Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!




Ο Λυκος την ωρα της αναμπουμπουλας χαιρεται! Αυτο ισχυει για τον Αλεξη Τσιπρα που βρηκε την Μεγα Ευκαιρια να Ξεφορτωθεί απο τον Συριζα τον εκλεκτό του Πουτιν Γαβριήλ Σακελλαρίδη! Για τον Τσιπρα,ο Σακελλαριδης ηταν ενα αγκαθι στα χέρια του, εδω και καιρο μαζι με τους Συμμάχους του (Γερμανια-Μερκελ-ΕΕ) εψαχναν τροπο να τον ξεφορτωθουν χωρις να υπαρχει η παραμικρη αντιδραση απο μεριας Ρωσιας! Την ευκαιρια την βρηκαν  με τα προσφατα Τρομοκρατικα χτυπηματα στην Γαλλια, αλλα και στην Στρατιωτικη-απασχοληση της Ρωσιας για την εξαλείψει του ISIS στην Συρια! Το φτωχο τους Μυαλο, πιστεψε οτι θα περασουν απαρατηρητη μια τετοια ενεργεια, απο την Ρωσια! Δυστυχως οι δυναμεις κατοχης στην Ελλαδα κερδισαν αλλη μια Μαχη στα σημεια με την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη! Και τους λογους εξηγω στο Άρθρο μου με τιτλο: Η Ρωσία Αποκαλύπτει τον Άνθρωπο που θα Αποκαθηλώσει τον Τσίπρα, θα φέρει Ρήξη και Νέες Εκλογές σε λιγότερο από 2 Χρόνια!

Μαχη Ρωσιας ΗΠΑ για τις Στρατιωτικες Βασεις στην Ελλαδα!

Μπαραζ επισκέψεων-επαφων, απο Ρωσους Αξιωματουχους, αλλα και απο την πλευρα των ΗΠΑ , αναμενονται απο τωρα μεχρι τον Μηνα Δεκεμβριο να εχει η Ελληνικη Κυβερνηση!

Η Ελλαδα θα βρεθεί στο επίκεντρο αφορητων πιεσεων απο Ρωσια, στο να παραχωρήσει η Ελλαδα ενα τουλαχιστον πολεμικο Αεροδρομιο  προσωρινα,και αν χρειαστει,στην περιπτωση.

χερσαιας στρατιωτικης επιχειρήσεις απο Ρωσια στην Συρια, αλλα εκτος αυτου,θα ζητηθεί απο την Ελλαδα και ενα Λιμανι,κατα προτιμηση βασει σεναρίων η Ρωσια ζητα  αεροδρομιο-λιμανι στην Κρητη! Στην αντιθετη πλευρα των πιεσεων ειναι οι ΗΠΑ, που ζητουν απο την Ελλινηκη Κυβερνηση να απορριψει τα αιτηματα της Ρωσιας, φοβοντας για τα Ρωσικα ανταλλαγματα που θα προσφερουν στην Ελληνικη Κυβερνηση! Απο πλευρας των ΗΠΑ θα συζητησουν με την Κυβερνηση να υπαρξει μια οριστική συμφωνία για μια νεα βαση μη επανδρωμενων αεροσκαφών των ΗΠΑ, σε Ελληνικο νησι, βασει σεναριων στην Καρπαθο!

Ρωσικες Μυστικες Υπηρεσιες Αποκαλυπτουν και Σοκαρουν την Ελλαδα! Ειναι θεμα χρονου να χτυπήσουν και την Ελλαδα η Τζιχαντιστες!

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ασφαλείας και στις μυστικές υπηρεσίες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μετά το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία.

Η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρίσκονται σε εγρήγορση και σε επαφή με ξένες μυστικές υπηρεσίες.Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές αρχές έχουν εντείνει τις παρακολουθήσεις συγκεκριμένων ατόμων στην Αθήνα και αλλού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο Ρώσων, Γάλλων, ΗΠΑ, ειδικών έχουν  φτασει στην Αθήνα, και ήδη συνεργάζονται με τις ελληνικές αρχές αναζητώντας Τζιχαντιστες! Συμφωνα με Ρωσικες εκτιμησεις( Εχουν ενημερωσει εσπευσμενα τον Ρωσο προεδρο Βλαντιμιρ Πουτιν)  μια επικειμενη Τρομοκρατικη ενεργεια των Τζιχαντιστών στην Ελλαδα, θα ειναι πολυ χειρότερη απο τα Τρομοκρατικα χτυπηματα στην Γαλλια! 

Οι Τζιχαντιστες βασει οργανωμενου σχεδιου φέρονται να εχουν σαν στοχους να χτυπήσουν τα Ελληνικα νησια του Αιγαιου, και συγκεκριμενα την χρονικη περιοδο του καλοκαιριου, που κατακλύζονται τα νησια μας απο αλλοδαπους τουριστες! Οι στοχοι ειναι αρκετα ευκολοι οπως π χ ξενοδοχεια! Ολα οδηγουν σε αυτο το ενδεχομενο βαση των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιων, διοτι μετα τα τρομοκρατικα χτυπηματα στην Γαλλια, θα ειναι πολυ δυσκολο πλεον να περασουν Τζιχαντιστες σαν μεταναστες στην Ευρωπη, μιας και η μια Ευρωπαικη χωρα μετα την αλλη κλεινουν τα συνορα τους! Πολλοί τζιχαντιστες αναμενεται να εγκλωβιστουν στην Ελλαδα, και να εφαρμοσουν σαν εναλλακτικη λυση να χτυπήσουν ξενους Στοχους στην Ελλαδα, και οχι απαραιτητα σε Αστικα κεντρα,αλλα οπου Βρεθουν! 

Προσοχή, ολα αυτα που γραφω μεχρι να γινουν πραγματικοτητα τα θεωρω σεναρια! Μην αρχισουμε τα φιλοναζιστικα για τους Μεταναστες, δυστυχως μεσα στα αθωα προβατα κρυβεται και ο Μαυρος Λυκος, αυτους πρεπει να ξετρυπωσουν η Μυστικες Υπηρεσιες!


email: spyros.priftis76@yahoo.gr