Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ



Υπήρξε πολλή συζήτηση πρόσφατα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την πιθανή ανακάλυψη του Πλανήτη Χ, ή Πλανήτη Εννέα, όπως τον αποκαλούν τώρα: 
Αν και αυτή ΔΕΝ είναι ακόμα η επίσημη ανακάλυψη του Πλανήτη Χ, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας ήπιας αποκάλυψης που πραγματοποιείται σήμερα. Οι Cabal έχουν καταστείλει τις γνώσεις τους σχετικά με την ύπαρξη του Πλανήτη Χ για δεκαετίες. Μπορεί να θέλετε να ξέρετε ότι το ελεγχόμενο από τη Χίμαιρα, Maui High Performance Computing Center (MHPCC) διακόπτει όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από όλα τα μεγάλα αστεροσκοπεία σε όλο τον κόσμο και διαγράφει όλα τα δεδομένα που μπορεί να οδηγήσουν σε άμεση ανακάλυψη του Πλανήτη Χ: 
Οκτώ χρόνια πριν, ο Ιάπωνας επιστήμονας Patryk Lykawka δημοσίευσε μια επιστημονική εργασία η οποία προέβλεπε την ύπαρξη ενός υποθετικού πλανήτη που είναι πολύ κοντά στα πραγματικά τροχιακά χαρακτηριστικά του Πλανήτη Χ: 
Φυσικά, η εργασία του δεν έλαβε δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, όπως και η ανακοίνωση της τρέχουσας εργασίας του Mike Brown, επειδή ήταν πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια. 
Μόνο για να φρεσκάρω τη μνήμη σας, εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του πραγματικού Πλανήτη Χ, που μου έδωσαν οι Πλειάδειοι: 
Ακτίνα: 7.500 χιλιόμετρα 
Μάζα: 0,76 Γήινες μάζες 
Ημι Μείζων άξονας: 70 AU 
Κλίση: 40 μοίρες 
Εκκεντρότητα: 0,25 
Ο Πλανήτης Χ έχει ένα βραχώδη πυρήνα, ένα μανδύα από παγωμένο νερό και λεπτό επιφανειακό στρώμα ψυγμένου μεθανίου. Αν ένας διαστημικός ανιχνευτής επισκεφθεί τον Πλανήτη Χ από απόσταση, θα βρει μια ασημί μπλε επιφάνεια με μεγάλα τμήματα ομαλού εδάφους και μπαλώματα μιας γεωλογικά δυναμικής επιφάνειας με τα σημάδια ψυχρής ηφαιστειότητας. Εάν αυτός ο ανιχνευτής θα έρθει αρκετά κοντά για να έχει μία ανάλυση των καμερών που να υπερβαίνει τα 10 μέτρα ανά pixel, θα ανακαλύψει περίεργα ορθογώνια άκρως ανακλαστικά χαρακτηριστικά σε ορισμένα τμήματα της επιφάνειας. Αυτές είναι οι γυάλινες οροφές των βάσεων που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του Κινήματος Αντίστασης και του στόλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας. 
Και, αν δεν το έχετε μαντέψει ήδη, ο Πλανήτης X ΔΕΝ είναι ο Νιμπίρου (Nibiru).