Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ: ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ


 ΧΑΪΛΙ ΔΕΣ ΤΟ ΚΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΚΑΛΗ!




Το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο του νέου κυβερνητικού σχήματος ο βουλευτής των ΑΝ. ΕΛ Παύλος Χαϊκάλης προσερχόμενος για την ορκωμοσία του έκανε μια απίστευτη δήλωση.

«Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω. Έχω μεγάλη επίγνωση το τι αναλαμβάνω, είναι μια καυτή πατάτα που πρέπει να την πάρω με πολύ αγάπη και αν μπορώ να την δροσίσω», είπε.

Απαντώντας στις επικρίσεις για την άγνοια του αντικειμένου απευθύνθηκε στο θυμικό λέγοντας « έχω μάθει από πίεση, ξέρω τι σημαίνει ανεργία, έχω πεινάσει, ξέρω τι θα πει να βασίζονται πάνω σου 10 εκατ. άνθρωποι για τις συντάξεις και την ασφάλιση».





Ο υπερκοριός της ΕΥΠ και του FBI κατέγραψε το τηλεφώνημα του Παύλου Χαϊκάλη στη Μέρκελ! Ήταν η πρώτη κίνηση του ηθοποιού μετά την υπουργοποίηση του!

Ο υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων, Παύλος Χαϊκάλης, έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Μόλις ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας, ο Χαϊκάλης πήρε αμέσως τηλέφωνο την Άγκελα Μέρκελ για να την καλοπιάσει και να της δείξει ότι είναι έτοιμος να συνεργαστούν στενά για το καλό του τόπου. 

Η Καγκελάριος έδειξε να ενθουσιάζεται με τον Χαϊκάλη και τις υποσχέσεις του, γεγονός που προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις της Κυβέρνησης. 

Ο «Κοπτοράπτης» εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το βίντεο με τη συνομιλία των δυο.






ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ!