Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ο ΤΑΧΥΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΟΡΟΣ


ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ (ΑΜΠΡΑ-ΧΑΝ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΟΥΡ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛΛΟΧ Ή ΑΛΛΑΧ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΑΜΠΑ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑΣ - ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Ο ΜΩΫΣΗΣ, Ο ΔΑΥΪΔ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ”. ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ “ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ” ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΣΕ 93 ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑΧ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ “ΘΕΟΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ (ΕΛΛΟΧ Ή ΕΛΛΟΧΙΜ) ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟ ΤΟΥ ΜΩΫΣΕΩΣ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ: “ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ (ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ) ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΚΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ (ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ), ΤΟΤΕ (ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ) Ο ΑΛΛΑΧ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ.”

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ “ΤΖΙΧΑΝΤ”, ΔΗΛΑΔΗ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ: “ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ Ο ΑΛΛΑΧ ΚΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ (ΜΩΑΜΕΘ), ΚΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΒΙΒΛΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ (ΤΖΙΖΓΙΑ) ΜΕ ΕΚΟΥΣΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΚΙ (ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ) ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟ.”

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΙΣΛΑΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ Ή ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ” ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ”. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

Ο ΜΩΑΜΕΘ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΘΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΙΝ-ΓΙΑΧΒΕ-ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΑΤΩΝ Ή ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.

_____________________________________

Βερολίνο: «Δεν υπάρχει αίτημα της Αθήνας προς τους εταίρους για να πάρουν πρόσφυγες από την Ειδομένη» 

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με δήλωση του πρωθυπουργού της Θουριγγίας Μπόντο Ράμελο, περί μετακίνησης προσφύγων κατευθείαν από την Ειδομένη προς το συγκεκριμένο Λάντερ,(Länder), ο κ. Ζάιμπερτ επανέλαβε ότι, «δεν υπάρχει αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης προς τους Ευρωπαίους εταίρους να πάρουν πρόσφυγες από την Ειδομένη», και πρόσθεσε: «Αντιθέτως η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί τον εαυτό της ικανό να φροντίσει επαρκώς τους πρόσφυγες. Λαμβάνει γι αυτό βοήθεια από την ΕΕ, με προσωπικό και υλικό».

Η ελληνική δήθεν κυβέρνηση, η τσογλανοπαρέα, ο Θίασος του Τσιπρά, «θεωρεί τον εαυτό της ικανό να φροντίσει επαρκώς τους πρόσφυγες».

Ο «Γεροβασίλης» της Δωροθέας είπε ότι, «Κάθε κράτος πρέπει να φυλάσσει τα σύνορά του σύμφωνα με τα διεθνή νομικά στάνταρντ -αυτή είναι μια απαίτηση που αφορά κάθε κράτος», ενώ σε ό,τι αφορά το κλείσιμο της «Βαλκανικής Διαδρομής», είπε ότι αποτελούσε στόχο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αλλά όχι κατά τρόπο, ο οποίος θα ελαφρύνει το βάρος άλλων χωρών, επιβαρύνοντας την Ελλάδα». 

Τα Σκόπια δηλαδή έβαλαν τον φράχτη στη Γευγελή με εντολή του Βερολίνου. 

Ο «Γεροβασίλης» της Δωροθέας είπε ακόμα ότι άκουσε πως, «πολλοί πρόσφυγες φεύγουν από την Ειδομένη. Αυτό αντιστοιχεί σε αυτό που λένε συνεχώς η γερμανική και άλλες κυβερνήσεις: Πηγαίνετε εκεί όπου η ελληνική κυβέρνηση -και με ευρωπαϊκή στήριξη- σας προσφέρει καλύτερες και ασφαλέστερες δυνατότητες στέγασης. Ο προσωρινός καταυλισμός της Ειδομένης προφανώς δεν είναι δρόμος που οδηγεί επιτυχώς στην Ευρώπη. Εάν, λοιπόν, επιπλέον άνθρωποι το υιοθετούν αυτό, είναι καλό», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ, που τόνισε για μία ακόμη φορά ότι είναι απαραίτητη μια μόνιμη λύση που θα περιλαμβάνει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη και, υπό αυτή την έννοια, η συμφωνία που έκανε η ΕΕ με την Τουρκία είναι ένας δρόμος προς μια τέτοια μόνιμη λύση, στην οποία ερχόμαστε πιο κοντά με την εφαρμογή της». 


Η «μόνιμη λύση», είναι ο εξισλαμισμός της Ελλάδος