Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ!





Το ΝΑΤΟ εξέδωσε ανακοίνωση. Επειδή γίνεται προσπάθεια απο κάποιους να γίνει το άσπρο μαύρο, η ανακοίνωση του ΝΑΤΟ λέει καθαρότατα το εξής απλό: ότι δεν θα ασχοληθούν καν με τις 5.000 χιλιάδες εισβολέων-εποίκων Ισλαμιστών που κατακλύζουν καθημερινά τα Νησιά μας! Θα μπορούν να έρχονται ελεύθερα όπως και πριν! Το μόνο που θα κάνουν τα πλοία του ΝΑΤΟ είναι : «τα πλοία του NATO "θα διαβιβάζουν πληροφορίες στα λιμενικά σώματα και σε άλλες εθνικές αρχές της Ελλάδας και της Τουρκίας"»!!! Και λοιπόν τι έγινε και αν τις διαβιβάζουν? Πληροφορίες είχε και το Λιμενικό και άλλες υπηρεσίες και πριν, και τι έκανε? έρευνα και διάσωση! Ούτε απέτρεπε, ούτε έστελνε πίσω τις «βάρκες» της ΜΙΤ (Τούρκικη Μυστική Υπηρεσία), ούτε των ΜΚΟ! Ακόμα και οι «λαθροδιακινητές-πράκτορες» αφήνονταν μετά από λίγο ελεύθεροι! ήδη έχουν "προβλέψει" και μετέτρεψαν το κακούργημα σε πλημμέλημα!

Αφού ρητά λέει το ΝΑΤΟ: «Το καθήκον του NATO δεν είναι να αναγκάζει πλεούμενα να γυρίζουν πίσω»!!! Τότε τι ήρθε να κάνει εδώ? Για να επιτηρεί και εφαρμόζει την εισβολή-εποικισμό και σε λίγο εξόντωση-Γενοκτονία των Ιθαγενών?

Και το μόνο που διευκρίνισε: «εάν πλοία της συμμαχίας διασώζουν ανθρώπους από πλοία που κινδυνεύουν στη θάλασσα και έχουν αποπλεύσει από την Τουρκία, θα τους μεταφέρουν στο έδαφος της Τουρκίας».

Μόνο επί «διάσωσης» θα επεμβαίνει το ΝΑΤΟ, όταν το ίδιο «θεωρεί» ότι «κινδυνεύουν» πλοία! Ποιος θα κρίνει αν κινδυνεύουν ή όχι πλοία? Ο ενδεχομένως Τούρκος διοικητής της «Νατοϊκής» δύναμης?

Επίσης θα «ασχολούνται» αν τα «πλοία» έχουν αποπλεύσει από την Τουρκία! Και ποιος θα παραδέχεται ότι θα έχουν αποπλεύσει από την Τουρκία? Κανείς βέβαια! Θα ισχυρίζονται οι «πρόσφυγες», αν υποτεθεί ότι θα υπάρξει «κίνδυνος» για να «ασχοληθεί» το ΝΑΤΟ, ότι έχουν αποπλεύσει από άλλες χώρες! 

Μα, θα πει κανείς, θα «βλέπουν» τα πλοία του ΝΑΤΟ με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά τους συστήματα αλλά και από δορυφόρους ότι έφυγε η συγκεκριμένη βάρκα από Τουρκία και από ποιο σημείο και πότε ακριβώς! Βέβαια! και αν δεν… κινδυνεύει η «βάρκα» θα τους …χαιρετάνε! 

Το ΝΑΤΟ πραγματικά αυτογυμνώνεται και αυτοεξευτιλίζεται!

Μόνο που οι ίδιοι οι «πρόσφυγες» ή «μετανάστες» βούλιαζαν την «βάρκα» όταν πλησίαζαν τα σκάφη του Λιμενικού, για να υπαχθούν ως «ναυαγοί» στο πλαίσιο της «έρευνας και διάσωσης» εντός ελληνικών χωρικών υδάτων»! ήταν μια χαρά «δασκαλεμένοι»! πάνω τους κρατούσαν όλοι εκτός των… «iPhone» και «φυλλάδια» με οδηγίες τι ακριβώς θα κάνουν και τι θα πουν, τα «δικαιώματά» τους και που θα απευθυνθούν για τα «δικαιώματά» τους! Τηλέφωνα, ονόματα και διευθύνσεις ΜΚΟ! Μόνο που ήξεραν και κάτι άλλο (για όσους είναι πιο «ενημερωμένοι» ή έχουν μιλήσει κατ΄ιδίαν μαζί τους, ότι έρχονται εδώ για να πάρουν την Χώρα στα χέρια τους, να πάρουν τα σπίτια και τις περιουσίες των ηλιθίων που τους ..υποδέχονται ως ..«αδελφούς πρόσφυγες», να τους καθαρίσουν στην συνέχεια και μετά να πάρουν τις γυναίκες και τις κόρες τους! Το ομολογούν οι ίδιοι σε δεκάδες βίντεο στο Youtube!

Τώρα δεν θα «βουλιάζει» καμία «βάρκα»! Δεν χρειάζεται πλέον! Τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν θα αφήνουν κανένα να πειράξει ή να σταματήσει την εισβολή! Για αυτό ήρθαν άλλωστε, μήπως και κάποια στιγμή οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αποφάσιζαν να κλείσουν τα σύνορα και να τα φυλάξουν! Τώρα τις «καπέλωσαν»!

Ήδη στην Ευρώπη, σε πολλές Χώρες πλέον, ο Στρατός τους κινείται προς τα σύνορά τους!

Εξάλλου σε λίγες ημέρες μπαίνει η Άνοιξη και ο καιρός θα είναι καλός! Από τις 5.000 ο αριθμός της καθημερινής εισβολής-εποικισμού θα φθάνει τις 7.000-8.000! Δηλ. 200.000-250.000 το μήνα!

Η «εξέγερση» των «καημένων» «προσφύγων» σε λίγο θα «τρέξει»!Μόνο που «έξω» θα «παιχθεί» ως «εμφύλιος» «Αριστερών» (θα εμφανισθούν κάποιες λίγες δεκάδες ή εκατοντάδες «αριστερών», ότι ηγούνται των «φτωχών», «άστεγων», «πεινασμένων» «κατοίκων», χωρίς αναφορά Ιθαγένειας, και μαζί και τα εκατομμύρια των αλλοδαπών που βρίσκονται χρόνια εδώ, των οποίων θα "εμφανιστούν" ότι «καταπατούνται τα δικαιώματα»)- και από την άλλη, των «Δεξιών, Ακροδεξιών, Φασιστών, Ρατσιστών κλπ!κλπ!». Δηλ. της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων!

Η Ελλάδα τελειώνει και οι Έλληνες κάθονται στις καφετερίες, στα καπηλειά και στις τηλεοράσεις! Μόνο που δεν καταλαβαίνουν ότι τελειώνουν και αυτοί μαζί! όταν το καταλάβουν θα είναι πολύ αργά, μα πάρα πολύ αργά!

Ο χρόνος για την Ελλάδα μετρά πια αντίστροφα!

( Σημ. Στο olympia gr το …κάψανε εντελώς???)

Επίσημη ανακοίνωση του ΝΑΤΟ – που θα κρυφτούν τώρα οι συκοφάντες;

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 25, 2016

ΠΛΗΡΗΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ FRONTEX!

Για πρώτη φορά στην ιστορία, το ΝΑΤΟ θα προσφέρει στην Ελλάδα και παίρνει θέση υπέρ των Ελληνικών θέσεων ελέω Frontex

"Θα συμμετάσχουμε στις διεθνείς προσπάθειες για να αποκόψουμε τις γραμμές παράνομης διακίνησης και παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο Πέλαγος", αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι πλοία του NATO "θα διαβιβάζουν πληροφορίες στα λιμενικά σώματα και σε άλλες εθνικές αρχές της Ελλάδας και της Τουρκίας".

"Το καθήκον του NATO δεν είναι να αναγκάζει πλεούμενα να γυρίζουν πίσω. Θα διαβιβάζουμε πληροφορίες κρίσιμης σημασίας, ώστε να διευκολύνουμε τις ακτοφυλακές της Ελλάδας και της Τουρκίας, όπως και τη FRONTEX, να εκτελούν την αποστολή τους πιο αποτελεσματικά", πρόσθεσε ο ΓΓ του NATO.

Ο Στόλτενμπεργκ διευκρίνισε ότι εάν πλοία της συμμαχίας διασώζουν ανθρώπους από πλοία που κινδυνεύουν στη θάλασσα και έχουν αποπλεύσει από την Τουρκία, θα τους μεταφέρουν στο έδαφος της Τουρκίας.


ΑΙΓΑΙΟ ΤΕΛΟΣ !!! Έγκλημα στο Αιγαίο: Η ολέθρια συμφωνία που αλλάζει το status quo του Αρχιπελάγους...

Κι αυτό ξαφνικά εκεί που στη Συμμαχία φέρονταν όλοι ως... θυμωμένοι και εκνευρισμένοι με τα τερτίπια της Τουρκίας που έφερνε το όλο σχέδιο λίγο πριν τιναχθεί στον αέρα. Όπως επίσης και ανατέθηκαν ρόλοι κλειδιά σε Τούρκους διπλωμάτες με τον Τούρκο πρέσβη Τατζάν Ιλντέμ να αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού γενικού γραμματέα και τη διπλωμάτη Μπουρκού Σάν να τοποθετείται στη θέση της διευθύντριας της διεθνούς Γραμματέας του Επιχειρησιακού Τμήματος του ΝΑΤΟ.

Με λίγα λόγια οι Τούρκοι τα σάρωσαν όλα και ανέλαβαν τον επιχειρησιακό έλεγχο της δύναμης που θα επιχειρεί στο Αιγαίο. Τη δουλειά που απομένει θα την κάνει για λογαριασμό της Τουρκίας ο Γερμανός διοικητής της SNMG 2. Μην ξεχνάμε πώς το όλο θέμα είναι δουλειά του Ερντογάν και της Μέρκελ. Αυτή έστησαν μαεστρικά την “παγίδα” στην οποία έπεσε μέσα η Ελλάδα.

Όπως επίσης κανείς δεν πρέπει να παραβλέψει πώς το θέμα του κλεισίματος των συνόρων σε βάρος της Ελλάδας ενορχηστρώνεται από την Αυστρία, η οποία λειτουργεί και κάνει τη “βρώμικη δουλειά” για λογαριασμό της Γερμανίας αξιοποιώντας τις καλές σχέσεις που έχει με τις χώρες των Βαλκανίων από την εποχή του Μέτερνιχ. Η Ελλάδα λοιπόν δέχεται επίθεση για ακόμη μία φορά από δύο εχθρικές χώρες, την Τουρκία και τη Γερμανία.

Ας επανέλθουμε όμως ξανά το θέμα της δύναμης στο Αιγαίο. Φέρεται λοιπόν πώς μετά τις απαιτήσεις της Τουρκίας η SNMG 2 θα αναλάβει περιπολίες στο Αιγαίο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει επαναπροωθήσεις όπως προέβλεπε η αρχική συμφωνία.

Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα χθες ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας. Το έχει πει και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ. Μόνο σε περίπτωση που μπορεί να πνίγονται οι λαθρομετανάστες μπορούν να διασωθούν και να επιστραφούν στη χώρα απ' όπου προέρχονται, δηλαδή την Τουρκία. Σε καμία άλλη περίπτωση. “Ο ρόλος της δύναμης του ΝΑΤΟ δεν θα είναι αστυνομικός”, ανέφεραν.

Τι ακριβώς θα είναι δηλαδή; Ποιος ο σκοπός της παρουσίας της και των περιπολιών στο Αιγαίο; Απολύτως κανείς είναι η απάντηση και δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών. Αντιθέτως, η Τουρκία κατάφερε να ανοίξει διάπλατα τη βεντάλια των διεκδικήσεων των έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο με σφραγίδα του ΝΑΤΟ.

Πως; Η Τουρκία θα περιπολεί στα τουρκικά χωρικά ύδατα και η Ελλάδα στα δικά της χωρικά ύδατα. Το ΝΑΤΟ αναλαμβάνει τα διεθνή χωρικά ύδατα και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να καταθέσει σχέδιο πτήσης αν απονηωθεί ένα ελικόπτερο για έρευνα και διάσωση μεταξύ των 6 και 10 ναυτικών μιλίων που δεν αναγνωρίζουν οι Τούρκοι ως ελληνικό εναέριο χώρο.

Αυτομάτως η Συμμαχία αποδέχεται de facto τις τουρκικές θέσεις και ταυτόχρονα η Ελλάδα εμφανίζεται να παραιτείται του δικαιώματος της που προκύπτει από Διεθνείς Συμβάσεις και Συμφωνίες να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα μέχρι τα 12 ναυτικά μίλια. Χρίζεται με λίγα λόγια το ΝΑΤΟ ως ο αρμόδιος για τη δράση πέραν τον 6 ναυτικών μιλίων μη αναγνωρίζονται και τα 1 ναυτικά μίλια ως εύρος εθνικού εναέριου χώρου.

Δεν συζητάμε δε το γεγονός ότι όχι μόνο η Τουρκία πέτυχε την εξαίρεση της Λήμνου και των Δωδεκανήσων από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, αλλά “γκριζάρισε” το μισό Αιγαίο από τον 25ο Μεσημβρινό και ανατολικά.

Μουζάλας: “Πανικό και ξενοφοβία δείχνει το ενδεχόμενο κλείσιμο των συνόρων”

Αδιανόητο: "Μην ανησυχείτε που έκλεισαν τα Σκόπια τα σύνορα - Θα τους φιλοξενήσουμε όλους εμείς"
12:04
23/02/201

Καμμένος: Καταυλισμοί για 20,000 πρόσφυγες σε Κιλκίς - Γιαννιτσά
25.02.2016

Και επίσημα η ανακοίνωση… Κέντρο προσφύγων σε παλιό στρατόπεδο της Ηπείρου
25 Φεβρουαρίου 2016
ΧΑΟΣ στη πλατεία Βικτωρίας-Γέμισε πάλι με ΛΑΘΡΟμετανάστες!(φωτο)
: 22/02/2016

Άνοιξε το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Σχιστό!

Χιλιάδες καταφτάνουν, κανείς δεν φεύγει: αυτή η φράση συνοψίζει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πλέον στην Ελλάδα με τους μετανάστες

Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά - Ακόμη 1.134 πρόσφυγες και μετανάστες - ΒΙΝΤΕΟ
Πρώτη καταχώρηση: 23/02/2016 


Θα επιτάξουν περιουσίες Ελληνων για τους λαθρομεταναστες;
Φεβρουαρίου 22, 2016 

Πάνος Καμμένος: Θα επιτάξουμε τις περιουσίες των Ελλήνων για τους… λαθρομετανάστες!
22 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ; – Ανακοινώθηκε η κατασκευή από τον Ελληνικό Στρατό δύο μουσουλμανικών πόλεων των 10.000 ατόμων έκαστη στην… Μακεδονία! 
Φεβρουαρίου 25, 2016

Κοινωφελής Εργασία: Μισθός έως 619 ευρώ για όσους ανέργους δουλέψουν τα βράδια στα hot spots

Στον Κόκκαλη (που έσπαγε το εμπάργκο στην Συρία) τα hot spots

Η εταιρεία Intrakat συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη, πήρε την μερίδα του λέοντος στον διαγωνισμό για την προμήθεια οικίσκων για τους πρόσφυγες. Το 2012, το ThePressProject σε συνεργασία με το Wikileaks έφερε στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες για σπάσιμο του εμπάργκο από μια άλλη εταιρεία του ίδιου επιχειρηματία, την Intracom

Τζιτζικώστας:’’Να γίνουν παντού κέντρα μεταναστών!’’ 
Δημοσιεύθηκε : 17 Φεβρουάριος 2016

Οι τζιχαντιστές άδειασαν τις οικογένειες τους από το Χαλέπι – Τους έστειλαν πρόσφυγες
21 Φεβρουαρίου 2016, 

Κάποια κορίτσια έμειναν για να πολεμήσουν, ενώ χιλιάδες ξεβράζονται στα νησιά με iphone…
Η φωτογραφία αναρτήθηκε στη Σελίδα του FB Η Χριστιανική Συρία, και δείχνει δύο κοπέλες που…

Το 1ο Βήμα ήταν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, το 2ο Μόλις Ξεκίνησε … – Η Τουρκία Ζητάει Αλλαγές στα Συμφωνηθέντα

Επιτέλους!!! Νάτο το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο… Εγινε αυτό που σχεδίαζαν πάντα…
February 24, 2016

“Απόβαση” Της Τουρκίας στις Οινούσσες με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ!!!

Mπάτε σκύλοι αλέστε.
Φεβρουαρίου 22, 2016 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ «ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ» ΤΑ ΝΗΣΙΑ! Θα στείλει 50.000 πρόσφυγες στη Λέσβο, το Σαββατοκύριακο 
Δημοσιεύθηκε 23 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.. ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΜΕΣΑ;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ SPIEGEL !!! 
20.2.16 

Κλείνουν τα σύνορα οι «φίλοι μας οι Ευρω-πέη»

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016
Στρατό στα σύνορά της αναπτύσσει η Σλοβενία - Το ίδιο και η Βουλγαρια

ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΠΓΔΜ
Ολη η Ελλάδα ένα hotspot -Από την Ειδομένη ως τον Πειραιά και τα νησιά
Το χρονικό στην Ειδομένη -Κλειστά τα σύνορα στα Σκόπια
Στην Αθήνα οι Αφγανοί πρόσφυγες
Ασφυκτική η κατάσταση στον Πειραιά
Και στην Κοζάνη 400 μετανάστες

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016
Σλοβενία: Ο στρατός θα φρουρεί τα σύνορα για τους πρόσφυγες 

Η μετατροπή μας σε αποθήκη ξεκίνησε! Τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016
EΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (βίντεο)
Δημοσιεύθηκε 24 Φεβρουαρίου 2016

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016
Το σχέδιο εγκλωβισμού των προσφύγων στην Ελλάδα 

ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ; "ΜΚΟ" μεταφέρουν παράνομα πρόσφυγες από την Τουρκία! 

Καστελόριζο το "κλειδί" για την ελληνική ΑΟΖ και το "αντικλείδι" που ψάχνει η Τουρκία
20.11.2014

ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΩΣ «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ»: ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ;
Φεβρουαριου 20, 2016 

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΧΑΝΕΤΑΙ ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ;
Φεβρουαριου 20, 2016

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016
Αθήνα και Θεσσαλονίκη εντάσσονται στο πλαίσιο των 100 Ανθεκτικών Πόλεων του Ιδρύματος Rockefeller 

Γιατί το Ίδρυμα Rockefeller ανοίγει γραφεία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη;;; 
Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2016 

Η ORIANA FALLACI ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ «ΗΜΑΣΤΑΝ & ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»
Φεβρουαριου 23, 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΕΤΣΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;
Δημοσιεύθηκε 23 Φεβρουαρίου 2016 

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ;

ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2015 ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ… 52 τονοι όπλα πυρομαχικά σε κοντέινερ που μετέφεραν έπιπλα για τα hot spots των λαθρομεταναστών. Πρώτα φέρνεις τον στρατό,μέσα στον Δούρειο Ιππο που αποκαλείται “προσφυγικό πρόβλημα”. Τα όπλα έρχονται εύκολα. 

EKTAKTO ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ !

Τελειώνουν την Ελλάδα! "Κλείδωσαν" όλους τους μετανάστες μέσα... 
Δημοσιεύθηκε : 24 Φεβρουάριος 2016 

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ… Προσχεδιασμένο (από το 2009!!!) το Έγκλημα… Λαθρομετανάστευση με Χορηγό το Κράτος… Συρρίκνωση του Ελληνισμού 

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι το προσφυγικό είναι στημένο – Ο Μάρτης ο πιο κρίσιμος μήνας! 
2/25/2016

Όσοι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα τεράστιο γκέτο λαθρομεταναστών, πρέπει να καταδικαστούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 

Σουηδία, μεταναστευτικό σοκ και χάος
Φεβρουαρίου 23, 2016 
Συμβαίνουν απαίσια πράγματα, κάτι που δεν βιώσαμε ποτέ στο παρελθόν: μαζικές επιθέσεις σε γυναίκες από συμμορίες ανδρών, μαχαιρώματα, δολοφονίες, ρίψεις οξέων στα πρόσωπα κοριτσιών και βιασμοί ανηλίκων

Εξτρεμιστές μουσουλμάνοι κατέλαβαν 53 περιοχές της Σουηδίας – Κράτος εν κράτει!
24 Φεβρουαρίου 2016,

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
Οι ισλαμιστές της Νορβηγίας θέλουν απόσχιση! 

Ή κλείνουμε την πόρτα στο Ισλάμ ΤΩΡΑ… Ή θα μας καταπιεί ΟΛΟΥΣ!

Επί εσχάτης προδοσίας.. 
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Μετά την έσχατη προδοσία της μετατροπής του Αιγαίου σε διεθνή επικράτεια κάθε απόπειρα προσάρτησης, διχοτόμησης, ή μετατροπής σε ''γκρίζα ζώνη'' του Καστελλόριζου από την Τουρκιά θα σημάνει αυτόματα πτώση της κυβέρνησης, άμεση μεταφορά των υπαίτιων στο Γουδή ''δια τα περαιτέρω'', και βεβαίως ελληνοτουρκικό πόλεμο.

Αυτό το ξέρουν οι αμερικανόδουλοι του ΝΑΤΟ και γι αυτό έχουν μεθοδεύσει η προσάρτηση του νησιού ή η μετατροπή του σε αμφισβητούμενο έδαφος να γίνει, αφού πρώτα ο τούρκος πατήσει το έδαφός του ως κυονόκρανος του ΝΑΤΟ και με την βοήθεια βεβαίως των μουσουλμάνων ''προσφύγων''-αποικιστών του νησιού που ήδη είναι πενταπλάσιοι των ντόπιων κατοίκων.

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ