Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ





"Η Ελλάδα, δυστυχώς, παρά το μικρό της μέγεθος, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας κολοσσιαίας σύγκρουσης συμφερόντων. Είναι πολύ "χρήσιμη" για τους ισχυρούς ως "σφάγιο" και τώρα πρέπει να δώσει τη μάχη τής ζωής της για να επιβιώσει ...Η Ελλάδα, η οποία ποτέ δεν απελευθερώθηκε και έπεσε θύμα τής μεγαλύτερης πλεκτάνης στην ιστορία τού κόσμου ...Ένα πραγματικά τραγικό πρόσωπο, το οποίο "πλήρωσε" ακριβά την πραγματικά ευγενή καταγωγή της. Βοηθήθηκε από τους τοκογλύφους στην αποκόλλησή της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά όχι για να "απελευθερωθεί", παρά για να "χρησιμοποιηθεί" από αυτούς. Οι Σιωνιστές γνώριζαν εξ' αρχής τα χαρακτηριστικά της και γι' αυτόν τον λόγο την χρησιμοποίησαν ως "μέτρο" τού εθνικού τους σχεδιασμού. Έχοντας, ως Εβραίοι, - εξ' ιδίας πείρας - γνώση των χαρακτηριστικών ενός λαού-"κληρονόμου", έπαιξαν με τα χαρακτηριστικά του.

Την ώρα που ενίσχυαν τη δική τους "διασπορά" - για να ελέγξουν τον κόσμο - , "ξήλωναν" την ελληνική "διασπορά". Γιατί; ...Για να δημιουργήσουν το πιο συμπαγές εθνικό κράτος στον κόσμο ...Για να δημιουργήσουν το κράτος-"οδηγό" σε μια κοινωνία εθνικών κρατών, τα οποία είχαν σκοπό να λεηλατήσουν με τον γνωστό τοκογλυφικό τρόπο. Γι' αυτόν τον λόγο οι Σιωνιστές τοκογλύφοι και οι Γερμανοί "μπράβοι" τους ήταν "δίπλα" στην Ελλάδα από την πρώτη στιγμή που αυτή "απελευθερώθηκε" ...Δεν ήταν "Φιλέλληνες", όπως παρουσιάζονταν ..."Φιλοτομαριστές" ήταν, οι οποίοι είχαν μετατρέψει την Ελλάδα στην πιο έξυπνη "μπίζνα" που είχαν ποτέ ...Δεν την χρηματοδότησαν για να τη βοηθήσουν ...Τη χρηματοδότησαν για να την πάρουν στη "σφαίρα" επιρροής τους, προκειμένου να δημιουργήσουν τον εθνικό σχεδιασμό.

Πάνω στο ελληνικό "πατρόν" σχεδιάστηκαν όλα τα εθνικά κράτη τού κόσμου. Πάνω στην τεχνική ελέγχου - μέσω του χρέους - , η οποία εφαρμόστηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ελλάδα, κατόρθωσαν και έλεγξαν όλα τα κράτη τής Ευρώπης. Όλα τα κράτη - μικρά ή μεγάλα - , εφόσον οι ιστορίες των ευρωπαϊκών κρατών ξεκινάνε είτε ταυτόχρονα είτε μεταγενέστερα απ' αυτήν της σύγχρονης Ελλάδας. Απλά πράγματα. Οι εθνικές ιστορίες όλων των σύγχρονων ευρωπαϊκών - και όχι μόνον - εθνικών κρατών είναι όμοιες με αυτήν της Ελλάδας. Όποιος ξέρει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία, γνωρίζει και τις εθνικές ιστορίες όλων των κρατών. Γιατί; ...Γιατί όλες μεταφέρουν τα ίδια "παραμύθια" πάνω στην ίδια "επιχειρηματολογία", η οποία επιλέχθηκε από τα "κατοικίδια" των τοκογλύφων.

Στην πραγματικότητα η "εθνική" ιστορία τού κάθε κράτους είναι η ιστορία τής εξέλιξης των χρεών του απέναντι στους Σιωνιστές τοκογλύφους. Υπάρχει γαλλική ή ιταλική ή ισπανική ιστορία, η οποία να πληρεί τους όρους που προϋποθέτει η ιστορική επιστήμη; ...Όχι βέβαια ...Τα πάντα είναι μια περιγραφή μιας οικονομικής εξάρτησης και της εξέλιξης αυτής ...Της περιγραφής για το πού "κατέληξε" το "παζάρι" μεταξύ αυτών που δανείστηκαν και αυτών που τους δάνεισαν ...Το "παζάρι", το οποίο όρισε το απαραίτητο μέγεθος των λαών, το οποίο θα κάλυπτε τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους δανειστές.

Οι τοκογλύφοι, δηλαδή, δεν αποφάσισαν μόνον για την Μικρασιατική Καταστροφή τού ελληνισμού. Οι ίδιοι τοκογλύφοι αποφάσισαν και για την τύχη τής Λομβαρδίας στην Ιταλία ή την τύχη τής Βαυαρίας στη Γερμανία ή την τύχη της Οξιτανίας στη Γαλλία ή την τύχη τής Καταλονίας στην Ισπανία. Οι τοκογλύφοι αποφάσιζαν με ποιο μέγεθος το κάθε κράτος θα εμφανιζόταν στη σύγχρονη ιστορία. Οι τοκογλύφοι αποφάσιζαν με ποιο μέγεθος το κάθε κράτος θα μπορούσε να έχει τη μέγιστη αποδοτικότητα γι' αυτούς ...Τα επιτόκια και όχι οι στρατηγοί ήταν αυτά, που όριζαν τα σύνορα της κάθε εθνικής επικράτειας ...Τα επιτόκια "ίδρυσαν" τη σύγχρονη Γερμανία ή την Ιταλία ή τη Γαλλία ...Τα επιτόκια "αποφάσισαν" πόσοι άνθρωποι έπρεπε να εργάζονται ως Γερμανοί, Ιταλοί ή Γάλλοι, για να αποπληρωθούν τα γερμανικά ή τα ιταλικά ή τα γαλλικά δάνεια αντίστοιχα.

Εφευρήματα των τοκογλύφων είναι τα περισσότερα "εθνικά" κράτη τής Ευρώπης. Γι' αυτόν τον λόγο όλα τους έχουν "φωτοτυπίες" τής ίδιας εθνικής ιστορίας. Με χρήματα των τοκογλύφων και τις "κλωτσιές" των φασιστών έμαθαν οι λαοί την "ταυτότητα" που τους είχαν διαλέξει οι δανειστές τους. Πρώτα αποφάσισαν οι τοκογλύφοι ότι υπάρχουν "Ιταλοί" και μετά το έμαθαν οι ίδιοι. Με τις "κλωτσιές" τού Μουσολίνι έμαθαν οι Grecani της Magna Grecia - μαζί με τους Ρωμαίους, τους Τοσκάνους, τους Λομβαρδούς και τους Βενετούς - της ιταλικής χερσονήσου πως ήταν "Ιταλοί", που ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξαν τέτοιοι. Με τις "κλωτσιές" τού Χίτλερ έμαθαν οι Πρώσοι, οι Βαυαροί ή οι Σάξονες πως είναι εθνικά Γερμανοί. Όλα τεχνητά και όλα πληρωμένα από τους ίδιους ανθρώπους, για να εξυπηρετήσουν τα ίδια συμφέροντα. Όλες οι εθνικές ιστορίες των κρατών της Ευρώπης έγιναν με "καρμπόν", όπου απλά άλλαζαν τα ονόματα των "εθνοπατέρων". Στη θέση ενός Όθωνα βάζεις έναν Βιτόριο Εμμανουέλε και γνωρίζεις ταυτόχρονα δύο εθνικές ιστορίες.

Αυτό γινόταν πάντα. Παντού ακολουθούνταν η πολιτική τής "εμφύτευσης" του Γερμανού Όθωνα. Η κοινή εθνική ταυτότητα των δανειστών ήταν αυτή, η οποία επέλεξε την κοινή εθνικότητα των βασιλέων, που θα κυβερνούσαν τα διαφορετικά έθνη ...Όλοι οι δανειστές τής Ευρώπης Γερμανοεβραίοι και όλοι οι βασιλείς τής Ευρώπης Γερμανοί ...Γερμανός από τη Βαυαρία ο Όθωνας και Γερμανός από τη Σαξονία ο Βιτόριο Εμμανουέλε ...Όλοι από το ίδιο γερμανικό αιμομικτικό σόι των Σάξεν-Κόμπουργκ και Γκότα, που είναι οι συνέταιροι και μόνιμοι τοποτηρητές των τοκογλύφων ...Όποιος χρωστούσε στους Γερμανοεβραίους Σιωνιστές έπαιρνε "δώρο" Γερμανό βασιλιά. Γι' αυτόν τον λόγο παραμένουν ενωμένοι σαν μια "γροθιά" μέσα στον χρόνο.

Ακόμα και ο Τσάρος Νικόλαος, ο οποίος ανατράπηκε στη Ρωσία - από τους δήθεν επαναστάτες προλετάριους των τοκογλύφων - ως μια άλλη "Ιφιγένεια" του σχεδιασμού, πρώτος ξάδερφος με τον Γερμανό βασιλιά τής Αγγλίας ήταν ...Ήταν κι αυτός Γερμανός γιος κάποιας Φρειδερίκης από τη Γερμανοδανία - ...αν αυτό "θυμίζει" κάτι στον αναγνώστη - ..."Κοκός" ήταν κι αυτός ...Γερμανός "Κοκός", συγγενής πρώτου βαθμού τού δικού μας του Γερμανού "Κοκού" ή του Γερμανού "Κοκού" τής Βουλγαρίας κλπ.. ...Μιλάμε για κωμωδία, που, αν δεν ήταν για κλάματα, θα ήταν για γέλια μετά δακρύων. Πρέπει να ξεκαρδίζονται στα γέλια κάποιοι τοκογλύφοι, όταν βλέπουν τους Αμερικανούς, τους Ιταλούς, τους Γερμανούς ή τους Γάλλους να πιάνουν τις καρδιές τους "φουσκωμένοι" από εθνική "υπερηφάνεια" ..Ακόμα και οι εθνικοί τους ύμνοι "φασόν" τούς έχουν δοθεί.

Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα όλοι οι λαοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ελλάδα. Έστω και ενστικτωδώς γνωρίζουν ότι η Ελλάδα θα είναι και πάλι το "μέτρο" που θα "μετρηθεί" το δικό τους μέλλον. Ο δικός της "πόνος" θα είναι ο "πόνος" που και οι ίδιοι θα γευτούν. Η δική της "αιμορραγία" θα είναι αυτήν, η οποία θα τους προετοιμάσει για τη δική τους "αφαίμαξη". Γνωρίζουν ότι, αν δεν τα καταφέρει η Ελλάδα, δεν έχουν ελπίδες ούτε οι ίδιοι να τα καταφέρουν ...Ειδικά οι λαοί τής Μεσογείου, οι οποίοι έχουν υποφέρει τα πάνδεινα στην εποχή των Προτεσταντών. Αυτοί βλέπουν τώρα το ελληνικό δράμα "παγωμένοι" από τον τρόμο των τοκογλύφων και των αντιποίνων που τους περιμένουν σε περίπτωση που υπερασπιστούν δημοσίως την "αμαρτωλή".



Αυτοί τώρα ελπίζουν ότι θα υπάρξει λύτρωση και δικαίωση του τραγικού ήρωα τού σύγχρονου δράματος ...Του δράματος, το οποίο έχει κοστίσει ήδη χιλιάδες ανθρώπινες ζωές σε αυτοκτονίες. Οι πάντες ελπίζουν σε ένα "θαύμα" ...Ελπίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα τους απογοητεύσει ...Ελπίζουν ότι κάτι έχει απομείνει από εκείνη την Ελλάδα, η οποία κάποτε έστηνε "Θερμοπύλες" ...Ελπίζουν ότι έχει τη "μνήμη" και το "μέταλλο" που χρειάζεται για να σπάσει τα "δεσμά" της και να απελευθερώσει και τους υπόλοιπους. Η Ελλάδα ήταν το πρώτο εθνικό κράτος που μπήκε στο "σφαγείο" των τοκογλύφων και σήμερα είναι το μόνο κράτος που έχει τη δυνατότητα να το "γκρεμίσει". Ακόμα και τώρα που όλα δείχνουν χαμένα, πάντα υπάρχει η ελπίδα ότι θα εμφανιστεί ένας από μηχανής θεός, που θα "σώσει" την κατάσταση ...Ένας από μηχανής θεός, που πάντα έσωσε στα δύσκολα την Ελλάδα και τους Έλληνες ...Ένας από μηχανής θεός, τον οποίο πάντα δικαιούνται οι τραγικοί ήρωες".


ΥΓ.
Πολλοί αναγνώστες και φίλοι διαμαρτύρονται για την πάγια τακτική μας να "κλείνουμε" τα κείμενά μας με "ευχολόγια", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Κατά την άποψή τους δεν καταθέτουμε τις λύσεις και αφήνουμε απλά να εννοηθεί ότι υπάρχουν τέτοιες ...Δίκιο έχουν ...Δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Τι συμβαίνει, όμως, και διατηρούμε αυτήν τη στάση; ...Αυτό, το οποίο συμβαίνει, έχει την εξήγησή του στην απλή αριθμητική. Δεν το κάνουμε ούτε εκ του πονηρού ούτε εξαιτίας αδυναμίας να προτείνουμε λύσεις. Τις λύσεις τις έχουμε έτοιμες, καταγεγραμμένες και καλά προστατευμένες και μπορούμε να τις δημοσιοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Για όσο διάστημα όμως η άποψή μας δεν τυγχάνει μεγάλης δημοσιότητας, δεν μπορούμε να καταθέσουμε το "πακέτο" των λύσεων που κατέχουμε.

Μέχρι τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, γιατί απλούστατα δεν πρέπει να το κάνουμε. Ο λόγος είναι απλός. Σε περίπτωση που το κάνουμε, θα θέσουμε σε κίνδυνο τις ίδιες τις λύσεις. Θα τις παραδώσουμε στη διάθεση των πονηρών να τις "σκυλέψουν" και στο τέλος θα τις ακυρώσουν. Μόνον η μεγάλη δημοσιότητα μπορεί να διασφαλίσει όχι τόσο την προέλευση των λύσεων όσο το ενιαίο τους, που θα τις επιτρέψει να λειτουργήσουν. Μέχρι να εξασφαλιστεί αυτή η δημοσιότητα είμαστε υποχρεωμένοι να περιοριστούμε σε αυτού του είδους την - ελλιπή για κάποιους - ανάλυση. Οτιδήποτε άλλο κι αν κάνουμε θα είναι λάθος. Σε έναν κόσμο, ο οποίος είναι τεχνητά διχασμένος σε "αριστερούς" και "δεξιούς", είναι επικίνδυνο να προσφέρεις ένα "πακέτο" λύσεων, το οποίο δεν έχει εξασφαλίσει τη δημοσιότητα που θα του επιτρέψει να παραμένει "ακέραιο", εφόσον θα κάνει απαγορευτική κάθε προσπάθεια "κανιβαλισμού" του...

...Είναι σαν να χαρίζεις ένα "αυτοκίνητο" σε έναν κόσμο που το επιθυμεί, αλλά δεν γνωρίζει τη δωρεά και οι λίγοι - που τη γνωρίζουν - να μην το θέλουν ολόκληρο, γιατί έχουν μάθει να σκέφτονται οι μισοί σαν "λαστιχάδες" και οι άλλοι μισοί σαν "λαμαρινάδες". Μόλις το παραδώσεις, θα το διαλύσουν. Οι μισοί θα πάρουν τα "λάστιχα" και οι άλλοι μισοί τις "λαμαρίνες". Ο καθένας θα πάρει ό,τι του ταιριάζει στη δική του ιδεολογία και θα το προσαρμόσει πάνω της, αφήνοντας πίσω τους ένα άχρηστο και ρημαγμένο "κουφάρι". Η λύση δεν θα δουλέψει, γιατί οι ιδεολογίες που υπάρχουν σήμερα - και οι οποίες δεν μπορούν να δώσουν λύσεις - θα παραμείνουν οι ίδιες και απλά θα έχουν εμπλουτιστεί με κάτι, το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει τμηματικά. Το "αυτοκίνητο" θα καταστραφεί και μαζί μ' αυτό και η προοπτική να το απολαύσουμε. Το μόνο που θα εξασφαλίσουμε θα είναι νέα "όπλα-ανταλλακτικά", για να κοπανάει ο ένας βάρβαρος το κεφάλι τού άλλου βάρβαρου, φωνάζοντας "αριστερά" και "δεξιά" συνθήματα.


Καλώς ή κακώς έχει και ο αναγνώστης συμμετοχή στην επιτάχυνση ή την επιβράδυνση της κατάστασης.