Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

YES σε ΕΕ


ΙΔΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΕΣ


Η ΓΣΕΕ είναι «αντίθετη στα μνημόνια» αλλά ζητά απόσυρση του δημοψηφίσματος

Την άμεση απόσυρση του δημοψηφίσματος για την πρόταση των δανειστών ζητά η ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, αν και τίθενται ενάντια «σε κάθε είδους μνημόνιο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας και του Ελληνικού Λαού», ωστόσο θεωρεί πως το συγκεκριμένο δημοψήφισμα «’’καίγεται’’ μέσα σ’ ένα πλαίσιο ‘’τεχνητών διλημμάτων’’ και ‘’χρονικών ασφυξιών’’, που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διχασμού της κοινωνίας».

Κάνει δε λόγο για «άφρονες επιλογές ακραίων εντός κι εκτός Ελλάδας», που «εξωθούν την πατρίδα μας σε περιπέτειες».

Για τη ΓΣΕΕ «η Ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας:

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, η ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, προκειμένου να τοποθετηθεί επί των δραματικών εξελίξεων στη χώρα μας.

Για τη ΓΣΕΕ η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων είναι δημοκρατικό, συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και βρίσκεται εντός των Ευρωπαϊκών παραδόσεων.

Το συγκεκριμένο όμως δημοψήφισμα, ο χρόνος διενέργειάς του, η ποιότητα και το περιεχόμενό του «καίγεται» μέσα σ’ ένα πλαίσιο «τεχνητών διλημμάτων» και «χρονικών ασφυξιών», που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διχασμού της κοινωνίας.

Η Συνομοσπονδία είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετη σε κάθε είδους μνημόνιο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας και του Ελληνικού Λαού, είτε πρόκειται για μνημόνιο των πιστωτών, είτε της Κυβέρνησης. Όπως αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση μας για τη συνέχιση του Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού της χώρας, και της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο Ευρώ.

Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ.

ΑΦΡΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ!

Ως Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!