Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΦΙΑ - ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ





Ο στόχος και οι ρόλοι.

Από τη στιγμή που "μάντρωσαν" την ευρωπαϊκή "γειτονιά", ήταν θέμα χρόνου να της επιτεθούν με στόχο να της τα πάρουν όλα. Αυτοί, οι οποίοι κατέστρεψαν τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς ή τους Ρώσους με συνοπτικές διαδικασίες ήταν αδύνατον να αφήσουν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους με "ίχνη" εθνικής ανεξαρτησίας και βεβαίως με ένα αντίστοιχο εθνικό κεφάλαιο. Απλά περίμεναν να "ωριμάσουν" οι καταστάσεις μέχρι να "ξαναχτυπήσουν". Τι "περίμεναν"; ...Να πιάσουν "τόπο" τα δάνειά τους και η Ευρώπη να "ξαναχτιστεί" ...Να ξαναγίνει πάλι μια τεράστιας αξίας περιουσία, που άξιζε τον κόπο να αρπαχθεί. Στόχος τους ήταν να αποκτήσουν "Παλάτια" και όχι "συντρίμμια". Τα θύματά τους θα εργάζονταν σκληρά όχι μόνον για να ξαναχτίσουν αυτά τα οποία οι συνωμότες είχαν γκρεμίσει, αλλά και να τους επιστρέψουν τα τοκογλυφικά δάνεια.

...Και μετά; ...Νέα δάνεια, τα οποία πλέον θα "υποθήκευαν" τα "Παλάτια". Και πάλι έπρεπε να "στηθούν" οι "παίκτες", προκειμένου να γίνει το παιχνίδι τού "νταβατζή". Όμως, αυτήν τη φορά δεν θα παιζόταν το παιχνίδι τής "φασαρίας", αλλά το παιχνίδι τού "παπά". Δεν θα παιζόταν το παιχνίδι του πολέμου και των όπλων, αλλά το "παιχνίδι" τής δήθεν οικονομίας και του "υγιούς" ανταγωνισμού. Θα τους ξεγελούσαν σε ένα παιχνίδι με "σημαδεμένα" χαρτιά και έναν "στημένο" παίκτη. Αυτήν τη φορά ο "νταής" δεν θα ήταν ο βίαιος ψυχοπαθής καταστροφέας, αλλά ο "πετυχημένος" "χαρτοπαίκτης" ...Ο "χαρτοπαίκτης", ο οποίος θα έπαιζε ένα "παιχνίδι", που τελικός κερδισμένος δεν θα ήταν ο ίδιος, αλλά τα "αφεντικά" του ...Οι "καλοί", που δεν "χαρτοπαίζουν" οι ίδιοι, αλλά που - ως "καλοί" - είναι διατεθειμένοι να χρηματοδοτήσουν ακόμα και τις "ζημιές" των "αφελών".




Εκεί κάπου αναζητάμε και το μυστικό τής τελικής φάσης τού σιωνιστικού σχεδιασμού. Ποτέ δεν πρέπει να μπερδευόμαστε και να αναζητάμε ανώτερες στρατηγικές ...Στρατηγικές ακολουθούν οι στρατηγοί και όχι οι Σιωνιστές Εβραίοι. Οι Σιωνιστές είναι απατεώνες και τις τακτικές τους τις αναζητάμε σε πετυχημένες απατεωνιές. Απλά πράγματα ...Από τη στιγμή που γνωρίζουμε ποιους έχουμε "απέναντί" μας, γνωρίζουμε και τις δυνατότητές τους ...Γνωρίζουμε και την τεχνογνωσία που κατέχουν.

Οι άνθρωποι αυτοί πάντα ανήκαν στα καταγώγια και ποτέ δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν απ’ αυτά. Δεν αλλάζουν ποτέ, γιατί η εσωτερική τους παιδεία και παράδοση έχει διαμορφωθεί και έχει "ζυμωθεί" μέσα από συνθήκες, οι οποίες είχαν να κάνουν με τη ζωή τους στα "καταγώγια". Η μακραίωνη "πετυχημένη" παρουσία τους στα γκέτο και στα "περιθώρια" των κοινωνιών που τους φιλοξενούσαν, τους έδωσε εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία πλέον δεν αλλάζουν. Όπου και να "φτάσουν", δηλαδή, ό,τι και να κάνουν στις ζωές τους, η νοοτροπία τους παραμένει η ίδια. Όσο κι αν μορφωθούν, ό,τι κι αν διαχειρίζονται, τα "κόλπα" τους είναι πάντα τα ίδια, γιατί αυτά "κληρονόμησαν" από τα σπίτια τους. Όσο ψηλά κι αν φτάσουν, θα είναι αυτοί που θα σκαλίσουν τη μύτη τους - για γούρι - ,  όπως έκανε ο χαρτοκλέφτης ο παππούς τους, όταν περίμενε τον άσσο σε κάποιο καταγώγιο του Βερολίνου ή της Βαρσοβίας...

Δεν είναι παράξενο, δηλαδή, που ο Στρος Καν, μία ανάσα πριν από την Προεδρία τής Γαλλίας, πιάστηκε να ορμάει γυμνός σε μια καθαρίστρια ...Δεν είναι παράξενο, που ο δήθεν "νομπελίστας" Ρουμπινί εξευτελίστηκε, αναζητώντας πόρνες ...Δεν είναι παράξενο, που ο "πολύς" Σαρκοζί - ακόμα και από το μέγαρο των Ηλυσίων - δεν ξεχνούσε, σαν κοινός "νταβατζής", να τα "παίρνει" από τις πάμπλουτες γριές τού Αλτσχάιμερ ...Δεν αλλάζουν οι Εβραίοι, και γι' αυτόν τον λόγο μπορούν από τους "θρόνους" να βρεθούν στην "ψειρού" με τους γύφτους ...Όμως, δεν αλλάζουν και τα κόλπα τους. Το τελικό κόλπο τους έχει σχέση με τα χρέη. Ελέγχοντας όλες τις διεφθαρμένες ηγεσίες των ευρωπαϊκών χωρών, θα φόρτωναν τα κράτη με χρέη, ώστε στη συνέχεια να προχωρούσαν σε "κατασχέσεις". "Κατασχέσεις" σε αυτό το επίπεδο σημαίνει "Μνημόνια" και αναγκαστικές ιδιωτικοποιήσεις των στρατηγικών δημοσίων επιχειρήσεων και υποδομών.

Αφού λοιπόν άλλαζε το παιχνίδι, θα άλλαζε και το περιβάλλον. Η Ρωσία έπρεπε να επιβιώσει σαν "κακός", έστω κι αν ο ρόλος τής ως κομμουνιστική "αυτοκρατορία" είχε τελειώσει. Γιατί είχε τελειώσει; ...Γιατί δεν συνέφερε πλέον το "δίπολο" των θεωρητικά ισότιμων ανταγωνιστών. Η Νέα Τάξη ήταν αυτοκρατορικού τύπου και το αφεντικό θα ήταν ένα και μοναδικό. Ο εχθρός θα ήταν ένας και θα έμοιαζε με τους εθνικού τύπου εχθρούς, οι οποίοι ανταγωνίζονται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο τον αντίπαλό τους και όχι το ιδεολογικό. Ήταν θέμα χρόνου δηλαδή να "πεθάνει" η αυτοκρατορία-"δεκανίκι" των μπολσεβίκων. Ταυτόχρονα έπρεπε να ενισχυθεί και η Γερμανία, για να παίξει τον νέο ρόλο της. Από τη στιγμή που ήθελαν έναν ισχυρό "παίκτη" εντός Ευρώπης να παρασέρνει τους άλλους στις επιλογές τους, δεν "έφτανε" η διχασμένη Γερμανία. Η Γερμανία έπρεπε να ενωθεί.

Το νέο κάστινγκ.



Οι αλλαγές ήταν εύκολες στη δρομολόγησή τους και ήταν στο πνεύμα "...άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς". Με τους ίδιους ανθρώπους, που έλεγχαν τη Ρωσία και τη Γερμανία στον προηγούμενο σχεδιασμό δρομολόγησαν και τον νέο.



Ρωσία.


Οι Σιωνιστές τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι ήταν οι ιδιοκτήτες τής σοβιετικής Ρωσίας, προετοίμασαν τη Νέα Ρωσία για τον νέο ρόλο της. Πώς; Με τον τρόπο που μόνον αυτοί μπορούσαν να δρομολογήσουν. Πήραν τον υπάλληλό τους, ο οποίος παρίστανε τον "αυτοκράτορα" και τον αποκατέστησαν, μετατρέποντάς τον σε "πιτσαδόρο" κάποιας εταιρείας τους. Στη συνέχεια έβαλαν τον Εβραίο Τσουμπάις να μοιράσει τα ρωσικά "ιμάτια" σε Σιωνιστές. Με "εγγυήσεις" δηλαδή των τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης το ρωσικό κεφάλαιο πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες στα χέρια των Σιωνιστών.




Οι Σιωνιστές δηλαδή της Νέας Υόρκης υπέγραφαν εγγυητικές επιστολές και αυτοί έβγαιναν στη Ρωσία για "ψώνια". Με έξοδα χαρτιού και μελανιού "λεηλατούσαν" τα πάντα. Τα παιδιά δηλαδή των Σιωνιστών τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης "κληρονόμησαν" τη Ρωσία των πατέρων τους. Τα παιδιά τού Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ, του Σίφ, του Βάρμπουργκ, του Γκόλντμαν, του Σακς, των αδερφών Λέμαν, του Κουν, του Λεμπ, του Γκούγκενχαιμ, του Βάινμπεργκ ...Ένα άρθρο δηλαδή αλλάζουμε σε ένα "copy paste" του δικού μας κειμένου και περιγράφουμε τα συμβαίνοντα έναν αιώνα μετά το αμερικανικό "Κραχ". Απλά, ανάμεσα σ' αυτούς βάζεις για διαφορά έναν Σόρος ή έναν Μπάφετ, οι οποίοι όμως είναι "παραφυάδες" τού ίδιου τοκογλυφικού κυκλώματος.

Αυτό το κύκλωμα λοιπόν πήρε το ρωσικό κεφάλαιο υπό την απόλυτη ιδιοκτησία του και έβαλε "αχυρανθρώπους" να παριστάνουν τους "αυτοδημιούργητους" μεγιστάνες. Έτσι προέκυψαν οι "φεουδάρχες" τύπου Αμπράμοβιτς, Χανταρκόφσκι, Προχόροφ, Μπερεζόφσκι, Βέξελμπεργκ, Φρίντμαν κλπ.. Όλοι τους ήταν Εβραίοι Σιωνιστές και όλοι τους "χρηματοδοτούμενοι" με τον σιωνιστικό τρόπο: ...Με τον τρόπο όπου τα "εγγυητικά" χαρτιά "αγοράζουν" κεφάλαιο, το οποίο ξεπληρώνεται μόνο του από τα δικά του κέρδη ...Αυτά, δηλαδή, τα οποία γίνονται σήμερα στην Ελλάδα, η οποία πιέζεται για να κάνει ιδιωτικοποιήσεις τού "τζάμπα".

Για να μην χαθεί ο έλεγχος μπροστά σε αυτό το πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία πλιάτσικο, μεθοδεύτηκε κι ένα άλλο έγκλημα εις βάρος τού ρωσικού λαού. Για να μην αντιδράσει ο λαός, εκμεταλλευόμενος το κενό εξουσίας, του "φόρεσαν" την περίφημη πλέον ρώσικη "μαφία". Στην πραγματικότητα μετέτρεψαν το παρακρατικό κράτος των κομματικών κτηνών σε "μαφία". Μετέφεραν το "Know How" των ΗΠΑ και η μετάβαση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Γνώριζαν ποιοι τομείς τής παραοικονομίας έπρεπε να παραδοθούν στους "μαφιόζους" και έτσι μέσα σε ελάχιστους μήνες είχαν το αποτέλεσμα εκείνο, το οποίο στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, απαίτησε δεκαετίες για να σταθεροποιηθεί.

Με τον τρόπο αυτόν τα παλιά βίαια πρακτορόσκυλα και χαφιεδόσκυλα του κόμματος έγιναν "μαφιόζοι" ...Πλούσιοι "μαφιόζοι", που συμμετείχαν ως "μπράβοι" στο "πλιάτσικο" και τρομοκρατούσαν τον λαό. Μόλις η Ρωσία μοιράστηκε στους Σιωνιστές, "σταθεροποιήθηκε" και η ηγεσία της. Πάνω σε ένα πανίσχυρο "υπόστρωμα" παρανόμων "εγκαταστάθηκε" μια νέα ηγεσία απολύτως ελεγχόμενη και διεφθαρμένη. Οι Σιωνιστές - με λίγα λόγια - μετά το αμερικανικό παρακράτος έλεγχαν με τον ίδιο απολύτως τρόπο και το ρωσικό παρακράτος. Από εκεί και πέρα όλα όσα ακολούθησαν ήταν "βιτρίνα". Της έδωσαν μια εθνικιστικού τύπου ηγεσία, ώστε να διατηρεί την "αντιπαλότητά" της με την Ευρώπη ...Με ολόκληρη την Ευρώπη, εφόσον το μέγεθός της το επέτρεπε αυτό.

Για να είναι σίγουροι ότι δεν θα έχουν εκπλήξεις, έβαλαν σαν ηγέτη τον ορισμό τού παραδόξου. Στη Ρωσία, η οποία υποτίθεται ότι εγκατέλειπε το άθεο σταλινικό της παρελθόν "για τη δημοκρατία και του Χριστού την πίστη" - όπως έλεγαν οι δικοί μας ήρωες - ,  έβαλαν ηγέτη τον Πούτιν. Έβαλαν επικεφαλής της έναν σταλινικό άθεο πράκτορα της KGB, τον οποίο τον έλεγχαν από τον καιρό που αυτός ήταν πράκτοράς τους στην Ανατολική Γερμανία. Αυτόν τον άθεο τον έβαλαν να σταυροκοπιέται καθημερινά και να τρέχει στα Άγια Όρη, ώστε να βγάλει την "εικόνα" που τους βόλευε. Αυτόν τον πιστό υπάλληλό τους - και εκβιαζόμενο απ' όλες τις πλευρές - έβαλαν να κάνει τον "τρομοκράτη" τής Ευρώπης ...Έναν "τρομοκράτη", ο οποίος είναι απαραίτητος για την "αυλαία" τής "παράστασης" που δίνουν.



Γερμανία.


Ανάλογες αλλαγές έγιναν και στη Γερμανία. Οι επιτυχείς αλλαγές ξεκίνησαν από την πάλαι ποτέ Δυτική Γερμανία και μετά από αρκετές δεκαετίες επαναλήφθηκαν και στην Ανατολική. Απλά στη Γερμανία δεν είχαν ανάγκη να στήσουν από την αρχή μαφιόζικο παρακράτος, για να επωφελούνται από τον εκβιασμό των παρανόμων ...Στη Γερμανία υπήρχε ήδη παρακράτος, και ήταν το ναζιστικό. Οι Σιωνιστές γνώριζαν εξ' αρχής τι έπρεπε να κάνουν. Προκειμένου να έχουν τη Δυτική Γερμανία στον απόλυτο έλεγχό τους, χρησιμοποίησαν στη στελέχωση του κρατικού της μηχανισμού τούς παλιούς Ναζί.

Γιατί; ...Για να τους εκβιάζουν. Όλη η άρχουσα τάξη τής μεταπολεμικής Δυτικής Γερμανίας ήταν πρώην Ναζί ...Ναζί, των οποίων οι Σιωνιστές είχαν τους φακέλους και τους εκβίαζαν ανά πάσα στιγμή ...Πολιτικοί, δικαστικοί, αλλά και οικονομικοί παράγοντες, οι πάντες ήταν Ναζί. Δεν ήταν μόνον οι πολιτικοί, που όλοι τους είχαν "κρυμμένους "σκελετούς" στις ντουλάπες τους. Το ίδιο συνέβαινε και με τους δικαστικούς, οι οποίοι έκαναν καριέρες παρ' όλη τη συνεργασία τους με το χιτλερικό καθεστώς. Όσο πιο "ψηλά" ανέβαινε κάποιος, τόσο πιο "σκοτεινό" ήταν το παρελθόν του. Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί δεν εκβιάζονταν καν. Όλοι αυτοί ευγνωμονούσαν τους Σιωνιστές, γιατί όχι μόνον δεν τους τιμώρησαν για τα εγκλήματά τους, αλλά γιατί τους επέτρεψαν να κάνουν μεγάλες καριέρες τη στιγμή που ήταν εγκληματίες ...Καταζητούμενοι εγκληματίες σε κάποιες χώρες κάποιοι απ' αυτούς.

Ακόμα και το βιομηχανικό κατεστημένο τής μεταπολεμικής Γερμανίας ήταν το χιτλερικό κατεστημένο. Τα ονόματα αυτών, οι οποίοι σήμερα παρουσιάζονται ως Γερμανοί βιομήχανοι, θα μπορούσαν να είναι γραμμένα και σε εκδήλωση του Γ' Ράιχ ...Από τον Κρουπ και τον Φλικ μέχρι τον Ούγκο Μπος. Αν κάποιος δεν δώσει σημασία στις ημερομηνίες των εγγράφων που διαβάζει, μπορεί να διαβάζει ένα ναζιστικό κείμενο-πρόσκληση σε μια εκδήλωση και να νομίζει ότι διαβάζει ανακοίνωση του κόμματος της Μέρκελ ή το αντίστροφο.

Λογικό είναι αυτό. Εταιρείες όπως η Siemens, IG-Farben, Daimler Benz, Volkswagen, Krupp ή Messerschmitt όχι απλά δεν διαλύθηκαν, αλλά χρηματοδοτήθηκαν εκ νέου, για να συνεχίσουν να υπάρχουν. Οι ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους, όχι μόνον δεν έχασαν τις ιδιοκτησίες τους, τιμωρούμενοι για τη ρατσιστική και φασιστική τους δραστηριότητα, αλλά "αγιοποίηθηκαν" μέσα από μερικές "φιλανθρωπικές" πράξεις και βέβαια μέσα από τα γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία ανήκουν κατ' αποκλειστικότητα στους Σιωνιστές. Ο ίδιος ο "ταμίας" τού Χίτλερ, που ήταν ο Herman Josef Abs, όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά έγινε ο κύριος οικονομικός σύμβουλος του "οραματιστή" τής Ενωμένης Ευρώπης Αντενάουερ.

Όταν ήρθε η σειρά τής Ανατολικής Γερμανίας, έγιναν και πάλι τα ίδια. Οι πρώην Ναζί εγκληματίες, οι οποίοι μεταπολεμικά έγιναν σταλινικοί, "ξαναβαπτίστηκαν" "δημοκράτες". Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι λίγες ημέρες πριν την Ένωση ήταν χαφιέδες των σταλινικών μυστικών υπηρεσιών τύπου Στάζι, έγιναν ως δια "μαγείας" "δημοκράτες". Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πυροβολούσαν όποιον πηδούσε το "τείχος", ήταν αυτοί οι οποίοι την επομένη τής πτώσης του έβγαιναν φωτογραφίες με "βαριοπούλες" στα χέρια ...Κανονικά "σκουπίδια" τού κοινωνικού περιθωρίου ανασύρθηκαν από τους Σιωνιστές και κατέκτησαν την "κορυφή" τής εξουσίας. Άνθρωποι με μηδενική προσωπική αξία, όπως η Μέρκελ, με τη βοήθεια των σιωνιστικών ΜΜΕ και των μυστικών υπηρεσιών κατέλαβαν την εξουσία στην Ενωμένη πλέον Γερμανία.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Οι σημερινοί "δημοκράτες", που κυβερνούν τη Γερμανία, είναι είτε Ναζί τής πρώην Δυτικής Γερμανίας - όπως ο Σόιμπλε - είτε Σταλινικοί τής πρώην Ανατολικής Γερμανίας - όπως η Μέρκελ—. Οι Σιωνιστές μπορούσαν πλέον να δρομολογήσουν το σχέδιό τους στην τελική του "ευθεία". Οι βασικοί "παίκτες" πήραν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά και όλα ήταν έτοιμα για την τελευταία "πράξη" τού μεγαλύτερου εγκλήματος στην ανθρώπινη ιστορία. Δεν είναι τυχαίο δηλαδή που ο σταλινικός Πούτιν και η σταλινικιά Μέρκελ, οι οποίοι σήμερα "πρωταγωνιστούν" στην παράσταση, ήταν συνάδερφοι στη Στάζι.

...Οι πάντες έτοιμοι να ενσαρκώσουν τον ρόλο τους. Η Ρωσία, ως ο "κακός" Μόσκοβος, ήταν και πάλι εμφανής σαν απειλή για την Ευρώπη. Με την απειλητική του "ύπαρξη" θα ανάγκαζε την ευρωπαϊκή "γειτονιά" να "ενωθεί" και να φτιάξει ένα κοινό "μαγαζί", προκειμένου να μπορεί να του αντισταθεί σε περίπτωση απειλής. Η Γερμανία, ως ο πρώην ψυχοπαθής "νταής" και νυν φανατικός "νοικοκύρης" τού Ρήνου, θα εμφανίζεται σαν αγγελιοφόρος τής "ειρήνης" και λάτρης τής νέας "κοινής" ευρωπαϊκής προοπτικής ...Το κράτος τού Αντενάουερ με τους Ναζί συμβούλους ...Ο "οραματιστής" ενός κοινού μέλλοντος, ο οποίος βέβαια θα τους φέρνει όλους σε ένα κοινό οικονομικό πεδίο για το "καλό" όλων ...όπως βέβαια το φαντάζονται οι Σιωνιστές ...Ένα πεδίο, το οποίο φρόντισαν οι τοκογλύφοι να είναι όμοιο με ένα "τραπέζι" τής "χαρτοπαιξίας".

Αφού με τον "κακό" είχαν "μαντρώσει" τα ευρωπαϊκά κράτη, στη συνέχεια θα τα έβαζαν να παίξουν ένα παιχνίδι "στημένο" ...Θα τα έβαζαν να παίξουν το "παιχνίδι" τής οικονομίας με όρους "πόκερ". Η Γερμανία, ως πρώην "νταής" - και επειδή αυτό εξυπηρετεί το σενάριο - ,  θα ήταν ο πιο "ενθουσιώδης" υποψήφιος "παίκτης", που θα "πόνταρε" ολόκληρη την περιουσία του στο "κοινό" ευρωπαϊκό "τραπέζι" τού "πόκερ". Επειδή βέβαια τα "νταηλίκια" δεν ξεχνιούνται, θα ήταν ιδιαίτερα "πιεστικός" και επίμονος εις βάρος και πάλι της Ελλάδας ...Εις βάρος αυτής, που, όπως θα δούμε παρακάτω, θα πρέπει στο τέλος να "εξωθηθεί" στο σφάλμα, του οποίου οι συνέπειές θα είναι και πάλι "διδακτικές" για όλους.




Γιατί θα έχουμε και πάλι "κλάματα" και "φασαρίες"; ...Γιατί - άσχετα με το γεγονός ότι αλλάζει το σενάριο του "παιχνιδιού" - ,  επειδή οι συνέπειές του είναι συνέπειες πολέμου και πάλι το τέλος θα είναι "νταβατζηλίδικο". Αυτό, δηλαδή, το οποίο αλλάζει, είναι ο τρόπος που θα υποστούν τη ζημιά οι "νοικοκύρηδες" και όχι το ίδιο το αποτέλεσμα, που είναι η ζημιά. Δεν θα σπάσουν δηλαδή τα "μαγαζιά" ...Θα "χαθούν" τα μαγαζιά, εξαιτίας δανείων. Όμως, η απώλεια, η οποία θα είναι απώλεια πολέμου, θα συνεπάγεται καί "κλάματα" καί "φασαρίες", που απαιτεί την ίδια τελική ρύθμιση, που είναι η ρύθμιση του "νταβατζή".

Για να ανεχθούν τα θύματα την ολοκληρωτική καταστροφή τους, θα πρέπει και πάλι να υπάρχει ένας "κακός", ο οποίος να απειλεί τους πάντες με τιμωρία. Θα πρέπει βέβαια και πάλι να υπάρχει κι ένας διδακτικός αποδιοπομπαίος "τράγος", για να "δουν" όλοι τι παθαίνει όποιος δεν αποδέχεται τη νίκη των σιωνιστών τοκογλύφων. Όπως έγινε δηλαδή και στον Δεύτερο Παγκόσμιο, το τέλος και πάλι θα είναι μια τραγική εξέλιξη για την Ελλάδα, κάπου "έξω" από την "αυλή" τής Ρωσίας.

Σήμερα αυτοί οι "μάστορες" της "ψευδαίσθησης" και του παρασκηνίου ετοιμάζονται ίσως για το πιο δύσκολο κομμάτι τού σχεδίου τους. Από το 1990 κι εντεύθεν μεθοδεύουν τα πράγματα, ώστε να φτάσουν στη σημερινή κατάσταση. Ασκώντας ακραία τοκογλυφία, "φόρτωσαν" όλους τους λαούς με χρέη και τώρα τους "σπρώχνουν" προς την "ήττα" των Μνημονίων ...Των Μεγαμνημονίων, εφόσον θέλουν να βάλουν όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς "πακέτο" σε ένα Μνημόνιο ...Σε ένα Μνημόνιο, το οποίο θα έχει γι' αυτούς τραγική κατάληξη, εφόσον θα χάσουν τις ίδιες τις πατρίδες τους.

Η σημερινή αθλιότητα, δηλαδή, δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιων λαθών των κρατών, αλλά ο αρχικός στόχος των τοκογλύφων, οι οποίοι στοχεύουν σε αυτά τα κράτη ...Είναι η οργανωμένη "άνωθεν" τοκογλυφία, η οποία βύθισε τις οικονομίες στα τάρταρα ...Η τοκογλυφία, η οποία φόρτωσε τους λαούς με άπειρα χρέη ...Η τοκογλυφία, η οποία με όρους "κατασχέσεων" αποσπά τις πατρίδες των λαών με ταχύτητες τέτοιες, που μόνον σε περίοδο επεκτατικού πολέμου θα μπορούσαν να υπάρξουν. Από τη στιγμή λοιπόν που το "παιχνίδι" των χρεών το ρυθμίζουν οι Εβραίοι, πρέπει να ξέρουμε τι ψάχνουμε. Γνωρίζουμε τι ψάχνουμε, γιατί γνωρίζουμε την ταυτότητα αυτών που μας ενδιαφέρουν ...Σε αυτά λοιπόν τα κόλπα αναζητούμε τη μεθόδευση, την οποία δρομολόγησαν εις βάρος ολόκληρης της Ευρώπης και βέβαια εις βάρος και της Ελλάδας.

Στη δική τους "τεχνογνωσία" αναζητούμε τα αποτελέσματα της αρχικής συνωμοσίας ...Της συνωμοσίας μεταξύ των "γαλαζοαίματων" Προτεσταντών τού Λονδίνου και των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης ...Οι Προτεστάντες ηγέτες επέτρεψαν στους Σιωνιστές να "στήσουν" το "τραπέζι" των οικονομιών τού τζόγου και αυτοί έβαλαν στο "παιχνίδι" όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες ...Αυτοί διέφθειραν το σύνολο των πολιτικών ηγετών τής Ευρώπης, μέσω των οποίων θα παρέσερναν λαούς και κράτη σε μια παγίδα θανάτου ...Οι Προτεστάντες θα οδηγούσαν με τους προδότες στην Παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης και οι Εβραίοι αυτό θα το έκαναν μια "κομπίνα", για να επικρατήσουν παγκοσμίως τόσο οι ίδιοι όσο και οι Προτεστάντες...

Αυτό ήταν το όλο κόλπο ...Αυτός ήταν ο "συνεταιρισμός" τους. Αυτό ήταν το colpo grosso ...Θα παγίδευαν τα κράτη και τους λαούς στο μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα στην ιστορία τής ανθρωπότητας ...Στο έγκλημα αυτό, στο οποίο μια συμμορία τοκογλύφων - με όρους "πεζοδρομίου" - θα νικούσαν όλους τους στρατηγούς του κόσμου ...Στο έγκλημα αυτό, στο οποίο οι γύφτοι της ανθρώπινης ιστορίας θα επιχειρούσαν να "κατακτήσουν" τον Πλανήτη. Αυτό είναι το πρωτοφανές τής κατάστασης και αυτό θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε όσο το δυνατόν αναλυτικότερα με όρους του "πεζοδρομίου" και όχι της οικονομίας ή της στρατηγικής.