Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η ΔΗΘΕΝ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"







Δείτε πως πίσω από το δήθεν “μειονότητα εθνικά μακεδόνων” είναι οι Εβραίοι με Ελληνικά ονόματα που ούτε θα μπορούσαμε να υποψιαστούμε.

Στο παρακάτω blog δείτε που κάνουν την προπαγάνδα τους για το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ο ιδρυτής του blog είναι Εβραίος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ που όπως δηλώνει ήταν και μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.


Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε τον τύπο στο Facebook με Ελληνικό όνομα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝTΩΝΙΑΔΗΣ που δηλώνει ταυτόχρονα και ως GEORGI ANTONEV.

Ο τύπος είναι Εβραίος από την Δράμα και διαφημίζει την ανύπαρκτη μειονότητα των μακεδόνων καθώς δηλώνει πώς οι ήρωες του είναι ο Ατατούρκ, ο Μπούς, ο Σαρόν και πάει λέγοντας.

Ο Εβραίος Γεώργιος Αντωνιάδης έχει ακόμα ένα ανθελληνικό blog balkandemocrasy.blogspot.com/ όπου με λίγα λόγια μας μιλάει για ένα κόσμο της αναρχίας, χωρίς σύνορα κράτη και πάει λέγοντας. Σίγουρα όλα αυτά δεν τα κάνει μόνος του ο τύπος κάποιοι τον χρηματοδοτούν και συμμετέχουν μάλλον αρκετοί και εκ των Ελληνικών κομμάτων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Πράσινοι Οικολόγοι το Ουράνιο Τόξο και αρκετοί και από άλλα κόμματα, ούτως η άλλος ο Εβραίος δηλώνει ότι ήταν και μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε την στιγμή που προωθεί την κατάργηση των εθνών και συνόρων πώς ο ίδιος υψώνει την σημαία του Ισραήλ στο facebook.


Με άλλα λόγια πραγματοποιούν μέχρι και σήμερα τα όσα τους άφησε ως κληρονομιά ο Αβραάμ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ