, ώστε να συνεχιστεί το "έργο" των "καλών" και "ηθικών" Προτεσταντών.


Αυτό είναι το κόλπο της συμμορίας: Η Γερμανία και η Ελλάδα θα πιάσουν τα "άκρα", για να έρθει ο "καλός" να σώσει τους πάντες. Ο "κακός" θα συγχωρεθεί για άλλη μια φορά και η "αμαρτωλή" θα φορτωθεί όλες της "αμαρτίες" τής Ευρώπης. Όλα αυτά επιτυγχάνονται, αν "σπρωχθεί" η Ελλάδα προς τη Ρωσία. Η Ρωσία έσωσε το '45 τη ναζιστική Γερμανία και το ίδιο επιχειρεί να επαναλάβει και σήμερα ο ναζιστής Σόιμπλε. Γι' αυτόν τον λόγο την ωθεί πέρα από τα "άκρα" τής ευρωπαϊκής "γειτονιάς", που σημαίνει ότι την "σπρώχνει" προς τη Ρωσία. Ως εκ τούτου, για την Ελλάδα μια και μοναδική λύση υπάρχει ...Πρέπει να αποκλείσει την επιλογή τής Ρωσίας. Δεν πρέπει να "υπάρχει" γι' αυτήν Ρωσία ...Πρέπει να δώσει τη μάχη της μόνη της εναντίον τής Γερμανίας. Έτσι κι αλλιώς τζάμπα θα "εκπορνευτεί" αν το επιχειρήσει. Δεν υπάρχει η επιλογή τής Ρωσίας, εφόσον είναι "παγίδα". ...Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε ...Καλός και χρυσός ο αδερφός ρωσικός λαός, αλλά, δυστυχώς για όλους μας, το "κουμάντο" στη Ρωσία το κάνει ένας υπάλληλος των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ και άρα ένας υπάλληλος των "επτά αδερφών" τού πετρελαίου.


Ως εκ τούτου η Ελλάδα πρέπει να αποφύγει να μετατραπεί σε "μαύρο πρόβατο" της Ευρώπης ...Σε "πρόβατο", το οποίο θα "ανοίξει" την "πόρτα", για να ζητήσει "βοήθεια" από τη Ρωσία, πράγμα το οποίο θα φέρει "μέσα" στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Η "πόρτα" τής Ευρώπης από την πλευρά τής Ελλάδας θα πρέπει να παραμείνει κλειστή ...Ερμητικά κλειστή και ορατή απ' όλους. Από εκεί και πέρα πρέπει να λειτουργήσει εντός της Ευρώπης και, για να είναι απόλυτα αποτελεσματική, να ζητήσει τη βοήθεια των Ευρωπαίων ...Να ζητήσει τη βοήθειά τους, για να ξεκινήσει επιτέλους ένας λογιστικός έλεγχος του ελληνικού χρέους. Αυτό μας συμφέρει όλους ...Όλους τους λαούς τής Μεσογείου και όχι μόνον. Γιατί; ...Γιατί πιο πολλές πιθανότητες έχουν οι λαοί να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν ο "λογαριασμός" πάει στους απατεώνες τοκογλύφους, παρά αν παραμείνει στα "χέρια" των Ελλήνων.


Η Ελλάδα πρέπει να επιδιώξει να δημιουργήσει ένα μεγάλο "μέτωπο" συμμαχιών, προκειμένου να αποδείξει το δίκιο της ...Να αποδείξει ότι έπεσε θύμα ιμπεριαλιστικής συνωμοσίας, που στόχο είχε την οικονομική της καταστροφή, προκειμένου να την οδηγήσει στην υποτέλεια ...Πρέπει να εξουδετερώσει τη σημερινή γερμανική επιθετικότητα, η οποία στην πραγματικότητα κρύβει αδυναμίες και ενοχές ...Πρέπει να ζητήσει τη νομική βοήθεια όλων των χωρών και κυρίως των μεσογειακών, προκειμένου να ελεγχθεί το χρέος ...Να ζητήσει τεχνικά κλιμάκια, τα οποία θα συλλειτουργήσουν όλα μαζί προς την κατεύθυνση του ελέγχου ...Η Ελλάδα πρέπει να ανοίξει όλες τις "ντουλάπες" με όλους τους "σκελετούς" τής Μεταπολίτευσης ...Μέσω της τακτικής Δικαιοσύνης να ακυρώσει αντισυνταγματικές διατάξεις, οι οποίες θωρακίζουν εγκληματίες και καλύπτουν εγκλήματα ...Να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις αναδρομικά και να ξεβρομίσει ο τόπος από τους απατεώνες, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν στη Βουλή...


...Πρέπει ο Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών να "δικαστεί" για τη συνταγματικότητα του από την τακτική Δικαιοσύνη και να πάψει να αποτελεί αντικείμενο συνταγματικής αναθεώρησης ...Πρέπει να ανοίξει ο "φάκελος" των Ολυμπιακών Αγώνων ...Να ανοίξει ο "φάκελος" των προμηθειών τού δημοσίου και των μεγάλων έργων ...Να ανοίξει ο "φάκελος" των swaps και αυτοί που τα δρομολογούσαν ...Να ανοίξει ο "φάκελος" των θαλασσοδανείων, των εργολάβων, των μηντιάδων και των κομματαρχών ...Πρέπει να δείξει η Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο ότι είναι έτοιμη να "ματώσει" το δικό της "κορμί", προκειμένου να βρει το δίκιο της. Δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι αναζητά την αλήθεια, όταν οι Έλληνες δωσίλογοι, οι οποίοι ρήμαξαν τα πάντα, εξακολουθούν να ζουν σαν μεγιστάνες. Συμφέρει τους πάντες να εξεταστεί η νομιμότητα του χρέους, για να πληρώσουν οι πραγματικοί κλέφτες ...Μαζί τους να πληρώσουν και οι διαφθορείς Γερμανοί, οι οποίοι τους δημιούργησαν και οι οποίοι έκαναν τα ίδια σε όλα τα κράτη τού Νότου.


Αν η Ελλάδα χάσει αυτήν την ιστορική ευκαιρία, είναι θέμα χρόνου να παγιδευτεί από την απομόνωσή της. Είναι θέμα χρόνου η απεγνωσμένη προσπάθειά της, για ν' "ανασάνει" στην "πνιγηρή" Ευρώπη, να τη "βγάλει" έξω από αυτήν. Απομονωμένη η Ελλάδα θα αναγκαστεί να πάει προς τη "μεριά" τής Ρωσίας ...Να πέσει δηλαδή εύκολο θύμα τής δυτικής προπαγάνδας. Με τον τρόπο αυτόν θα νομιμοποιήσει απόλυτα τη Γερμανία και θα "σβήσει" τα εγκλήματά της, που μόνον με πολεμικά εγκλήματα μπορούν να συγκριθούν. Θα την νομιμοποιήσει σε βαθμό τέτοιο, που να πούνε οι Ευρωπαίοι ότι καλά έκανε και ρήμαξε την Ελλάδα, τέτοια που ήταν...”.






Μήνυμα "στήριξης" της Ελλάδας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, καθώς με την διακήρυξή του και για να τιμήσει την χώρα ανακοίνωσε ότι η «25η Μαρτίου 2015 ως Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας: Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και της Αμερικανικής Δημοκρατίας. Καλώ το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών να τιμήσει την ημέρα αυτή με κατάλληλες τελετές και δραστηριότητες».






«Από την αυγή του Έθνους μας, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα μοιράζονται έναν δεσμό που σφυρηλατήθηκε μέσα από κοινό αγώνα και βαθιά ριζωμένο σε αμοιβαίες πεποιθήσεις. Οι ελληνικές αρχές καθοδήγησαν τους ιδρυτές (του έθνους) μας που ανακήρυξαν την Αμερικανική Ανεξαρτησία και σχεδόν μισό αιώνα μετά, οι Έλληνες επαναστάτες πάλεψαν, για να αποτινάξουν το ζυγό μίας αυτοκρατορίας, ανανέωσαν το δόγμα που ενώνει τους ελεύθερους ανθρώπους παντού: Ότι οι απλοί πολίτες μπορούν να κυβερνούνται μόνοι τους. Σήμερα, γιορτάζουμε το ελληνικό πνεύμα που ενέπνευσε τα δύο μεγάλα έθνη μας, που τα χωρίζει ένας ωκεανός, αλλά συνδέονται με ένα κοινό πεπρωμένο, γραμμένο όχι για εμάς, αλλά από εμάς.

Ήταν το δημοκρατικό παράδειγμα της αρχαίας Ελλάδας από το οποίο η γενιά ιδρυτών της Αμερικής άντλησε δύναμη. Στις πρώτες μέρες του έθνους μας, αναζητήσαμε σοφία από την ελληνική ιστορία και φιλοσοφία και βρήκαμε ελπίδα μέσα από τις σελίδες των διαχρονικών ελληνικών κειμένων. Λαμβάνοντας υπόψη τα διδάγματα της ελληνικής ιστορίας, θαρραλέοι πατριώτες ανέλαβαν ένα τολμηρό εγχείρημα, εξασφαλίζοντας τις ευλογίες της ελευθερίας και θέτοντας τα θεμέλια της προόδου για περισσότερο από δύο αιώνες.

Αλλά, ακόμα και στο λίκνο της δημοκρατίας, η υπόσχεση της ελευθερίας δεν ήταν προδιαγεγραμμένη. Περισσότερα από 2.000 χρόνια μετά, οι αξίες της αυτοδιάθεσης βρήκαν πρώτους εκφραστές μία μικρή ομάδα των ελληνικών πόλεων-κρατών, οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν κατά της τυραννίας και θυσιάστηκαν για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην πατρίδα της. Συνάντησαν βάναυση ταλαιπωρία, με άθραυστο χαρακτήρα, αντλώντας έμπνευση από την επανάσταση της Αμερικής και ποτέ δεν έχασαν την πίστη στα ιδανικά που πάντα η Ελλάδα αντιπροσώπευε.

Ως Αμερικανοί και Έλληνες είμαστε κληρονόμοι μίας μακράς κληρονομιάς σκληρών αγώνων για ελευθερία και δικαιοσύνη-αξίες που οφείλουμε όχι μόνο να διαφυλάξουμε, αλλά να εκσυγχρονίσουμε και να ανανεώσουμε στη δική μας εποχή. Γενιές Ελληνοαμερικανών έχουν εμπλουτίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και ενίσχυσαν τις κοινότητές μας. Η κληρονομιά και ο ζωντανός πολιτισμός τους αντικατοπτρίζονται στην ιστορία των επιτευγμάτων και του διαρκούς αγώνα μας. Οι φωνές τους ανήκουν στη χορωδία των πολιτών που έχουν οδηγήσει τη χώρα αυτή απαρέγκλιτα προς τα εμπρός. Σήμερα, καθώς η Ελλάδα εργάζεται να τεθούν οι βάσεις για μακροπρόθεσμη ευημερία, το έθνος μας συνεχίζει να υποστηρίζει τη φίλη και σύμμαχό μας στο ΝΑΤΟ και να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να φτάσει σ' ένα μέλλον που τόσοι πολλοί αναζητούν: Ένα μέλλον όπου όλοι, γυναίκες και άνδρες, είναι ελεύθεροι να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους.

Μαζί, θα συνεχίσουμε το ενάρετο έργο για την τελειοποίηση των δύο εθνών μας. Στην 194η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, ας γιορτάσουμε τις σταθερές σχέσεις μεταξύ των λαών μας και ας σταθούμε στο πλευρό όλων εκείνων στον κόσμο, οι οποίοι λαχταρούν για ελευθερία και για ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ευγενές έργο της οικοδόμησης της δημοκρατίας.

ΤΩΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ, Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δυνάμει της εξουσίας που έχει ανατεθεί σε μένα από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, με το παρόν έγγραφο ανακηρύσσω την 25η Μαρτίου 2015 ως Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας: Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και της Αμερικανικής Δημοκρατίας. Καλώ το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών να τιμήσει την ημέρα αυτή με κατάλληλες τελετές και δραστηριότητες».

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ, ‘Εχω επιθέσει την χείρα, σήμερα την εικοστή τετάρτη ημέρα του μηνός Μαρτίου του σωτηρίου έτους δύο χιλιάδες δεκαπέντε, και της διακοσιοστής τριακοστής ενάτης επετείου της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής.
ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ