Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ





Σήμερα, εβδομήντα χρόνια μετά από την "τακτοποίηση" των συνεπειών τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, βαδίζουμε στην τελική "φάση" τού σχεδίου ...Στην τελική φάση ενός σχεδίου, το οποίο είχε δρομολογηθεί στην εποχή των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων τής Αθήνας ...Ενός σχεδίου, το οποίο στόχο έχει την ολοκληρωτική και παντοτινή κατάκτηση των πάντων από την πλευρά των συνωμοτών. Πρακτικά ο στόχος τους είναι ο πάγιος στόχος που έχουν όλοι οι τοκογλύφοι. Στόχος ήταν τα αρχικά δάνεια τής μεταπολεμικής "βοήθειας" προς όλα ευρωπαϊκά κράτη να τα κάνουν δικούς τους τίτλους ιδιοκτησίας όλων των κρατών. Στόχος τους ήταν να μετατρέψουν την υπερχρέωση των κρατών σε ξεπούλημα ...Να μετατρέψουν, δηλαδή, τις περιουσίες των λαών σε "λεία", που θα την αρπάξουν.

Για να γίνει βέβαια αυτό, καλλιεργήθηκε εκ του πονηρού η δήθεν επιχειρηματολογία τής δήθεν χρήσιμης για τους λαούς και τις οικονομίες τους ιδιωτικοποίησης. Τώρα δεν τους συμφέρει η κρατική πολιτική τής ανάπτυξης, όπως για παράδειγμα τους συνέφερε στις εποχές που δάνειζαν στα κράτη τρομερά ποσά για να χτίσουν τις υποδομές τους. Τώρα τους συμφέρει το αντίθετο ...Τώρα τους συμφέρει η ιδιωτικοποίηση, για να μπορούν να αγοράζουν αυτά, τα οποία με πολύ χρήμα και κόπο δημιούργησαν οι λαοί ...Τους συμφέρει να μην σταματά, δηλαδή, η αρπαγή τους σε "στεγανά", τα οποία αφορούν την κοινή ωφέλεια ή την κοινή ασφάλεια ή την κοινή εκπαίδευση ή τα αγαθά στρατηγικής σημασίας για τις κοινωνίες. Τίποτε και για κανέναν λόγο δεν θα εξαιρούνταν από την "αρπαγή" τους ...Από την ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες μέχρι τα νοσοκομεία και τα λιμάνια μιας χώρας, όλα θα γίνονταν "λεία" έτοιμη να παραχωρηθεί, για να "ξεχρεωθούν" τα χρέη" των λαών ...Γενική ιδιωτικοποίηση των πάντων με γνωστούς εκ των προτέρων τους ιδιώτες "ιδιωτικοποιητές".

Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι επιχειρούν να κάνουν εις βάρος τής Ευρώπης οι συμμορίτες τής Wall Street, το Μπάκινχαμ και οι πληρωμένοι φονιάδες τού Βερολίνου, θα πρέπει να παρακολουθεί τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα. Όπως είπαμε πιο πάνω, τα πάντα είναι επαναλαμβανόμενα. Η Ελλάδα στον σχεδιασμό πάντα βρίσκεται ένα "βήμα" μπροστά από την Ευρώπη. Δεν είναι πολύτιμη μόνον για την επιτυχή δοκιμή των εφαρμογών, αλλά και για την τελική δρομολόγησή τους. Αν καταλάβει κάποιος τι έκαναν με την Ελλάδα, θα καταλάβει τι θέλουν να κάνουν με την υπόλοιπη Ευρώπη. Την Ελλάδα την έβαλαν πρώτη στα "άσχημα", ώστε, όταν την βυθίσουν στα "τραγικά", να φαίνονται τα "άσχημα" στους Ευρωπαίους μια "χαρά". " ...Να βλέπουν οι Ευρωπαίοι τι έπαθαν οι Έλληνες και να αισθάνονται τη φτώχεια τους "χλιδή" ...Σαν κάτι υγιείς χαροκαμένους, οι οποίοι ένιωθαν πάμπλουτοι όταν έμαθαν ότι χαροπαλεύει ο Στιβ Τζόμπ ...Σαν κάτι βλογιοκομμένους, οι οποίοι ένιωθαν άγρια "σερνικά" όταν έμαθαν ότι ο όμορφος Χάτσον είναι gay.



Επαναλαμβάνεται δηλαδή ο σχεδιασμός λήξης τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Την Ελλάδα τη βύθισαν σε έναν αιματηρό Εμφύλιο πόλεμο και οι υπόλοιποι έβλεπαν μια "χαρά" την παρουσία των αμερικανοσιωνιστών "κηδεμόνων" στις πατρίδες τους. Τα "βουβάλια" μπήκαν στον ελληνικό "βάλτο" για να συγκρουστούν πατώντας τα "βατράχια" και οι υπόλοιποι "βάλτοι" αισθάνονταν ευνοημένοι απλά και μόνον επειδή τα "βουβάλια", όταν έμπαιναν σ' αυτούς, πρόσεχαν μην τους "πατήσουν". Δεν μπόρεσαν δηλαδή να διώξουν τα "βουβάλια" από τους "βάλτους" τους, αλλά τους έφτανε που δεν έτυχαν ανάλογης μεταχείρισης με τους Έλληνες ...Τους Έλληνες, που, όταν οι Ναζί κατακτητές έφευγαν, πυροβολώντας και σκοτώνοντας από τη μία πλευρά της Αθήνας, στην άλλη πλευρά ξεκινούσαν οι σταλινικοί τής Ρωσίας με τους δωσίλογους της Αγγλίας να πυροβολούνται μεταξύ τους.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σήμερα. Σήμερα οι πάντες στην Ευρώπη είναι καταχρεωμένοι, αλλά μόνον η Ελλάδα είναι στοχοποιημένη. Οι πάντες είναι "λερωμένοι", αλλά μόνον η Ελλάδα "βρομιάρα". Σήμερα οι πάντες είναι έτοιμοι για χρεοκοπία, αλλά μόνον η Ελλάδα θα "ματώσει" εξαιτίας τής χρεοκοπίας. Αυτή είναι η διαφορά. Όλοι θα "ρυθμιστούν" με "Μνημόνια", έστω και εις βάρος των ελευθεριών τους, αλλά η Ελλάδα προβλέπεται να "ματώσει" εξαιτίας των "Μνημονίων". Αυτό, για να το καταλάβει ο αναγνώστης, θα πρέπει να το δει από την αρχή όπως εξελίχθηκε. Την Ελλάδα την οδήγησαν σε τεχνητή κρίση δανεισμού, για να την οδηγήσουν πρώτη στο Μνημόνιο. Ενώ δηλαδή βρισκόταν στην ίδια κατάσταση με όλους τους υπόλοιπους, της προκάλεσαν "τεχνητούς" πόνους, για να "γεννήσει" το πρόβλημα του χρέους πρώτη απ' όλους.

Αυτό το πρόβλημα, το οποίο θα οδηγούσε στο "Μνημόνιο", θα το χρησιμοποιούσαν, για να καταστρέψουν εκ των έσω την οικονομία της, προκειμένου να την φέρουν σε αδιέξοδο ...Να την οδηγήσουν στην "ασφυξία". Γιατί; ...Για να την κάνουν να έχει διαφορετικές ανάγκες από τους υπόλοιπους ...Για να την ωθήσουν στη λάθος "επιλογή" ...Στη μονίμως ίδια λάθος ρωσική επιλογή. Αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο της εισαγωγής τής Ελλάδας στο Μνημόνιο "μπροστά" απ' όλους. Η Ελλάδα θα καταστρεφόταν με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες, ώστε να "απομακρυνθεί" από όλους τους υπόλοιπους και ταυτόχρονα οι ίδιοι θα είχαν τη δυνατότητα να την συκοφαντήσουν στο παγκόσμιο κοινό. Μια Ελλάδα θύμα άπειρης συκοφαντίας θα έπεφτε εύκολα θύμα κανιβαλισμού, αν έκανε και την ολέθρια επιλογή ...Αν έκανε την ολέθρια επιλογή να μετατρέψει την "απομάκρυνσή" της από την Ευρώπη σε "προσέγγιση" με τη Ρωσία ...Τη "λάθος" επιλογή για τους Ευρωπαίους εταίρους της.

Και πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι οδήγησαν την Ελλάδα στον "υπεραδανεισμό" και στην καταστροφή; ...Οι "Αγορές" και οι σπάταλες κρατικές προμήθειες, οι οποίες μεθοδεύονταν από διαφθοροποιούς εταιρείες. Αυτά, όμως, δεν είναι αφηρημένα ...Έχουν ονοματεπώνυμο. Οι "Αγορές" στην πραγματικότητα είναι οι εταιρείες των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης ...Οι δανειστές τής Επανάστασης και των "ατυχών πολέμων". Αυτές δήθεν "δάνειζαν" στο ελληνικό κράτος. Αυτές "μαγείρευαν" τα στοιχεία του, για να συνεχίζει να δανείζεται πέρα από τις δυνατότητές του. Γιατί δανειζόταν; ...Για να κάνει παραγγελίες στις γερμανικές εταιρείες τύπου Siemens, Thyssen Crupp, Mercedes κλπ. ...Όλες οι εταιρείες δηλαδή των Ναζί, που είδαμε πώς "επιβίωσαν" με το γερμανικό "θαύμα".



Ποιοι "εντόπισαν" το πρόβλημα και ποιοι το "κατήγγειλαν" στο παγκόσμιο κοινό; ...Οι εταιρείες αξιολόγησης, θα έλεγε κάποιος, και τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ. Όμως, ούτε κι αυτά είναι αφηρημένα ...Κι αυτά έχουν ονοματεπώνυμο. Οι εταιρείες αξιολόγησης - όλες τους - ανήκουν στους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι συνθέτους τις "Αγορές". Ανήκουν δηλαδή στους Γερμανοεβραίους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης. Το ίδιο και τα ΜΜΕ ...Τα ΜΜΕ τύπου New York Times, Wall Street Journal κλπ. ανήκουν στους Γερμανοεβραίους τοκογλύφους.

Ποιοι "ερεθίστηκαν" από αυτά τα δημοσιεύματα; ...Οι γνωστοί "τίμιοι" Γερμανοί ...Ο όχλος-"μπαλτάς" των τοκογλύφων. Οι αναγνώστες τής Bild, οι οποίοι κάποτε έβαζαν τις στολές τής Βέρμαχτ για να εγκληματούν κατά των λαών και σήμερα τους αρκεί να κάνουν τους εξοργισμένους "φορολογούμενους" πολίτες με τον ίδιο και πάλι σκοπό. Σε ποιον ανήκει η Bild; ...Σ' αυτόν που - όπως μας λέει στο βιβλίο του, "Αγορασμένοι Δημοσιογράφοι", ο πρώην αρχισυντάκτης τής Frankfurter Allgemeine Zeitung, Ούντο Ούλφκοτε - πληρώνει τις χλιδές τους ..."Τα δύο τρίτα των δημοσιογράφων στη Γερμανία είναι εξαγοράσιμοι" ..."Πεμπτοφαλαγγίτες των ΗΠΑ", χαρακτηρίζει αυτούς τους δημοσιογράφους ...Τους δημοσιογράφους που τα "παίρνουν" από την Siemens, την Thyssen Krupp ή την Mercedes κλπ.. Την παγκόσμια ανθελληνική υστερία την προκάλεσαν οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι οδήγησαν εν αγνοία τού ελληνικού λαού την Ελλάδα στην καταστροφή.



Μόνοι τους; ...Όχι βέβαια ...Αυτοί πάντα έχουν συνεργάτες στην Ελλάδα. Δεν ήταν τυχαίο που σε όλους αυτούς τους υπαλλήλους των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων τούς έκανε την τέλεια "πάσα" ο Πολωνοεβραίος Παπανδρέου ...Αυτός ήταν που βγήκε και δήλωσε στο παγκόσμιο κοινό ότι ο ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος ...Αυτός εξυπηρέτησε τους Γερμανοεβραίους ευεργέτες τού πατέρα του και της μητέρας του. Είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε στην Νέα Υόρκη με χρήματα των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων τής Wall Street. Προφανώς έκανε τη δουλειά του ο πατέρας και ο "κληρονόμος" γιος είχε καθήκον να την ολοκληρώσει. Πώς είπε ο αδερφός του Νίκος; ..."Επιτέλους ήρθε η ώρα να βγάλουν και οι "σοσιαλιστές" χρήματα".

Όλα αυτά τους ήταν εύκολα ...Εύκολα να τα πετύχουν στην Ελλάδα που τους ανήκει από τότε που έκλεισαν τους ήρωές της στη φυλακή και έδωσαν την εξουσία στα "σκουλήκια" της ξενοδουλείας. Οι ίδιοι άνθρωποι, δηλαδή, βρίσκονται και σε αυτήν τη φάση του εγκλήματος ...Οι ίδιες οικογένειες, οι οποίες εδώ και έναν αιώνα μας προδίδουν συστηματικά. Οι δωσίλογοι των τοκογλύφων Ρότσιλντ και συνεργάτες των Ναζί νέας γενιάς. Ο Σημίτης είναι γιος ενός μεγαλοστελέχους τής Τράπεζας της Ελλάδας και του Ρότσιλντ της Κατοχής. Οι υπόλοιποι είναι παιδιά και ανήψια των γνωστών δωσίλογων τού παρελθόντος ...Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες, Παπανδρέου ...Αυτοί, οι οποίοι αναγνώρισαν τα γερμανικά "χρέη" τού 1897 και τα πληρώναμε μέχρι το 1978 ...Όλοι στη "λίστα" τής Siemens του Χριστοφοράκου, ο οποίος "διέφυγε" από την Ελλάδα και προστατεύεται στο Μόναχο του Άρμανσμπεργκ ή του Φον Σαντερς.

Δεν υπάρχουν δηλαδή μεγάλες αλλαγές ...Επανάληψη των ίδιων φαινομένων υπάρχει. Αυτοί έβαλαν με τη βία - -και το κόστος χιλιάδων αυτοκτονιών - την Ελλάδα πρώτη στο Μνημόνιο; ...Γιατί; ...Γιατί είναι καλοί "τσομπάνηδες" ...Γιατί, όταν θέλεις να περάσεις ένα κοπάδι από ένα δύσκολο "ρέμα", σου αρκεί να πάρεις και να πετάξεις ένα πρόβατο απέναντι. Το δύσκολο είναι να περάσει το πρώτο πρόβατο ...Τα υπόλοιπα από εκεί και πέρα δεν αντιλαμβάνονται πλέον ρίσκο ή φόβο και περνάνε άφοβα, άσχετα αν οδηγούνται στην καταστροφή. Ποιο πρόβατο θα πετάξεις; ...Το "μαύρο" ...Αυτό, το οποίο δεν θα ενοχλήσει το υπόλοιποι "κοπάδι" αν το πιάσεις, γιατί δεν το θεωρούν κανονικό μέλος του.

Όταν είσαι ισχυρός ακόμα και όταν δεν υπάρχει ένα "μαύρο" πρόβατο που να σε βολεύει, μπορείς να "βάψεις" ένα για να το χρησιμοποιήσεις ως παράδειγμα προς αποφυγή. Βάφουν το πρώτο "μαύρο" πρόβατο και, όταν το στέλνουν στη "σφαγή", τα υπόλοιπα αισθάνονται ευτυχή όταν απλά "μαυρίζονται". Αυτό έκαναν με την Ελλάδα και το τεχνητό Μνημόνιο ...Την έβαψαν "μαύρη", για να αισθάνονται όλα τα υπόλοιπα "λευκά". Όταν αυτό το "μαύρο" θα αρχίσουν να το "σφάζουν", τα άλλα θα αισθάνονται τυχερά αν τα "μαυρίσουν" λίγο. Αυτό ήταν το "παιχνίδι" και γι' αυτό φτιάχτηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση ...Φτιάχτηκε, ώστε σε συνθήκες ασφάλειας να μπορούν να "μαυρίσουν" όλα τα κράτη, ξεκινώντας βέβαια από την Ελλάδα ...Φτιάχτηκε, για να μπουν όλα μαζί τα κράτη της σε ένα Μνημόνιο, το οποίο θα τα καθιστούσε ιδιοκτησία των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης.



Από το 1990, που η Γερμανία "ξαναμπήκε" στο παιχνίδι τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρχισε να "θυμάται" τον παλιό της "εαυτό". "Ξέχασε" τις υποκριτικές συγνώμες των "θαυμάτων" και μας θύμισε τον λόγο που την μισούσαν ακόμα και οι "πέτρες" στην Ευρώπη ...Άρχισε να βάζει "χέρι" σε όλους τους Ευρωπαίους και κυρίως στην Ελλάδα ...Στην "ευέξαπτη" Ελλάδα, την οποία δεν την είχε αποζημιώσει από την προηγούμενη "φασαρία" που προκάλεσε ο ίδιος. Πάλι το ίδιο σενάριο. Η Γερμανία τής Siemens και των Ναζί αδίκησε ολόκληρη την Ευρώπη, και την Ελλάδα πιο πολύ απ' όλους. Μπήκε μέσα στην Ελλάδα με το "άλλοθι" του Ευρωπαίου Εταίρου και διέλυσε τα πάντα. Διέφθειρε τους πάντες, λεηλάτησε τα πάντα και μετά βγήκε στο "δρόμο" να καταγγέλλει τη "διεφθαρμένη" Ελλάδα.

Τώρα, που η Ευρώπη καταλαβαίνει τον ρόλο τής Γερμανίας, άρχισαν να "τρέχουν" τα γνωστά σενάρια. Τώρα, που η Ευρώπη "βλέπει" την αδικία τής Γερμανίας, ετοιμάζονται να την "σκεπάσουν" με την "αμαρτία" τής Ελλάδας, που θα την κάνει να ξεχαστεί μέσα σε μια στιγμή. Αυτό είναι το σχέδιο: Οι Αμερικανοβρετανοί "βλέπουν" το "δίκιο" τής Ελλάδας, για να "καπαρώσουν" εξ' αρχής τον ρόλο τού "καλού" ...Βλέπουν ότι την "κατέστρεψαν" οι Γερμανοί. Όμως, τώρα το κάνουν εκ του ασφαλούς και εις βάρος άλλων. Το δίκιο της πλέον δεν τους αφορά, γιατί αυτοί πληρώθηκαν την τοκογλυφία τους από την Ελλάδα. Το δίκιο της τώρα το στρέφουν εναντίον των Ευρωπαίων φορολογούμενων, οι οποίοι δάνεισαν αναγκαστικά στην Ελλάδα, για να πληρώσει τους τοκογλύφους. Το άδικο το πληρώθηκαν οι ίδιοι μέσω της Γερμανίας και τώρα τον λογαριασμό για το "δίκιο" τον στέλνουν στους Ευρωπαίους.

Γιατί; ...Για να έρθει η ώρα που οι λαοί θα "ξεχάσουν" τη Γερμανία και όλοι μαζί θα μισήσουν την Ελλάδα ...Για να στοχοποιηθεί και πάλι η Ελλάδα ...Να μείνει μόνη της σε μια γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, όπου δεν περνάει ο λόγος της ...Να αισθάνεται αδικημένη και μόνη απέναντι στον γερμανικό γίγαντα, ο οποίος την προκαλεί καθημερινά ...Που την βρίζει καθημερινά ...Που προσπαθεί κάθε μέρα να εμφανιστεί ως ο βασικός της εχθρός. Αυτός είναι ο στόχος τους τώρα: Να βάλουν τους λαούς τής Γερμανίας και της Ελλάδας στο μίσος ...Να βάλουν απέναντι στη Γερμανία την Ελλάδα.

Γι' αυτόν τον λόγο - εντελώς "τυχαία" - τώρα, μετά από εβδομήντα χρόνια, οι "αμερικανικές" μυστικές υπηρεσίες "πούλησαν" στην Ελλάδα τα μυστικά αρχεία των Ναζί για τα εγκλήματά τους στην Ελλάδα. Μέχρι και ο Γερμανός "Κοκός", μιλώντας για το "δίκιο" τής Ελλάδας, "μάλωσε" τη Γερμανία τής Μέρκελ, αλλά και της μητέρας του Φρειδερίκης ...Υπερασπίστηκε την Ελλάδα ο ανιψιός τού πατέρα του και ξάδερφος της μάνας του ...Τόσο πολύ μας αγαπάει ο ανιψιός, κουμπάρος, θείος, και μπατζανάκης τής Γερμανίδας βασίλισσας της Αγγλίας. Όλα αυτά έχουν έναν και μοναδικό στόχο ...Να αναγκαστεί η Ελλάδα να ζητήσει βοήθεια από τον "εχθρό" ...Την απαγορευμένη ρωσική "βοήθεια".



Αυτό ήταν το όλο κόλπο και αυτή ήταν η συνεισφορά τής Γερμανίας στο σχέδιο. Με τη λεηλασία της απέναντι στα ευρωπαϊκά κράτη και την εμμονή της στη λιτότητα - που καταστρέφει τις οικονομίες και κάνει απαγορευτική κάθε προσπάθεια ανάκαμψης - θα οδηγούσε την Ευρώπη σε μια νέα καταστροφή ...Θα την οδηγούσε προς τη χρεοκοπία ...Μια χρεοκοπία, την οποία θα την εμφάνιζε σαν "αναπόφευκτη" όχι η γερμανική λεηλασία, αλλά η ελληνική "ανευθυνότητα". Αυτό ήταν το σχέδιο. Αυτό το σχέδιο υπηρετούσε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε υπό τις εντολές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Η Γερμανία εφήμερα - και εις γνώση της - θα επωμιζόταν και πάλι τον ρόλο τού "κακού", ο οποίος θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να "επιστρέψουν" και πάλι στην Ευρώπη με τον γνωστό ρόλο τού "σωτήρα".

Θα έδινε τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να έλθουν με "χρήματα" και να εξουδετερώσουν την ευρωπαϊκή "βόμβα" χρέους, έστω κι αν δεν προλάβαιναν την "έκρηξη" του ελληνικού προβλήματος. Ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση - εκτός της Ελλάδας - σε ένα ενιαίο ΓιγαΜνημόνιο ...Ένα Μνημόνιο, το οποίο θα επέτρεπε στους Γερμανοεβραίους τοκογλύφους να λεηλατήσουν τα πάντα στην Ευρώπη ...Από τα χωράφια και τα εργοστάσια μέχρι τον πύργο τού Άιφελ και το Κολοσσαίο. Ξανά "μπλοκ" Αμερικανοβρετανών στον ρόλο τού "καλού" εναντίον των "κακών" Γερμανών, για να μην απειληθεί η Ευρώπη από τις εσωτερικές της συγκρούσεις ...Εξ αρχής κερδισμένοι οι Αμερικανοί και οι τοκογλύφοι και εξ’ αρχής χαμένοι οι Γερμανοί ...και δυστυχώς χαμένοι και οι ευρωπαϊκοί λαοί, οι οποίοι τοποθετήθηκαν αυθαίρετα στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο δήθεν θα υπερασπιστεί ο χαφιές Σόιμπλε ...Στο "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο θα "χάσει" και θα "κουρευτεί", για να μπει σε "τροχιά" καταστροφής.

Όλα αυτά μέχρι να οδηγηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σε χρεοκοπία. "Καλή" η Ελλάδα, μέχρι να την οδηγήσουν στην "αγκαλιά" τής Ρωσίας ...Της μισητής Ρωσίας, η οποία προκαλεί τον τρόμο στην Ευρώπη. Μόλις συμβεί αυτό, όλοι οι Ευρωπαίοι - και μαζί και οι Γερμανοί - θα γίνουν εκ νέου οι "καλοί", και η Ελλάδα μόνη της "απέναντι". Πάλι θα εμφανίζεται σαν το κράτος, που, εξαιτίας τής ανευθυνότητάς του, οδήγησε την Ευρώπη σε μεγάλες οικονομικές απώλειες και ως εκ τούτου στη χρεοκοπία. Τόσο ανεύθυνη, που, την ώρα που οδηγούσε τους άλλους στην καταστροφή, η ίδια έψαχνε τη "σωτηρία" στον "εχθρό". Μια πραγματικά "ανήθικη" δύναμη, που, αφού δέχθηκε τη "βοήθεια" των "καλών" και "ηθικών" Προτεσταντών, στο τέλος τούς κατέστρεψε και τους παράτησε.

...Μια κανονική "πόρνη", που πήγε με τους Ρώσους, θέτοντας σε κίνδυνο ολόκληρη την "ηθική" και "ενάρετη" ευρωπαϊκή "οικογένεια" ...Ως συνήθως, και, αφού θα φάει τις "σφαλιάρες" της και η ίδια, θα καταλήξει και πάλι με τους "καλούς" ...Θα γυρίσει "ματωμένη" και όλα τα "μαύρα" πρόβατα στην Ευρώπη θα αισθάνονται ευτυχή. ...Σίγουρος "πελάτης" η Ελλάδα ...Για να την έχουν έτοιμη για την επόμενη "παράσταση", που θα τη χρειαστούν ...Μετά θα ψάχνει να την "αποζημιώσουν" οι "κακοί", οι οποίοι, όπως θα αποδειχθεί ξανά, ήταν κολλητοί με τους "καλούς". Δεν είναι τυχαία τα στρατιωτικά "γυμνάσια", τα οποία σχεδόν καθημερινά πραγματοποιεί ο χαφιεδοπράκτορας Πούτιν.



Δεν είναι τυχαίες οι "επαφές" του με την ελληνική πλευρά. Δεν είναι τυχαίες οι "υποσχέσεις" του για βοήθεια και "σωτηρία" στην απελπισμένη Ελλάδα ...Όλα μέσα στο σενάριο είναι. Με την άδεια των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων και των Προτεσταντών Γερμανών, οι οποίοι είναι οι χορηγοί και μεγαλοπελάτες τού "πετρελαιά" Πούτιν, γίνονται οι επαφές και ανασταίνονται οι "αγάπες" μεταξύ των Ορθοδόξων. Με τα μέσα ενημέρωσης της "συμμορίας" εξοργίζεται η γερμανική "πλέμπα" με την ελληνική "ανευθυνότητα". Με την άδεια τής "συμμορίας" παριστάνει τον φανατικό χριστιανό ένας σταλινικός υπάλληλος της KGB. Με τις "ευχές" των Προτεσταντών παριστάνει τον προσκυνητή τού Αγίου Όρους ο άθεος καγκεμπίτης Πούτιν. Όλα πάνε βάση "σχεδίου".

Οι Ευρωπαίοι πολίτες, έχοντας πλήρη άγνοια των σχεδιασμών, βλέπουν τη φιλορωσική στάση τής Ελλάδας και ήδη την αντιπαθούν. Βλέποντας μάλιστα ότι πάει να "δραπετεύσει" από την "καταστροφή", την οποία έχουν πειστεί ότι την έχει προκαλέσει η ίδια, είναι έτοιμοι να τη μισήσουν. Είναι ταυτόχρονα καί τρομοκρατημένοι από τον "εχθρό" καί έτοιμοι να δεχθούν την αμερικανική βοήθεια ...πάλι.

Αυτό επιβάλει το σχέδιο να πιστεύουν. Τώρα, που η Ευρώπη είναι σχεδόν "κατεστραμμένη", η Ρωσία καιροφυλακτεί να την αρπάξει ...Ήδη άρπαξε την Κριμαία ..."Μπήκε" στην Ουκρανία ...Διεκδικεί τους αδύναμους της Βαλτικής ...Εκβιάζει τη Γερμανία με την ενέργεια. Ήδη το τρομοκρατικό "παραμύθι" των Αμερικανοβρετανών έχει ξεκινήσει: "Το ΝΑΤΟ πρέπει να προετοιμαστεί για μια ρωσική επίθεση οποιασδήποτε μορφής", δήλωσε ο Μάικελ Φάλον, επικαλούμενος έναν "πραγματικό κίνδυνο" για την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία -  τρεις χώρες μέλη τής Ατλαντικής Συμμαχίας. Άρα; ...Άρα η Ρωσία παραμένει - όπως πάντα - ένας πραγματικός εχθρός...

...Ένας εχθρός πιο επικίνδυνος από τη Γερμανία, η οποία απλά "ισοπέδωσε" την Ευρώπη ...Πιο επικίνδυνος από τη Γερμανία, η οποία απλά λεηλάτησε την Ευρώπη. Οι Ρώσοι δεν διεκδικούν τα χρήματα των Ευρωπαίων, αλλά την ίδια την ελευθερία τους. Ξανά η Γερμανία - έστω και την τελευταία στιγμή - στο "σωστό" στρατόπεδο. Πάλι οι Προτεστάντες από κοινού "ήρωες" και "προστάτες" τής παγκόσμιας Δημοκρατίας και ελευθερίας ...και πάλι η Ελλάδα θα εμφανίζεται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ τής "μαύρης" προπαγάνδας σαν η άτιμη "προδότρα" τής Ευρώπης, η οποία προσφέρεται "οικειοθελώς" σ' αυτήν την επικίνδυνη Ρωσία...

...Πάλι "μάγκες" οι Γερμανοί Προτεστάντες και οι Σιωνιστές συνέταιροί τους. Αφού ρήμαξαν τον Δυτικό Κόσμο, βάζοντάς τον στη ληστρική Νέα Τάξη, τώρα, χρησιμοποιώντας το φόβητρο της Ρωσίας, φιλοδοξούν να "ξεκοκαλίσουν" τα κλοπιμαία με την ησυχία τους ...Άρχοντες ...Για το "καλό" των λαών θα ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Θα τρώνε τα κλοπιμαία και οι "ευγνωμονούντες" λαοί θα τους πουν κι "ευχαριστώ". Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία τής Ελλάδας στον σχεδιασμό; Πόσο δίκιο είχε ο Ομπάμα, ο οποίος τη θεωρούσε πολύ σημαντικό παράγοντα της παγκόσμιας οικονομίας;

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που ξεκινήσαμε το κείμενο, αναλύοντας τη "λάμψη" και τη "μοναδικότητα" της Ελλάδας ως τη βασική προϋπόθεση για τη δρομολόγηση της μεγαλύτερης συνωμοσίας στην ιστορία του Πλανήτη; Η παρουσία τής διάσημης "μητέρας" τής Δημοκρατίας είναι απαραίτητη για τη δρομολόγηση των προτεσταντικών σχεδιασμών. Δεν είναι ένα τυχαίο κράτος η Ελλάδα. Για τους "προστάτες" τής παγκόσμιας Δημοκρατίας είναι θέμα "τιμής" να "σώσουν" τη "μητέρα" τής Δημοκρατίας. Για τους προτεστάντες "τιμωρούς" τής Δημοκρατίας είναι θέμα νοοτροπίας να τιμωρήσουν σκληρά την "αμαρτωλή", η οποία έθεσε σε κίνδυνο την "οικογένεια" ολόκληρη.

Η διάσημη και μοναδική Ελλάδα γι' αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη. Όμως, είναι απαραίτητη και για τα χαρακτηριστικά που αφορούν τη συμπεριφορά της ...Τα "προβλέψιμα" χαρακτηριστικά της, τα οποία φροντίζουν να διασφαλίζουν - όπου μπορούν - ότι θα είναι τέτοια. Είναι αυτή, η οποία είναι "ευερέθιστη", περήφανη και στα όρια αντιδρά ακόμα και αυτοκτονικά. Αν τώρα αυτοί φροντίσουν να της βάλουν λίγο παραπάνω "χέρι" από τους άλλους, γνωρίζουν πάντα από πού θα προκύψει η αντίδραση και άρα το υποψήφιο "μαύρο" πρόβατο, το οποίο θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος. Η καχυποψία και ο τρόμος θα φέρουν τις ΗΠΑ στην Ευρώπη ...Στην υπερχρεωμένη Ευρώπη ...Στην Ευρώπη, την οποία οι Γερμανοεβραίοι τής Wall Street ονειρεύονται να τη μετατρέψουν σε μια καθαρή αποικία χρέους, όπως θέλουν να κάνουν οι Γερμανοί την Ελλάδα.

Η ίδια Τρόικα, η οποία ανέλαβε τη διάλυση και την εκποίηση της Ευρώπης, θα είναι αυτή, η οποία θα αναλάβει τα ίδια και για την Ευρώπη. Θα αρχίσουν να δουλεύουν τα "εργαλεία", τα οποία δημιουργήθηκαν το 1944 στο Μπρέττον Γουντς ...Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα τώρα θα δείξουν τη χρησιμότητά τους. Θα μπει ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ένα γιγαντιαίο Μνημόνιο λιτότητας, το οποίο θα επιτρέψει στους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης - και άρα στους απογόνους τού "επενδυτή" Ρότσιλντ -  να αποκτήσουν όχι απλά τον έλεγχο, αλλά την ιδιοκτησία τής γηραιάς ηπείρου ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο είχαν εξ' αρχής ως στόχο...

...Αυτό, το οποίο είχαν βάλει ως στόχο στα τέλη τού δέκατου ένατου αιώνα μετά την επιτυχία τής χρηματοδότησης του Ναπολέοντα. Όλα, δηλαδή, έγιναν εξαιτίας τής αναπάντεχης επιτυχίας που είχαν με αυτόν τον καραγκιόζη, ο οποίος πέθανε σαν "οικόσιτο" των Άγγλων. Τότε έγιναν οι χρηματοδοτήσεις όλων των ενθνικοαπελευθερωτικών "επαναστάσεων" και οι "εμφυτεύσεις" μέσα σε αυτά όλων των Γερμανών βασιλέων, οι οποίοι λειτουργούσαν ως "εισπράκτορες" των τοκογλύφων. Τότε "στήθηκε" όλο το κόλπο τού συνεταιρισμού των αιμομικτών Γερμανών "ευγενών" και των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων. Μετά τη Γαλλική Επανάσταση και βλέποντας οι "ευγενείς" ότι τελειώνουν τα "ψωμιά" τους, έψαχναν μέσο να σωθούν. Όποιος βασιλικός Οίκος πρόλαβε και συνεργάστηκε με τους τοκογλύφους, σώθηκε ...Οι υπόλοιποι χάθηκαν.

Αυτήν την "αγωνία" τους την αντιλήφθηκαν οι τοκογλύφοι και επένδυσαν πάνω τους. Μετά από εκείνη τη συνεργασία στην πραγματικότητα τους διατηρούν υπό καθεστώς ομηρίας ..."Όμηρος" των Ρότσιλντ είναι η βασίλισσα της Αγγλίας, γιατί αυτό συμφέρει καί τους δύο. Η κληρονομικότητα της βασιλείας ήταν αυτό το οποίο ενδιέφερε τους τοκογλύφους, γιατί εξασφάλιζε τη "συνέχεια" που είχαν ανάγκη στον σχεδιασμό τους. Πλήρωναν οι τοκογλύφοι τα φασιστικά παρακράτη, τα οποία συντηρούσαν τους θρόνους των "ευγενών" και αυτοί ανταπέδιδαν με εξυπηρετήσεις. Κάθε νέα "κατάκτηση" των τοκογλύφων ήταν και ένας νέος "θρόνος"-λεία για το ίδιο γερμανικό σόι. Τότε θεμελιώθηκε όλος ο σχεδιασμός, ο οποίος έδινε στο νεοσύστατο γερμανικό κράτος τον ρόλο τού "μπαλτά" των τοκογλύφων, που, κάθε φορά που έφτανε το παιχνίδι στο "όριο", θα το "ισοπέδωνε", για να ξαναρχίσει από την αρχή.

Μετά απ' όλα όσα περιγράψαμε, πώς φαίνεται στον αναγνώστης το δημοσίευμα της Wall Street των Γερμανοεβραίων τοκολγύφων; Μετά από τη γνώση των όσων περιγράψαμε, ας ξαναδιαβάσει ο αναγνώστης το άρθρο, για να καταλάβει τον λόγο που γράψαμε το συγκεκριμένο κείμενο. Να θυμηθούμε ξανά τι μας λέει το "ενημερωτικό" άρθρο τής Wall Street Journal των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων; ...«Από τη μία πλευρά, οι Γερμανοί βλέπουν τους εαυτούς τους ως δημιουργούς του μεταπολεμικού οικονομικού θαύματος, που βασίστηκε στη σκληρή δουλειά, την αυτοθυσία και την αυτοπεποίθηση και όταν αυτό άρχισε να ξεθωριάζει τη δεκαετία του ΄90, έκαναν σκληρές μεταρρυθμίσεις, για τις οποίες επιβραβεύονται σήμερα. Στον αντίποδα, μέσα από την εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους, βλέπουν την Ελλάδα ως τη χώρα που διάλεξε τον αντίθετο δρόμο από αυτούς, μια σπάταλη, υπερχρεωμένη και ανεύθυνη χώρα».

Στη συνέχεια, σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι ...«από την άλλη πλευρά, οι Έλληνες βλέπουν τους εαυτούς τους ως θύματα ξένων επεμβάσεων - γιατί άραγε;—. Όπως αναφέρει ο Κέβιν Φέδερστοουν, καθηγητής Ελληνικών Σπουδών στο London School of Economics, “υπάρχει μια διαρκής ιστορία ενός αισθήματος θυματοποίησης, από τις απαρχές του σύγχρονου ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα”». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «αυτή η αίσθηση των Ελλήνων ως θυμάτων ξένων επεμβάσεων, στη σημερινή οικονομική κρίση, εκφράζεται με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα της Ελλάδας δεν προκλήθηκαν από τον υπερβολικό δανεισμό, αλλά από τους όρους του μνημονίου, που επιβλήθηκε, ώστε να αποπληρωθούν πλήρως οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες».

Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο επιστημονικά "κατασκευασμένο" από επαγγελματίες χαφιέδες ήταν το δημοσίευμα αυτό; Αυτό το κείμενο είναι "οδηγός" για όσα κείμενα "προθύμων" καθηγητών και δημοσιογράφων θα κληθούν να αναπαράγουν την "ορθόδοξη" πολιτική εναντίον τής Ελλάδας ...Την πολιτική αυτή, η οποία έχει βγει κατ' ευθείαν από το "διευθυντήριο" της Wall Street ...Την πολιτική αυτή, η οποία περιγράφει την τακτική τής συμμορίας των Γερμανοεβραίων και των "ευγενών" Γερμανών απέναντι στην Ελλάδα ...Την τακτική διαχείρισης της "εικόνας" τού "μπράβου" τους. Αυτή η "άνωθεν" επιβεβλημένη "οδηγία" προσπαθεί να παρουσιάσει τα πάντα σαν μια σύγκρουση μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας, ενώ τέτοια δεν υπάρχει ...Δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας ...Η σύγκρουση, για να υπάρχει, πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, πράγμα το οποίο δεν ισχύει σε αυτήν την περίπτωση...

...Δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας και του βιαστή της ...Δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ ενός παιδιού και ενός παιδεραστή ...Υπάρχει έγκλημα σε αυτές τις περιπτώσεις. Η σύγκρουση προϋποθέτει μια στοιχειώδη "ισότητα" μεταξύ των εμπλεκομένων. Προϋποθέτει εκατέρωθεν χτυπήματα, τα οποία μπορεί κάποιος να τα δεχθεί, αλλά και να τα ανταποδώσει. Οι Χριστοφοράκοι, η Siemens, τα swaps, δεν υπήρξαν επειδή υπήρχε σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας κι ούτε έγιναν σαν "αντίποινα" σε ανάλογες κινήσεις τής Ελλάδας εις βάρος τής Γερμανίας. Η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ τίποτε κακό στη Γερμανία, ώστε να δικαιολογείται ένα κλίμα σύγκρουσης.

Αντίθετα η Γερμανία δεν έπαψε ποτέ να κάνει κακό στην Ελλάδα ...Πάντα παρούσα σε ρόλο απολύτως αρνητικό σε κάθε κρίσιμη καμπή τής ελληνικής ιστορίας ...Ένας κανονικός "αλήτης" τής ευρωπαϊκής γειτονιάς, ο οποίος "μισθώνεται" για να περιμένει στη "γωνία" να χτυπήσει, να κλέψει ή να κατηγορήσει αυτόν που του έχουν υποδείξει τα αφεντικά του ...Ο εξωσχολικός "αλήτης" με το βεβαρημένο παρελθόν και την παροιμιώδη βίαιη συμπεριφορά, που έχει στοχοποιήσει τον πιο καλό και πιο φημισμένο "μαθητή" τής γειτονιάς. Το τελευταίο έγκλημα αυτού του "αλήτη" κατά της Ελλάδας είναι το σημερινό. Η Γερμανία σε ανύποπτο χρόνο - και εκμεταλλευόμενη την έννοια της εταίρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση - "μόλυνε" και στη συνέχεια "άλωσε" ένα ανεξάρτητο κράτος. Στην πραγματικότητα επανέλαβε τον εαυτό της. Αφού κατέκλεψε το θύμα της, άρχισε και πάλι τη γνωστή προτεσταντική πρακτική τής "καταγγελίας"...

...Και πάλι καταγγέλλει ότι "βοηθά" αχάριστους ...Όπως τότε, που "βοηθούσε" την απελευθερωμένη Ελλάδα, στέλνοντας τους "μπράβους" τού Όθωνα, για να υποδουλώσουν τους Έλληνες στους τοκογλύφους ...Όπως τότε, που "βοηθούσε" την ανάπτυξή της, στέλνοντας τις ορδές τού Χίτλερ να την κατακτήσουν από "θαυμασμό" στους αρχαίους Έλληνες και έχοντας ως κρυφό στόχο μέχρι και τον εποικισμό της από Γερμανούς ...Όπως πρόσφατα, που, αφού μας εξόπλισε με πανάκριβα άρματα - χωρίς βλήματα - και μας φόρτωσε με πανάκριβους "τσίγκους" - για την "πράσινη" ενέργεια - , μας άφησε μια "τρύπα" χρεών απίστευτη.

Η Ελλάδα έχει πέσει επανειλημμένως θύμα βιασμού από μια Γερμανία η οποία εμφανίζεται αμετανόητη ...Αμετανόητη, σοβινίστρια και αλαζών. Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε σήμερα, είναι ένα τρομερό "Bullying" ενός μεγάλου κράτους εις βάρος ενός μικρότερου ...Το κατά παραγγελία "Bullying" ενός "αλήτη" ...Το "Bullying" ενός μεγάλου αλλά θρασύδειλου κράτους, το οποίο εκμεταλλεύεται τις "πλάτες" των ισχυρών για να ωθήσει τον μικρότερο στην αντίδραση και το "λάθος", που θα του επιτρέψει να το "βιάσει" ...τιμωρητικά. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αυτό κάνει η Γερμανία εις βάρος τής Ελλάδας καθ' υπόδειξη των Γερμανοεβραίων τής Νέας Υόρκης και των αιμομικτών τού Λονδίνου ..."Σπρώχνει" την Ελλάδα στο "λάθος", γιατί έχει δημιουργήσει με προπαγανδιστικά ψέματα ένα περιβάλλον, το οποίο θα ανεχθεί τη νέα βιαιότητά της.

Για να το καταφέρει αυτό η Γερμανία, χρησιμοποιεί τον λαό της ...Χρησιμοποιεί έναν τεράστιο αναλογικά λαό, για να τρομοκρατήσει τους Έλληνες. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί το "κατακάθι" αυτού του λαού ...Τους γόνους των παλιών μεθυστακέων, τους οποίους βρήκε ο Χίτλερ στις μπυραρίες και τους έντυσε στρατιώτες ...Εκμεταλλεύεται την καφρίλα που βγάζει η αγράμματη "πλέμπα", όταν της υποδείξουν κάποιους, οι οποίοι δήθεν περνάνε καλύτερα από τους ίδιους, και εις βάρος τους ...Εκμεταλλεύεται την παροιμιώδη φιλαργυρία τού Προτεσταντικού Κόσμου, ο οποίος μπορεί να μισήσει όποιον του υποδείξουν ότι προσπαθεί να τον κλέψει ...Εκμεταλλεύεται τα κόμπλεξ των νεόπλουτων "θαυματοποιών", οι οποίοι μισούν όποιον αμφισβητεί το "θαύμα" τους ...Εκμεταλλεύεται τα κόμπλεξ ενός λαού ταπεινωμένου, ο οποίος τώρα νιώθει ισχυρός και αναζητά την "εκδίκηση".

Ακόμα γελάει ο πολιτισμένος κόσμος με τους πανηγυρισμούς των αγράμματων κάφρων τής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου τής Γερμανίας, οι οποίοι προσπάθησαν με ρατσιστικά "υπονοούμενα" να μειώσουν τους αντιπάλους τους. Ακόμα γελάει ο πολιτισμένος κόσμος με το πάθημα του αγράμματου Χένες, ο οποίος ασκούσε διεθνή "ηθικοπλαστική" πολιτική εις βάρος τής Ελλάδας και σήμερα παίζει τη μακριά "γαϊδούρα" στις τουαλέτες των φυλακών. Ακόμα γελάει ο πολιτισμένος κόσμος με τις κατά παραγγελίαν αντιδράσεις των Γερμανών "φορολογούμενων" ...Πάλι καλά να λέμε που η αγράμματη γερμανική πλέμπα σήμερα σηκώνει το "nein" τής Bild, γιατί σε άλλες εποχές αυτά τα "κρέατα" ντύνονταν στρατιώτες και σήκωναν τα όπλα εις βάρος των λαών.



Μιλάμε για έγκλημα άνευ προηγουμένου. Η Γερμανία καθημερινά επιβεβαιώνει αυτούς, οι οποίοι μετά το τέλος τού Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου ήθελαν σκληρά μέτρα εναντίον της. Επιβεβαιώνει αυτούς, οι οποίοι εξ' αρχής έβλεπαν ως μέγα κίνδυνο για την Ευρώπη όχι απλά την επανένωσή της, αλλά την ίδια τη βιομηχανική ανάπτυξή της. Η Γερμανία καθημερινά υποτροπιάζει και εξελίσσεται σε έναν πραγματικό καλπάζοντα "καρκίνο" τής Ευρώπης, θέτοντας και πάλι την ασφάλειά της σε κίνδυνο ...Μια Γερμανία, η οποία έχει ήδη κοστίσει στην Ευρώπη εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών και δεν δείχνει σημάδια μετάνοιας ...Μια Γερμανία, η οποία καθημερινά δοκιμάζει την ανοχή των Ευρωπαίων με το θράσος της και, όσο δεν αντιδρά κανένας, γίνεται όλο και πιο προκλητική.



Ταυτόχρονα αυτή η προκλητική και αμετανόητη Γερμανία εξελίσσεται σε "κατάρα" τού ελληνισμού. Στην κυριολεξία με τα εγκλήματά της έθεσε σε κίνδυνο την ίδια του την ύπαρξη. Αυτό, σε όρους αρχαίου ελληνικού πνεύματος, αγγίζει την ύβρη. Γιατί; ...Γιατί η Γερμανία τα ελάχιστα που έχει παρουσιάσει ως κράτος, για να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πολιτισμένα κράτη, τα οφείλει - σύμφωνα με τους Γκαίτε, Νίτσε, Σίλερ κλπ. - σε "δάνειά" της από την Ελλάδα. Ακόμα και τα κυβερνητικά της κτίρια δεν είναι χτισμένα σε κάποιο αντιπροσωπευτικό αρχιτεκτονικό στυλ των προγόνων τους - των Ούννων ή των Γότθων - αλλά είναι καθαρά ελληνικής τεχνοτροπίας.

...Και όμως. Αυτή η φαινομενικά "ελληνοπρεπής" Γερμανία έθεσε - και μάλιστα πολλές φορές - σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωση του ελληνισμού, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά το γνωστό: Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Μιλάμε για μίσος ...Ανεξήγητο μίσος, το οποίο φτάνει στα όρια τής παράνοιας. Λες κι αν εξοντωθεί και "σβηστεί" για πάντα ο ελληνισμός, η Γερμανία θα τον "κληρονομήσει", εξαιτίας των κλοπιμαίων που έχει μαζέψει στα μουσεία της. Αυτό, όμως, είναι ύβρις. Η ύβρις πάντα έχει τραγική κατάληξη γι' αυτόν που τη διαπράττει ...Έτσι είναι σχεδιασμένος ο Κόσμος των Ελλήνων ...Είναι ο σίγουρος δρόμος προς την καταστροφή...

...Μια "πορεία" απόλυτα ορισμένη: ΎβριςΆτηΝέμεσιςΤίσις. Οι αρχαίοι πίστευαν ότι η "ύβρις" προκαλούσε την επέμβαση του Δία, ο οποίος έστελνε στον υβριστή την "άτην", δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη α-νοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν», την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν», δηλαδή την τιμωρία και τη συντριβή-καταστροφή του. Ας προσέχει η Γερμανία να μην "θολώνει" πολύ από το μίσος της για την Ελλάδα τού Δία, γιατί η καταστροφή της δεν είναι μακριά.