Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ε ΨΨΨΤΤΤΤ! ΡΕ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ!





Ε ψψψττττ! Ρε, σε σένα μιλάω ! Τον γιαλαντζί αριστερό που κόπτεσαι για τους λαθρομετανάστες και παραδίδεις μαθήματα ανθρωπιάς σε μας τους ... "θερμοκέφαλους"!

Σε σένα ρε λιγούρι του τζίρου των δουλεμπόρων που μας επιβάλεις να αποκαλούμε τους δουλεμπόρους ως .... διακινητές, για να επιβάλεις μικρές ποινές στον ποινικό μας κώδικα!

Πως αισθάνεσαι αλήθεια ρε ΜΑΛΑΚΑ όταν βλέπεις ένα Ελληνάκι με ... συνολάκι απ τη λαική (παντόφλα-σορτσάκι-φανελάκι) των πεντε ευρώ και έναν λαθρομετανάστη με Hugo Boss και iPHONE των χιλίων ευρώ?

Προσπάθησες ποτέ σου ρε ΜΑΛΑΚΑ να έχει το Ελληνόπουλο ένα πιάτο φαί?

Προσπάθησες ρε ΜΑΛΑΚΑ να είσαι το ίδιο ουμανιστής και φιλάνθρωπος απέναντι στο γειτονάκι σου?

Προσπάθησες ρε ΜΑΛΑΚΑ να δώσεις έστω το 1/100 της ενέργειας που σπαταλάς για τους λαθρομετανάστες, στο παιδάκι της διπλανής πόρτας που δεν έχει να φάει και λιποθυμά από την πείνα στο σχολείο του?

Το ξέρω ρε ΜΑΛΑΚΑ ότι δεν προσπάθησες!

Κι ούτε θα προσπαθήσεις ποτέ!

Γιατί το μόνο που σε κόφτει είναι τα 4 δις δολάρια του τζίρου που κάνουν οι δουλέμποροι!

Αυτό σε κόφτει μόνο! Μπας και αρπάξεις κι εσύ έστω τα ...ψίχουλα των δουλεμπόρων!

ΜΑΛΑΚΑ έ ΜΑΛΑΚΑ ...

ΥΓ
Ψυχή βαθιά για τους πραγματικούς φιλεύσπλαχνους ανθρωπιστές, που δεν ξεχωρίζουν την δυστυχία των ανθρώπων! Σε αυτούς που βοηθάνε τον γείτονα, τον αναξιοπαθούντα, τον λαθρομετανάστη, χωρίς όμως να βγάλουν σέλφι με την ελεημοσύνη τους και χωρίς να κάνουν 100 posts στο FaceBook για να μας διδάξουν ΠΩΣ να είμαστε φιλάνθρωποι! Αυτοί που βρίζω σήμερα είναι αυτοί που εργολαβικά , εντοπίζουν δυστυχία στους λαθρομετανάστες ενώ κλείνουν τα μάτια στο δράμα των Ελλήνων!

Στις σελίδες τους θα βρείτε 100 posts για το δράμα των λαθρομεταναστών κι ούτε ένα για το δράμα που ζουν οι Ελληνες και οι Ελληνίδες!

Και τέτοιους ΜΑΛΑΚΕΣ ... δυστυχώς , έχει γεμίσει ολάκερη η Ελλάδα!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ