Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Των πολυεθνικών, δηλαδή, που κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή και πέταξαν στο δρόμο χιλιάδες Έλληνες εργάτες. 

Αν υπάρχουν έστω και ελάχιστοι Εβραίοι, που έχουν χρηματοδοτηθεί ή έχουν πιστωθεί από ξένους υπηκόους για τις εμπορικές τους δραστηριότητες μέσα στην Ελλάδα, αυτό αποτελεί απόδειξη ότι λειτουργούν ως εθνική κοινότητα, πράγμα παράνομο.

Οι άνθρωποι είναι απίθανοι. 

Αν κάποιος γνωρίζει τι κάνουν και πόσο θράσος διαθέτουν, μπορεί άνετα να πάθει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και να μείνει στον τόπο.

Μπροστά στο κέρδος δεν σταματάτε πουθενά. 

Δεν έχουν καμία αναστολή. 

Ακόμα και στο επίπεδο της Νέας Τάξης είναι προκλητικοί. Αυτοί οι οποίοι έχουν τα μέγιστα κέρδη από αυτόν τον σχεδιασμό, δεν σέβονται ούτε στοιχειωδώς τις προδιαγραφές που θέτουν για τους άλλους και οι οποίες έτσι κι αλλιώς τους βολεύουν.

Δεν σέβονται ούτε για λόγους εντυπώσεων και παραδειγματισμού αυτά τα οποία έτσι κι αλλιώς τους συμφέρουν. Ακόμα κι αυτό το αντιλαμβάνονται ως τρομερή σπατάλη. 

Δεν δέχονται για τους εαυτούς τους ούτε το ελάχιστο των περιορισμών που επιβάλουν στους άλλους. 

Οι Εβραίοι δηλαδή έχουν μόνιμα δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

Άλλα επιθυμούν από τα κράτη, που τα θεωρούν κορόιδα και υποψήφια θύματά τους και άλλα κάνουν στο δικό τους το κράτος.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; 

Έχοντας στόχο να εκμεταλλευτούν τους πάντες, ακολουθούν μόνιμα μια συγκεκριμένη πολιτική. Μια πολιτική, που έχει ως στόχο να εξαλείψει τους αρνητικούς παράγοντες οι οποίοι θα μπορούσαν να τους εμποδίσουν από το να λεηλατούν τα κράτη. 

Το κύριο βάρος αυτής της πολιτικής πέφτει στην άμβλυνση των εθνικών ενστίκτων των κρατών.

Γιατί; 

Γιατί αυτά τα ένστικτα μπορούν να τους απειλήσουν, εφόσον μπορούν να τους αποβάλουν από τις εθνικές αγορές τις οποίες λυμαίνονται. Μέσα στα πλαίσια αυτής της πολιτικής πιέζουν τα κράτη να λειτουργούν όπως τους βολεύει τους ίδιους. 

Να λειτουργούν εις βάρος των συμφερόντων τους.

Προσπαθούν να κάνουν ό,τι ο γύφτος του παραδείγματός μας.

Προσπαθούν να τα πείσουν ν’ ανοίξουν τις "πόρτες" τους, υποτίθεται στο όνομα του πολιτισμού; 

Γιατί; 

Για ν’ αποκτήσουν πρόσβαση στα εθνικά "ψυγεία". 

Για να μπορούν ν’ απορροφούν κέρδη από τις εθνικές αγορές που σε άλλη περίπτωση θα ήταν απρόσιτες γι’ αυτούς.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αν ψάξει κάποιος τους Εβραίους, θα τους βρει πίσω από τις πάσης φύσεως "ανθρωπιστικές" μη κυβερνητικές οργανώσεις. 

Τις οργανώσεις, που εκβιάζουν τα κράτη με τιμωρίες σε περίπτωση που δεν ακολουθούν τη "γραμμή" τους. 

Τις οργανώσεις, που, την ίδια ώρα που απειλούν όλα τα εθνικά συμφέροντα όλων των κρατών, δεν κάνουν το ίδιο με τα εθνικά συμφέροντα του Ισραήλ. Γι’ αυτόν τον λόγο βλέπουμε τα παράδοξα της Νέας Τάξης. 

Η υπερεθνική Νέα Τάξη έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

Άλλά πράγματα προβλέπονται για τα κράτη-θύματα και άλλα για το κράτος των Εβραίων.

Σε όλα τα κράτη αναγνωρίζονται και νομιμοποιούνται μειονότητες που δεν υπάρχουν και την ίδια στιγμή στο Ισραήλ δεν αναγνωρίζονται τα δικαιώματα μιας εθνικής μειονότητας απόλυτα νόμιμης.

Σε όλα τα κράτη υπάρχουν πιέσεις να δίδεται το δικαίωμα σε ξένους να εξαγοράζουν κεφάλαιο, ενώ στο Ισραήλ δεν υπάρχει τέτοιο δεδομένο.

Σε όλα τα κράτη υπάρχουν πιέσεις για αποναρκοθέτηση των συνόρων τους —που έχει στόχο την άμυνα—, τη στιγμή που στο Ισραήλ φτιάχνουν τείχη και ναρκοθετούν μέχρι και τα υπνοδωμάτιά τους.

Σε όλα τα κράτη υπάρχουν πιέσεις να δέχονται τους ξένους μετανάστες, τη στιγμή που το Ισραήλ απειλεί με απέλαση μέχρι και τους Ισραηλινούς που έχουν κάνει μεικτούς γάμους.

Γιατί τα κάνουν αυτά;