Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΛΕΞΗ ΣΚΑΣΕ: O ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ




Οσοι με διαβάζουν εδώ και μια 20ετία, γνωρίζουν ότι τόσο προσωπικά όσο και οι AegeanTimes, γίναμε γνωστοί, με δημοσιογραφικές επιτυχίες διεθνούς διαμετρήματος, από υποθέσεις τρομοκρατίας! Τόσο διεθνούς, όσο και εγχώριας!

Οι παλιοί μου φίλοι γνωρίζουν ότι όταν ο δημοσιογραφικός κόσμος κοιμόταν και ξεροστάλιαζε έξω από τη ΓΑΔΑ, δημοσίευα στην εφημερίδα ΧΩΡΑ, και τους AegeanTimes, την είδηση της παράδοσης του Δημήτρη Κουφοντίνα, με τίτλο: "Το πουλί είναι στο κλουβί"!

Οταν δημοσίευα τις συμφωνίες με την Αστυνομία και την ΕΥΠ, πριν καν παραδοθεί και την απαίτηση του να ζήσει λίγες μέρες με τον γιο του τον Έκτορα! Θα έχεις ακούσει φαντάζομαι για το 100ευρω που έδωσε μπουρμπουάρ στον ταξιτζή όταν πήγε στην ΓΑΔΑ και παραδόθηκε ημέρα Τρίτη!!!

Προηγουμένως είχα αποκαλύψει το όνομα με το οποίο κυκλοφορούσε στην Ελλάδα και στη Γαλλία ο φερόμενος ως ηγέτης της 17Ν και την περίφημη ροζ βίλα στου Λειψούς της Μαϊτέ Πεϊνώ!

Ενας κατάλογος με 200 και πλέον αποκλειστικές αποκαλύψεις σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων και τηλεοπτικές εκπομπές!

Ολα αυτά τα σταμάτησα αμέσως μετά την σύλληψη και του τελευταίου στελέχους της 17Ν

Σήμερα, μπορώ να σας πω, ότι οι λόγοι που σταμάτησα τις αποκαλύψεις ήταν ΔΥΟ!

Σήμερα μπορώ επίσης να σας πω ότι την προηγούμενη μέρα που πήρα αυτή την απόφαση, είχε προηγηθεί μια "συμφωνία"!

ΕΠΕΙΔΗ λοιπόν, ο σημερινός Πρωθυπουργός μπορεί (αν δεν ξέρει ήδη) να μάθει σε πέντε λεπτά με ένα απλό τηλεφώνημα, γιατί εγώ και οι AegeanTimes σταματήσαμε "μαχαίρι" τις αποκαλύψεις, μετά από ένα ραντεβού στην πλατεία Μαβίλη, ΚΑΛΥΤΕΡΑ να δώσει εντολή να πάψουν τις επιθέσεις στον ΠΑΝΟΥΣΗ!

Γιατί ο Πανούσης έχει δίκιο σε ότι είπε!

Πολύ φοβούμαι Αλέξη, ότι θα αναγκαστώ να υπερασπιστώ τον Πανούση με επιχειρήματα που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου!
Μάζεψε λοιπόν τα κοπρόσκυλά σου, γιατί ξέρεις πολύ καλά, ότι ο Πανούσης είπε απλά το 20% της αλήθειας!

Κάποιοι ετοιμάζονται να πουν το υπόλοιπο 80%.... ξεκινώντας από την δολοφονία Τσάντες και φτάνοντας μέχρι τα καμώματα στην ... Λουίζης Ριανκούρ!

ΥΓ
Οσο για τη συμφωνία της Πλατείας Μαβίλη, τώρα πια, δεν έχω κανένα βρέφος να μεγαλώσω!!!

Ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο...

ΥΓ 2

ΝΑΙ, μετάνιωσα (((τότε))) που δεν έβγαλα στο κλαρί την ΑΝΝΑ της 17Ν και τα ηγετικά στελέχη!

ΥΓ 3

ΝΑΙ, μετανιώνω (((σήμερα))) που ήμουν ο διώκτης της 17Ν! Αισθάνομαι ότι έπρεπε να ήμουν μαζί τους κι ας με συγχωρέσει γι' αυτό ο αείμνηστος Παυλος Μπακογιάννης και ο αδικοχαμένος Αξαρλιάν!!! Αυτοί οι δύο είμαι σίγουρος ότι από εκεί ψηλά γνωρίζουν γιατί έφτασα στο σημείο αυτό...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ