Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ PLAYROOM ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...




Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Μητσοτάκη, γιατί είναι η πλέον αντιπροσωπευτική περίπτωση. 

Ελέω Αμερικανών και Εβραίων είναι ο επικεφαλής του κεντρικού ελληνικού παρακράτους και ο απόλυτος ρυθμιστής του κρητικού παρακράτους. 

Αυτός ο οποίος παίρνει τη σημαδεμένη "τράπουλα" από την αμερικανική πρεσβεία και μοιράζει "χαρτί" στην ελληνική πολιτική σκηνή. 

Ο πολιτικός παρακρατικός "γενετιστής", ο οποίος σήμερα φτιάχνει τον "κλώνο" του παρακράτους στην Κρήτη.

Αυτός είναι το πλέον επικίνδυνο στοιχείο στην Κρήτη. 

Γιατί; 

Γιατί χρωστάει τα πάντα στους προστάτες του. 

Ο Μητσοτάκης είναι ό,τι είναι με τις "πλάτες" των ξένων. 

Αυτοί τον προστάτευσαν, όταν ο ελληνικός λαός ήθελε να τον εξοντώσει για την αποστασία.

Αυτοί τον επανέφεραν στη χώρα, όταν κανένας δεν τον ήθελε. Αυτοί τον επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία, όταν οι νεοδημοκράτες τον μισούσαν. 

Αυτοί τον έκαναν πρωθυπουργό, όταν οι Έλληνες δεν τον ψήφιζαν. 

Αυτοί του δίνουν ακόμα και σήμερα —που δεν έχει καμία επίσημη ιδιότητα— βήμα στα κανάλια να κάνει διαγγέλματα στον λαό, όταν κανένας πολίτης δεν θέλει να τον ακούσει. 

Αυτοί ευεργέτησαν την οικογένειά του. 

Αυτοί έδωσαν στην κόρη του "καριέρα". 

Αυτοί την έκαναν υπουργό εξωτερικών.

Αυτοί βοηθάνε τον "ηλεκτροκίνητο" λόγω siemens Κυριάκο να "προοδεύει".

Αν αυτοί οι ξένοι —στους οποίους ο Μητσοτάκης χρωστάει όχι απλά την πρόοδό του, αλλά την ίδια του την ύπαρξη— θέλουν την Κρήτη αυτόνομη, ο Μητσοτάκης τι θα κάνει; 

Θα "ξυπνήσει" ο πατριώτης μέσα του; 

Θα τους αρνηθεί την εξυπηρέτηση; Και αν θυμώσουν τα αφεντικά του; 

Αυτά τα αφεντικά είναι προφανές ότι γνωρίζουν τα πάντα για τον Μητσοτάκη, εφόσον υπό τις δικές τους οδηγίες λειτουργεί. Μπορούν να τον καταστρέψουν μέσα σε ένα απόγευμα. 

Έχουν στοιχεία να κλείσουν στη φυλακή όχι μόνον τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και όσους Μητσοτάκηδες ακόμα δεν έχουν γεννηθεί.

Τα ανάλογα συμβαίνουν και με κάποιους άλλους μεγαλοπαράγοντες του νησιού. Μεγαλοπαράγοντες, οι οποίοι μεγαλουργούν με ξένες "πλάτες".

Με αυτούς συνεργάζονταν πάντα οι ξένοι ιμπεριαλιστές και με αυτούς

θα συνεχίσουν να συνεργάζονται. Δικοί τους άνθρωποι είναι όλοι αυτοί. Τους προστάτευσαν επί έναν αιώνα και τώρα θέλουν ανταπόδοση. Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους από αυτούς η ανταπόδοση η οποία θα τους ζητηθεί είναι η ίδια η Κρήτη. Στρατηγικά και στο επίπεδο του ιμπεριαλισμού θα εξακολουθήσει η Κρήτη να είναι το "αεροπλανοφόρο" της Μεσογείου, αλλά στο καθημερινό επίπεδο θα γίνει ένα τεράστιο "πλωτό" ξενοδοχείο, καζίνο με τα γήπεδα γκολφ των "κολλητών" του Μητσοτάκη. 

Το playroom των Εβραίων και των Σαουδαράβων της περιοχής.

Δεν θα συμβεί δηλαδή κάτι το πρωτοφανές. 

Ο ίδιος δολοφονικός "θίασος", που ταλαιπωρεί όλον τον Πλανήτη, θα δώσει την "παράστασή" του και στα μέρη μας. 

Ο Μητσοτάκης είναι "υπάλληλος" των Μπους και οι Μπους είναι συνέταιροι όλων των "Λάντεν" της Σαουδικής Αραβίας. 

Σε περίπτωση αυτονομίας, ελάχιστοι Κρητικοί —τους οποίους γνωρίζουμε από τώρα— θα είναι οι πάμπλουτοι "βαρόνοι" του νησιού και συνδαιτυμόνες των πραγματικών ιδιοκτητών του. 

Οι υπόλοιποι θα γίνουν "Κουβανοί", που θα ονειρεύονται έναν "Κάστρο" να τους απαλλάξει από τη "σαβούρα".

Δεν χρειάζεται δηλαδή να έχει κάποιος μυστικές πληροφορίες, για να καταλάβει τι συμβαίνει σήμερα στο παρασκήνιο. 

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης, για να γνωρίζει τι πρόκειται να επακολουθήσει. Ήδη έχει αρχίσει η δρομολόγηση των πραγμάτων και έχουν αρχίσει να φαίνονται οι πρωταγωνιστές. Από τώρα λοιπόν το υπογράφουμε ότι ο Μητσοτάκης είναι υπέρ της αυτονομίας της Κρήτης, όπως έχει αποδείξει ότι είναι υπέρ των σκοπιανών θέσεων στο Μακεδονικό ζήτημα. 

Σήμερα δρα από το παρασκήνιο υπέρ της αυτής άποψης και την οποία θα διατυπώσει —αν ζει— την πιο κρίσιμη ώρα. 

Αν δεν ζει, την ίδια ακριβώς άποψη θα την υπερασπιστεί η Ντόρα. Η "κεφαλοχαϊδεμένη" από τον "συνομιλητή" του Θεού τον Μπους. Η υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας και εκ της θέσεώς της η βασική "υπερασπίστρια" των εθνικών μας συμφερόντων.

Σήμερα η "οικογένεια" χτίζει στην Κρήτη μια κατάσταση με παράνομα μέσα, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του παρακράτους και στην κρίσιμη ώρα ο Αποστάτης θα κάνει αυτό το οποίο έκανε πάντα. Θα αρχίσει να γίνεται προκλητικός, ώστε να προκαλέσει τα ένστικτα του λαού εκατέρωθεν του κρητικού πελάγους. 

Θα κάνει αυτό το οποίο έκανε πάντα με απόλυτη επιτυχία και είναι να διχάζει τους Έλληνες. 

Πόσο σίγουροι είμαστε για τη θέση αυτού του "Έλληνα";

Όσο σίγουροι είμαστε για την απάντηση που θα πάρουμε, αν ρωτήσεις έναν υπάλληλο του Μπόμπολα για το αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να επεκταθεί η "Αττική Οδός" μέχρι τη Βοιωτία και μάλιστα με προβλεπόμενο μπόνους για τον ίδιο. 

Πρέπει να είσαι μάντης, για να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα σου απαντήσει; Θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του αφεντικού του και βέβαια τα δικά του, ακόμα και αν η "Αττική Οδός" περνάει πάνω από το σπίτι του. 

Το ίδιο κάνει και ο Μητσοτάκης. 

Έτσι απλά. 

Όσο πιο κοντά πλησιάζει στον βιολογικό του θάνατο, τόσο πιο πολύ θα θέλει να τον μοιραστεί μαζί μας

Fnous  Fnous