Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Δ.ΕΝ.



Δελτίο Τύπου της 20/12/2015:

Σημαντικότατη ανακοίνωση για τα μέλη της «Δ.ΕΝ.»

Η Απόλυτη προστασία από την τραπεζική λαίλαπα.

Ενημερώνουμε τα μέλη του προς ίδρυση πολιτικού φορέα μας, ότι παρόλο που ο νομικός και κοινωνικός φορέας «Ελευθερία», που θα παρέχει νομική προστασία σε κάθε Πολίτη με την πολιτική στήριξη της «Δ.ΕΝ.» για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν το σύνολο των Πολιτών (π.χ. τράπεζες, ΕΝΦΙΑ, φόροι γενικότερα, ΟΑΕΕ, ΔΕΗ, κτλ), πρόκειται να λειτουργήσει αμέσως μετά την επίσημη ίδρυση του πολιτικού φορέα Δημοκρατική Ενότητα Ελεύθερων Πολιτών «Δ.ΕΝ.» (δηλαδή, όταν συμπληρωθούν οι επιβεβαιωμένες εγγραφές των 200 Ιδρυτικών Μελών), οι τρέχουσες εξελίξεις από το «μέτωπο» των τραπεζών ΔΕΝ μας επιτρέπουν να παραμείνουμε αμέτοχοι και άπραγοι απέναντι στην συστηματική επίθεση που δέχονται πολλά από τα ιδρυτικά μέλη της «Δ.ΕΝ.» από τις διάφορες συστημικές τράπεζες, οι οποίες τώρα τελευταία έχουν επιδοθεί σε μια πληθώρα εκδόσεων διαταγών πληρωμών.

Ενημερώνουμε λοιπόν, τα μέλη μας ότι σε περίπτωση έκδοσης διαταγής πληρωμής εις βάρος τους από κάποια τράπεζα, οι ανακοπές της «Ελευθερίας» κατά των τραπεζών είναι έτοιμες και για την ώρα διατίθενται ΑΤΕΛΩΣ αποκλειστικά και μόνον στα μέλη μας που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα, προκειμένου να προστατευτούν αποτελεσματικά και οριστικά από την τραπεζική λαίλαπα, μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία ίδρυσης του πολιτικού φορέα «Δ.ΕΝ.» και συνεπώς, να λειτουργήσει και ο νομικός και κοινωνικός φορέας «Ελευθερία».

Το περιεχόμενο των ανακοπών βασίζεται στα ίδια στοιχεία με την αγωγή της «Ελευθερίας» κατά των τραπεζών, όπου ο κάθε δανειολήπτης απαιτεί την οριστική διαγραφή του χρέους του, ενώ δανειολήπτες αλλά και φορολογούμενοι ζητούν και μια σεβαστή αποζημίωση για την απάτη των τραπεζών. Οι ανακοπές που είναι στην διάθεση των μελών της «Δ.ΕΝ.», είναι οι ακόλουθες:

ΚΑΤΑ

  • Της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία  «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο ALPHA BANK, που εδρεύει στην Αθήνα οδός Σταδίου 40 και εκπροσωπείται νόμιμα, τόσο ατομικώς, όσο και ως ειδικής διαδόχου της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.».
  • Της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο EUROBANK, που εδρεύει στην Αθήνα (Όθωνος 8), όπως νόμιμα εκπροσωπείται, τόσο ατομικώς, όσο και ως ειδικής διαδόχου των ανωνύμων τραπεζικών εταιρειών με τις επωνυμίες «ΝΕΑ PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» και «ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.».
  • Της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα (Αιόλου 86), όπως νόμιμα εκπροσωπείται, τόσο ατομικώς, όσο και ως ειδικής διαδόχου των ανωνύμων τραπεζικών εταιρειών με τις επωνυμίες «FBB-ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» και «ΤΡΑΠΕΖΑ PROBANK Α.Ε.».
  • Της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα (Αμερικής 4), όπως νόμιμα εκπροσωπείται, τόσο ατομικώς, όσο και ως ειδικής διαδόχου των ανωνύμων τραπεζικών εταιρειών με τις επωνυμίες «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», «ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», «ΤΡΑΠΕΖΑ MILLENIUM BANK Α.Ε.» (πρώην NOVA Bank), «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ» (ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), «CYPRUS POPULAR BANK PUBLIC CO LTD (ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)» (πρώην MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD), «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ».


Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη που θέλουν την στήριξη του φορέα, να απευθυνθούν το συντομότερο δυνατόν (μια και η ανακοπή πρέπει να κατατεθεί το πολύ μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της αντίστοιχης διαταγής πληρωμής) στην προσωρινή Γραμματεία του φορέα και πιο συγκεκριμένα στον κ. Μασσέλο Ιωάννη (Τηλ. 694.60.22.503), προκειμένου να ενημερωθούν για την ορθή διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν. Η ανακοπή μπορεί να κατατεθεί είτε με δικηγόρο της επιλογής του μέλους, εάν υπογράφει την τραπεζική απάτη, είτε με δικηγόρο του φορέα, ενώ στο δικαστήριο η υποστήριξη του δικογράφου γίνεται υποχρεωτικά από μάρτυρα μέλος του φορέα και εξειδικευμένου επάνω στην τραπεζική απάτη.