Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

TA ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ






Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών αποτέλεσαν την πειστική απόδειξη της ύπαρξης μιας διεθνούς συνωμοσίας.

Στο βιβλίο του Χίτλερ «Ο Αγών μου» χρησιμοποίησε τα Πρωτόκολλα και όπως λέγεται πίστευε απόλυτα στην αυθεντικότητά τους για να δικαιολογήσει το φρικαλέο και απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο μεταχειρίστηκε τους φτωχούς Εσκεναζίμ Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κι όχι τους πλούσιους Σεφαραδίμ Τραπεζίτες. Πόση ειρωνεία κρύβει, μέσα του το γεγονός ότι ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία με την υποστήριξη της ελίτ της ίδιας Δρακονιανής Αδελφότητας, της οποίας τα σχέδια για τον κόσμο περιγράφονται σαφέστατα μέσα στα Πρωτόκολλα.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι ένα σοφά μελετημένο σχέδιο για να εγκαθιδρυθεί από κάποιους η παγκόσμια κυριαρχία τους. Όσο αμφισβητούμενη η ταυτότητα των Πρωτοκόλλων τόσο μυστηριώδης και αμφιλεγόμενη παραμένει η προέλευσή τους.

Τα 24 Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών εμφανίζονται για πρώτη φορά στη Ρωσία, το 1897, στα χέρια ενός ευγενούς, του Αλεξέι Σουκότιν. Αυτός τα δίνει σε δύο φίλους του: τον Στεπάνοφ που τα τυπώνει σε ιδιωτική έκδοση και τον καθηγητή ή κατ΄ άλλους μοναχό, Σέργιο Νείλο (Σεργκέι Νίλους), που τα εκδίδει σε βιβλίο το 1901, με τίτλο «Το Μέγα εν τω Μικρώ και ο Αντίχριστος ως άμεσος πολιτική δυνατότης» (από την ελληνική έκδοση του 1932). Το 1902 μέρος των κειμένων δημοσιεύεται σε εφημερίδα της Πετρούπολης. Τα Πρωτόκολλα αρχίζουν να εμφανίζονται το 1903 στα ρωσικά στην εφημερίδα Znamya (Σημαία) ιδιοκτησίας του Κρουτσεβάν.

Ωστόσο αυτές οι πρώτες εκδόσεις και εκείνη της επόμενης χρονιάς εξαφανίζονται αμέσως από παντού. Η πρώτη έκδοση από την οποία σώζονται αντίτυπα είναι αυτή του 1905, πάλι από τον Νείλο. Μερικούς μήνες αργότερα, το 1906, ο φίλος του, συγγραφέας πρώην αξιωματούχος της ρωσικής Αυτοκρατορικής Φρουράς, G. Butmi, παραδίδει ένα αντίτυπο των Πρωτοκόλλων στο Βρετανικό Μουσείο. Τα Πρωτόκολλα άρχισαν να τραβούν έντονα την προσοχή το 1918, μετά την Ρωσική επανάσταση και την ήττα της Γερμανίας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ρωσική έκδοση του 1917 καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Μπολσεβίκους, οπότε η ανάλογη του 1920 έγινε στο Βερολίνο. Η εμφάνιση των Μπολσεβίκων ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν πάρα πολλοί Εβραίοι έκανε δικαιολογημένα πολλούς να πιστέψουν ότι η αποκάλυψη του Νείλου ήταν αυθεντική. Στις χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού απαγορευόταν με ποινή θανάτου η κατοχή και κυκλοφορία των Πρωτοκόλλων της Σιών, όπως και στη Νότια Αφρική, με ηπιότερη ποινή. Να θεωρήσουμε τυχαίο το ότι τα μεγαλύτερα νοτιοαφρικανικά αδαμαντωρυχεία ανήκουν σε Εβραίους μεγιστάνες όπως οι Ρόθτσιλντ;

Ευρέως υποστηρίζεται ότι αυτά τα κείμενα αποτελούν τα μυστικά πρακτικά του μεγάλου σιωνιστικού συνεδρίου του 1897, που συγκέντρωσε τους ηγέτες των εβραϊκών κοινοτήτων στη Βασιλεία της Ελβετίας. Το 1919 κυκλοφόρησε στο Λονδίνο η αγγλική μετάφραση των Πρωτοκόλλων. Την ίδια εποχή θα εμφανιστεί και η γερμανική έκδοση στο Βερολίνο.

Τα Πρωτόκολλα εξακοντίστηκαν στο μεγάλο κοινό από τους Times του Λονδίνου στις 8 Μαϊου 1920, με ένα κεντρικό άρθρο με τον τίτλο «Ο εβραϊκός κίνδυνος, ένα ανατρεπτικό φυλλάδιο». Απαιτείται έρευνα έγραψε γι αυτό το παράδοξο μικρό βιβλίο. Αμέσως το βιβλίο έγινε δυσεύρετο και σχεδόν εξαφανίστηκε από τα βιβλιοπωλεία. Οι δε εκδότες του Eyre και Spottiswoode δήλωσαν ότι δεν θα προχωρούσαν σε άλλη έκδοσή του.

Ωστόσο οι Times αναδιπλώθηκαν ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1921, δημοσιεύοντας «Το τέλος των Πρωτοκόλλων», την απόδειξη της παραποίησης. Ο Φίλιπ Γκρέηβς, ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας στην Κωνσταντινούπολη, ήρθε σε επαφή με έναν Λευκορώσο πρόσφυγα στην Τουρκία ο οποίος του αποκάλυψε ότι το κείμενο των Πρωτοκόλλων ήταν το ξεπατίκωμα ενός γαλλικού λίβελλου κατά του Ναπολέοντα του ΙΙΙ. Σύμφωνα με την έρευνα των Times του Λονδίνου τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι η παραποίηση ενός βιβλίου, το οποίο δεν ήταν σε καμιά περίπτωση αντισημιτικό: του βιβλίου «οι Διάλογοι στην Κόλαση, ανάμεσα στον Μακιαβέλλι και τον Μοντεσκιέ» του Μωρίς Τζόλι (Maurice Joly). To Bρετανικό Μουσείο έχει ένα πλήρες αντίγραφο αυτού του βιβλίου με τίτλο: «Διάλογος στην Κόλαση ανάμεσα στον Μακιαβέλλι και τον Μοντεσκιέ, ή η Πολιτική του Μακιαβέλλι κατά τον 19ο αιώνα».

Εξετάζοντας κανείς τα Πρωτόκολλα που είναι γραμμένα σίγουρα πριν το 1905 διαπιστώνει μια λεπτομερή πρόβλεψη των γεγονότων που συνέβησαν μετά από εκείνη τη χρονολογία. Τα σχέδια για την λεηλάτηση μιας χώρας μέσω μιας Κεντρικής Τράπεζας, για παράδειγμα, αποτελούν σχεδόν πιστή περιγραφή του FEDERAL RESERVE, που ήλεγξε την οικονομία των ΗΠΑ μετά το 1913. Το ίδιο και με τα σχέδια της παγκόσμιας ηγεμονίας που βρίσκουν σήμερα έκφραση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στον ρόλο των Ηνωμένων Εθνών και του ΝΑΤΟ.

Τα Πρωτόκολλα είναι ένα αρχικό διάγραμμα σχεδίου για απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία. Είναι μια ομάδα προσώπων που έχουν αποφασίσει να επιβάλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων στον κόσμο με τους εαυτούς τους ως ανώτατους δεσπότες. Η πρώτη απόδειξη ύπαρξης ενός Σχεδίου, μακιαβελικής έμπνευσης για παγκόσμια κυριαρχία είχε δοθεί έναν αιώνα νωρίτερα όταν τα έγγραφα των Ιλλουμινάτι κατασχέθηκαν και εκδόθηκαν από την Βαυαρική Κυβέρνηση το 1786. Από εκείνη τη χρονική στιγμή και μετά έγινε επιστητή στην Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη η ύπαρξη μιας μυστικής εταιρείας, ενός πανίσχυρου οργανισμού με μέλη του σε υψηλές διοικητικές και χρηματιστικές θέσεις σε όλη την Ευρώπη. Αποτέλεσμα αυτής και άλλων πληροφοριών, ήταν να εκδώσει ο Δούκας της Βαυαρίας ένα διάταγμα κατά των Ιλλουμινάτι - Πεφωτισμένων. Το τάγμα χαρακτηρίστηκε ως Μασονικό παρακλάδι και απαγορεύθηκε η συμμετοχή σ΄ αυτό όλων των κρατικών λειτουργών. Η απαγόρευση δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί αλλά το Τάγμα αναγκάστηκε να δρα πλέον παράνομα και με άλλη ονομασία μέχρι τις μέρες μας. Δεν μπορεί να παραγνωρισθεί ο ρόλος των Εβραίων στη στελέχωση και ανάπτυξη του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος, οι στόχοι του οποίου συμπίπτουν σε πολλά με τις διακηρύξεις των Ιλλουμινάτι. Η Γαλλική επανάσταση που ξεκίνησε τρία χρόνια αργότερα εξελίχθηκε εν πολλοίς πάνω στο σχέδιο δράσης που είχαν εξυφάνει οι Ιλλουμινάτι. Οι Ιλλουμινάτι είχαν χιλιάδες μέλη όπως αποκαλύφθηκε από τα κατασχεμένα έγγραφα πολλά από τα οποία κατείχαν θέσεις υψηλής επιρροής στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες. Ανάμεσά τους πολλοί ευγενείς. Ένα όνομα μέσα σ΄αυτά ήταν και ο Γκαίτε εκείνος που 20 χρόνια αργότερα επρόκειτο να γράψει την ιστορία του Φάουστ που πούλησε την ψυχή του στο διάβολο. Ο συμβολισμός αυτός αφορά τις σχέσεις των μυημένων με τον Ιλλουμινισμό;

Το κείμενο γίνεται αντικείμενο πολλών εκδόσεων, οι οποίες δεν περιορίζονται πλέον στα αντισημιτικά ΜΜΕ. ΄Ετσι, στη Γαλλία εκδίδονται από έναν αναγνωρισμένο εκδοτικό οίκο, τον Grasset, ο οποίος ξεκινώντας από το 1921, κάνει πολλαπλές επανεκδόσεις μέχρι το 1938. Στις ΗΠΑ ο αυτοκινητοβιομήχανος Χένρυ Φόρντ (Henry Ford), πεισμένος για την αυθεντικότητά τους, τα διαδίδει μέσω του Τύπου. Μεταφράστηκαν επίσης το 1921 στα αραβικά, σαν αντίδραση στη διακήρυξη Μπάλφουρ (Balfour), υπέρ του σιωνιστικού σχεδίου το 1925-1926 στην Παλαιστίνη και την Συρία.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των συγγραφέων του Holy Blood, Holy Grail «το κείμενο υποστηρίζει μια συνωμοσία με κεφάλι ύδρας και πολλούς πλοκάμους, η οποία θα αποσκοπεί στη διατάραξη της τάξης και δημιουργία αναρχίας, στην ανατροπή ορισμένων υπαρχόντων καθεστώτων, στη διείσδυση στους κόλπους του Τεκτονισμού και άλλων οργανώσεων και τελικά στην υφαρπαγή του απόλυτου ελέγχου των κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών θεσμών του δυτικού κόσμου. Επίσης, οι ανώνυμοι συντάκτες των Πρωτοκόλλων δηλώνουν ανοιχτά πως σκηνοθέτησαν τις εξελίξεις ολόκληρων λαών σύμφωνα με ένα πολιτικό σχέδιο, το οποίο δεν έχει καν φανταστεί κανείς στη διάρκεια πολλών αιώνων».

«Θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε τις τεκτονικές στοές σε όλες τις χώρες του κόσμου, προσελκύοντας σε αυτές όλους εκείνους που μπορεί να αποκτήσουν, ή κατέχουν ήδη εξέχουσες θέσεις. Οι στοές αυτές θα αποτελέσουν το κυριότερο γραφείο πληροφοριών μας, καθώς και το αποτελεσματικότερο μέσο επιρροής μας. Θα συγκεντρώσουμε όλες τις στοές κάτω από μια κεντρική διοίκηση γνωστή μόνο σε μας και παντελώς άγνωστη στους άλλους, η οποία θα απαρτίζεται από τους πεφωτισμένους μας (Ιλλουμινάτι)… Μέσα στις στοές αυτές θα δημιουργήσουμε έναν πυρήνα σύνδεσης όλων των επαναστατικών και φιλελεύθερων κινημάτων, των οποίων τα μέλη θα προέρχονται απ΄ όλα τα κοινωνικά στρώματα. Τα μυστικότερα πολιτικά σχέδια θα γίνονται γνωστά σε μας και θα τίθενται υπό την καθοδήγηση μας από την στιγμή κιόλας της σύλληψής τους».

Πρωτόκολλο 15


Όπως και να έχει πλαστά ή όχι τα Πρωτόκολλα σίγουρα προέρχονται από ένα κέντρο εξουσίας που γνωρίζει άριστα την ανθρώπινη ψυχή. Η απόδειξη γι΄ αυτό είναι η ανατριχιαστική τους επαλήθευση στα χρόνια που πέρασαν, επαλήθευση που γίνεται πιο ακριβής στις μέρες μας, τις μέρες της Νέας Τάξης Πραγμάτων (όπου τα Πράγματα είμαστε εμείς, οι κοινοί θνητοί για τους Συνωμότες), της Παγκοσμιοποίησης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, του εκφυλισμού των γλωσσών, της κατάργησης των εθνικών νομισμάτων κλπ.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ



Αν θέλεις να ελέγξεις το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού, θα πρέπει να ελέγχεις και τις δύο πλευρές,αλλά για να μη σε καταλάβουν θα πρέπει να κάνεις τους ανθρώπους να πιστεύουν πως οι δύο πλευρές έχουν διαφορετικούς ηγέτες και στόχους.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών το έθεσαν ως εξής:

«Σ΄ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να δημιουργήσουμε ταραχές και να διασπείρουμε τη διχόνοια και το μίσος.Το όφελος για μας θα είναι διπλό. Αφενός θα κρατάμε μ΄ αυτό τον τρόπο σε σεβασμό όλες τις χώρες, οι οποίες θα γνωρίζουν ότι θα μπορούμε, όποτε θέλουμε, να προκαλέσουμε την αταξία ή να αποκαταστήσουμε την τάξη… Αφετέρου με τις μηχανορραφίες μας θα περιπλέξουμε τα νήματα, τα οποία έχουμε απλώσει στα Υπουργεία όλων των κρατών είτε μέσω της πολιτικής, είτε δια μέσου οικονομικών συμφωνιών, ή δανειστικών δεσμεύσεων. Για να επιτύχουμε το σκοπό μας αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλη την επιδεξιότητα και τη διορατικότητά μας κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και των συμφωνιών. ΄Οσον αφορά, όμως, εκείνο που ονομάζεται επίσημη γλώσσα, θα ακολουθήσουμε αντίθετη τακτική και θα υποκριθούμε τους έντιμους και τους συμβιβαστικούς… Πρέπει, ανά πάσα στιγμή, να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε αντίδραση και να κηρύξουμε τον πόλεμο στη χώρα που τολμάει να μας αντιταχθεί, μέσω των γειτόνων της. Αν, όμως, και οι γείτονες αυτοί δεν έχουν την πρόθεση να συμμαχήσουν εναντίον τους, τότε πρέπει να τους αντικρούσουμε όλους με έναν παγκόσμιο πόλεμο»
Πρωτόκολλο 7

Εδώ αρχίσαμε να βλέπουμε πιο καθαρά το στήσιμο της επιχείρησης Παγκόσμιος Πόλεμος. Οπωσδήποτε οι πόλεμοι και οι επαναστάσεις για τους Διεθνείς Τραπεζίτες είναι πάρα πολύ χρήσιμοι, αφού με τον έλεγχο πάνω στις κυβερνήσεις κερδίζουν και προσαυξάνουν τά κεφάλαιά τους. Το μονοπώλιο είναι ο ευγενής πόθος των Διεθνών Χρηματιστών για τον γενικό έλεγχο πάνω στο κεφάλαιο ενός έθνους και όχι μόνο. Οι παγκόσμιοι Τραπεζίτες και τοκογλύφοι είναι μια διεθνής σέκτα που ανεξάρτητα σε τι θρήσκευμα ανήκουν (Εβραίοι, Προτεστάντες, Καθολικοί του Opus Dei, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, Μασόνοι κλπ) , στην ουσία έχουν απορρίψει κάθε είδους ηθική και δρουν ως αθεϊστές αμοραλιστές στα πρότυπα του Μακιαβέλλι. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Αργυροθεϊστές πολιτικούς που έχουν αναγάγει σε θρησκεία τους την ασυδοσία της ελέυθερης αγοράς. Το αποκρυφο-γεωπολιτικό Σχέδιο είναι να ελεγχθεί η ανθρωπότητα και να χειραγωγηθεί ο μαζάνθρωπος και να γίνει σαν τον Ανθρωπάκο του Βίλχελμ Ράιχ.

Οι συνωμότες ξεκίνησαν τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο επειδή σχεδίαζαν να ιδρύσουν μία Παγκόσμια Κυβέρνηση στη συνέχεια αυτού του πολέμου. Το Σύστημα Ομοσπονδιακού Αποθεματικού έθεσε τους συνασπισμένους Τραπεζίτες στην Αμερική και την Ευρώπη σε θέση να προκαλέσουν και να ελέγξουν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μόνο που χρειαζόταν για να ξεσπάσει ο πόλεμος ήταν ένα συμβάν το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τις εχθροπραξίες, και αυτό παρουσιάστηκε. Ποιος ήταν ο πραγματικός δολοφόνος του Φερδινάνδου (Ferdinand) που πυροδότησε τα όσα επακολούθησαν. Μια μυστική σερβική οργάνωση που ονομάζεται Μαύρο χέρι (Black Hand). Το Μαύρο χέρι δημιουργήθηκε το 1911 ως Τάγμα του Θανάτου (Order of Death), και το έμβλημά της ήταν μια σφιγμένη γροθιά που κρατούσε διασταυρωμένα οστά και νεκροκεφαλή, μαζί με ένα μαχαίρι, μια βόμβα κι ένα μπουκάλι δηλητήριο. Ηγετικά στελέχη της Μαύρης Χειρός φαίνεται πως συναντήθηκαν με Ελευθεροτέκτονες από τη Γαλλία και τις Στοές της Μεγάλης Ανατολής στο ξενοδοχείο St. Jerome, στην Τουλούζη, τον Ιανουάριο του 1914, για να οργανώσουν την δολοφονία στο Σαράγεβο. Οι πραγματικοί δολοφόνοι με επικεφαλής τον Γκαβρίλο Πρίνσιπ (Gavrilo Princip), υπέφεραν όλοι από φυματίωση και δεν είχαν πολύ ζωή μπροστά τους. Εξαπατήθηκαν για να ενεργήσουν έτσι, πιστεύοντας πως θα εξυπηρετούσαν τον σερβικό εθνικισμό, ενώ στην πραγματικότητα προκαλούσαν την σπίθα η οποία χρειαζόταν για την προώθηση ενός Σχεδίου του οποίου την ύπαρξη μάλλον αγνοούσαν. Ο κόμης Czerin , ένας φίλος του Φερδινάνδου, ανέφερε «Ο αρχιδούκας γνώριζε πολύ καλά ότι η απόπειρα κατά της ζωής του ήταν αναπόφευκτη. Ένα χρόνο πριν το πόλεμο, μου είχε αναφέρει πως οι τέκτονες είχαν αποφασίσει το θάνατό του». ΄Ηταν ευκαιρία να ανατρέψουν την εξουσία των Τσάρων στη Ρωσία και να μετατρέψουν την χώρα σε κέντρο του ΄Αθεου Κομμουνισμού. Αντικατέστησαν τον τσαρικό φασισμό με τον κρατικό φασισμό.

Ο κομμουνισμός είχε τα ίδια οικονομικά και πολιτικά ψεγάδια με τον καπιταλισμό που τόσο περιφρονούσε. Οι διαφορές οξύνθηκαν από πράκτορες των συνωμοτών ανάμεσα στη Βρετανική και Γερμανική Αυτοκρατορία και έτσι προκλήθηκε αυτός ο πόλεμος για να τους δώσει την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την Ρωσική επανάσταση στα 1917. Οι Γερμανοί υποστήριξαν τον Λένιν γιατί ήθελαν να αποσύρει τους Ρώσους από τον πόλεμο. ΄Εδωσαν στον ίδιο και στους μπολσεβίκους επαναστάτες δεκάδες χιλιάδες μάρκα για προπαγάνδα ώστε να εξασφαλίσουν την επιτυχή έκβαση της επανάστασης. Οι κομμουνιστές υποστηρίχτηκαν από Γερμανούς και άλλους τραπεζίτες και κεφαλαιούχους της Δύσης. Ο Γερμανός τραπεζίτης Μαξ Βάρμπουργκ (Μαx Warburg) υποστήριξε το καθεστώς του Λένιν. Το ίδιο έκανε κι ο αμερικανός Jacob Schiff. Η οικογένειά του καταγόταν από τη Γερμανία, όπου και είχε στενούς δεσμούς με την τραπεζική αυτοκρατορία των Ρόθτσιλντ, το οικονομικό στήριγμα-κλειδί όχι μόνο της συγκεκριμένης αλλά και άλλων επαναστάσεων. Ο πατέρας του κομμουνισμού και των αντιλήψεων τις οποίες προώθησαν οι μπολσεβίκοι, ήταν ο εβραίος Κάρολος Μαρξ (Karl Marx) που το πραγματικό του οικογενειακό όνομα ήταν Mορδεχέι (Mordechai). ΄Ηταν μέλος μιάς οργάνωσης της Αδελφότητας, της ΄Ενωσης των Δικαίων (αργότερα, ΄Ενωσης «Λίγκα» των Κομμουνιστών), ένα παρακλάδι της Κοινωνίας των Εποχών, η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στη Γαλλική Επανάσταση μαζί με τη Στοά της Μεγάλης Ανατολής στο Παρίσι. Οι Ρόθτσιλντ υποστήριξαν τον Γερμανό μεγαλοεπιχειρηματία Φρειδερίκο ΄Ενγκελς (Friedrich Engels), ο οποίος υποστήριξε με τη σειρά του τον Μάρξ και έγραψαν μαζί το Κομμουνιστικό Μανιφέστο για λογαριασμό των μυστικών οργανώσεων που βρίσκονταν πίσω από αυτούς. Δεκαπέντε διεθνούς κύρους τραπεζίτες χρησιμοποίησαν, το 1918, την κάλυψη της αποστολής του Ερυθρού Σταυρού για να ταξιδέψουν μέχρι την Πετρούπολη και να υποστηρίξουν την αρχική επανάσταση, την προσωρινή λαϊκή κυβέρνηση και τους μπολσεβίκους οι οποίοι θα την αντικαταστούσαν.

Ο κομμουνισμός ήταν ένα είδος καλά σχεδιασμένου πολιτικού συστήματος που δημιουργήθηκε από την Δρακονιανή Αδελφότητα, σαν μια αντίθεση προς την «ελεύθερη» κοινωνία της Αμερικής και της Ευρώπης. Η Δρακονιανή Αδελφότητα έριξε τεράστια χρηματικά ποσά εκατομμυρίων δολλαρίων στη Ρωσική Επανάσταση, με σκοπό να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή τον φόβο του Ρωσικού μπαμπούλα. Οι τραπεζίτες της απέκτησαν μεγάλα κέρδη, κλέβοντας τα αποθέματα χρυσού της Ρωσίας – όπως ακριβώς θα έκαναν με την Γερμανία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο χρυσός αποτελεί το πανίσχυρο οικονομικό τους όπλο. Οι μυστικές οργανώσεις της Δρακονιανής Αδελφότητας είχαν υπό έλεγχο τον 17ο αιώνα τις υπηρεσίες πληροφοριών κάτι που συνέβαινε και με την τσαρική υπηρεσία πληροφοριών, την Οχράνα. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι οι μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο βρίσκονται αντιμέτωπες μεταξύ τους, ενώ στα ανώτερα κλιμάκια και πέρα από αυτά που γνωρίζει το κοινό, εργάζονται σε μεγάλο βαθμό ως μονάδα. Τα κατώτερα επίπεδα μόνο τα οποία και παίζουν τον ρόλο των ανδρείκελων δεν το αντιλαμβάνονται. Οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι η ίδια η Δρακονιανή Αδελφότητα εντός άλλων οργανώσεων. Υπάρχει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση η οποία συνεχώς αποσταθεροποιεί και οδηγεί την δράση των κρατών.

Ο Λένιν και οι μπολσεβίκοι επιτέθηκαν στον τσάρο για την κτηνωδία της Οχράνα, ενώ, στα παρασκήνια, αυτή υποστήριζε την επανάσταση του Λένιν. Η Οχράνα χρηματοδοτούσε και υπονόμευε οποιαδήποτε επαναστατική αντίδραση προς τους μπολσεβίκους, ενώ πολλοί από τους κύριους πρωταγωνιστές του μπολσεβίκικου κινήματος ήταν μέλη της. Ο σοβιετικός δικτάτορας Ιωσήφ Στάλιν, αν δεν ήταν μέλος της, είχε εξαιρετικά στενές σχέσεις με την Οχράνα. Ο πρώτος εκδότης της κομμουνιστικής εφημερίδας, Pravda, προερχόταν επίσης από αυτή. Όταν ο Λένιν και οι υποστηρικτές του ήρθαν στην εξουσία, η υπηρεσία πληροφοριών που τόσο μίσησαν και καταδίκασαν, επεκτάθηκε πολύ και άλλαξε όνομα από Οχράνα στη γνωστή σε όλους K.G.B. Η επανάσταση του λαού ήταν μια πλάνη που τον έδενε σφικτά. Στην επανάσταση υπήρξε σημαντική ανάμειξη των Εβραίων, και η Δρακονιανή Αδελφότητα προετοίμαζε το έδαφος για την επιστροφή των Ιουδαίων στην Παλαιστίνη. Από τα 554 μέλη της Ρωσικής Επαναστατικής Κυβέρνησεως το 1918, μόνο 30 ήταν Ρώσοι εκ γενετής, 77 από λοιπές χώρες και οι υπόλοιποι 447 ήταν Ιουδαίοι κυρίως από την Νέα Υόρκη.

Η Δρακονιανή Αδελφότητα ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμειγμένη σε όλες τις λαϊκές επαναστάσεις που ξέσπασαν μετά τον Αμερικανικό πόλεμο της Ανεξαρτησίας. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η Γαλλική Επανάσταση. Το πλήγμα των Συμμάχων, οι οποίοι έχασαν την υποστήριξη των Ρώσων εναντίον των Γερμανών στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αντισταθμίστηκε με την είσοδο των Αμερικανών στον πόλεμο. Ο «Δημοκράτης» και Ροδόσταυρος πρόεδρος Γούντροου Γουίλσον (Woodrow Wilson) τους οδήγησε στον πόλεμο όταν η Γερμανία υιοθέτησε την τακτική βυθίσματος όλων των πλοίων ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους ή έτσι ισχυρύστηκαν οι σύμμαχοι ότι συνέβαινε. Η βύθιση του αμερικανικού πλοίου Λουζιτάνια, ήταν απλώς η δικαιολογία που έψαχνε ο πρόεδρος Γουίλσον για την είσοδο των Αμερικανών στον πόλεμο. Μέσα από τον πόλεμο ήλπιζαν να εγκαθιδρύσουν την Κοινωνία των Εθνών σαν έμβρυο για την Παγκόσμια Κυβέρνηση που θέλουν να έλθει. Όταν ο Γουίλσον απέτυχε να επικυρωθεί στα 1919 η συνθήκη των Βερσαλιών, τότε η χρησιμότητα του προέδρου είχε λήξει. Μέσα σε λίγους μήνες δήλωσαν πως ο Γουίλσον χτυπήθηκε από παράλυση. Από τότε τον περισσότερο καιρό βρισκόταν στο κρεββάτι αδύναμος και ανίκανος, με άλλους να φέρουν εις πέρας τις υποθέσεις της προεδρίας στο όνομά του.Η επίθεση των Ιαπωνέζων στο λιμάνι του Περλ Χάρμπορ, θα χρησιμοποιείτο με παρόμοιο τρόπο από τον πρόεδρο Φρανκλίνο Ρούσβελτ στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μετά τον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο ο Σέσιλ Ρόουντς (Cecil Rhodes) και οι τραπεζίτες Ρόθτσιλντ εργάστηκαν στενά με τους Ροκφέλλερ και τον υφιστάμενό τους Γούντροου Γουίλσον. Ο υψηλότερος βοηθός του Γουίλσον Συνταγματάρχης Μαντέλ Χάουζ (Col. House Mandel), εργάστηκαν υπό την επίβλεψη των Ιλλουμινάτι τραπεζιτών, των χρηματοδοτών Πωλ Βάρμπουργκ (Paul Warburg) και Τζ. Μόργκαν (J.P. Morgan) για να ιδρύσουν την Κοινωνία των Εθνών, με σκοπό τον διακανονισμό των διαφορών μεταξύ των χωρών προτού οδηγηθούν σε βίαιες ενέργειες. Θεωρητικά ήταν μια έξοχη ιδέα. Στην πράξη όμως ήταν η πρώτη δοκιμαστική και ανεπιτυχής προσπάθεια δημιουργίας ενός συνασπισμού χωρών πάνω στον οποίο θα βασιζόταν η Παγκόσμια Κυβέρνηση. Οι αποκρυφιστικές προσπάθειες του Χάουζ και του Γουίλσον όπως και των Ιλλουμινάτι δασκάλων τους στη δημιουργία της Κοινωνίας των Εθνών ήταν ήδη γραμμένες σε μια διάλεξη που εξέδωσε ο μεγάλος αποκρυφιστής Φόστερ Μπέιλι (Foster Bailey) σύζυγος της γνωστής από τα βιβλία της Αλίκης Μπέιλι.

Η Δρακονιανή Aδελφότητα ρύθμισε τα διεθνή θέματα από το 1921 ως το 1934 με τέτοιο τρόπο ώστε η Ευρώπη χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα προετοιμάζοντας έτσι τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Ας γυρίσουμε στον χρόνο πίσω εκεί όπου ένας Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα βελτίωνε σημαντικά τις συνθήκες για την εγκαθίδρυση μιας πλούσιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τα παρακάτω στοιχεία για τα παρασκήνια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου είναι παρμένα από την έρευνα του αμερικανού ιστορικού Τσάρλς Χίγκαμ (Charles Higham) στο βιβλίο του ντοκουμέντο “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ”. Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται ο ρόλος που έπαιξε εκείνη την περίοδο η Δρακονιανή Αδελφότητα, χρησιμοποιώντας τους αθώους πολίτες από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές, με βασικό της όργανο την Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων - Bank of International Settlements. Πόλεμος για τους απλούς ανθρώπους ακολουθώντας στο κάλεσμα της πατρίδος αλλά ευημερία και οικονομικό κέρδος για τους λίγους και εκλεκτούς.

Διαβάζουμε στο βιβλίο του Τσάρλς Χίγκαμ όπου παρουσιάστηκε γιά πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό δημοσίως από την ραδιοφωνική εκπομπή «Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ» το 1996.








«Τι θα γινόταν αν εκατομμύρια αμερικανοί και βρετανοί πολίτες που συνωστίζονταν με τα κουπόνια στα χέρια, σχηματίζοντας ατέλειωτες ουρές έξω από τα βενζινάδικα — τι θα γινόταν αν μάθαιναν ότι στα 1942 οι διευθυντές της Στάνταρντ Όιλ, του Νιου Τζέρσεϊ ανεφοδίαζαν με καύσιμα τον εχθρό μέσω της ουδέτερης Ελβετίας με συνέπεια να χρησιμοποιεί ο εχθρός για την πολεμική του προσπάθεια συμμαχικά καύσιμα; Τι θα γινόταν να μάθαινε ο λαός ότι η Τσέιζ Μπανκ, στο κατεχόμενο Παρίσι μετά το Περλ Χάρμπορ, είχε δοσοληψίες ύψους εκατομμυρίων δολαρίων με τον εχθρό, με την έγκριση των κεντρικών γραφείων της τράπεζας στο Μανχάταν Ή ότι η Φορντ έφτιαχνε φορτηγά για τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στη Γαλλία έχοντας έγκριση από το Ντίαρμπορν του Μίτσιγκαν; Ή ότι ο συνταγματάρχης Σόσθενς Μπεν, επικεφαλής της πολυεθνικής αμερικάνικης τηλεφωνικής εταιρείας ΙΤΤ, πήγε στη διάρκεια του πολέμου με αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη στη Μαδρίτη κι από κει στη Βέρνη για να βελτιώσει τα συστήματα τηλεπικοινωνιών του Χίτλερ και τους πυροδοτικούς μηχανισμούς στις ιπτάμενες βόμβες που κατέστρεψαν αργότερα το Λονδίνο; Ή ότι η ΙΤΤ έφτιαξε τα Φόκε-Βουλφς που έριχναν αργότερα τις βόμβες τους στα κεφάλια των βρετανών και των αμερικανών στρατιωτών; Ή ότι διάφορα ανταλλακτικά οπλισμού, που τόσο πολύ τα στερούνταν οι αμερικάνοι στρατιώτες στον πόλεμο, στέλονταν σε ναζιστικές επιχειρήσεις της Λατινικής Αμερικής μετά από συνεννόηση του αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου πολεμικής παραγωγής των ΗΠΑ με τον εξάδερφο του Γκέρινγκ στη Φιλαδέλφεια Ή ότι κάτι τέτοιες συμφωνίες ήταν λίγο πολύ γνωστές στην Ουάσιγκτον που άλλοτε τις επιδοκίμαζε και άλλοτε έκανε τα στραβά μάτια »

Ο Τσάρλς Χίγκαμ ήταν ένας από αυτούς που προσπάθησαν και αποκάλυψαν την αλήθεια για τα πραγματικά αίτια του μαύρου αυτού πολέμου. Για να γίνει κατανοητό πώς στήθηκε αυτή η πολεμική μηχανή πρέπει να κατανοήσουμε ποιος ήταν ο Αρχιτέκτονας και αρχιτέκτονας είναι αυτός πού έχει το χρήμα.

Ο πόλεμος αυτός υποκινήθηκε για να εκμεταλλευτούν τις διαφορές μεταξύ φασιστών και πολιτικών Σιωνιστών έτσι ώστε να καταστραφεί ο Ναζισμός και να αυξηθεί η δύναμη του Πολιτικού Σιωνισμού για να δημιουργηθεί ένα κυρίαρχο κράτος στην Παλαιστίνη. Άλλωστε ο κόσμος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα: καπιταλιστικό και κομμουνιστικό έτσι ώστε ο έλεγχος των λαών έγινε ευκολότερος αφού οι οικονομίες των κρατών έγιναν εξαρτώμενες είτε από τις ΗΠΑ είτε από την Σοβιετική ΄Ενωση. Επειδή στην Δυτική Ευρώπη οι εθνικοί στρατοί έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απελευθέρωσή των χωρών τους η επιβολή ελέγχου της Δρακονιανής Αδελφότητας ήταν πιο δύσκολη.΄Ετσι βρέθηκε ένας φορέας όπου με το πρόσχημα μιάς ισότιμης συμμαχίας τα κράτη μέλη θα γίνονταν υποτελή σε αυτήν. ΄Ετσι γεννήθηκε το ΝΑΤΟ με έδρα τις Βρυξέλες την ουσιαστική διοίκηση του οποίου ασκούν οι στρατιωτικοί εκπρόσωποι και οι μόνιμοι πρέσβεις των κρατών – μελών. Προς τα έξω προωθούσαν ότι η αιτία ύπαρξης του ήταν αμυντική και ότι είχε σκοπό να αντιμετωπίσει τον κομμουνιστικό κίνδυνο. Η αλήθεια ήταν η καθυπόταξη των εθνικών στρατών κι αυτή ήταν η αληθινή αιτία του ψυχρού πολέμου. Στην Ευρώπη οι Σοβιετικοί κρατώντας τα προσχήματα δημιούργησαν το Σύμφωνο της Βαρσοβίας (14/5/1955). Στις αρχές της δεκαετίας του ΄60 ο κόσμος έφθασε στο χείλος του Γ’ Παγκοσμίου πολέμου όταν η Σοβιετική ΄Ενωση επεδίωξε να εγκαταστήσει βάσεις πυραύλων στην Κούβα κι όταν η ανέγερση του Τείχους του Βερολίνου έφεραν στην παλιά γερμανική πρωτεύουσα αντιμέτωπα τα σοβιετικά και αμερικανικά άρματα μάχης. Η κατάσταση εκτονώθηκε, όμως η ψυχολογική βία σε βάρος των λαών είχε ασκηθεί κι έτσι οι λαοί συσπειρώθηκαν γύρω από τις δύο υπερδυνάμεις. Η ανάπτυξη ατομικών όπλων δημιούργησε την ισορροπία τρόμου μεγαλώνοντας τον φόβο και τον έλεγχο των λαών. Τέλος με την κατάρρευση του κομμουνισμού οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ παρακινούνται να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ. Η υποταγή του αδυνάτου πλέον εξισορροπητικού παράγοντα στο δυνατό καθορίζει τον νέο Αυτοκράτορα του πλανήτη ως παγκόσμιο δικτάτορα. Η τάξη στο χάος γίνεται πραγματικότητα μόνο που και τα δύο αυτά τα δημιουργεί ο ίδιος Αυτοκράτορας που είναι η Δρακονιανή Αδελφότητα.

Γιατί με την κατάρρευση του κομμουνισμού και την διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας δεν διαλύθηκε το ΝΑΤΟ; γιατί ο Αυτοκράτορας έβγαλε την μάσκα του αντιπάλου για να δούμε το πραγματικό του πρόσωπο που είναι ο ίδιος Αυτοκράτορας. Το ΝΑΤΟ πλέον έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για “ειρηνευτικούς σκοπούς” και εκτός συνόρων των Κρατών-μελών. Το ΝΑΤΟ θα φέρνει πλέον την Τάξη στο Χάος σε όλο τον πλανήτη για οποιοδήποτε θέμα.΄Ετσι το 1999 τα πεντηκοστά γενέθλια του εορτάστηκαν με τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας αποκαθιστώντας το δίκαιο με όπλα που περιείχαν “Θεϊκές” ουσίες όπως το Ουράνιο (δώρο του θεού τους προς τους ανθρώπους).

Το ΝΑΤΟ είναι ξεκάθαρο ότι είναι το εκτελεστικό όργανο της Δρακονιανής Αδελφότητας πάνω στον πλανήτη Γη. To NATO ήταν ένα δημιούργημα της Δρακονιανής Αδελφότητας, σχεδιασμένο για να εξελιχθεί ύπουλα σε ένα παγκόσμιο στρατό, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερες χώρες και δημιουργώντας προβλήματα τα οποία θα του έδιναν την ευκαιρία να ενεργήσει έξω από τα προβλεπόμενα όριά του.

Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο κι αν προσθέσουμε τα εκατομμύρια που πέθαναν στον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο και όλους τους άλλους πολέμους, τότε; Τέτοια συναισθήματα δεν αγγίζουν όμως την Δρακονιανή Αδελφότητα και ιδού η απόδειξη:

«Πόσο οξυδερκείς υπήρξαν οι παλαιοί σοφοί μας όταν έλεγαν ότι για να επιτύχει κάποιος ένα σοβαρό σκοπό δεν πρέπει να διστάσει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο, ούτε να υπολογίσει τα θύματα που θα θυσιαστούν χάρη του σκοπού αυτού… Εμείς ουδέποτε υπολογίσαμε τα θύματα ανάμεσα στις μάζεις των Goyim»
Πρωτόκολλο 15