Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

BLACK KNIGHT DECODED: A Pepsi Production





Όλα ξεκίνησαν στις 17 Μαίου του 1899, όταν ο Nicola Tesla μετακόμισε στο Colorado Springs, όπου θα διερευνούσε τον ατμοσφαιρικό ηλεκτρισμό. Δια μέσου των δεκτών του εξοπλισμού του, παρατήρησε περίεργα "σήματα αστραπής". Υπέθεσε ότι είχε εντοπίσει ασυνήθιστα ραδιοσήματα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτά μπορεί στην πραγματικότητα να έχουν την αρχική πηγή τους κάπου από το διάστημα.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Guglielmo Marconi εντοπίζει τα ίδια ραδιοσήματα που, επίσης, προέρχονται από το διάστημα.

Το 1928 ράδιο-ερευνητές του Eindhoven στην Ολλανδία και το 1929 ράδιο-ερευνητές κοντά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας έλαβαν τα ίδια ραδιοφωνικά σήματα από το διάστημα.

Τέσσερα χρόνια πριν από την έναρξη του προγράμματος Σπούτνικ Ι, το 1953, ο λεγόμενος Μαύρος Ιππότης είχε εντοπιστεί από τον Δρ Lincoln La Paz του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού. 

Το 1954 αρκετές εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων των St. Louis Post Dispatch και San Francisco Examiner ξεκίνησαν να γράφουν για τον Μαύρο Ιππότη, όταν ήδη ο γνωστός ερευνητής UFO, Donald Keyhoe δήλωσε ότι η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανέφερε πως είχε εντοπίσει δύο δορυφόρους σε τροχιά γύρω από τη Γη. 

Την εποχή εκείνη δεν είχαν εκτοξευθεί ακόμα στο διάστημα τεχνητοί δορυφόροι γήινης κατασκευής !

Τον Φεβρουάριο του 1960 υπήρξε μια νέα έκθεση στο Σύστημα Αεράμυνας Βόρειας Αμερικής. Σύμφωνα με αυτήν "άκουσαν" ραδιοφωνική ηχώ η οποία προερχόταν από ένα σκοτεινό αντικείμενο σε τροχιά. 


Το 1973 ο Σκωτσέζος συγγραφέας Duncan Lunan ανέλυσε τα δεδομένα Νορβηγών ραδιοερευνητών και κατέλληξε στο συμπέρασμα ότι παρήγαγαν έναν αστρικό χάρτη που έδειχνε τον δρόμο για τον Epsilon Boötis -ένα διπλό αστέρι στον αστερισμό του Βοώτη. Η υπόθεση του Lunan ήταν ότι αυτά τα σήματα μεταδίδονταν από ένα αρχαίο αντικείμενο 12.600 χρόνων που βρισκόταν σε κάποιο από τα σημεία Lagrange.

Το 1998, κατά τη διάρκεια της αποστολής STS-88, το πλήρωμα της αποστολής φωτογραφίζει ένα αντικείμενο το οποίο αντιμετωπίζεται ως ο Μαύρος Ιππότης.

Και τώρα... φαίνεται ότι η ιστορία του μυστηριώδους Black Knight έχει προσελκύσει την προσοχή της Pepsi Production. Οι παραγωγοί της Pepsi σε συνεργασία με την Levity Entertainment Group έκαναν μια ταινία μικρού μήκους για τον Black Knight Satellite.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ταινία είναι ένα κόλπο μάρκετινγκ για την προώθηση της εταιρείας τους, αλλά μπορεί να αναρωτιέστε γιατί έχουν χρησιμοποιηθεί πραγματικές πληροφορίες και γεγονότα, αντί να σκηνοθετήσουν μια ταινία ψυχαγωγίας βασισμένη στην επιστημονική φαντασία. 

Εκτός...

Εκτός αν υπάρχει κάποιο είδος συνεργασίας με την λεγόμενη Μυστική ή Αθέατη Κυβέρνηση (αυτοί που πραγματικά ελέγχουν ή θέλουν να ελέγχουν τον πλανήτη: Νέα Τάξη Πραγμάτων /και/ή Εξωγήινοι). 

Μήπως είναι ένας τρόπος, ώστε μέσω μίας δημοφιλούς εταιρίας, όλες οι σχετικές θεωρίες συνωμοσίας να πάψουν να είναι πια συνωμοσίες και να γίνουν στην συνείδηση των ανθρώπων μία πραγματικότητα;

Κι αν ναι... για ποιό λόγο; Ετοιμάζουν μία ψευτοεισβολή εξωγήινων με ολογράμματα ή άλλου είδους τεχνολογία; Κάποιος είχε πει ότι οι εξωγήινοι είναι το "τελευταίο τους χαρτί" για την επιβολή μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Μήπως περιμένουν μία πραγματική εισβολή; Και προς ποιανού το μέρος θέλουν να μας επηρεάσουν και να μας στρέψουν;

Δείτε το φίλμ για τον Μαύρο Ιππότη από την Pepsi:





Δείτε και το μοναδικό video από την αποστολή STS-88 που δείχνει από το διάστημα το αντικείμενο που έχει ταυτιστεί με τον Μαύρο Ιππότη: 


Σύμφωνα με τη NASA το αντικείμενο ήταν ένας σύνδεσμος Trunnion Pin Thermal Cover που κατά λάθος απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια ενός EVA (Extravehicular activity - διαστημικός περίπατος). 

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε links της NASA από άγνωστα αντικείμενα που ορίζονται ως ο Μαύρος Ιππότης.