Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




1. DeutscheBank,

2. Ανγκελα Μέρκελ

Δύο ονόματα που παίζουν παντού σε όλο τον πλανήτη εκτός από την Ελλάδα, μια χώρα στην οποία "η δεύτερη φορά αριστερά" κυβέρνησή μας, κατάφερε να τα διαγράψει από παντού. Είμαι σίγουρος ότι θα παρατηρήσατε ότι εδώ και εβδομάδες δεν μιλώ! Οχι ότι δεν έχω κάτι να πω, αλλά στα πλαίσια της "ευγένειας" δίνω πίστωση χρόνου στην Κυβέρνηση!

Σήμερα όμως, μην αντέχοντας άλλο την ομερτά Τσίπρα, θα σας ... φρικάρω λιγάκι!

Θεωρώ αδύνατον, όλος ο πλανήτης να ασχολείται με τις απάτες της DeutscheBank και της Μέρκελ κι ο Πρωθυοιυργός μας, ο Αλέξης Τσίπρας , να σιωπά!

Θα σας πω μια ιστορία λοιπόν, για να καταλάβετε, πόσο βρόμικη είναι η Γερμανική Οικονομία και πόσο άθλια είναι η Μέρκελ και το κόμμα της!

Λίγο πριν την 11η Σεπτεμβρίου και την αποφράδα μέρα της πτώσης των διδύμων πύργων στο Μανχάταν, υπήρχαν πληροφορίες στους οικονομικούς κύκλους, ότι δυο αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ, βαδίζουν προς την πτώχευση! Σε μια περίοδο, που τίποτα δεν έδειχνε ότι τα οικονομικά στοιχεία των εταιριών αυτών , σηματοδοτούν κάτι τέτοιο! Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα!

Συγκριμένα, για τις δύο αυτές εταιρίες, υπήρξαν τεράστιες ανωμαλίες στην αγορά παραγώγων, μιας και εμφανίστηκαν "επενδυτές" οι οποίοι στοιχημάτιζαν ΥΠΕΡ της πτώσης των μετοχών τω δυο αεροπορικών εταιριών! Το Bloomberg μάλιστα μίλησε(τότε) για τεράστια ανωμαλία, μιας και τα επίπεδα του στοιχηματισμού ξεπερνούσαν το απίστευτο 1.200% άνω του συνηθισμένου ορίου (στοιχηματισμου) ! Με απλά λόγια, χωρίς να υπάρχει κάτι στην αγορά, οι "επενδυτές" των παραγώγων (put options), στοιχημάτιζαν τρελά ποσά υπέρ της πτώσης της τιμής των μετοχών των δύο αυτών εταιριών!!! Μάλιστα στο χρηματιστήριο του Σικάγο, οι επενδύσεις υπέρ της πτώσης των μετοχών αυτών, δεν είχαν προηγούμενο!

Φυσικά, οι γνώστες της υπόθεσης θα καταλάβατε ότι επρόκειτο για τις μετοχές των εταιριών UNITED AIRLINES και ΑΜΕRICAN AIRLINES !!!

Των δύο εταιριών που έχασαν αεροσκάφη στις επιθέσεις κατά των διδύμων πύργων και του Πενταγώνου την 11η Σεπτεμβρίου 2001 !!!

Οπως ήταν φυσικό, όσοι στοιχημάτισαν στην πτώση των μετοχών τους, στις εβδομάδες πρίν την αποφράδα μέρα, κέρδισαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου, εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια και έγιναν ζάμπλουτοι!!!

Προφανώς λοιπόν κάποιοι γνώριζαν ακριβώς τι επρόκειτο να συμβεί και γι αυτό στοιχημάτισαν τρελά ποσά υπέρ της πτώσης των μετοχών των δύο αυτών εταιριών αλλά δεν έκαναν το ίδιο για τις μετοχές της DELΤA AIRLINES, η οποία δεν δέχτηκε κανενός είδους στοιχηματισμό! Βλέπετε, ούτε ένα αεροσκάφος της DELTA δεν είχε συμμετοχή στα δραματικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου!

Το ενδιαφέρον είναι, ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου, τα ονόματα όσων (επενδυτών) είχαν στοιχηματίσει υπέρ της πτώσης των μετοχών της DELTA και UNITED παρέμειναν επτασφράγιστο μυστικό και δεν ανακοινώθηκαν ποτέ, σε καμία έρευνα και ε καμία Επιτροπή διερεύνησης του Κογκρέσου!

Θα μου πείτε όμως -και θα έχετε δίκιο- "Παλάβωσες ρε Αδαλή και μας δίνεις στοιχεία για την 11η Σεπτεμβρίου των ΗΠΑ ενώ εμάς μας καίει, η κάψα της Μέρκελ για την Ελλάδα "!!

Οχι δεν παλάβωσα!

Απλά, στην ιστορία αυτή, αποκαλύπτεται σιγά-σιγά, ο ρόλος των Γερμανών Τραπεζιτών, που έχουν σκυλέψει την Ελληνική Οικονομία!

ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ότι στην περίπτωση των put options (στοιχηματιμού) σε παράγωγα υπέρ της πτώσης της μετοχής της εταιρίας UNITED AIRLINES, είχαν αγοραστεί ΟΛΑ (μα όλα) από μια θυγατρική της DeutscheBank!!!

Επικεφαλής αυτής της θυγατρικής ήταν ως το 1998 κάποιος ονόματι Αλεξ Μπρόνγκαρντ!

Ο Αλεξ Μπρόνγκαρντ, την 11η Σεπτεμβρίου 2001, την μέρα της πτώσης των αεροσκαφών, είχε φύγει από την θυγατρική της DeutscheBank και που λέτε ότι εργαζόταν;;

Ηταν υπηρεσιακός αρχηγός και μάλιστα τρίτος στην ιεραρχία της CIA !!!!!!!

Eίπατε τίποτα;;;;

Και όχι απλά δεν τoν πείραξε κανείς αλλά παρέμεινε σε αυτή τη θέση αλλα δύο χρόνια και τιμήθηκε για την .... δράση του!!!

Αυτά, για να μη νομίζουν κάποιοι στο επιτελείο του Τσίπρα, ότι μας πήρε ο ύπνος!!!

Καλό ξημέρωμα σε όλα τα παιδιά του Μαξίμου ...

ΥΓ

Για τις Γερμανικές Τράπεζες και την Ελλάδα θα ακούσετε πολλά στο εγγύς μέλλον! Γι αυτό και σας αποκαλύπτω όλα αυτά!

Αν με ρωτήσετε που τα ξέρω όλα αυτά , απλά θα σας πω οτι δεν είμαι ο μόνος, αλλά μαζί με μένα τα ξέρουν άλλοι 100.000 οικονομολόγοι που ενημερώνονται από σοβαρές πηγές κι όχι από την "πουστροποιημένη και πουτανοποιημένη" Ελληνική τηλεόραση (η ορολογία δεν είναι δική μου αλλά την υιοθετώ)!!!

Γι αυτό και είμαι σε θέση να γνωρίζω τι περιμένει τα πουτανάκια και τα πουστράκια της Ελληνικής(;) τηλεόρασης !!!

Αντε γεια !!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ