Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΑΛΑΤΑ





Ένας ένας οι λαγοί του συστήματος αποκαλύπτονται. Τον Τράγκα τον είδατε τί ρεσιτάλ κωλοτούμπας έδωσε... μην μακρηγορούμε για το πώς έγινε μνημονιακότερος του Άδωνι μέσα σε μια ώρα. Είχαμε αναφερθεί λοιπόν στο παρελθόν ότι οι Λαζόπουλοι, οι Τράγκες, οι Χαρυκλύνηδες κτλ βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία. Τότε έπεσαν οι θιασώτες τους να μας επικρίνουν. 

Ειδικά για τον Λαζόπουλο μας έλεγαν μας πώς; από πού βγάζατε αυτό το άθλιο συμπέρασμα ότι υπηρετούν το σύστημα; είναι αντιμνημονιακοί!!! Δεν ήθελε όμως και πολύ για να διακρίνεις τους βαθμούς υποκίνησης τουλάχιστον για τον Λαζόπουλο, τον Τράγκα και τον Χάρυ Κλυν. Ξεχνούσαν εύκολα οι επικριτές ότι ο Λαζόπουλος προωθούσε τον ΓΑΠ ως εθνοσωτήριο λύση. Λεφτά υπάρχουν έλεγε στον Λουδοβίκο της Ραφήνας. Όταν ο ΓΑΠ έφερε το ΔΝΤ, ο Λαζόπουλος αποκαλούσε τους μνημονιακούς Εφιάλτες και άρχισε να υποστηρίζει ενθέρμως τον ΣΥΡΙΖΑ ως τη μόνη αντιμνημονιακή επιλογή. Και ενώ θα περίμενε κανείς να κάνει στον πολιτικό απατεώνα Τσίπρα, το ίδιο που έκανε στο ΓΑΠ, ξαφνικά ο Λαζόπουλος άλλαξε και έγινε φιλομνημονιακός!!!

Στο ίδιο μοτίβο ο άλλος σαλτιμπάγκος της τηλεοπτικής σκουπιδοπαραγωγής, ονόματι Χάρυ Κλυν, με τον αγοραίο λόγο του, ανεβοκατέβαζε προδότες, γερμανοτσολιάδες, αλήτες κτλ τους μνημονιακούς πολιτικάντηδες. Όχι βέβαια ότι δεν τους άξιζαν τέτοιοι προσδιορισμοί... και χειρότερους που εκστόμιζε ταίριαζαν. Και να που πέρασε γρήγορα ο χρόνος και ως διά μαγείας ενώ "πολεμούσε" τα μνημόνια του ΓΑΠ και του Σαμαρά, τώρα έγινε και αυτός φιλομνημονιακός!!! Το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μνημόνιο είναι συμφωνία... είναι ευλογία... είναι σωτηρία... είναι ελπίδα για τον τόπο. 

Το πιο πρόστυχο από όλα είναι ότι και αυτός ακολουθεί πιστά το σχέδιο συκοφάντησης των διαφωνούντων. Ένα σχέδιο που εκπορεύτηκε από το παρεάκι του Μαξίμου, και το οποίο υλοποιούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης με υπαλληλίσκους της συνομοταξίας των Χαρυκλύνηδων. Αυτό φυσικά δείχνει και το δόλιο τρόπο με τον οποίο κινούνται όλα αυτά τα συστημικά παπαγαλάκια, προσπαθώντας να λοιδορήσουν όσους τηρούν την υπόσχεση που έδωσαν στον ελληνικό λαό.

Σας φτύνουν ρε παπαγαλάκια... σας φτύνουν και δεν βρέχει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ