Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΠΟΘΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΕΛ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ;


«ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖEI ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ. 

Ο ΓΙΑΧΒΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞEI ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ, ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, O ΑΔΑΜ, ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΗ, Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ULTIMA RATIO, ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. 

ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ XΘΟΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΑ, ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ; 

ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΝΑ ΑΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΩΣ “ΣΑΘΡΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ». 

ARNOLD TOYNBEE


Μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν ο Αξελ ΧαβαΝαγκίλα έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβαλα τα πρώτα απλά ερωτηματικά για το ΠΟΘΕΝ ΕΙΣΑΙ του Alexis Tzipras για να μάθουμε το ποιος είναι πραγματικά και από πού κρατάει η σκούφια του! Έκτοτε συνεχίζουν κάνουν την πάπια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να ξεφύγουν δια της σιωπής. 

Τα απλά ερωτήματα έχουν να κάνουν με τη βασική υποχρέωση κάθε πολιτικού αρχηγού, σε μια Δημοκρατία, να ζει σε «γυάλινο σπίτι» και να υπάρχει «διαφάνεια», σε ότι τον αφορά. Ρωτήσαμε τα εξής: 

-1.Έχει βαπτιστεί ο Alexis; Πότε, Που; και από ποιόν; 

- 2. Η οικογένεια Τζίπρα ή Τσίπρα από πότε κατοικούσε στην Άρτα ; Είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ; 

- 3. Ο μπαμπάς Παύλος και ο θειος Ηρακλής Τσίπρας γεννήθηκαν στην Άρτα ή στην Αθήνα; Πότε βαπτίστηκαν, σε ποιά εκκλησία και από ποιόν; 

- 4. Μετά το 1959-60 υπάρχει κάποιος συγγενείς τους Τσίπρας , στην Αρτα; 

-5. Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας και η γιαγιά του. Υφίσταται είτε οικογενειακός είτε ατομικός τάφος Τσίπρα στην Άρτα, η μήπως οι τάφοι των Τζίπρα, βρισκόντουσαν στο νεκροταφείο που δωρίθηκε στον Δήμο ; 

-6.Το οικογενειακό όνομα της Αρίστης της μητέρας του ποιο είναι; 

Έγραψα ακόμα ότι ορισμένοι στο εξωτερικό τον γράφουν σαν Tzipras . Tzipra βασικά είναι εβραϊκό γυναικείο όνομα, (Tzipra Zlota ,Tzipra Sanshuck, (daughter of Aryeh Leib), Tzipra Junger (Hirsch), αλλά είναι αλλά το επώνυμο πολλών εβραϊκών οικογενειών που είναι διασκορπισμένες σε όλο τον Κόσμο, και σημείωνα ότι στις σλαβόφωνες χώρες το όνομα των Tzipras γράφεται Čipra . 

Οι φωνητικές ομοιότητες των Τσίπρα με τους Τζίπρα είναι πολλές. 

Στην Άρτα υπήρχε μια ισχυρότατη εβραϊκή κοινότητα. Εκεί ήταν και ο Ραβίνος Ηρακλής. Ο πολιτικός σπόσορας του Αξελ στην αρχή ήταν ο Εβραίος, από τις Κυκλάδες, Αλαμπάν, και μετα ανέλαβε ο θείος Σόρος, ενώ σύσσωμο το ντόπιο και διεθνές ιουδαϊκό λόμπυ, τον λάτρεψε. 

Τώρα 17 μήνες μετά τα απλά δημοκρατικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Και ακόμα περισσότερο , μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους και αφαιρέθηκε από το YouTube απόσπασμα της εκπομπή «Η αλήθεια δεν έχει χορηγό» . Εννοείται δεν υπάρχει καμιά ρητορική μίσους .Το μόνο που υπάρχει είναι πραγματικά ερωτήματα τα οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! Ότι δηλαδή ο Αξελ Τσίπρας είναι «εξελληνισμένος» Εβραίος! 

ΥΓ. Για τους Χρυσαυγήτες : Πόσες φορές η χρυσή αυγή αναφέρθηκε στην εβραϊκή καταγωγή του Αξελ; οεο!