Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COBRA 3/1/2016




Η εκκαθάριση της ομάδας Χίμαιρα συνεχίζει. Στο Kuiper Ring, το δίκτυο των φυσικών βάσεων της Χίμαιρας στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα, έχει αφαιρεθεί σχεδόν πλήρως. Τελευταία απομεινάρια του στόλου της Χίμαιρας είναι σε σύγχυση, διάσπαρτα σε όλο το Ηλιακό Σύστημα και κρύβονται κοντά στη θέση των πλασματικών κόμβων με την υψηλότερη συγκέντρωση Strangelet και toplet βομβών πλάσματος, χρησιμοποιώντας αυτές τις βόμβες ως μηχανισμό θωράκισης. 
Όταν το φυσικό δίκτυο Χίμαιρα σε όλο το ηλιακό σύστημα αποσυντεθεί γρήγορα, η προσαυξηνόμενη δίνη πλάσματος με τις Strangelet και toplet βόμβες της εξακολουθεί να αποτελεί πολύ μεγαλύτερη πρόκληση, τουλάχιστον για τώρα. 
Δεδομένου ότι η ισχύς των Χίμαιρα μειώνεται, θα υπάρξουν περισσότερες ανταλλαγές πληροφοριών μεταξύ των κορυφαίων ανθρώπων των διαφόρων θετικών παρατάξεων, χωρίς το φόβο ότι αυτές οι πληροφορίες θα παρεμποδιστούν από την Χίμαιρα και χωρίς την απειλή ότι η Χίμαιρα θα προβεί σε αντίποινα αν κορυφαίοι άνθρωποι διαφόρων θετικών παρατάξεων μιλούν πολύ ελεύθερα . Ως εκ τούτου, η Αντίσταση θα κυκλοφορήσει σύντομα ουσιαστικές πληροφορίες στο Ανατολικό Aγκάρθιο δίκτυο και στις διάφορες φατρίες Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (Μ.Δ.Π.) και μερικές από αυτές τις πληροφορίες τότε θα περάσουν στον πληθυσμό της επιφάνειας. Οι περισσότερες φατρίες Μ.Δ.Π. είχαν σοβαρά νοητικά προγραμματιστεί κατά των Πλειάδειων και ενάντια σε άλλες θετικές Εξωγήινες φυλές και σύντομα η Αντίσταση θα τους απονείμει την ατράνταχτη απόδειξη της Πλειάδειας καλοσύνης. 
Η Αντίσταση θα τους δώσει, επίσης, την τεχνογνωσία για να αφαιρέσουν νανίτες και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες που εσφαλμένα περιγράφονται ως Τ.Ν. (Τεχνητή Νοημοσύνη). Ως κάποιος το έχει θέσει άψογα σε ένα σχόλιο στο blog μου: "Ο Cobra μιλούσε για τα ρομπότ και τους νανίτες (μικρογραφίες ρομπότ) που εφευρέθηκαν από τους Χίμαιρα για να ελέγχουν ερπετοειδείς και ανθρώπους. Αυτά τα ρομπότ και νανίτες μπορούν να είναι τόσο περίπλοκα και να επεξεργάζονται πληροφορίες σε τέτοιες υψηλές ταχύτητες που δίνουν την ψευδαίσθηση ή την εντύπωση ότι είναι αισθανόμενα, ζωντανά και ευφυή. Αλλά είναι πραγματικά ακριβώς μόνο μηχανές που μπορούν εύκολα να απενεργοποιηθούν ". 
Ένας βασικός παράγοντας για την άμυνα κατά των εν λόγω τεχνολογιών είναι μια ισορροπία μεταξύ συναισθημάτων και του νου. Οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να χειραγωγήσουν μόνο ένα μυαλό που έχει καταπιεσμένα συναισθήματα και δεν μπορεί να χειριστεί ισχυρά συναισθηματικά ρεύματα. 
Στην επιφάνεια του πλανήτη, υπάρχει πρόοδος. 

Όλο και περισσότερες πρωτοβουλίες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να θέτουν τις σωστές προϋποθέσεις για την επαναφορά του χρηματοπιστωτικού συστήματος: 
Και η Ελβετία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η σωστή χώρα για να επιταχύνει αυτή τη διαδικασία: 
Αν κάποιος είχε αμφιβολίες για την ύπαρξη της Θετικής Στρατιωτικής φατρίας στο Πεντάγωνο, εδώ είναι η απόδειξη: 


Και ορισμένα μέλη της Cabal έχουν συλληφθεί ήδη: 
Μπορεί να μην είναι στην κορυφή της Cabal, αλλά μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο δείχνει ότι η καταστολή των κόμβων χαμηλού βαθμού διαταράσσει το σύνολο του δικτύου: 
Για να το θέσω απλά, ακόμη και συλλαμβάνοντας μερικά μέσου όρου μέλη της Cabal έχει μειωθεί σημαντικά η δύναμη ολόκληρου του δικτύου τους και θα επιταχύνει την πτώση τους. 
Νίκη του Φωτός! 


ΚΕΙΜΕΝΟ: COBRA
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος