Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ;




 Γιατί επαναστάτη «άγιε»;

Δε σε ακούσαμε ν΄ αντιδράσεις για τους Κίναιδους της Ιεραρχίας. Δεν είπες κάτι για το «προσφυγικό» των λαθραίων εισβολέων, ούτε για τους Οικουμενιστές «αγίους» της Ιεραρχίας που προωθούν την Πανθρησκεία και θέλουν να τη βάλουν και στα σχολεία. Γιατί «άγιε»; Γιατί επαναστάτη της φακής;


Τα πρόβατα που τον ακολουθούν και τον θεωρούν επαναστάτη ίσως να περίμεναν κάτι διαφορετικό από αυτόν. Εγώ όχι.

Ο Αμβρόσιος, όπως επανειλημμένως έχω γράψει – είναι υποκινούμενος σαλτιμπάγκος του διεφθαρμένου Ιερωνύμου και καθ΄ όλα αναξιόπιστος ως Ιεράρχης. Γνωρίζοντας όλες τις λαμογιές της άθλιας Συνόδου και των λοιπών αθλίων «αγίων» ουδέποτε έβγαλε άχνα για οτιδήποτε. Οι άναρθρες κραυγές που κατά καιρούς βγάζει είναι αποτέλεσμα των εντολών που λαμβάνει από το μέγαρο της Αγίας Φιλοθέης και μόνο.

Κατά την τελευταία σύγκληση της Ιεραρχίας ο Άμβρόσιος κατάφερε να προωθήσει τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Ιερώνυμο Κάρμα, στη θέση του β΄ Γραμματέα της Συνόδου, αφού ο πρώην έγινε Μητροπολίτης Καρπενησίου.


Έτσι η τάξη αποκαταστάθηκε. Αμβρόσιος και Ιερώνυμος ( Λιάπης ) χεράκι – χεράκι θα πορευθούν για το καλό της δύστυχης αυτής Εκκλησίας που καθημερινά ξεφτιλίζουν με τα καμώματά τους, τις προδοσίες και τις λαμογιές τους. 

Και εις άλλα με υγεία. Πρόβατα προσκυνάτε!