Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ Η CIA ΕΘΡΕΨΕ ΤΟΝ ISISΗ υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές, Χίλαρι Κλίντον, δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη με αλήθειες που συνταράξουν τον 
κόσμο.

Τα αποκαλύψεις συνεχίζουν καθημερινά. Ο κάθε ένας προσπαθεί να σώσει το τομάρι του. To μόνο που μπορούν πλέον να κάνουν είναι να κλαψουρίζουν ένα ... YES SIR !

Όλη οι εμπλεκόμενοι και υπεύθυνοι για την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων (και όχι μόνο) είναι υποχρεωμένοι να ομολογήσουν (με την υπογραφή τους!) και στην συνέχεια να βγουν δημόσια και να πουν ποιοι είναι και τη καταστροφές έχουν φέρει στην ανθρωπότητα. 

Έτσι είναι το deal ... "σου δίνουμε διορία ... να βγεις και να το πεις δημόσια. Μην νομίζετε ότι αποφάσισαν ξαφνικά να μας ενημερώνουν η ότι πλέον είναι τόσο θρασείς και μας τα λένε κατάμουτρα.

Σε αυτό το βίντεο η Χίλαρι Κλιντον ευθαρσώς παραδέχεται πως η CIA ουσιαστικά δημιούργησε την Αλ Κάιντα, την οργάνωση που τρομοκράτησε όλο τον πλανήτη και έθρεψε τους τρομοκράτες που πλέον στελεχώνουν τον ISIS...


Δείτε το επίμαχο video