Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
«Μας λένε τι είναι και τι δεν είναι δυνατόν. Έτσι, αν σας έχει ειπωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την κυβέρνηση πως "αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν", αυτό σφυροκοπείται σε όλη τη διαδρομή σας μέσα από το σχολείο, καθημερινά στις ειδήσεις, από την κοινωνία και τους ανθρώπους γύρω σας, κι έτσι γίνεται η πραγματικότητά σας ότι δεν είναι δυνατόν.» 
Corey Goode [Cosmic Disclosure Season 2 - Episode 9: Colonizing Mars] 
Ο Corey Goode είναι ένας πληροφοριοδότης που εργάστηκε ως διαισθητικός εμπαθητικός στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα (Μ.Δ.Π.) για περισσότερα από 20 χρόνια. Μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων στον David Wilcock και σε άλλους ερευνητές αποκαλύπτει αδιανόητα για το μαζικό πληθυσμό γεγονότα και άγνωστες πληροφορίες που αφορούν όχι μόνο τα Μ.Δ.Π. αλλά και την αλληλεπίδραση τους με ποικίλους εξωγήινους πολιτισμούς. 
Οι μαρτυρίες του Corey Goode καθώς και άλλων πληροφοριοδοτών που ακολούθησαν το παράδειγμά του ταιριάζουν μεταξύ τους και συνθέτουν μια εικόνα από τις ανάλογες εμπειρίες τους με βάση τη ξεχωριστή πορεία τους μέσα στο χώρο. 
Κατά την προσωπική μου άποψη όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν μπροστά αντιμέτωποι με πολλαπλούς άμεσους κινδύνους, αποκαλύπτοντας παρόμοιες πληροφορίες, είναι ηρωικές φιγούρες που συντελλούν θετικά στη Γαλαξιακή Αποκάλυψη και την ανύψωση της μαζικής συνειδητότητας. 
Αυτές οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις είναι μακρυσκελείς και έλαβα την πρωτοβουλία να συνθέσω μια περίληψη με τα σημαντικότερα – κατά την άποψή μου- κοινώς άγνωστα σημεία όπως αναφέρθηκαν από τον Corey Goode. Η σειρά των πληροφοριών δεν έχει λογική σειρά και βασίζεται στο διάλογο των δύο ανδρών. Όποιος γνωρίζει καλά την Αγγλική γλώσσα μπορεί να διαβάσει ολόκληρη τη συνέντευξη στο τέλος της περιλήψεως (ΠΗΓΗ). ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ 
Οι μυστικές κοινωνίες των Ναζί (Thule, Vril, Black Sun) κατά την περίοδο του 1940 σε συνεργασία με αρνητικούς εξωγήινους πολιτισμούς και αρχαίους αποσχισθέντες Γήινους πολιτισμούς που παρουσιαζόντουσαν ως εξωγήινοι, κατάφεραν και δημιούργησαν βάση στη Σελήνη, ενώ μετοίκησαν στον Άρη. 
Στη Σελήνη βρήκαν τα απομεινάρια ενός αρχαίου εξωγήινου πολιτισμού με πανύψηλα κτίρια χωρίς ίχνος κάποιας εναπομείνουσας αρχαίας τεχνολογίας. Στον Άρη συνάντησαν διάφορες φυλές από τις οποίες μια εξ αυτών ήταν ανθρωποειδή και ισχυρίζονταν πως ήταν αυτόχθονες κάτοικοι του Πλανήτη. Ήταν ερυθροί στο χρώμα του δέρματος, φορούσαν ένα είδος «ρόμπας» και από ανακρίσεις που τους έκαναν οι Ναζί αντιλήφθηκαν πως είχαν μια δειλή συμπεριφορά και ήταν πολύ μυστικοπαθείς. Δεν είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτή η φυλή ήταν αυτόχθονη στον Πλανήτη ή ήταν τμήμα κάποιου αποσχισθέντα Γήινου αρχαίου πολιτισμού που έμεινε εκεί. 
Οι άλλες δύο φυλές που συνάντησαν ήταν ερπετόμορφες και εντομοειδείς, οι οποίες ήταν άκρως κτητικές εδαφικά και συνεπλάκησαν μαζί τους πολλές φορές κατά την πρώιμη αποστολή τους εκεί με ιδιαίτερα πολλαπλές απώλειες. 
Κατά την περίοδο παραμονής του στον Άρη ο Corey Goode συνάντησε ένα είδος βλάστησης που ανέπτυσσαν οι άποικοι σε ένα φυλάκιο. Ήταν μια αποικία ενός είδους θαμνώδους βιολετί και κόκκινου «κάκτου» με κοφτερά και μυτερά φύλλα. 
Οι Ναζί δεν ενδιαφέρθηκαν διόλου για τις πυραμίδες και τα διάφορα άλλα αρχαιολογικά ευρήματα στον Πλανήτη παρά μόνο για ό,τι είχε να κάνει με αρχαία τεχνολογία. Εξ αιτίας των άλλων εχθρικών φυλών δεν είχαν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν όποια περιοχή επέλεγαν για εξερεύνηση. 
Εδώ και δεκαετίες τα Μ.Δ.Π. είναι άκρως προσεκτικά όσον αφορά μικρόβια, βακτήρια και άλλες μορφές ζωής όταν αλληλεπιδρούν με ένα Πλανήτη, αλλά την περίοδο του ’40 και των αρχών του ’50 δεν ίσχυε αυτό. 
Ειδικά οι Ναζί, μετέφεραν μαζί τους εκτός από μια τεράστια ποικιλία μηχανημάτων και εργαλείων που χρειάζονταν στον Άρη, επιπλέον διάφορα ενοχλητικά παρασιτικά ζώα, όπως κατσαρίδες, νυχτερίδες, αράχνες και αρουραίους. Με την πάροδο των ετών οι αρουραίοι όχι μόνο επιβίωσαν στην ανοιχτή επιφάνεια του Πλανήτη αλλά έγιναν και λίγο μεγαλύτεροι στο μέγεθος, ενώ οι κατσαρίδες έγιναν στο μέγεθος της παλάμης ενός ενήλικα. Τα παρασιτικά αυτά ζώα διατροφικά συντηρήθηκαν το ένα από το άλλο και μόλυναν σε ένα μικρό βαθμό τον Πλανήτη, ενώ ο ίδιος κατά την παραμονή του εκεί δεν συνάντησε κάποια άλλη ζωική μορφή αυτόχθονη στον Πλανήτη. 
Οι Εντομοειδείς κάτοικοι στον Άρη είχαν γενετικά κατασκευάσει μικρότερα έντομα τα οποία χρησιμοποιούσαν ως drones σε διάφορες εργασίες και αποστολές. Χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένους τύπους όταν επρόκειτο για μάχη και άλλους τύπους εντόμων για συγκεκριμένους σκοπούς. Ήταν ένα είδος βιολογικής τεχνολογίας. Τα μικρά αυτά έντομα λειτουργούσαν υπό καθεστώς συλλογικής νοημοσύνης (hive mind) και ήταν απολύτως ελεγχόμενα. 
Οι Ναζί μετέφεραν στον Άρη διαφόρων ειδών ειδικά οχήματα προσαρμοσμένα στις αποστολές εξερευνήσεων και κατόπιν μαχών με τις άλλες φυλές. Τα πάντα ήταν θωρακισμένα. 
Αρχικά οι μεταφορές τους εκεί έγιναν μέσω φυσικών αστροπυλών που υπάρχουν στο Ηλιακό μας Σύστημα και πέρα από αυτό και είχαν μερικές αποκλίσεις λόγω της ελλείψεως κατανόησης των σωστών υπολογισμών. Στη συνέχεια μέσω υπερδιαστασιακών μαθηματικών τύπων που έλαβαν από μια συνεργάτιδα εξωγήινη φυλή κατάφεραν να τηλεμεταφέρουν μεγάλες ποσότητες μαχητικών τεθωρακισμένων και άλλων προμηθειών κάθε φορά. Είχαν τη δυνατότητα να μεταφέρουν μέχρι και ένα ολόκληρο πολέμικο πλοίο αν χρειαζόταν. 


Οι αστροπύλες αυτές είχαν το σχήμα μιας φυσαλίδας και ήταν τεράστιες σε μέγεθος. Παρόμοια «σκουληκότρυπα» έχει παρουσιαστεί και στην κινηματογραφική παραγωγή «Interstellar». Δεν επρόκειτο για έναν επίπεδο «τοίχο» όπου υπάρχει μόνο μια είσοδος και έξοδος όπως είχε παρουσιαστεί στην κινηματογραφική παραγωγή «Stargate» αλλά είχε 360 μοίρες πρόσβαση και έξοδο. Κατά την πρόσβαση σε αυτές τις αστροπύλες υπήρχε μια ταχεία συμπίεση και εκτόνωση και για αυτό το λόγο έκαναν εμβόλια και έδιναν κάποια φάρμακα σε όποιον περνούσε μέσα από αυτές. 

Όταν, μέσω των υπολογισμών πλέον, γνώριζαν που θα εμφανιστεί η επόμενη αστροπύλη τοποθετούσαν τις προμήθειες ή το προσωπικό εκεί και περίμεναν την εκδήλωσή της. Μπορούσες να δεις ανθρώπους και αντικείμενα -κατά κάποιο τρόπο- να «λυώνουν» μέσα στο φαινόμενο και κατόπιν εμφανίζονταν στην άλλη πλευρά. Η μεταφορά ήταν σχεδόν ακαριαία και ήταν ανάλογη του προορισμού και του μεγέθους που τηλεμεταφερόταν. 
Αυτά τα ανοίγματα φυσικών αστροπυλών εμφανίζονται παντού στον Πλανήτη μας, στην υψηλή ατμόσφαιρα, στην επιφάνεια καθώς και κάτω από την επιφάνεια του. 
Στην αρχή, οι Ναζί, έκαναν χρήση των συστημάτων «ακατέργαστων» φυσικών πυλών. Στη συνέχεια άρχισαν να χρησιμοποιούν μαθηματικά μοντέλα για να χρησιμοποιήσουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και τη στρέψη για τη δημιουργία πεδίων στρέψης μεταξύ των δύο σημείων. Η στρέψη είναι ένα πεδίο περιδίνησης. Σε κάθε πλευρά τη δημιουργούσαν κατά την ίδια στιγμή, με αντίθετες κατευθύνσεις με αποτέλεσμα την επιμήκυνση παραμονής της ανοιχτής πύλης. 
Τώρα πλέον, οι Αμερικανοί -μετέπειτα συνεργάτες των Ναζί στα Μ.Δ.Π.- έχουν την τεχνολογία της τηλεμεταφοράς μέσω αυτών των πυλών με ακρίβεια από σημείο σε σημείο χωρίς την απειροελάχιστη απόκλιση. 
Οι 40 διαφορετικές ομάδες εξωγήινων που διεξάγουν εδώ και χιλιάδες χρόνια παράλληλα 22 γενετικά πειράματα με το ανθρώπινο DNA δεν έχουν έντονη παρουσία στον Άρη, αλλά βρίσκονται κυρίως σε φεγγάρια γύρω από αέριους Πλανήτες. 
Οι Ναζί προσπάθησαν να χτίσουν διάφορες βάσεις στην περιοχή του ισημερινού στον Άρη αλλά δεν ήταν επιτυχείς λόγω των τεράστιων ηλεκτρομαγνητικών καταιγίδων / αμμοθυέλων και των επιθέσεων των ερπετοειδών και εντομοειδών. Έχασαν αρκετούς τέτοιους καταυλισμούς και δεκάδες προσωπικού. Αργότερα μεταφέρθηκαν πλησιέστερα στους πόλους του Πλανήτη όπου τα πράγματα ήταν γενικώς ευνοϊκότερα για αυτούς και τους σκοπούς τους. 
Κατά την περίοδο του 1950 το Αμερικανικό Στρατιωτικό / Βιομηχανικό Σύμπλεγμα ενσωματώθηκε στους Ναζί και είχαν πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες και την ανάλογη ισχύ να προστατεύουν τις περιοχές τους. 
Μέσα από αυτή τη συνέντευξη σχετικά με τον αποικισμό του Άρη από τους Ναζί τίθενται οι βάσεις για περεταίρω συνεντεύξεις και αναλύσεις που αφορούν τη Διαπλανητική Εταιρική Συσπείρωση (Interplanetary Corporate Conglomerate) η οποία δημιούργησε τεράστιες υποδομές, μαζικά αποίκισαν τον Άρη και επεκτάθηκαν έξω από το Ηλιακό μας Σύστημα. Έχουμε ουσιαστικά δημιουργήσει τη βάση για τη συζήτηση αυτή. 
ΠΗΓΗ: http://sitsshow.blogspot.gr/2015/11/cosmic-disclosure-season-2-episode- 8.html#more
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ / ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος