Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΦΤΩΧΟΣ Θ' ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ




Πώς επιθυμούν να εκμεταλλευτούν αυτό το "κρέας"; 

Γνωρίζουν ότι οι λαοί έχουν πρόβλημα με τους ξένους που τρώνε από το "πιάτο" τους. Εκ των δεδομένων λοιπόν, όταν τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα, κάποιοι θ' αντιδράσουν απέναντι σ' αυτούς που θεωρούν ότι τους αδικούν. 

Ποιοι όμως θ' αντιδράσουν πιο γρήγορα; 

Αυτοί οι οποίοι θα φτάσουν πιο γρήγορα στα όριά τους. 

Οι φτωχοί και οι αγράμματοι. 

Αυτοί θ' αντιδράσουν απέναντι σ' αυτούς που βλέπουν ως εχθρούς και οι οποίοι λειτουργούν ανταγωνιστικά προς τους ίδιους. 

Οι φτωχοί και οι αγράμματοι που πεινάνε θ' αντιδράσουν απέναντι στους επίσης φτωχούς κι αγράμματους μετανάστες, που απλά τρώνε ένα κομμάτι ψωμί. 

Ο φτωχός και αγράμματος δεν θα αντιδράσει απέναντι στον πλούσιο και μορφωμένο Εβραίο, γιατί απλούστατα δεν γνωρίζει τι κάνει κι επιπλέον δεν δραστηριοποιούνται σε ανταγωνιστικούς τομείς. 

Ο φτωχός θ' αντιδράσει απέναντι στον φτωχό μετανάστη που έχει εργασία, τη στιγμή που ο ίδιος θα είναι άνεργος.

Αυτή η χαμηλού επιπέδου αντίδραση ευνοεί τους Εβραίους, γιατί τους δίνει την πίστωση του χρόνου για ν' αντιδράσουν πολύ πριν το πρόβλημα φτάσει έξω από τις δικές τους πόρτες. 

Οι Έλληνες θα κυνηγάνε τους Αλβανούς ή τους Πακιστανούς πολύ πριν βάλουν στο "στόχαστρό" τους τούς Εβραίους. 

Οι Βρετανοί θα κυνηγάνε τους Ινδούς και τους Πακιστανούς πολύ πριν βάλουν στο "στόχαστρό" τους τούς Εβραίους. 

Οι Γερμανοί θα κυνηγάνε τους Κοσσοβάρους ή τους Πολωνούς πολύ πριν βάλουν στο "στόχαστρό" τους τούς Εβραίους. Η άμυνά τους από εκεί και πέρα θα στηρίζεται στην εύκολη διαχείριση της αντίδρασης. 

Γιατί είναι εύκολη; 

Γιατί απλούστατα όλοι αυτοί οι αγράμματοι θα συσπειρωθούν γύρω από τα φασιστικά και ρατσιστικά κέντρα της εθνικιστικής προπαγάνδας. 

Δεν υπάρχουν πιο εύκολοι αντίπαλοι από τους φασίστες και τους ρατσιστές, που είναι κατά κανόνα βίαιοι, αγράμματοι κι αμόρφωτοι. Η ανικανότητα και η αμορφωσιά όλων αυτών θα δώσει στους πολύ πιο μορφωμένους και εκπαιδευμένους Εβραίους τη δυνατότητα να μεθοδεύσουν τις καταστάσεις. 

Οι κλέφτες θα μιλάνε για πολιτισμό. 

Οι άθλιοι θα μιλάνε για ανθρωπισμό. 

Η βιαιότητα και η αμορφωσιά των αντιπάλων τους θα δώσει εκείνη την "αδράνεια" στον λαό, που θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους Εβραίους.

Όταν πλέον αυτή η αδράνεια θα πάψει να τους προστατεύει, θα επιστρατευτούν τα μεγάλα "μέσα". 

Ποια είναι αυτά; 

Η απειλή για βίαιη τιμωρία των ίδιων των λαών. Για να γίνει αντιληπτή αυτή η απειλή, θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος τον τρόπο λειτουργίας της Νέας Τάξης. 

Θα πρέπει να γνωρίζει τις σχέσεις αλληλεξάρτησης μεταξύ Εβραίων και ΗΠΑ. 

Μεταξύ των βδελυρών και κερδοσκοπικών κοινοτήτων που υπάρχουν μέσα σε όλα τα κράτη και στην πιο ισχυρή στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. 

Μεταξύ των ιδιοκτητών των πολυεθνικών και των κατά τόπους αντιπροσώπων τους. 

Αν καταλάβει αυτήν τη σχέση, μπορεί να καταλάβει γιατί ο νέος "εχθρός" του κόσμου είναι η "τρομοκρατία". Οι Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι στο άμεσο μέλλον θ' αποφασίζουν ποιος είναι "τρομοκράτης" και άρα ποιον θα τιμωρούν οι ΗΠΑ. 

Οι Εβραίοι θα ονομάζουν "τρομοκράτη" όποιον τους ενοχλεί και στην ουσία θα "δείχνουν" στις ΗΠΑ πού υπάρχει πρόβλημα για την PAX AMERICANA. 

Οι Εβραίοι θα "στοχεύουν" και οι ΗΠΑ θα "πυροβολούν".

Γι' αυτόν τον λόγο επενδύουν στις μειονότητες. 

Τις ενθαρρύνουν, τις αποθρασύνουν και εισάγουν με τον τόνο οικονομικούς λαθρομετανάστες. 

Όλες αυτές οι μειονότητες θα είναι εκείνες, που, επειδή θα πέφτουν θύματα αντίδρασης, θα "δείχνουν" τους τρομοκράτες και θα παρακαλάνε για τη βοήθεια των ΗΠΑ. 

Αυτές οι μειονότητες θα βάζουν μέσα στα εθνικά κράτη τους ιμπεριαλιστές. 

Αυτό ήταν το ζητούμενο για τους Εβραίους και τις ΗΠΑ. 

Το ζητούμενο γι' αυτούς που εκμεταλλεύονται τα εθνικά κράτη και οι οποίοι φοβούνται την αποβολή τους από αυτά. 

Το ζητούμενο για τους λίγους, που θα ήταν εύκολο ν' αποβληθούν και αναζητούν κάποιους πολλούς, που θα έχουν συμπλέοντα συμφέροντα μ' αυτούς μέσα στα ξένα κράτη. Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τις ανάγκες της Νέας Τάξης, μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει σήμερα και τι επιδιώκουν οι ιμπεριαλιστές.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων φοβάται τα ομοιογενή εθνικά κράτη. 

Τα κράτη τα οποία λεηλατεί και τα οποία γνωρίζει ότι μπορεί —όταν αυτά φτάσουν στα όρια— ν' αντιδράσουν. 

Πολύ πριν έρθει η ώρα της αντίδρασης, φροντίζει να δημιουργήσει εκείνους τους μοχλούς πίεσης, που θα τα απειλούν με διάλυση. Που θα τα απειλούν με την τύχη της πάλαι ποτέ κραταιάς και ενιαίας Γιουγκοσλαβίας.

Κάθε κράτος έχει μέσα του ένα "Κοσσυφοπέδιο", που μπορεί ανά πάσα στιγμή να λειτουργήσει σαν "δυναμίτης" και να το διαλύσει. Δεν υπάρχει κράτος μικρό ή μεγάλο που να μην έχει μέσα στα θεμέλιά του τέτοιον "δυναμίτη". 

Η Ιταλία έχει τη Λομβαρδία, η Ισπανία έχει την Καταλονία, η Βρετανία έχει την Ιρλανδία, η Γαλλία την Αλσατία κλπ.. 

Ακόμα και η μικρή Ελλάδα έχει το "Κοσσυφοπέδιό" της, που δεν είναι άλλο από τη .......
-------------------------
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
"ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ"