Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑN "ΒΙΑΣΘΕΙΣΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΗΘΙΚΗ.




"Αφού λοιπόν η Wall Street Journal μάς "έπεισε" όλους για το πόσο "άξιος", "ηθικός" και "νοικοκύρης" ήταν ο "φερόμενος" ως βιαστής, σειρά έχει η περιγραφή τής κατάστασης στην οποία ενεπλάκη αυτός ο "νοικοκύρης" και βέβαια η περιγραφή τού θύματος. Το πρώτο πράγμα, που κάνει σαν έμπειρος "υπερασπιστής" - και βέβαια Προτεστάντης - είναι να επινοήσει ένα "πλαίσιο" σύγκρουσης ...Να θέσει εκ του πονηρού ένα "πλαίσιο" σύγκρουσης, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τέτοιο ..Αναγκαστικά εκ του πονηρού, εφόσον σε περιπτώσεις όπου μια ανυπεράσπιστη γυναίκα πέφτει θύμα βιασμού δεν υπάρχει σύγκρουση ...Υπάρχει έγκλημα. Ακόμα κι αν σε γρατσουνίσει με τα νύχια της δεν το μετράς ως επιθετική ενέργεια και άρα δεν το εκλαμβάνεις ως ανταπόδοση των χτυπημάτων που δέχεται μέσα σε ένα πνεύμα σύγκρουσης.

Αυτά είναι προφανές ότι δεν συμφέρουν τον "υπερασπιστή" τού βιαστή να τα αναλύσει και ως εκ τούτου τα παρακάμπτει. Γι' αυτόν η "διένεξη" μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας είναι απλή σύγκρουση μεταξύ δύο οντοτήτων, όμοια με άπειρες συγκρούσεις που συμβαίνουν καθημερινά. Γι' αυτόν δεν αποτελεί αυτό έναν κανονικό βιασμό του ασθενούς από τον ισχυρό. Έναν βιασμό, ο οποίος μάλιστα έχει και προηγούμενα "επεισόδια", εφόσον δεν είναι πρωτοφανής. Η Ελλάδα "βιάζεται" από τη Γερμανία από την πρώτη στιγμή τής υποτιθέμενης "απελευθέρωσής" της από τον τουρκικό ζυγό ...Από την εποχή που οι Βαυαροί χωροφύλακες δολοφονούσαν τους ήρωες του '21 μέχρι σήμερα ...Από τον "ατυχή πόλεμο" του 1897 μέχρι τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με στοιχεία, τα οποία δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση, παντού υπάρχει γερμανική "υπογραφή" στα εγκλήματα κατά των Ελλήνων.

Η εισβολή δηλαδή των Γερμανών και το έγκλημα κατά της Ελλάδας το 1940 δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές ...Ήταν ένα ακόμα "επεισόδιο" από ένα διαρκές γερμανικό έγκλημα, το οποίο είχε πολλές φάσεις και δυστυχώς συνεχίζεται ακόμα και στις ημέρες μας. Πολύ πριν δηλαδή αφεθεί ο Μέρτεν από τη "μεγαλοψυχία" της Ελλάδας να πεθάνει σπίτι του, το ίδιο είχε γίνει και για τον Γερμανό "μακελάρη" τής Μικράς Ασίας, ο οποίος έφυγε από τις φυλακές τής Μάλτας απλά και μόνο επειδή η "μεγαλόψυχη" Ελλάς δεν τον κατηγόρησε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Πολύ πριν "παρκάρει" στο Μόναχο ο Χριστοφοράκος, προστατευμένος από την ελληνική δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του κατά των Ελλήνων, είχε "παρκάρει" στο ίδιο Μόναχο ο Φον Σάντερς.

Υπάρχει δηλαδή "προηγούμενο" βιασμών και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζει ο δήθεν δημοσιογράφος ...Δεν είναι τόσο "μοιρασμένες" οι ευθύνες μεταξύ των εμπλεκομένων. Οι λαϊκές "αφηγήσεις" δεν είναι εξίσου "μη αληθείς" και από τις δύο πλευρές. Η "αφήγηση" των Ελλήνων - όπως θα δούμε - είναι απόλυτα αληθής, ενώ αυτή των Γερμανών είναι απόλυτα ψευδής. Η Γερμανία είναι αποδεδειγμένα βιαστής τής σημερινής Ελλάδας και βέβαια υπότροπος, εφόσον το έχει επαναλάβει πολλές φορές στο παρελθόν.

"Υπάρχει μια διαρκής ιστορία ενός αισθήματος θυματοποίησης, από τις απαρχές του σύγχρονου ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα" ...μας λέει καθηγητής τού περίφημου London School of Economics ...Του "σχολείου", το οποίο επιχορηγεί μονίμως η οικογένεια Ρότσιλντ και στο οποίο φοιτούν τα μέλη της. Αυτό μας λέει ο υψηλόμισθος υπάλληλος των Ρότσιλντ, που, μέσω της εφημερίδας τους δίνει "γραμμή" και σε όλους τους υπόλοιπους αναλυτές. Γιατί άραγε υπάρχει αυτό το αίσθημα θυματοποίησης κύριε "αμερόληπτε" καθηγητά; Είναι τρελοί οι Έλληνες και έχουν έμμονες ιδέες παντελώς λανθασμένες; Είναι βλάκες και δεν μπορούν να "εκτιμήσουν" τον φιλελληνισμό των "αγνών" Γερμανών, οι οποίοι τους "βοηθάνε", όπως μας έλεγε μέχρι πρόσφατα ο τενεκές Χένες, ο οποίος είναι πλέον φυλακισμένος για διαφθορά και απάτη; Μήπως πράγματι υπάρχει λόγος σοβαρός, για να έχουν αυτήν την εντύπωση οι Έλληνες;



Να θυμηθούμε λιγάκι την ιστορία μας, για να καταλάβουμε τι συνέβη; ...Ολόκληρη τη σύγχρονη ιστορία μας, εφόσον δεν έχει ούτε μεγάλο χρονικό "βάθος" ούτε και είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη. Η ιστορία τής σύγχρονης Ελλάδας είναι η ιστορία τού χρέους της και της σχέσης της με τη Γερμανία. Η Ελλάδα στην πραγματικότητα δεν απελευθερώθηκε ποτέ ...Άλλαξε "αφεντικά" ...Από υπόδουλη στους Οθωμανούς έγινε υπόδουλη στους Γερμανούς ...Έφυγαν οι Οθωμανοί και στη θέση τους ήρθαν οι Γερμανοί, οι οποίοι μέσα στο χρόνο αποδείχθηκαν πολύ χειρότεροι και πολύ φονικότεροι ...Απολύτως φονικότεροι, για κάποιον που θα πάρει ένα κομπιουτεράκι στα χέρια του ...Απλά οι Οθωμανοί ήταν ορατοί, ενώ οι Γερμανοί τις περισσότερες φορές "αόρατοι" ...Δεν ήταν σαν τους Τούρκους, βάρβαροι ...Οι Γερμανοί μας σκότωναν για το "καλό" μας, γιατί ήταν "Φιλέλληνες".

Η πιο εύκολη στρατιωτική κατάκτηση της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα με την "απόβαση" στο Ναύπλιο. Από την πρώτη στιγμή τής "απελευθέρωσης" συνέβη αυτό και αυτό έμεινε στην ιστορία ως βαυαροκρατία. Όλα τα αρνητικά, τα οποία ζήσαμε ως λαός, δυστυχώς είναι αποτέλεσμα ενός ολέθριου λάθους. Οι Έλληνες παρασύρθηκαν και ζήτησαν δανεικά από τους διεθνείς τοκογλύφους.



Για ένα δάνειο 800.000 λιρών "υποθηκεύτηκε" για πάντα το μέλλον τής Ελλάδας. Για 800.000 λίρες, από τις οποίες στην Ελλάδα έφτασαν μόνον οι 298.000, μπήκαν στην "κόλαση" όλες οι υπόλοιπες γενιές των Ελλήνων. Αυτοί, οι οποίοι πήραν αυτό το καταραμένο δάνειο, δεν ήξεραν αυτό που έμαθαν όλες οι γενιές των Ελλήνων με πολύ φτώχεια και πόνο τους τελευταίους δύο αιώνες ...Έμαθαν ότι οι τοκογλύφοι τής Ευρώπης έχουν "μπράβους" ...Έχουν τους Γερμανούς ως "μπράβους" τους ...Τους πιο φτηνούς και σκληρούς "μπράβους" τής Ευρώπης ...Τους πιο γνωστούς φονιάδες των λαών ...Τους πιο γνωστούς, αδίστακτους και φιλάργυρους "μπράβους" από την εποχή τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κιόλας. Δεν υπάρχει λαός στον Δυτικό - και όχι μόνον - Κόσμο, που να μην έχει "ματώσει" από τους Γερμανούς. Ακόμα και οι Ινδιάνοι ή οι μαύροι των ΗΠΑ "μάτωσαν" από γερμανικό "χέρι".

Από τη στιγμή λοιπόν που η Ελλάδα δανείστηκε από τους τοκογλύφους τής Ευρώπης, θα την "πατούσε" από τους Γερμανούς. Την "πάτησαν" πολλοί ισχυρότεροι λαοί από τους Έλληνες και θα ήταν παράξενο να μην την "πατήσουν" κι αυτοί. Αν το ψάξει κάποιος, θα δει ότι οι ίδιοι τοκογλύφοι εκείνα περίπου τα χρόνια έκαναν το ίδιο κόλπο και στις ΗΠΑ ...Της δάνεισαν για να επεκταθεί και την "υποθήκευσαν" στο σύνολό της. Αυτοί οι οποίοι έστειλαν στην "απελευθερωμένη" Ελλάδα τον Όθωνα με τη θανατηφόρα γερμανική συνοδεία του, ήταν οι ίδιοι, οι οποίοι έστειλαν τα μιλιούνια των Γερμανών και στις "νεοαπελευθερωμένες" ΗΠΑ.

Στα χρόνια δηλαδή που οι τοκογλύφοι στρατολογούσαν Γερμανούς, για να τους στείλουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα, έστελναν Γερμανούς και στις ΗΠΑ ...Η χαρά των μισθοφόρων Γερμανών. Άλλος ετοίμαζε τις "βαλίτσες" του για Ελλάδα και άλλος για ΗΠΑ. Οι τοκογλύφοι είχαν δανείσει χρήματα στους "ελεύθερους" Αμερικανούς να "αγοράσουν" τη γαλλική "Λουϊζιάνα" (δεκαπέντε σημερινές Πολιτείες) και μαζί με τα χρήματα έστειλαν και τους Γερμανούς "μετανάστες", για να είναι σίγουροι ότι οι Αμερικανοί δεν θα "ξέφευγαν" από τη "μέγγενή" τους. "Ελεύθεροι" οι Αμερικανοί όσο "ελεύθεροι" ήταν και οι Έλληνες. Τα ίδια έκαναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Οι ίδιοι τοκογλύφοι έστειλαν Γερμανούς "μπράβους" στην Αργεντινή, στη Νότια Αφρική και όπου αλλού εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Ακόμα και τη Γερμανία με Γερμανούς την "αστυνομεύουν".

Από τη στιγμή λοιπόν που η Ελλάδα έμπλεξε με τους τοκογλύφους, η μοίρα της ήταν προδιαγεγραμμένη και βεβαίως απευθείας συνδεδεμένη με τους Γερμανούς. Όπως μας αποκάλυψε και ο Σόιμπλε - ως γνήσιος Γερμανός - , η Ελλάδα, για όσο διάστημα έχει χρέος απέναντι στους Γερμανούς, δεν θα τους "ξεφορτωθεί" ...Πόσο πιο απλά να το πει ο γνήσιος αυτός Γερμανός; Αυτή περίπου είναι "αλήθεια", που αφορά τη χρεωμένη Ελλάδα τής απελευθέρωσης. Οι τοκογλύφοι, για να πάρουν τα χρήματα τους, την "έπνιξαν" στην "αγάπη" ...Την "έδεσαν" με τους Γερμανούς και αυτό σήμαινε βασανισμό, ο οποίος ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Οι τοκογλύφοι έστειλαν μετά την επανάσταση τον Όθωνα να μας "κυβερνήσει" και βεβαίως να εξασφαλίσουν τα δάνειά τους. Οι τοκογλύφοι επέβαλαν στους Έλληνες να μην αντισταθούν στην πιο εύκολη πολεμική απόβαση όλων των εποχών. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί μαζί με τον εκλεκτό των τοκογλύφων κατέφτασε μαζί του κι ένας στρατός "μπράβων" ...Πάνω από 4000 Βαυαροί στρατιώτες, οι οποίοι σύντομα πλαισιώθηκαν και με άλλους "εθελοντές". Ό,τι διαθέσιμο "σκουπίδι" υπήρχε στην Πρωσία και τη Βαυαρία έφτασε στην Ελλάδα ως μισθοφόρος των τοκογλύφων και με "διαβατήριο" "φιλέλληνα".
Σε μια Ελλάδα με διαλυμένη οικονομία, αποψιλωμένο πληθυσμό και ανύπαρκτη οικονομική δραστηριότητα, ήρθαν οι "Φιλέλληνες" και απαιτούσαν να πληρώνονται σε μισθούς Βαυαρίας ...Από επαγγελματίες σπιούνους μέχρι ζαχαροπλάστες, ζυθοποιούς και πόρνες ...Όλοι με μισθό κανονικό. Μιλάμε για τεράστιο βάρος, το οποίο αποκαλύπτεται με τον μοναδικό τρόπο που πάντα το κάνουν οι αριθμοί. Σε μια ελεύθερη αλλά "σακατεμένη" Ελλάδα των 750 χιλιάδων εξουθενωμένων από την κακουχία Ελλήνων, ήρθαν οι "μπράβοι" για να "κονομήσουν". Σε μια χώρα διαλυμένη και εξουθενωμένη από την καταστροφή που "συνόδευε" την Επανάσταση και με πληθυσμό μικρότερο απ' αυτόν της σημερινής Θεσσαλονίκης, ήρθαν κοντά στις δέκα χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνονται με μισθούς Βαυαρίας ...συν τα "εκτός έδρας".

Σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι ζούσαν με τα ελάχιστα, κάποιοι απ' αυτούς ήθελαν να κάνουν "κομπόδεμα". Σε μια σχεδόν αχρήματη χώρα, όπου οι οικογένειες προσπαθούσαν να "βγάλουν" τη χρονιά με μερικές κότες κι ένα γουρούνι, κάποιοι έπαιρναν μισθούς, για να κάνουν σπίτια στη Γερμανία. Μόνον στη διετία 1833-1835 (περίοδος Αντιβασιλείας) και μόνον για τον βαυαρικό στρατό, δαπανήθηκαν 8.828.500 περίπου δραχμές, την εποχή που για την ίδρυση της Χωροφυλακής - συμπεριλαμβάνοντας και τον οπλισμό της - είχαν δαπανηθεί περίπου 1.108.000 δραχμές. Μιλάμε για τρομερά ποσά σε έναν οικονομικό "ζόφο". Μιλάμε για εκατομμύρια σε μια κοινωνία που τα εκατομμύρια τα γνώριζαν μόνον οι "αστρονόμοι".

Όλα αυτά ήταν μεθοδεύσεις των τοκογλύφων. Δική τους απαίτηση ήταν να υπάρχουν στην Ελλάδα τόσες χιλιάδες Γερμανών στρατιωτών. Έτσι κι αλλιώς τζάμπα τους έβγαινε. Με τα δάνεια που έδιναν στην Ελλάδα θα πληρώνονταν όλοι αυτοί. Γιατί τους ήθελαν εκεί; ...Για να λειτουργούν ως "νταβατζήδες" τους ...Να διαλύσουν τους επαναστάτες ...Να σκοτώσουν τους ήρωες της Επανάστασης ...Να τους ωθήσουν προς τη Ρωσία. Γιατί; ...Για να τους τιμωρήσουν στη συνέχεια σαν αχάριστους φιλορώσους ...Για να εμφανίζονται ότι έχουν το ηθικό "δικαίωμα" να τιμωρούν τους Έλληνες, αλλά και την ιερή "υποχρέωση" να διατηρούν την Ελλάδα στη "σφαίρα" τής Δύσης και άρα και της "προόδου".



Όλα προμελετημένα να οδηγήσουν τις καταστάσεις εκεί όπου τους βόλευαν. Στοχευόμενη βία, η οποία κατευθύνει το "κοπάδι" προς την κατεύθυνση του "σφαγείου". Η Ρωσία ήταν πάντα το μεγάλο "άλλοθι" των σχεδιασμών των Προτεσταντών, για να προχωρήσουν σε ανθελληνικές ενέργειες. Πάντα την Ορθόδοξη Ρωσία χρησιμοποιούσαν, για να κάνουν εύκολα "μέτωπο" με όλη τη Δύση και άρα και την Καθολική της πτέρυγα. Εξουδετερώνοντας τους αγωνιστές τής Επανάστασης, δεν είχαν πρόβλημα να εμφανίζονται σαν "ιεραπόστολοι" του πολιτισμού και της Δύσης και να ασκούν ανεμπόδιστα την εξοντωτική πολιτική των τοκογλύφων. Από εκεί και πέρα η "αμαρτωλή" Ελλάδα δανειζόταν, για να πληρώνει τους τοκογλύφους τής Ευρώπης και βέβαια τους Γερμανούς "μπράβους" τού Όθωνα.

Από τη στιγμή που οι ξένοι τοκογλύφοι - στην πλειοψηφία τους εβραϊκής καταγωγής γερμανικής υπηκοότητας, για να μην επεκτεινόμαστε - και το "ελληνικό" Παλάτι ανήκαν στην ίδια σφαίρα συμφερόντων, ευνόητο είναι πως η Ελλάδα ήταν διαρκώς προδομένη ...Προδομένη από τους διορισμένους από τους τοκογλύφους ηγέτες της ...Προδομένη από βασιλείς, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν Γερμανοί ανθέλληνες ...Γερμανοί, οι οποίοι είχαν συγκρουόμενα συμφέροντα με τους Έλληνες υπηκόους τους ...Γερμανοί, οι οποίοι ένιωθαν την εχθρότητα των Ελλήνων και όλο τους το μέλημα ήταν να αρπάξουν για λογαριασμό τους όσα περισσότερα μπορούσαν, βλέποντας την ανατροπή τους ως πιθανό ενδεχόμενο ...Γερμανοί, οι οποίοι είχαν πάντα έτοιμη την "οικοσκευή" τους, για να εγκαταλείψουν ακόμα και νύχτα την Ελλάδα. Αυτοί "έσκαβαν" την Αττική γη σαν "τυφλοπόντικες", για να δημιουργήσουν τούνελ διαφυγής κάτω από τα παλάτια τους.

Υπό την ηγεσία τού "έμπειρου" και εξόχως ανθέλληνα Άρμανσμπεργκ, "στήθηκε" η "φάμπρικα" των τοκογλύφων στην Ελλάδα. Πάνω στον σχεδιασμό τού Άρμανσμπεργκ, ο οποίος στηριζόταν στη διαφθορά και τον δωσιλογισμό, λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί η Ελλάδα. Εκείνος ο σχεδιασμός είχε ως στόχο να κάνει το αρχικό λάθος τού δανεισμού τού ελληνικού κράτους μόνιμο λάθος. Εκείνος ο σχεδιασμός είχε ως στόχο να "δέσει" μόνιμα την Ελλάδα στην "παγίδα" των τοκογλύφων και βέβαια να μονιμοποιήσει τη γερμανική Κατοχή σ' αυτήν. Το αρχικό "τραύμα" το έκαναν "καρκίνο".

Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι το αρχικό χρέος τής Επανάστασης του 1821 το πληρώναμε μέχρι το 1978. Πώς γινόταν αυτό; Από το δεύτερο δάνειο και μετά τον έλεγχο του ελληνικού δανεισμού δεν τον είχαν Έλληνες ...Τον έλεγχο τον είχαν "Άγγλοι" τραπεζίτες και το Φιλελληνικό Κομιτάτο, που παρίσταναν τους αντιπροσώπους των Ελλήνων ...Ούτε οι Μάο-Μάο δεν θα επέτρεπαν να γίνει κάτι τέτοιο ...και όμως, στην Ελλάδα έγινε. Τι έκαναν όλοι αυτοί; ...Κάθε φορά που έπρεπε να ξεπληρώσουν ένα παλιό δάνειο, έπαιρναν ένα νέο ακόμα μεγαλύτερο δάνειο από το προηγούμενο και εφόσον αύξανε το χρέος, επιβαρύνονταν οι όροι του.

Κάθε φορά που δανείζονταν, έκαναν το εξής: Αποπλήρωναν το προηγούμενο δάνειο στο ακέραιο μαζί με τους προβλεπόμενους τόκους. Στη συνέχεια προπλήρωναν τους τόκους και τα χρεολύσια των νέων δανείων, "καλύπτοντας" αρκετά χρόνια στο μέλλον. Πλήρωναν προμήθειες στους "μεσάζοντες" και κρατούσαν και τις δικές τους "αμοιβές". Με το μεγαλύτερο ποσό που απέμενε έδιναν παραγγελίες στα εργοστάσια εκείνα, τα οποία ανήκαν επίσης στους ίδιους Γερμανούς βιομηχάνους. Τα λίγα, που έφερναν τελικά στην Ελλάδα, τα μετέτρεπαν σε μισθούς ενός ολόκληρου "στρατού" Γερμανών υπαλλήλων και στρατιωτών και βέβαια σε διαφθορά. Τότε άρχισαν τα "θαλασσοδάνεια" σε διαπλεκόμενους Γερμανούς τύπου ΦΙΞ. Τότε ήταν που ο Μακρυγιάννης έλεγε για δάνεια, τα οποία γίνονταν βίλες στο Μόναχο. Πολλά χρόνια δηλαδή πριν τον Ράιχενμπαχ, τον Σίχατσεκ και τον Χριστοφοράκο υπήρχαν αντίστοιχα κυκλώματα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος.

Λίγους μήνες δηλαδή μετά το κάθε νέο δάνειο δεν υπήρχε καθόλου χρήμα στα ταμεία ενός κράτους με ανύπαρκτη σχεδόν οικονομία. Πώς θα υπήρχε χρήμα, όταν μόνον οι Βαυαροί στρατιώτες κοστίζουν σε μια διετία περίπου 9.000.000 δραχμές; Άρα; ...Άρα νέο δάνειο ...Πάλι το ίδιο "παιχνίδι" τής τοκογλυφίας ...Σύναψη ακόμα πιο μεγάλου δανείου ...Αποπληρωμή τού προηγούμενου με όλους τους τόκους και ίσως και "πέναλτι" προεξόφλησης δανείου και καταβολή νέων τόκων και χρεολυσίων για άγνωστο διάστημα και βέβαια νέες παραγγελίες για νέα όπλα, νέα πλοία κλπ.. Στην Ελλάδα έφταναν μόνον όσα χρήματα είχαν ανάγκη οι Βαυαροί "μισθοφόροι" όλων των επιπέδων ...Από τον δήθεν βασιλιά μέχρι τον τελευταίο οπλίτη.

...Μόνοι τους δανείζονταν, μόνοι τους μοιράζονταν ...και μόνοι τους διέφθειραν όποιον θεωρούσαν απειλητικό ή ήθελαν να τον εντάξουν στο "στρατόπεδό" τους. Οι κοινοί Έλληνες στην κυριολεξία δεν έπαιρναν ούτε "μυρωδιά" απ' αυτά τα χρήματα. Ακόμα και τους λίγους ένστολους Έλληνες οπλίτες, οι οποίοι δικαιούταν κάποιου είδους μισθού, φρόντισαν οι Βαυαροί και οι δανειστές και τους απέλυσαν. Το σύνολο των δέκα χιλιάδων Ελλήνων οπλιτών τού καποδιστριακού στρατού το απέλυσαν με εντολή τού φασίστα Γερμανού Λουδοβίκου τού Α', πατέρα τού Όθωνα ...Αν υπήρχε μια πιθανότητα να μπει ένα μέρος των δανείων στην ελληνική οικονομία, μέσω εκείνων των μισθών, χάθηκε με εκείνη την εντολή ...Οι πάντες στα όρια της επιβίωσης, για να ζουν πλούσια οι δυνάμεις "Κατοχής". Τα χρήματα, όμως, συνεχώς ανέβαζαν το "κοντέρ" τού εθνικού χρέους.

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, αυξάνουν το χρέος με γεωμετρική πρόοδο. Μέχρι πού μπορούσε να φτάσει η κατάσταση σε μια υπερχρεωμένη οικονομία με μηδενική ανάπτυξη; ...Μέχρι τη χρεοκοπία. Αυτό ήταν και το ζητούμενο. Η χρεοκοπία οδηγεί στον αυστηρό έλεγχο και στην πραγματικότητα οδηγεί στην οικονομική Κατοχή. Γι' αυτό τον λόγο έδιναν τα δάνεια οι τοκογλύφοι. Κατ' ευφημισμόν δάνεια, εφόσον στην πραγματικότητα "γυρνούσαν" τα δικά τους χρήματα και τα μοιράζονταν, αφού τα "χρέωναν" στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα δεν έφταναν καν χρήματα ...Έφταναν μόνον "λογαριασμοί" χρημάτων και βέβαια τα χρήματα των πληρωμών των Γερμανών υπαλλήλων. Εκείνη την περίοδο δεν έγινε ούτε ένα δημόσιο έργο στην Ελλάδα. Η Ελλάδα παρέμενε μια κατεστραμμένη χώρα χωρίς καθόλου δίκτυα υποδομών και απλά αύξανε το χρέος της.

Τι επεδίωκαν οι τοκογλύφοι; ...Να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες θα τους επέτρεπαν να προκαλέσουν ένα μη βιώσιμο χρέος, ώστε να μονιμοποιηθούν σαν "ιδιοκτήτες" της Ελλάδας. Με τα δάνεια "αγόραζαν" χρόνο στο μέλλον. Η Ελλάδα σε αυτόν τον χρόνο θα ήταν κανονική αποικία χρέους. Μόνοι τους διόριζαν τις ηγεσίες του και μόνοι τους "άρμεγαν" όλο τον εθνικό της πλούτο. Όπως κι έγινε. Μέχρι που φτάσαμε στο 1893 και στη χρεοκοπία τού Τρικούπη. Σιγά μην τους άφηναν οι Γερμανοί να χρεοκοπήσουν φυσιολογικά και άρα να προχωρήσουν σε στάση πληρωμών με "κούρεμα" του χρέους.

Οι δόλιοι θεώρησαν τη χρεοκοπία δόλια και τη μετέτρεψαν σε μια ευκαιρία για να τη μετατρέψουν σε πραγματική οικονομική Κατοχή. Τη μετέτρεψαν σε αιτία να στείλουν εκεί ένα "όργανο" των τοκογλύφων, το οποίο θα εισέπραττε την "κρέμα" των εισπράξεων που θα προέκυπτε από την κάλυψη των βασικών αναγκών του ελληνικού πληθυσμού. Τότε παραδόθηκε το Μονοπώλιο βασικών προϊόντων στους τοκογλύφους. Αυτό είχαν ως στόχο τους, και αυτό είχαν καταφέρει. Με τον τρόπο αυτόν γίνονταν στην πραγματικότητα "αφεντικά" και "ιδιοκτήτες" μιας θεωρητικά μόνον ελεύθερης χώρας.

Όμως, για να το καταφέρουν αυτό, ήταν απαραίτητη μια προεργασία ...Μια προεργασία, η οποία, αφού θα τους εξασφάλιζε την παγκόσμια ανοχή στο προμελετημένο έγκλημά τους, θα τους επέτρεπε να το πραγματοποιήσουν με ασφάλεια. Πρώτα δηλαδή θα δυσφημούσαν το θύμα τους και κατόπιν θα το βίαζαν με την ησυχία τους και χωρίς αντιδράσεις. Γι' αυτόν τον λόγο φρόντισαν να συκοφαντήσουν τον ελληνισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτά, δηλαδή, τα οποία λέγονται σήμερα από τους Προτεστάντες Γερμανούς και από τους Σιωνιστές τοκογλύφους εις βάρος της Ελλάδας, δεν είναι πρωτοφανή. Στην πραγματικότητα είναι επανάληψη μιας εξαιρετικά πετυχημένης πολιτικής κατασυκοφάντησης του θύματος. Αυτά, δηλαδή, τα οποία περιγράψαμε πιο πάνω. Οι Έλληνες περιγράφονταν σαν ληστές, κλέφτες, απατεώνες και τεμπέληδες από τις "διεθνείς" εφημερίδες τής εποχής.

Τέτοιους κλέφτες και τεμπέληδες ποιος θα τους λυπόταν, αν τους επιτίθονταν οι "νοικοκύρηδες" Γερμανοί; ...Αν έμπαιναν μέσα στο "σπίτι" τους και έπαιρναν, ακόμα και με την απειλή βίας, αυτά που "δικαιούνταν"; Για να δρομολογηθεί αυτό, έμπλεξαν την Ελλάδα σε έναν καταστροφικό πόλεμο με την Οθωμανική Αυτοκρατορία ...Έναν πόλεμο, ο οποίος θα τους επέτρεπε να πολλαπλασιάσουν τα χρέη της και να την κρατάνε υπό την αιώνια ομηρία τους. Οι Γερμανοί ψευδοβασιλείς των Ελλήνων, οι οποίοι ήταν εξ αρχής υπέρ των Γερμανών τοκογλύφων, "πολέμησαν" με τους Τούρκους, που σε αυτόν τον πόλεμο είχαν αρχιστράτηγό τους τον Κόλμαρ Φράιχερ φον ντερ Γκολτς. Σε αυτόν έδινε αναφορά ο επίσης Γερμανός φον Γρούμβκοφ, ο οποίος εμφανιζόταν σαν "σύμβουλος" στρατηγός τού Εμέτ Πασά, ο οποίος ήταν ο δήθεν επικεφαλής τού οθωμανικού εκστρατευτικού σώματος. Σε αυτόν αναφέρονταν οι Γερμανοί εκπαιδευτές και αξιωματικοί τού οθωμανικού στρατού και σε αυτόν υπάκουαν οι πάντες.



Γερμανοί, δηλαδή, είχαν συμφέρον από έναν πόλεμο, τον οποίο τον διευθέτησαν μόνοι τους, ελέγχοντας καί τις δύο πλευρές. Γερμανοί ήταν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι πίεζαν να γίνει ο πόλεμος της οικονομικής καταστροφής και Γερμανοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ήταν επικεφαλής των "προβάτων" καί των δύο πλευρών. Εκείνος ήταν ένας "πόλεμος" απλά "στημένος" για τις οικονομικές συνέπειές του. Πιο "στημένος" πόλεμος από εκείνον μόνον στις παραγωγές τού Χόλυγουντ μπορεί να αναζητηθεί. Οι Οθωμανοί, υπό γερμανική καθοδήγηση και με γερμανικά επαναληπτικά όπλα τύπου "μάουζερ" και με ανώτερο πυροβολικό, ήταν βέβαιο ότι θα νικήσουν και άρα θα έφερναν σε δύσκολη θέση την ελληνική πλευρά ...Δύσκολη, αλλά όχι καταστροφική, εφόσον αυτό προέβλεπε το "σενάριο" της "παράστασης".

Δεν τους επιτράπηκε στη Μάχη των Φαρσάλων να εκμηδενίσουν την ελληνική στρατιωτική δύναμη, γιατί δεν ήθελαν οι Γερμανοί να χάσουν τους "πελάτες" τους. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός τους, όταν έβαλαν τη μικρή Ελλάδα να επιτεθεί στον οθωμανικό γίγαντα. Άλλωστε - και πριν ξεκινήσει ο πόλεμος - οι "Μεγάλοι" τής Ευρώπης είχαν αποφασίσει ότι η έκβαση του πολέμου - όποια κι αν ήταν - δεν θα είχε εδαφικές αλλαγές και δεν θα άλλαζε τα σύνορα μεταξύ των εμπλεκομένων. Όποιος έχανε τον πόλεμο - και άρα η Ελλάδα - απλά θα πλήρωνε τους δανειστές της και βέβαια θα δανειζόταν ξανά, για να πληρώσει και τις ζημιές τού πολέμου. Το αποτέλεσμα; ...Τραγικό για την Ελλάδα. Μετά από εκείνον τον πόλεμο η Ελλάδα βυθίστηκε ακόμα περισσότερο μέσα στη γερμανική παγίδα. Από τα 34 εκατομμύρια φράγκα χρέους, που οδήγησαν τον Τρικούπη στη χρεοκοπία, πήγαμε μέσα σε τέσσερα χρόνια στα 152 εκατομμύρια "βιώσιμου" χρέους ...Ενός χρέους, το οποίο έφερε τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο στην Ελλάδα για 81 χρόνια.

Το 1978 με πολύ δυσκολία κατορθώσαμε και διώξαμε εκείνη την "Τρόικα", ενώ ήδη είχαμε αρχίσει να δημιουργούμε εκ νέου τεράστια χρέη. Τι κι αν μεσολάβησαν δύο παγκόσμιο πόλεμοι χαμένοι για τη Γερμανία. Η Γερμανία πάντα κατόρθωνε και είχε παρουσία εισπρακτική στην Ελλάδα. Την ώρα που η Ελλάδα από "μεγαλοψυχία" κούρευε τα χρέη της ή ανέβαλε επ' αόριστον την απαίτηση των πολεμικών αποζημιώσεων, οι Γερμανοί περιφέρονταν στην Ελλάδα ως εισπράκτορες των τοκογλύφων. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε βιάζονταν οι πάντες μετά την ήττα των Ναζί να επαναφέρουν το γερμανικό Παλάτι στην Ελλάδα. Φοβούνταν ότι το κενό τής ήττας τής Γερμανίας θα έβαζε σε πονηρές σκέψεις τους νικητές Έλληνες και αυτό δεν ήταν δυνατόν να το επιτρέψουν. Ανεξάρτητα λοιπόν από την ήττα τής Γερμανίας οι Γερμανοί θα συνέχιζαν να είναι κυρίαρχοι στην Ελλάδα.

Το ίδιο επαναλαμβανόταν κάθε φορά που η Γερμανία αιμορραγούσε την Ευρώπη. Η Ελλάδα ποτέ δεν ξέφευγε από τα "νύχια" της. Δεν υπάρχει γερμανικό έγκλημα, που η Ελλάδα να μην το πλήρωσε με τεράστια "αιμορραγία". Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον οποίο και πάλι η Γερμανία προκάλεσε, η Ελλάδα βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπη με τη γερμανική εγκληματικότητα. Αυτός ο πόλεμος, που για την Ελλάδα τελείωσε με τη Μικρασιατική Καταστροφή, είχε και πάλι τη γερμανική "υπογραφή". Πίσω από αυτήν την καταστροφή υπήρχε ένα όνομα ...και αυτό δεν ήταν τουρκικό ...Ήταν γερμανικό, και αυτός ήταν ο Φον Σάντερς.



...Το κτήνος από την Πρωσία, που "ξερίζωσε" τον ελληνισμό τής Μικράς Ασίας από πατρίδες αιώνων. Πώς το κατόρθωσε; ...Και πάλι με το γνωστό κόλπο των Προτεσταντών ...Πάλι με τη χρήση τής Ρωσίας. "Έσπρωξαν" τους Έλληνες του Πόντου στην αγκαλιά τής Ρωσίας και μετά τους τιμώρησαν σαν φιλορώσους προδότες. Η δική τους Ρωσία εγκατέλειψε πάλι τους Έλληνες στην τύχη τους και οι Γερμανοί φρόντισαν αυτή η τύχη να είναι τραγική. Έτσι παρουσιάζεται το τρομερό φαινόμενο οι Έλληνες σαν "φιλορώσοι" να "ξεριζωθούν" από τις πατρίδες τους και οι Ρώσοι κομμουνιστές να εμφανίζονται σαν οι μεγάλοι ευεργέτες τού Κεμάλ ...Όλα "στημένα", και ο ελληνισμός και πάλι παγιδευμένος. Κανένας Οθωμανός δεν θα έπαιρνε τέτοια απόφαση εις βάρος των Ελλήνων τής Μικράς Ασίας ...Μόνον Γερμανός μπορούσε να είναι τόσο εγκληματίας.

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από αυτήν τη γερμανική θηριωδία και η Ελλάδα "ξανάμπλεξε" ...Ο Χίτλερ είχε κι αυτός να δείξει τον "φιλελληνισμό" του. Στον πόλεμο αυτόν, τον οποίο κήρυξε εντελώς απρόκλητα στην Ελλάδα, με την οποία το γερμανικό "κτήνος" δεν συνόρευε, είχαμε τρομερές απώλειες. Επειδή μας "αγαπούσαν" ιδιαίτερα οι Γερμανοί, εγκαταλείποντας τη χώρα και αφού είχαν κάνει τις συμφωνίες των δειλών, προκειμένου οι Έλληνες να μην τους εξοντώσουν κατά την υποχώρησή τους, κατέστρεψαν τα πάντα ...Δεν άφησαν πέτρα πάνω στην πέτρα ..."Γύρισαν" την Ελλάδα πίσω στο 1821 ..."Σκότωσαν" στην κυριολεξία μια ολόκληρη Ελλάδα τού 1821, εφόσον εξαιτίας τους πέθαναν πάνω από 750.000 άμαχοι και 35.000 στρατιώτες ...Αυτό δεν έγινε πουθενά αλλού στην Ευρώπη.

Υπεύθυνος εγκληματίας στρατηγός γι' αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν ο Βίλχελμ Λιστ. Δικάστηκε ως εγκληματίας πολέμου και φυλακίστηκε για ΠΕΝΤΕ χρόνια. Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και ως δια "μαγείας" ο "ασθενής" έζησε άλλα ΕΙΚΟΣΙ χρόνια ελεύθερος ...Μερικά δευτερόλεπτα τιμωρία για κάθε ζωή Έλληνα που αφαίρεσε το κτήνος. Ας πάρει κάποιος ένα κομπιουτεράκι και ας υπολογίσει πόσες ανθρώπινες ζωές έχει κοστίσει στην Ελλάδα αυτήν η "τριάδα" των Γερμανών στρατηγών που βλέπουμε. Πόσο ειρωνική φαίνεται η "αποστροφή" τού κειμένου τής Wall Street Journal; Πόσο κοροϊδευτική και άδικη φαίνεται η "εξίσωση" θυμάτων και θυτών, προκειμένου να περάσει η προπαγάνδα ...«Ο τόνος τής πολιτικής συζήτησης στην Ευρώπη για τη διάσωση της Ελλάδας, έχει γίνει πικρός, ιδιαίτερα μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων», αναφέρει ο Φίντλερ, προσθέτοντας πως «ένας σημαντικός λόγος είναι οι αφηγήσεις που οι δύο λαοί λένε για την πρόσφατη ιστορία τους».



Ποιοι προκάλεσαν αυτόν τον πόλεμο, ο οποίος "κατασπάραξε" την Ελλάδα και την άφησε ένα "κουφάρι", το οποίο ήταν πρακτικά αδύνατον να ανακτήσει τις δυνάμεις του χωρίς εξωτερική βοήθεια; ...Αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ να ισοπεδώσει την Ευρώπη, θα έλεγε κάποιος ...Αυτοί, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους Γερμανούς πάντα σαν το πιο φτηνό ανθρώπινο "κρέας" που μπορούν να βρουν ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης ...Οι Γερμανοεβραίοι Σιωνιστές τοκογλύφοι, που έχουν τους Γερμανούς για "υποζύγια" όλους αυτούς τους αιώνες ...Οι Γερμανοεβραίοι Σιωνιστές τοκογλύφοι, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τον γερμανικό λαό στο πιο φτηνό "κρέας" που μπορούν ανά πάσα στιγμή να "ξοδεύουν" σε πολέμους.

Κατά "σύμπτωση" λοιπόν αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ να καταστρέψει την Ευρώπη, ήταν -  ειδικά για εμάς τους Έλληνες - παλιοί γνωστοί μας. Αυτοί, οι οποίοι είχαν "λιώσει" την Ευρώπη στους "παγκόσμιους" πολέμους για να θησαυρίσουν, χρηματοδοτώντας εξίσου τις αντιμαχόμενες πλευρές ...ήταν οι παλιοί δανειστές μας ...Οι παλιοί δανειστές τής Ελλάδας, που με λίγες λίρες την "έδεσαν" στους "πάγκους" τους για έναν ολόκληρο αιώνα ...Αυτοί, οι οποίοι μας έστειλαν τον Όθωνα με τους "μπράβους" του για εισπράξεις ...Αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Ναπολέοντα για να αιματοκυλίσει την Ευρώπη και να γίνουν απίστευτα πλούσιοι ...Αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, χρηματοδοτώντας τους Μπολσεβίκους τού υπαλλήλου τους Στάλιν, ο οποίος έκανε "βίβλο" του το "Κεφάλαιο" του Μαρξ ...επίσης υπαλλήλου τους ...Όλοι Γερμανοεβραίοι, που πλέον παρίσταναν τους Αμερικανούς.

Μια ομάδα Εβραίων τοκογλύφων από τη Γερμανία πήγε στις ΗΠΑ ως οργανωμένη συμμορία. Οργανωμένη συμμορία σημαίνει συγκεκριμένο σχέδιο. Αυτή η οργανωμένη συμμορία είχε ως στόχο να αποκτήσει μέσω της τοκογλυφίας τα πάντα ...Τα πάντα στην κυριολεξία. Μέχρι το 1929 - που προκάλεσαν το μεγάλο "κραχ" και πήραν το σύνολο της αμερικανικής οικονομίας στα χέρια τους - κατάφεραν και απόκτησαν την απόλυτη ιδιοκτησία των ΗΠΑ και μετά στράφηκαν με τον ίδιο σκοπό και στην Ευρώπη. "Επέστρεψαν" στη μισητή γι' αυτούς Ευρώπη, για να την εκδικηθούν για τα βρομερά γκέτο στα οποία τους είχε περιορισμένους.



Δεν λέμε μυστήρια πράγματα. Ο καθένας μπορεί να τα βρει αυτά τα στοιχεία και να τα αξιοποιήσει, αν έχει γνώσεις. Ποιοι ήταν οι βασικοί χρηματοδότες τού Χίτλερ τη μοιραία δεκαετία του '30; ...Ο Πρέσκοτ Μπους, ως Πρόεδρος των "Αμερικανών" Τραπεζιτών, οι οποίοι ήταν πολύ συγκεκριμένοι ...Ήταν ο Ρότσιλντ, ο Ροκφέλερ, ο Σίφ, ο Βάρμπουργκ, ο Γκόλντμαν, ο Σακς, οι αδερφοί Λέμαν, ο Κουν, ο Λεμπ, ο Γκουγκενχάιμ, ο Βάινπεργκ...

...Οι ίδιοι, οι οποίοι προκάλεσαν το μεγάλο "κραχ" τού 1929, καταστρέφοντας ολόκληρο τον αμερικανικό τραπεζικό ανταγωνισμό και απέκτησαν τον έλεγχο της FED ...Αυτοί, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει ως Πρόεδρο των ΗΠΑ - του πολέμου - τον Ρούζβελτ ...Τον γόνο μιας παλιάς οικογένειας σκληρών Προτεσταντών Νεοϋορκέζων τραπεζιτών ...Τον Κυβερνήτη τής Νέας Υόρκης, ο οποίος διαχειρίστηκε υπέρ των συμφερόντων τους το "κραχ" του 1929 και ως ανταμοιβή έλαβε την Προεδρία των ΗΠΑ για τον χρόνο ρεκόρ των δώδεκα χρόνων ...Ο Πρόεδρος ο οποίος συμμετείχε στη συνωμοσία του Περλ Χάρμπορ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους, ώστε να μπουν στην Ευρώπη.



Αυτοί οι Γερμανοεβραίοι τραπεζίτες των ΗΠΑ, ως "νικητές", φρόντισαν να μην αγγίξει κανένας τους "ηττημένους" Ναζί και να φύγουν από την Ελλάδα χωρίς απώλειες. Σαν καλά "αφεντικά" φρόντισαν για την ασφαλή διαφυγή των "μπράβων" τους. Οι ίδιοι έδωσαν εντολή να μην αφήσουν τίποτε όρθιο στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή τους, ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες "ασφυξίας" στον ελληνικό λαό. Οι ίδιοι επίσης φρόντισαν να επαναφέρουν γρήγορα το Παλάτι, για να συνεχιστεί η γερμανική Κατοχή τής Ελλάδας και μετά την ήττα τής Γερμανίας. Άλλωστε η "Κατοχή" ήταν δική τους και οι Γερμανοί ήταν απλά οι "μπράβοι" τους. Αυτών τα χρήματα υποτίθεται ότι αυτοί οι "μπράβοι" θα συνέχιζαν να εισπράττουν από τα έσοδα του ελληνικού μονοπωλίου μέχρι το 1978. Χρησιμοποίησαν τους δωσίλογους Καραμανλή και Παπανδρέου, για να μην "διακοπεί" το χρέος του 1896 και φτάσαμε εδώ όπου φτάσαμε ...Ανταμοιβή γι' αυτήν την "υπηρεσία" ήταν η "παντοκρατορία" των Καραμανλήδων και των Παπανδρέου στη Μεταπολίτευση. Θυμίζουν τίποτε αυτά τα ονόματα στον αναγνώστη; ...Καραμανλήδες και Παπανδρέου δεν είναι αυτοί που μας οδήγησαν στο σημερινό Μνημόνιο, το οποίο φέρνει και πάλι τους Γερμανούς στην Ελλάδα για τα επόμενα εκατό χρόνια;"