Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ....

…και Μασόνους, τη στιγμή που κάνει παρέα μαζί τους και συχνάζει στα στέκια τους.



Κάποιοι τον παρουσιάζουν ως «Παπαφλέσσα», όμως αυτός, μόνο «Παπαφλέσσας» δεν είναι.


Ο Σεραφείμ καλοδέχτηκε τους «φιλάνθρωπους» δεσποτάδες στο λιμάνι του Πειραιά, όμως ο ίδιος έλειπε από το πανηγύρι φοβούμενος το κράξιμο των Πειραιωτών και των υπολοίπων εξαθλιωμένων Ελλήνων.
- Πως ήρθαν στο λιμάνι σου όλοι οι ληστοσυμμορίτες «άγιε» Πειραιώς; Δεν τους έδωσες την ευλογία σου; Αν δεν τους την έδωσες και ήρθαν έτσι, τότε πρέπει να παραιτηθείς άμεσα!

Κηφισίας, Ναυπάκτου, Πειραιώς...
...βοήθειά μας
Οι πληροφορίες μου λένε πως ο «άγιος» Πειραιώς είναι πολύ δυσαρεστημένος από την απόφαση του Σ.τ.Ε. περί ακυρώσεως του Π.Δ. με το οποίο οι δεσποτάδες θα διέλυαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου. Οι αδηφάγοι δεσποτάδες υποκινούμενοι από τον «άγιο» Ναυπάκτου Ιερόθεο Βλάχο και τον διεφθαρμένο αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Λιάπη έλαβαν γραμμή να «κυνηγήσουν» με νύχια και με δόντια την υπόθεση, κάνοντας ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να διαλυθεί η Ιερά Μονή. Οι πληροφορίες μου είναι ακόμα πιο συγκεκριμένες και τα στοιχεία πολλά, όμως προς το παρόν οι έχοντες γνώσιν καταλαβαίνουν απόλυτα. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς εσχάτως καταφέρεται κατά των αποφάσεων των δικαστών του Σ.τ.Ε., με αφορμή την «φοβερή και τρομερή» απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που αφορούσε προσφυγή του για Τεκτονικά Ιδρύματα του Πειραιά. Μας δουλεύει δηλαδή κανονικά.

Αυτοί δε ψήφισαν το Σύμφωνο για τους Κίναιδους;
Βλέπω έχετε καλές σχέσεις...
Ο «άγιος» Πειραιώς ήταν αυτός που δήλωνε πως κανείς πολιτικός απ΄ αυτούς που ψήφισαν το Σύμφωνο Συμβίωσης δεν θα είναι ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος στον Πειραιά, και πως ο ίδιος θα διέκοπτε τις όποιες επαφές και σχέσεις μαζί τους. Λίγες ημέρες αργότερα των δηλώσεων του τον είδαμε να κόβει πρωτοχρονιάτικες πίτες, και να μοιράζει χαμόγελα και αγκαλιές σε αυτούς που δήλωνε πως του είναι ανεπιθύμητοι.

...και με αυτούς το ίδιο...

Και αφού ο «άγιος» μοίρασε τις πίτες, τις αγκαλιές, τις φιλοφρονήσεις και τις απαραίτητες πόζες στους φωτογραφικούς φακούς είπε να πάει και προς το μέγαρο της διαπλοκής και της Μασονίας ή αλλιώς «Μέγαρο Μουσικής Αθηνών». Το εν λόγω «ίδρυμα» είναι αυτό το οποίο έχει χρεώσει τους Έλληνες πολίτες με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, δήθεν για προσφορά στον πολιτισμό. Είναι ουσιαστικά μια άτυπη Μασονική Στοά η οποία έχει κάνει τεράστια ζημιά στην Ελλάδα, και διοικείται από τη διαπλοκή των Μ.Μ.Ε., των πολιτικών και της Κρατικής Εκκλησίας. Ο «άγιος» Πειραιώς παρευρέθηκε σ΄ εκδήλωση, όπου ήσαν παρόντες  συνάδερφοί του Ιεράρχες οι οποίοι καθοδηγούνται από το Εβραϊκό Σιωνιστικό Λόμπι, που τόσο πολύ και με σθένος συνηθίζει να καταγγέλλει.

Στο Μέγαρο της διαπλοκής και των Στοών. Και δεν τα δείχνουμε όλα καθώς η φωτογραφία είναι κομμένη...
Εσύ δεν είσαι "άγιε";
Πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει φάει αυτό το "Μέγαρο" της διαπλοκής και τα χουν χρεωθεί οι δύσμοιροι Έλληνες;
- Άγιε Πειραιώς, αν όλα αυτά είναι αλήθεια ( που είναι ) θα πρέπει αύριο κιόλας να παραδόσεις την έγγραφη παραίτησή σου στην Ιερά Σύνοδο του διεφθαρμένου Ιερωνύμου και της συμμορίας του. Αν έχεις ίχνος φιλότιμο ( που δεν έχεις ) θα πρέπει να βγεις και να καταγγείλεις τα όσα συμβαίνουν εντός της Ιεραρχίας. Αν πιστεύεις στον Χριστό ( που δεν το πιστεύω ) θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον Λαό, για όλα τα ψέματα που του έχεις πει μέχρι και σήμερα και συνεχίζεις να του λες, και κατόπιν να αποχωρήσεις.

Αλήθεια "άγιε" Πειραιώς αυτός εδώ δεν είναι ο Ιερώνυμος Λιάπης, παρέα με τον αρχιμασόνο;
Έχεις να μας πεις κάτι "άγιε" Πειραιώς; Μάλλον όχι...

Δεν σε ακούσαμε να πεις για κανέναν Οικουμενιστή και Παγκοσμιοσυμβουλίτη «κολλητό» σου δεσπότη που πρεσβεύει και προωθεί την Πανθρησκεία, ενώ αντίθετα σε είδαμε και σε ακούσαμε να συμβάλλεις στην προώθηση αντίχριστων προσώπων τα οποία έχουν ως μόνο στόχο τη διάλυση της Εκκλησίας.

Αυτός; Ποιος είναι; Μήπως Κατηχητής της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά;
Τον έχουμε δει κατ΄ επανάληψη μαζί με "κολλητούς" σου Μητροπολίτες και τα μέλη του Σιωνιστικού Λόμπι που δήθεν καταγγέλλεις.

Σταμάτα Μητροπολίτη Πειραιώς της Κρατικής Εκκλησίας να κοροϊδεύεις τον Λαό, γιατί τώρα πλέον οι περισσότεροι γνωρίζουν, πως ο Λύκος έβαλε προβιά._