Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ !!!




Είσαι έτοιμος να λαδώσεις, να κάνεις την δουλεία σου έντιμα και »καθαρά»;;; Ο Μάρτιν Σουλτς είναι ο άνθρωπος σου !!! Ο Μάρτιν Σουλτς τα πήρε από παντού !!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σουλτς: Θα ζήσετε τη φρίκη

«Εάν εγκαταλειφθεί αυτή τη στιγμή η προσπάθεια, δεν θα καταβληθεί η επόμενη δόση και το κράτος δεν θα έχει να πληρώσει τον Ιούνιο μισθούς και συντάξεις και δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει καμία δημόσια υπηρεσία όπως νοσοκομεία και σχολεία», είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Αγνοούν ότι δε θα μπορεί η Ελλάδα το επόμενο διάστημα να δανειστεί. Θα οδηγηθεί στην καταστροφή και την έξοδο από το ευρώ. Όσοι προτείνουν αυτά δε λένε πώς θα ξανασταθεί όρθια η χώρα», τόνισε, συμπληρώνοντας «Η έξοδος από το ευρώ θα είναι η αρχή της φρίκης».



ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ

»Η εισαγγελία της Βρέμης γνωρίζει πώς διοχετεύθηκαν οι μίζες στην Αθήνα» !!!

Περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ υποστηρίζεται ότι διοχετεύθηκαν σε Έλληνες αξιωματούχους για τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων του τύπου “Ποσειδών“.

«Περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ υποστηρίζεται ότι διοχετεύθηκαν σε
έλληνες αξιωματούχους για τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων του τύπου
“Ποσειδών“. Επίσης υποστηρίζεται ότι κατεβλήθησαν μίζες και για την
αγορά των αντιαεροπορικών συστημάτων Asrad από την Rheinmetall» γράφει η εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι η εισαγγελία της Βρέμης «γνωρίζει με ποιους πολύπλοκους τρόπους διοχετεύθηκαν εκατομμύρια ευρώ στην Αθήνα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κάντας παραδέχεται ότι ένα μέρος των χρημάτων έφτασε στον ίδιο, «μέσω ενός μεσάζοντα της Rheinmetall και της Atlas τον οποίο η εισαγγελία της Βρέμης θεωρεί κομιστή των χρημάτων».
Πάντως η Rheinmetall ισχυρίζεται ότι δεν έχει ιδέα για άνομες πληρωμές και ότι δεν έχει δώσει οδηγίες για κάτι τέτοιο.

Το ρεπορτάζ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά των 170 αρμάτων μάχης Leopard 2A6 Hel από τη γερμανική Krauss-Maffei Wegmann(KMW), για την οποία ο πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών κατέθεσε ότι εισέπραξε συνολικά 1,7 εκατομμύρια ευρώ από κάποιον έλληνα αντιπρόσωπο της εταιρείας. «Η Krauss-Maffei Wegmann δήλωσε επ` αυτού ότι δεν „λάδωσε“ ούτε επιφόρτισε κάποιον άλλον για να “λαδώσει“ τον Κάντα ή κάποιον άλλον». Και η γερμανική εταιρεία προσθέτει ότι «όλοι οι συνεργάτες και οι εταίροι της υποχρεούνται να συμπεριφέρονται απολύτως νόμιμα». Η Krauss-Maffei Wegmann αναφέρει ότι η συμφωνία για τα Leopard συνιστά αποτέλεσμα «διάφανης διαδικασίας ανάθεσης» στην οποία εκείνη επικράτησε.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της Deutsche Welle η ανακίνηση του θέματος έχει προκαλέσει εκνευρισμό σε γερμανικές εταιρείες, που εδώ και καιρό προσπαθούν να αποτινάξουν από πάνω τους το ίματζ των μιζών, ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση που αναμένεται περαιτέρω υποχώρηση των πωλήσεων οπλικών συστημάτων εξαιτίας της κρίσης.

Πιέσεις προς την Αθήνα να αγοράσει όπλα παρά την κρίση;



Ο επιχειρηματίας Αβατάγγελος που κατηγορείται για την υποθεση των εξοπλιστικών, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του οτι η συμφωνία για τα υποβρύχια ήταν δώρο του Σημίτη στον Σρέντερ. Χωρίς αυτό το δώρο, είπε χαρακτηριστικά, η HDW θα είχε κλείσει επηρεάζοντας άμεσα τα συμφέροντα του Σρέντερ.

Όλως τυχαίως, ο Σρέντερ που έστησε την δουλειά με τον Σημίτη και την ολοκλήρωσε ο Βενιζέλος στην πλάτη του Ελληνικού λαού, είναι ο πολιτικός συνέταιρος του Σουλτς. Όλοι οι Γερμανοί εμπλεκόμενοι στις μίζες, είναι θερμοί υποστηρικτές τους. Ποικιλοτρόπως.

Γι’ αυτό και η γερμανική δικαιοσύνη έσπευσε να τους καθαρίσει μαζί με τον Ματαντό, τον «Χριστοφοράκο των υποβρυχίων» δηλαδή. Και η εδώ κυβέρνηση Σαμαρά προσπάθησε να καθαρίσει τον Βενιζέλο αλλά και τον Ματαντό!

Όλο αυτό το πανηγύρι του αίσχους, στοίχισε δισεκατομμύρια στον Ελληνικό λαό, ειδικά με την σκανδαλώδη ενέργεια του Βενιζέλου, που προσέφερε ακόμα και ασυλία στους Γερμανούς απατεώνες.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε πως ο Τσοχατζόπουλος είναι μέσα για «τροχαία παράβαση» (σε σύγκριση με αυτά που έκανε ο Βενιζέλος), η συμμορία κινητοποιήθηκε άμεσα. Το μήνυμα Καμμένου ήταν σαφές: Σας ξέρω, θα σας λιώσω».

Προσπαθούν λοιπόν με αιχμή του δόρατος τον πολιτικό (;) κληρονόμο του Σρέντερ, να εκφοβίσουν τον Έλληνα ΥΠΕΘΑ, ώστε να τον αποθαρρύνουν.
Ξέρουν λοιπόν τι κάνουν, αφού αυτό είναι το «μυστικό». Η επερχόμενη εξεταστική δεν θα ανεχθεί κανέναν εξωδικαστικό συμβιβασμό Ματαντων και Γερμανών φίλων του Σουλτς. Όπως δολίως προσπάθησε να υιοθετήσει το καθεστώς Σαμαρά, που τώρα φανερώνεται η αιτία της γοητείας που ασκούσε στον γερμανικό παράγοντα.

Δικαίως ανησυχείτε κύριε Σουλτς !!!

ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

«Κατανοεί» τις θέσεις της Τουρκίας για την γενοκτονία!

Ο συνεργός των μιζαδόρων που ήθελε έναν τ. διευθυντή χρεωκοπημένου πορνοπεριοδικού, για κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Δείτε τι μετέδωσε πριν από λίγο ο Μ. Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του: Βρε καλώς τον… “Κατανοεί” την Τουρκία για τη γενοκτονία ο Μάρτιν Σουλτς !!!

Τελικά… τον είχαμε παρεξηγήσει τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, τον Μάρτιν Σουλτς, αφού φαίνεται πως η «κατανόηση» είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Εάν αληθεύει η εκδοχή που διαρρέει στη δημοσιότητα η τουρκική πλευρά, μόνο συγνώμη δεν ζήτησε ο αξιωματούχος της Ένωσης από τον Νταβούτογλου, για το ψήφισμα που αφορούσε τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1915, από τα οθωμανικά στίφη, ψελλίζοντας ότι υιοθετήθηκε εν τη απουσία του…

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είπε στον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ότι «κατανοεί» την αντίδραση της Άγκυρας στο ψήφισμα του Κοινοβουλίου που αποκαλεί την σφαγή των Αρμενίων το 1915 γενοκτονία, σύμφωνα με πηγές από το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες, ο Σουλτς είπε επίσης ότι το ψήφισμα εγκρίθηκε κατά την απουσία του, σημείωσαν πηγές που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε χθες Τετάρτη ψήφισμα στο οποίο χαρακτηρίζεται γενοκτονία η σφαγή έως και 1,5 εκατ. Αρμενίων από οθωμανικές στρατιωτικές δυνάμεις, λίγες ημέρα μετά τη χρήση του ίδιου όρου από τον Πάπα Φραγκίσκο, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Τουρκίας.

ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΕΣ

Και από εκεί τα παίρνει το Αρχιλαμόγιο !!!