Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ;ΠΑΡΕΛΘΟΝ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΑΛΟΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΚΕΙΝΟ Θ΄ΑΝΟΙΞΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΟΤΕ AΠ΄ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΘΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΟΥΝ Σ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΔΟΝΗ ΜΥΓΕΣ, ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ, ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΥΡΙΕ, ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΟΥΝ, ΣΑΝ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΘΝΗ. Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΙΜΑ, ΕΝΩ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΘΑ ΣΚΟΤΙΣΘΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΣΚΕΥΗ ΣΕ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ.

ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΘΝΗ, ΤΟΥΣ ΓΩΓ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΩΓ, ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ Ή ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…


ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ;

ΚΑΘΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΟΔΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ [ΔΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ] ΤΙΣ “ΠΥΛΕΣ”. ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, κεφ. 20:9, ΛΕΕΙ: “ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ”. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ. ΑΡΑ Η ΓΗ “ΓΩΓ & ΜΑΓΩΓ” [ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 20:8] ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 9:1-3 ΛΕΕΙ: “ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΑΥΤΩ Η ΚΛΕΙΣ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ, ΚΑΙ ΗΝΟΙΞΕ ΤΟ ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗ ΚΑΠΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΩΣ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΜΙΝΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΣΚΟΤΙΣΘΗ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΗΡ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΕΞΗΛΘΟΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΑΥΤΑΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΕΧΟΥΣΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ”.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ [ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 9:7]. ΚΑΙ Η ΦΟΒΕΡΑ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΑ. ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ”, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ.


ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΥ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΞΕΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ “ΠΥΛΕΣ” ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ “ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ, ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΩΤΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΣΙΧΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΘΗΣΟΝΤΑ ΕΝ ΤΑΙΣ ΧΩΡΑΙΣ ΤΑΙΣ ΥΠ΄ΟΥΡΑΝΟΝ”. ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΘΝΗ, ΔΕΝ ΖΟΥΝ “ΥΠ’ ΟΥΡΑΝΟΝ”; ΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΓΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ;


ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ “ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ” Ή ΑΛΛΙΩΣ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ, ΚΑΠΟΙΟΙ…ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ [ΓΕΝΕΣΙΣ 6: 1-2], ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΥΝΕΒΡΕΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΝΤΑ, ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕΝ, ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΠΡΑΞΕΩΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΔΕ. ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ “ΤΑΡΤΑΡΑ”, ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ “ΠΥΛΕΣ” ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΑΡΕΞΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ. ΕΤΣΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ” ΛΕΝΕ: “ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, (ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΘΝΗ), ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ” (ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΓΙΑ 72 ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ;

ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ “ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ” ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΗ ΤΩΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ. Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ “ΙΝΔΑΛΙΑ” ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ…ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ;

ΟΙ “ΠΥΛΕΣ” ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΣ. ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΕΝΗ, ΑΠΟΡΡΕΙΑ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΠΥΛΕΣ” ΤΥΧΑΙΝΕ, ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ “ΑΝΟΙΓΟΥΝ”. ΤΟΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ “ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ” ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ “ΠΥΛΩΝ” ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 15ου αιώνα (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΩ) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ, ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΠΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΑΠΟ “ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΝ ΥΑΛΟ”. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΓΥΑΛΙΟΥ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 7ου αιώνα ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΥΛΕΣ”;

ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΥΛΕΣ”. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΤΗΝ ΝΕΒΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΞΙΝ ΓΙΑΝΓΚ, ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΙΝΑ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ”. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ. ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΧ-ΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑΧΡΜΠΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ 12ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΖΑΖΕΛ, Ο ΑΖΑΖΕΛΟΝ, Ο ΑΖΑΡΑΝΤΕΛ ΚΑΙ Ο ΑΖΑΕΛ. ΣΤΟΥΣ 4 ΑΥΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ-ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. 

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ, ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ) ΤΟ 326 π.Χ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ 660 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 150 ΜΕΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ [ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 9:10] - “ΚΑΙ ΕΧΟΥΣΙΝ ΟΥΡΑΣ ΟΜΟΙΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΙΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΟΥΡΑΙΣ ΑΥΤΩΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΑΥΤΩΝ ΑΔΙΚΗΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗΝΑΣ ΠΕΝΤΕ”. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΔΟΝΗ ΜΥΓΕΣ, ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ, ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΗΓΩΝ, ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΡΟΦΗ. ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΤΕ Ε; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΚΟΪΜ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ. ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.

ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”. ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ…


ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΩΓ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΩΓ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!


ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.


ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ [ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ]. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΓΗΪΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ [ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ]. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.

Ο ΑΛΛΑΧ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ‘Ma’arej معارج’ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ‘Ma’arej معارج’ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΕΣ.

ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ: 


ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΗΪΝΑ ΕΤΗ. 

ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΥΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΓΕΛΩΝ. Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ TETOIA ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.


ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ MIA ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΙΑ Me’raj -ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ. 

ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ [ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΟΓΟ] ΕΣΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ. ΗΡΘΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ  Ο ΑΛ-ΚΑΡΝΕΪΝ. 

O ΑΛ-ΚΑΡΝΕΪΝ ΕΧΤΙΣΕ ΔΥΟ ΣΙΔΗΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ Me’raj. ΤΑ ΑΚΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Me’raj ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΜΙΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑΣ.


Η ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΜΠΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ, ΕΝΑ ΚΟΧΥΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΕΝΑ ΚΟΧΥΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ Me’raj. 

ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΧΥΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ Me’raj. Ο ΑΛ-ΚΑΡΝΕΪΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΔΥΟ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΙΔΗΡΟ, ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΡΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ Η ΦΥΛΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ Me’raj ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ ΘΑ ΞΑΝΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΗΝ ΓΗ.


Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ;

ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ Me’raj ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΤΣ ΟΙ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ [ΚΡΟΝΟΣ]. ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΩΗ.

ΠΑΡΟΝ


ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ GOOGLE EARTΗ και στο GOOGLE MAPS

SATURN PORTAL = ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ CERN


ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ CERN ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ.


ΤΟ ΜΠΟΖΟΝΙΟ ΤΟΥ ΧΙΓΚΣ Ή ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΧΙΓΚΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΥΛΗ ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΗΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. “ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ” ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ; ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ CERN ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ; ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ [ΠΕΔΙΟ ΧΙΓΚΣ]; ΑΒΥΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΑΝΗΣ ΒΥΘΟΣ, Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΧΑΩΔΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΑ. ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΙΚΕΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ [ΛΟΥΚΑΣ 8:31]. 

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ:

“ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΓΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ…ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 17:8

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΟΦΙΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΙΝ ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ  χξς΄[666].
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 13:18

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ CERN ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΑ 3*6άρια =18.


ΣΤΟΝ ΠΗΤΕΡ ΧΙΓΚΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ “ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ” ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΠΟΖΟΝΙΟ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ “ΔΙΑΒΟΛΟ-ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΒΑΔΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΥΩΝ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ” ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 9:11

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ CERN  ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΟ ΘΕΟ ΣΙΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ” ΤΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ. ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΥΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ-ΣΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ CERN ΧΟΡΕΥΟΥΝ 
ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΙΒΑ
 ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ Ι, PET GOAT II


1.8.2015 - Η ΘΕΑ ΚΑΛΙ [ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ]
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ EMPIRE STATE BUILDING


Η ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 
ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ 2015;ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΖΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΧΙΓΚΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΔΟΞΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΥΛΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ CERN ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ [ΑΒΥΣΣΟ] ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ, ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ [ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ή ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ] ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΕΞΤΡΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟ CERN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ TOY BIG BANG. 


ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ ΤΟΥ  CERN ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΧΟΥΒΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΥΛΗ;

ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ή ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ή ΟΤΑΝ ΛΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΕΙΝΟΙ ΤΟ ΠΡΩΪ, ΜΗΠΩΣ ΕΛΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ!ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΧΟΥΒΕΡ


ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΧΟΥΒΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΞΩΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ. ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΓΩΓ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΩΓ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ;

ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΧΟΥΒΕΡ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΥΛΗΣ


H ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΧΟΥΒΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ CERN  ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΥΛΗ. AYTΟΣ Ο ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ  ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ XOYBEΡ, KAI OTAN H ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ TOY CERN ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΑ ΥΔΑΤΑ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΥΛΗ. 
ΑΥΤΗ Η ΠΥΛΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΜΙΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. Ο ΚΡΟΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ, ΤΩΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ. ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ SAN ANDREAS ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΧΟΥΒΕΡ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΒΟΥΟΙ ΙΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ Ή ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠ΄ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΩΣ ΑΜΟΡΦΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΙΔΕΑΤΑ Ή ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ. Η ΚΙΟΥΜΠΙΛ – ΚΥΒΕΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΘΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ.

Ο ΚΥΒΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ “ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑ ΙΑΝΟΥ. 

Ο ΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΛΗ (ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΩΣ ΚΥΒΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΟΝΟΜΗΤΡΑΣ» (ΚΥΒΕΛΗΣ ΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.

ΣΤΗΝ “ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ” ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟΛΙΘΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ "ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ" ΕΝΩ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΑΝ «ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΜΠΑΝ» ΚΑΙ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΘΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ. ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟI ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ [ΕΞΑΓΩΝΟ] ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. 

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΑΜΠΑ. ΟΙ ΚΥΒΟΙ “TEFFILIN” ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΗΜΑΔΙ” ΚΑΙ ΤΗ  ΜΝΗΜΗ ΟΤΙ Ο ΓΧΒΧ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΚΥΒΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΟΜΗΤΡΑ – TIME MATRIX ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟ ΝΑ ΒΑΣΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.

ΟΙ ΚΑΒΑΛΛΙΣΤΕΣ – “KA’AB” ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤON ΚΥΒΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΒΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ".

ΜΙΑ ΚΥΒΟΕΙΔΗΣ ΠΕΤΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΔΥ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΜΕΤΡΑ ΕΥΡΥ, (6 + 6 + 6 = 18) ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ. 
 Η ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΚΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η “ΚΑΑΜΠΑ” ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΒΟΣ. Η ΚΑΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΛΙΘΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. 

Η ΚΙΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑ΄ΑΜΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΙΘΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΙΜ -ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ. 

Ο ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑ΄ΑΜΠΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΩΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΥΒΟΥ. 

Η ΠΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΚΑΙ 1,5 ΜΕΤΡΟ ΥΨΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΑΚΟΕΙΔΕΣ ΣΧΗΜΑ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΛΙΘΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΒΙΚΟ ΚΤΙΣΜΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ. 

Ο ΛΙΘΟΣ ΕΙΧΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ. ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ.

ΚΑΤΑ ΤΟ 662 Μ.Χ. ΟΤΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Ο ΜΩΑΜΕΘ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΪΣ. ΕΠΕΙΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΝ ΕΓΙΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΙΜΠ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ “ΜΕΔΙΝΑ”. ΤΟ 622 Μ.Χ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 12 ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.


ΤΟ 630 Μ.Χ. ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΔΙΝΑ, ΚΥΡΙΕΨΕ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗ ΜΕΚΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ.Ο ΚΥΒΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.


ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, AL’LAT, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΗ ΤΡΙΠΛΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙO ΤΗΣ ΛΙΘΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΠΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΛΑΜΙΚΟ ΘΕΟ HUBAL, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΝΩΘΙ.

Ο ΓΟΥΙΝ ΓΟΥΕΣΤΚΟΤ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ “ΜΑΓΙΚΟΣ ΤΕΚΤΩΝ”, ΟΤΙ Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ, ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ BENI SHAYBAH, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΑΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑ.  ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΟΜΗ ΟΙ “ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ” Ή “ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ”.

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ «ΓΡΙΑΣ», ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑ (QUEEN OF SHEBA) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ.

ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑ AL’AT ΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΟΥΖΖΑΧ ΚΑΙ ΑΛ ΜΑΝΑΤ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΙΕΡΕΙΕΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ – ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. 
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΙΜΕΛΕΧ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΑΜΝΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΙΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΘΕΟ ΣΕΛΗΝΗ”, “ΤΗ ΘΕΑ ΗΛΙΟ” ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ Ο (ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ) ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ Η “ΘΕΑ ΣΕΛΗΝΗ” ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΗΛΥΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ. 

ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ “ΘΕΟ ΣΕΛΗΝΗ”, ΟΠΩΣ Ο ΙΛΟΥΜΚΟΥΧ, Ο ΑΜ, Ο ΟΥΑΝΤ ΚΑΙ Ο ΣΙΝ.       

                  
ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΙΑΔΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΝ ΙΣΤΑΡ – ΑΘΤΑΡ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ – ΒΡΑΔΥΝΟ. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΡΟ Ή ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ Ή ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ”.  

ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΡΑΒΙΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΝ ΩΣ ΙΛ – EI  ΚΑΙ ΙΛΑΧ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛ Ή Ο ΒΑΑΛ, Ο ΜΠΕΛΣΑΜΙΝ ΚΑΙ Η ΡΟΥΝΤΑ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΩΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ Ή ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΕΜΠΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΛΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ  ΙΝΝΑΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΝ ΩΣ  ΠΡΩΪΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΕΣΠΕΡΟ ΄Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΣΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ. 

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ [Ο ΣΤΑΥΡΟΣ-ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ- ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ-ΤΟ ΣΦΥΡΙ]. 
ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΟΙ ΚΡΟΝΙΕΣ ΔΥNΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ.


Canal +, Experience Cube S (2015)
                                Cube SaturnΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ+ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΥΒΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ


ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ 3 ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. ΤΟΝ OIKONOMIKO ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ CITY OF LONDON. H WASHINGTON DC ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΕΧΕΙ  ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.


ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΚΑΙ ΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΟΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 9/11 ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ!

ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΚΤΟΝΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς την αναφορά του συνδέσμου του δημιουργού.