Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣAΛΔΑΡΗΣ;




EΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η CIA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ “ΕΘΝΑΡΧΟΥ”  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΝΤΕΝ

Ημέρα εθνικής επετείου σήμερα, ημέρα εθνικής ανάτασης και ιστορικής μνήμης για όλους αυτούς τους ήρωες που χύσανε το αίμα τους για την λευτεριά της πατρίδος. Αυτήν την μέρα όμως οι Αμερικανοί μας επιφυλάσσανε μια αποκάλυψη δια μέσω της CIA και η οποία δημοσίευσε απόρρητο έγγραφο του 1962 στο οποίο αναφέρει πως ο “εθνάρχης” για πολλούς Έλληνες Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ένας από τους πολιτικούς που συνεργαστήκανε επί κατοχής με το Γερμανό κατακτητή δια της ηγεσίας του Μαξ Μέρντεν. 

Ένα έγγραφο το οποίο επικαλείται η εν λόγω αμερικανική υπηρεσία και το οποίο προήλθε κατόπιν δικαστικής διαδικασίας που είχε τελεστεί το 1962 από το Ισραήλ και καταδίκαζε γερμανό αξιωματούχο των ΕΣ ΕΣ. Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρει πως η δράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή επί κατοχής ήταν η αγαστή συνεργασία με τους κατακτητές στην διαδικασία δίωξης των Εβραίων της Ελλάδος. 

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να λεχθεί η εν λόγω δημοσίευση την δεδομένη στιγμή, η αποκαθήλωση της μεταπολίτευσης τώρα ξεκινά, με τις ευλογίες και τις μεθοδεύσεις των Αμερικανών. Περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την επίσημη τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας επί της συγκεκριμένης δημοσίευσης αλλά και της κεντρικής Ισραηλιτικής κοινότητας.


ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ