Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ BEN FULFORD 10/11/2015

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΦΥΡΕΡ BUSH ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 


Ο πρεσβύτερος George Bush και η Ναζί/Σιωνιστική (Nazionist) φατρία του βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για παράδοση, σύμφωνα με πηγές της CIA. Το Nazionist καθεστώς του Benyamin Netanyahu είναι επίσης καταδικασμένο, όπως είναι και οι Σαουδικοί αντιπρόσωποί τους.

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ ΥΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: ΖΙΓΚΛ - ΧΑΪΛ...ΟΒΕΡ. 

Η καταιγίδα των πληροφοριών που χύνεται από το Διαδίκτυο, το νέο τυπογραφείο Guttenberg, έκανε μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων να συνειδητοποιήσει τα τεράστια εγκλήματα του πρεσβύτερου George Bush και των Nazionist ομάδων του. Το αποτέλεσμα είναι ότι, στην ηλικία των 91 ετών, ο Bush, ο οποίος είπε ότι είχε αποσυρθεί και δεν μιλάει πλέον στον Τύπο, αισθάνθηκε υποχρεωμένος να θέσει μια νέα αυτοβιογραφία όπου προσπάθησε να εκθέσει μπράβους όπως τον πρώην υπουργό Άμυνας Donald Rumsfeld και τον πρώην Αντιπροέδρο Dick Cheney, ουσιαστικά προσπαθώντας να τους κατηγορήσει για τις υπερβολές του καθεστώτος George Bush νεώτερου. 


Με την επίθεσή του τις Απόκριες (Halloween) σε ένα Ρωσικό επιβατηγό αεροσκάφος, το Ισραηλινό καθεστώς έχει επίσης καταδικάσει τον εαυτό του επιτιθέμενο αλαζονικά στις τρεις μεγάλες δυνάμεις της Ρωσίας, της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Το αποτέλεσμα είναι πως το Ισραήλ βρίσκεται κάτω από έναν πλήρη στρατιωτικό αποκλεισμό που δεν θα τελειώσει μέχρι ο Netanyahu και οι συνάδελφοι του εγκληματίες πολέμου κάνουν μια άνευ όρων παράδοση, σύμφωνα με Κινεζικές, Ρωσικές και του Πενταγώνου πηγές. Η λεγόμενη Σαμψών επιλογή τους να συμπαρασύρουν τον κόσμο μαζί στην καταστροφή τους τώρα έχει εξουδετερωθεί, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. 

Richard Armitage : «Εγώ έκανα το παγκόσμιο νταραβέρι ηρωίνης για τους Bush.» 

Ο George Bush πρεσβύτερος άρχισε να διαπραγματεύεται την παράδοση, επειδή αναγνώρισε το τελειωτικό χτύπημα (check-mate) που αντιμετώπισε, αναφέρουν πηγές της White Dragon Society. Ο κορυφαίος υπολοχαγός του Bush στην Ασία, ο Richard Armitage, κάρφωσε τον Bush την περασμένη εβδομάδα, όταν ανακρίθηκε από αξιωματούχους που συνδέονται με τον Joseph Dunford, τον νέο κορυφαίο στρατιωτικό διοικητή των ΗΠΑ, δήλωσαν πηγές του Πενταγώνου. Υπό ανάκριση, ο Armitage παραδέχθηκε ότι διηύθυνε την πλευρά της επιχείρησης ηρωίνης της μαφίας των Bush, είπαν. Επιπλέον, μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε από Νοτιοαμερικανικές πηγές ότι ο Maurice Armitage, ο δήμαρχος του Cali της Κολομβίας διηύθυνε την πλευρά της κοκαΐνης της επιχείρησης. 

Maurice Armitage: «Εγώ είχα αναλάβει το παγκόσμιο νταραβέρι κοκαϊνης για τους Bush.» 

Η νέα συμφωνία ειρήνης στην Κολομβία μεταξύ των ανταρτών FARC και της Κολομβιανής κυβέρνησης έχει περικόψει τη χρηματοδότηση των ναρκωτικών για τους Bush που συνδέονται με το καρτέλ Sinaloa σε τέτοιο βαθμό ώστε εκατοντάδες μπράβοι τους χρειάστηκε να πετάξουν προς τη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να βρουν εργασία ως μισθοφόροι στον πόλεμο εναντίον της Υεμένης, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου. Η κίνηση του Μεξικού για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών είναι ένας άλλος παράγοντας αποκοπής χρηματοδότησης για τη μαφία των Bush, οι πηγές λένε. Το αποτέλεσμα είναι ότι η εκστρατεία του Jeb Bush έχει ξεμείνει από χρήματα. Ο πρεσβύτερος George Bush μπορεί σύντομα να μην είναι πλέον σε θέση να παρέχει τη μαζική παρουσία σωματοφυλάκων που χρειάζεται για να κρατήσει τον εαυτό του σώο από το να κρεμαστεί ως προδότης. 
Το δίκτυο πετρελαίου και ναρκωτικών των Bush που διευθύνεται από το πληρεξούσιο στρατό των Nazionist I.S.I.S. στη Μέση Ανατολή επίσης κατεδαφίζεται συστηματικά. 
Το περιουσιακό στοιχείο των Bush στη CIA, ο Ahmed Chalabi δέχθηκε επίθεση καρδιακής προσβολής την περασμένη εβδομάδα 
επειδή ήταν αντίθετος στο μυστικό πόλεμο Ιρανών / Ρώσων / Πενταγώνου στο Ιράκ εναντίον του πληρεξούσιου στρατού των Nazionist του I.S.I.S., αναφέρουν οι πηγές του Πενταγώνου. Αυτό κόβει τη ροή του πετρελαιο-χρήματος που έχει κλαπεί από τον Bush και τους πληρεξούσιους του κατά την παράνομη εισβολή στο Ιράκ. Αυτό σημαίνει ότι οι I.S.I.S. μισθοφόροι τους δε θα έχουν πλέον να πάρουν το μισθός τους και έτσι δε θα είναι πλέον πρόθυμοι να πολεμήσουν. 
Έξω από το Ιράκ, επίσης, καθώς και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή τώρα έρχεται σε μια κορύφωση, οι Ρώσοι, Ιρανοί, και Πεντάγωνο επιθετικά αλλάζουν εντελώς τον πολιτικό και στρατηγικό χάρτη της περιοχής. 
Οι Σαουδικές πετρελαιοπηγές κοντά στα σύνορα της Υεμένης τώρα έχουν καταληφθεί από δυνάμεις της Υεμένης που υποστηρίζονται από τους Ιρανούς, Ρώσους και τον Αμερικανικό στρατό. 
Το αποτέλεσμα είναι η ροή του χρήματος πετρελαίου της Μέσης Ανατολής προς την οικογένεια Rothschild έχει επίσης αποκοπεί. 
Οι Rothschilds αντέδρασαν σε αυτή την κατάσταση με κάτι που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως μια κίνηση αυτοκτονίας, όταν διέταξαν την κατάρριψη του Ρωσικού επιβατηγού τις Απόκριες. Συνέχισαν σε αυτό με κάτι που ισοδυναμεί με ομολογία του εγκλήματος με τον εορτασμό της σφαγής με κακόγουστα σκίτσα στο περιοδικό τους Charlie Hebdo. 

«Κίνδυνοι από Ρωσικές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, θα έπρεπε να πάρω την Air Κοκαΐνη», λέει το αριστερό σκίτσο «IS: Η Ρωσική αεροπορία εντείνει τους βομβαρδισμούς», λέει το δεξί σκίτσο. 


Η κατάρριψη του αεροσκάφους ήταν προφανώς μια προσπάθεια να τιμωρήσουν την Αίγυπτο για τη στενή συνεργασία της με τους Ρώσους, αφού έχει σταματήσει τις τουριστικές πτήσεις στην Αίγυπτο θέτοντας σε κίνδυνο το 70% των τουριστικών εσόδων της Αιγύπτου. 
Ωστόσο, η Ρωσία και η Αίγυπτος έχουν αντιδράσει κάνοντας μια κίνηση μέσα στη Λιβύη, κόβοντας έτσι τα χρήματα του πετρελαίου που οι Rothschilds έκλεψαν από την ανατροπή του καθεστώτος του Muammar Gaddafi. 


Ρωσικές πηγές έστειλαν σε αυτόν τον συγγραφέα ένα e-mail, ακόμα ανεπιβεβαίωτο, υποστηρίζοντας ότι ο Jacob Rothschild και ο David Rockefeller έχουν ήδη σκοτωθεί ως αντίποινα. Αυτό μπορεί να είναι παραπληροφόρηση, γιατί το ίδιο e-mail αναφέρει, επίσης, ότι εάν κάποιο από αυτά τα άτομα εμφανίζεται στο κοινό, θα είναι ένας που τους μοιάζει και όχι το πρωτότυπο. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν ήμουν ένας Rothschild υπεύθυνος αυτής της θηριωδίας, δεν θα κοιμόμουν καλά το βράδυ. 
Σε κάθε περίπτωση, ο Εβραϊκός λαός επιτέλους ξύπνησε από το γεγονός πως το Ισραήλ όπως συμβαίνει σήμερα είναι ένα Nazionist και όχι ένα Εβραϊκό κράτος. Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης Εβραϊκής ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ραβίνος Rick Jacobs της Ένωσης Αναμόρφωσης του Ιουδαϊσμού, βγήκε δημοσίως την περασμένη εβδομάδα κατά των φρικτών ενεργειών του καθεστώτος Netanyahu. 


Ο εγκληματίας πολέμου Benyamin Netanyahu βρίσκεται στην Ουάσιγκτον σήμερα για να συναντηθεί με το φερέφωνο της Αμερικανικής Εταιρικής κυβέρνησης, Barack Obama. Θα ζητήσει υποστήριξη για το καθεστώς του, αλλά δεν θα είναι επικείμενη. 
Πηγές της μυστηριώδους Οικογένειας των Δράκων αναφέρουν ότι το Ισραήλ θα καταλήξει ως μια Εβραϊκή αυτόνομη ζώνη μέσα σε μια μεγαλύτερη περιφερειακή οντότητα. Αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι τι θα συμβεί με τη Μέση Ανατολή ως σύνολο. Είτε η Μέση Ανατολή θα γίνει μια χαλαρή Μουσουλμανική Ομοσπονδία που θα αποτελείται από όλα τα κράτη της περιοχής ή, θα ενοποιηθεί σε νεο-Οθωμανικές και νεο-Περσικές αυτοκρατορικές σφαίρες επιρροής. 
Σε υψηλότερο επίπεδο, το θέμα αυτό πρόκειται να διακανονιστεί σε μια συνάντηση των 100 εθνών για την "υπερθέρμανση του πλανήτη" που έχει προγραμματιστεί για το τέλος αυτού του μήνα στο Παρίσι. 
Η συνάντηση αυτή, που θα διαρκέσει από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 11 Δεκεμβρίου θα περιλαμβάνει τους ηγέτες των Ευρωπαϊκών εθνών, καθώς και τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και την Ινδία. Δεδομένου ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια ψευδο-επιστήμη, είναι ένα καλό στοίχημα ότι θα μιλήσουν για το γενικότερο ζήτημα του πώς θα διοικήσουμε αυτόν τον πλανήτη. 
Ενώ η Ρωσία έχει κάνει μια μεγάλη βουτιά στη Μέση Ανατολή, μερικά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια εξουσίας επίσης τώρα διεξάγονται μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Όπως έχουμε αναφέρει πρόσφατα, ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αναλάβει τις εργασίες του Federal Reserve Board στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό δεν πάει καλά με την Κίνα, η οποία, σε συντονισμό με τους Ευρωπαίους, ήταν έτοιμη να προβεί στη δική της κίνηση για να αναλάβει τις διεθνείς δραστηριότητες του δολαρίου των ΗΠΑ. 
Αυτή η τιτάνια μάχη μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω των δεικτών ναυτιλίας που δεν μπορούν να χειραγωγηθούν από τους τραπεζικούς υπερ-υπολογιστές. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ότι ο δείκτης Baltic Dry, η τιμή για τη ναυτιλία εμπορευμάτων, έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα. Έτσι έχει κι ο Δείκτης Φορτίων Εμπορευματοκιβωτίων της Σαγκάης, η τιμή των ναυτιλιακών τελικών προϊόντων από την Κίνα. Ένας άλλος δείκτης, ο οποίος έχει χτυπήσει ένα ιστορικό χαμηλό είναι το φορτίο των ΗΠΑ στην αναλογία φορτίου, που σημαίνει η ποσότητα των αγαθών που τίθενται για τα φορτηγά από τα πλοία. Όλοι αυτοί οι δείκτες θα έπρεπε να έχουν ανυψωθεί μέχρι την εποχή των παραμονών Χριστουγέννων των ΗΠΑ. Το γεγονός ότι είναι σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ συνεπάγεται μια στάση στην ροή των εμπορευμάτων από την Κίνα στις ΗΠΑ. Ένας άλλος τρόπος για να το θέσω είναι ότι οι Κινέζοι έχουν πει «δεν θα δεχτούμε τα IOUs σας πια.» 
Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, έχουν πει πως οι Κινέζοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την αποκοπή του πετρελαίου τους από τη Μέση Ανατολή. Το γεγονός ότι το Πεντάγωνο απέσυρε το τελευταίο αεροπλανοφόρο του από τη Μέση Ανατολή μήνες πριν, καθιστά σαφές ότι δεν είναι πλέον στην επιχείρηση της κοπής του πετρελαίου προς όφελος της Χαζάριας (Khazarian) μαφίας. 
Ωστόσο, το Ναυτικό των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε μια εκτόξευση κενών πυρηνικών πυραύλων από την ακτή του Λος Άντζελες προς τη Ρωσία και την Κίνα. Το μήνυμα φαίνεται να είναι, «είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε βαλλιστικά αν χρειαστεί.» Αυτό είναι παζάρι στο υψηλότερο επίπεδο. 
Σε πιο αποκρυφιστικό επίπεδο, αρχίζουμε να βλέπουμε αυτό που φαίνεται να είναι το χέρι της μυστηριώδους Οικογένειας των Δράκων. Ο Κινέζος πρωθυπουργός Li Keqiang και ο Πρόεδρος Xi Jinping από κοινού επισκέφθηκαν πρόσφατα τη βασίλισσα Elizabeth, όπου της έδειξαν έγγραφα της Οικογένειας των Δράκων, σύμφωνα με τις πηγές της White Dragon Society. Η δημιουργία αυτών των εγγράφων διοργανώθηκε από τον κλάδο της Οικογένειας των Δράκων της Νοτιοανατολικής Ασίας σε μια μυστική συνάντηση στη Σιγκαπούρη. Λειτούργησαν ως μεσάζοντες μεταξύ των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, των βασιλικών οικογενειών της Ασίας, της White Dragon Society, του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και του Πενταγώνου. 
Ένα ορατό αποτέλεσμα αυτής της περασμένης εβδομάδας ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ των αρχηγών κρατών της Ταϊβάν και της Κίνας μετά από 66 χρόνια. Μετά τη συνάντηση, η Ταϊβάν βραβεύτηκε για το ρόλο της ως ενεργός μεσάζων μεταξύ των Ασιατικών και Ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών με μια πρόσκληση για να ενταχθεί στην Κινεζικά διοικούμενη Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων. 
Το κρυφό θέμα πίσω από όλα τα γεγονότα που περιγράφονται παραπάνω είναι ότι η ανθρωπότητα ξυπνάει με το γεγονός ότι η ψυχολογική διαδικασία του τι θα αποφασίσουμε να κάνουμε στο μέλλον, έχει κλαπεί από γκάνγκστερς. Η ανθρωπότητα τώρα καταλήγει με διαδικασίες που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να επιλέγουν τι είδους μέλλον θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αυτό είναι ό,τι όλες αυτές οι συναντήσεις υψηλού επιπέδου και οι ίντριγκες είναι πραγματικά. Η Βαβυλωνιακή σκλαβιά του χρέους λήγει, η ελευθερία έρχεται. ΚΕΙΜΕΝΟ: BEN FULFORD

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος