Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!“Face control”, νταβατζήδες και φουσκωτοί του «τσιφλικά» Λιάπη, που οι πρόγονοί του Λιάπηδες Τουρκαλβανοί έφαγαν βροχή τα βόλια των Σουλιωτών, έκαναν πριβέ «πάρτι στον Καθεδρικό της Αθήνας.

Ο ξεφτιλισμένος ανθέλληνας και η συμμορία του διέλυσαν Ελλάδα και Εκκλησία! Παραμάγαζο για λίγους το τσιφλίκι του.

Διαβάζω και αντιγράφω από το http://www.makeleio.gr  :

Εθνική ντροπή! ΔΕΙΤΕ πώς ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ σε πριβέ Ναό τον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη!!!

Τι ακριβώς συνέβη σήμερα….. Ώρα 9:00 το πρωί σήμερα ακούστηκε το Δι΄  Ευχών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Η Θεομητορική εορτή κι η Εθνική Επέτειος δεν πτόησαν τους …προϊσταμένους του Αγίου Διονυσίου που είχαν αποφασίσει να αδειάσουν την Εκκλησία πριν καν προσέλθει ο κόσμος. Αδιαφορώντας για τον εκκλησιασμό του ποιμνίου τους ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου….Όταν η Εκκλησία υποκύπτει ενδεχομένως σε πολιτικές απαιτήσεις προσπερνώντας το πνευματικό ρόλο της τότε εκτροχιάζεται και μαζί της συμπαρασύρει και τους πιστούς που έμειναν αλειτούργητοι σε μία πανηγυρική ημέρα για την Ορθόδοξη Εκκλησία και το Έθνος.

Ο κόσμος που προσερχόταν στον Άγιο Διονύσιο και αντίκριζε τον Παπα - Θωμά Συνοδινό να αναφωνεί το “Δι’ ευχών” έμεινε άναυδος. Καθώς είναι η πρώτη φορά που η Θεία Λειτουργία σε μεγάλες εορτές τελειώνει στις εννιά το πρωί. Η δοξολογία για τον διπλό εορτασμό που παρίστανται οι πολιτειακές και πολιτικές αρχές του τόπου ,όπως συνηθίζεται ξεκινούσε στις 10:30 ή 11:00 το πρωί. Σήμερα έδιωξαν τον κόσμο από τις εννιά, όπως είπαν στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ κάτοικοι της περιοχής. Αλλοι πάλι πιστοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς υπήρχε και face control κατά τη προσέλευσή τους. Οι αστυνομικοί μας ζήτησαν εάν έχουμε πρόσκληση, εξηγεί η 75χρονη κ. Κατερίνα Ιωαννίδου στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ .

Ντροπή σε όλους τους αρμόδιους για αυτό που συνέβη σήμερα, μετέτρεψαν σε χώρο εκδηλώσεων την Εκκλησία μας, τονίζει ο Λάμπρος Χατζημάρκος. Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για όσα συνέβησαν σήμερα στον Άγιο Διονύσιο, υπογραμμίζει η κ. Λούκα Παπασταύρου. Βρέθηκα στην Αθήνα και ήρθα να εκκλησιαστώ στον Άγιο Διονύσιο αλλά…. τονίζει Αγιορείτης μοναχός από την Μικρά Αγία Αννα.


Όσοι περίμεναν κάτι διαφορετικό από αυτήν τη συμμορία γελάστηκαν γι΄ ακόμα μια φορά. Αυτή η Κρατική Εκκλησία του Ιερώνυμου Λιάπη είναι μόνο για τα τσιράκια του. Οι υπόλοιποι «φάτε μάτια ψάρια», μέρα που είναι.


Χρόνια πολλά Έλληνες!