Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Αχχχ ΕΥΡΩΠΗ...






Οι Αστρο-Ουγγρο-Ουνο-Ουρακοτάγκοι Νεοναζί της Ευρώπης πιστεύουν ακράδαντα ότι η Ελλάδα φταίει για τους ... Πρόσφυγες (όπως και για το χρέος)!!!

Μιλούσα λοιπόν το καλοκαίρι με έναν Μαροκινό και του ζήτησα να μου πει ΠΩΣ ήρθε στην Ελλάδα και ΠΟΥ θέλει να πάει!!!

Η απάντηση ήταν ότι ήθελε να πάει Αυστρία όπου εργάζονται τρεις συγγενείς του!

Το λογικό λοιπόν ήταν να πάρει μια βάρκα και να πάει απέναντι στην Ισπανία, που ως γνωστόν... είναι και στην Ε.Ε. αλλά και στην Ευρωζώνη. Με την μία δηλαδή θα πατούσε Ευρώπη και φυσικά το κόστος θα ήταν μηδαμινό!

Αν αυτού προσέξτε τι ταξίδι έκανε και πόσες χώρες πέρασε:

1. Αλγερία
2. Τυνησία
3. Λιβύη
4. Αίγυπτος
5. Ιορδανία
6. Συρία
7. Τουρκία (ΚΑΙ Κουρδιστάν θα έλεγα εγώ αλλά τέλος πάντων)

ΕΠΤΑ ΧΩΡΕΣ για να βρεθεί με την ... όγδοη στην Ευρωπαϊκή χώρα που λέγεται Ελλάς!!

Δηλαδή αντί για μερικές δεκάδες ναυτικά μίλια, προτίμησε να καλύψει οδικώς, χιλιάδες μίλια, να περάσει νόμιμα, ημιπαράνομα και καραπαράνομα τα σύνορα ΕΠΤΑ χωρών, μερικές απ τις οποίες βρίσκονταν σε εμπόλεμη κατάσταση και να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει μια φορά θάλλασσα για να βρεθει σε ένα νησί και κατόπιν άλλη μια φορά να ξαναπεράσει θάλασσα για να πάει στην Ηπειρωτική Ελλάδα!

Επιπρόσθετα, αντί να επιλέξει από Ισπανία να περάσει Γαλλία-Γερμανία για να βρεθεί στην Αυστρία, επίλεξε να ταξιδέψει από Ελλάδα και κατόπιν Σκόπια - Σερβία-Κροατία-Ουγγαρία για να βρεθεί Αυστρία!!!

Παλαβό έ;;;

Οπως ήταν φυσικό, τον ρώτησα "βρε άνθρωπε, γιατί έκανες τον κύκλο της Γης για να πας Αυστρία, αντί για να πας από τον ... ίσιο δρόμο";;;

H απάντησή του λοιπόν θα σας λύσει τις απορίες:

"Aκου φίλε! Κι εγώ έτσι πίστευα! Οι φίλοι μας οι Τούρκοι όμως που ελέγχουν τα περάσματα σε όλη τη Μεσόγειο, χρέωναν τριπλάσια έξοδα για Ισπανία ! Βλέπεις οι Τούρκοι μας αγαπάνε εμάς τους Μαροκινούς και μας εγγυούνται ασφαλή μετάβαση στο νησί Λέσβος ή στο νησί Κώς! Και τους εμπιστευόμαστε! Αλλωστε τα χρήματα για Ελλάδα είναι λιγότερα κι εκεί υπάρχουν άλλοι φίλοι Τούρκοι που μας καθοδηγούν και μας βοηθούν. Ενω στην Ισπανία δεν υπάρχει αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ότι λένε οι Αρχές! Ασε που στην Τουρκία μπορούμε να εργασοτύμε όσο διάστημα θέλουμε για ένα έξτρα εισόδημα όποιος δεν έχει! Εχουμε εμπειρία οικογενειακώς! Πίστεψέ με!"""

Οταν τον ρώτησα αν θεωρεί τον εαυτό του Πρόσφυγα ή κυνηγημένο στην πατρίδα του το Μαρόκο, μου απάντησε:

"Είσαι τρελός! Κανείς δεν με κυνηγά απλά χρειάζεται να εργαστώ και να επανασυνδεθώ με την οικογένειά μου"!!

Ολα αυτά σας τα αναφέρω, γιατί σε τούτη εδώ τη χώρα, έχουν επικρατήσει πολιτικά οι ... μ@λ@κες και στην Ευρώπη έχουν επικρατήσει τα γεράκια του πολέμου κι ετοιμάζουν τον τάφο της Ελλάδας!

Οσο για τους Διεθνιστές, οπαδούς του "όπου γης και πατρίς", εύχομαι να μην έρθει η ώρα που θα χρειαστεί να γίνουν Πρόσφυγες σε κάποια από τις χώρες που σήμερα τις αναφέρουν ως ... τριτοκοσμικές!!!

Οσο για το ΝΑΤΟ, απορώ τι ήρθε να κάνει στο Αιγαίο!

Από τη στιγμή που η Τουρκία ΔΕΝ μπορεί να ελέγξει τους δουλέμπορους στις Επαρχίες Κωνσταντινούπολης, Μπαλικεσίρ, Μουγλών, Σμύρνης και Αττάλειας, θα έπρεπε μαζί με την Γερμανία να στείλει ειδικές δυνάμεις να καθαρίσουν τους Σωματέμπορους που πνίγουν βρέφη στο Αιγαίο!

Αντ'αυτού αποφάσισαν να ... παρατηρούν τους λαθρομετανάστες και τους Πρόσφυγες καθώς αυτοί θα πνίγονται!

Θα πνίγονται μετά από πολέμους που ξεκίνησε το ίδιο το ΝΑΤΟ !! Eτσι παιδιά της Δύσης;;; Να τα λέμε κι αυτά...

ΥΓ
Αφγανιστάν, Ιράκ, Ιράν, Συρία, Λιβύη, Αίγυπτος, μερικές χώρες όπου το ΝΑΤΟ τις κατέστρεψε και τώρα απορεί γιατί φεύγουν από εκεί κατά κύματα!

Και επιτρέπει στην Τουρκία να αυξάνει το ΑΕΠ της, χρησιμοποιώντας ως σύγχρονους δούλους όλους όσους θέλουν με ΕΝΑ δολλάριο τη μέρα να εργαστούν υπέρ ... της Ισλαμικής Αναπτύξεως προκειμένου να μαζέψουν τα τελευταία 500 δολλάρια για Ελλάδα! Μια επίσκεψη στα μεταλεία της Δημοκρατίας της Τουρκίας... θα σας πείσει!!!

Κατά τ'άλλα, για όλα φταίει η Ελλάδα !


Αυτά...

Γιώργος Γ. Αδαλής