Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ





Ακούστε το νέο ηχητικό της ΙΕΡΑΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ για τα λαμόγια και τις κουδουνίστρες που "ξεβράστηκαν" στη Λέσβο!


Ένα κουρέλι που το σέρνουν από δω κι από εκεί, παρακολουθούσε για ώρα τους λαθραίους να ζητάνε την «ευλογία» του άθλιου Φραγκίσκου και να τον έχουν στην κυριολεξία χεσμένο!


Παραιτήσου κουρέλι και πάρε και τα γιουσουφάκια σου μαζί, όλους τους Κίναιδους, τις ξεφωνημένες και τα λαμόγια τα οποία φόρτωσες στην Εκκλησία και στην Ελλάδα!




Φανερά τρομαγμένος, ένα κουρέλι που απλά το σέρνουν από δω κι από κει, υποβασταζόμενος καθ΄ όλη τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης που έδωσε από κοινού με τα άλλα δύο τσόλια, εμφανίστηκε στη Λέσβο ο διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι Ιερώνυμος. Αυτός, που στο πλάι του αρέσκεται να έχει Κίναιδους, κλέφτες, συκοφάντες και διαπλεκόμενα λαμόγια. Αυτός, που διέλυσε την Εκκλησία της Ελλάδος μέσα σε λιγότερο από μια πενταετία, που τ΄ όνομά του είναι ταυτόσημο με τις λέξεις:  σκάνδαλα, διαφθορά, διαπλοκή και λοβιτούρα.






Ο ανθέλληνας - Τουρκαλβανός στην καταγωγή - Λιάπης παρακολούθησε ως ο απόλυτος κομπάρσος το σόου που έστησαν τα λαμόγια του, ενώ ο χαμένος στην αθλιότητα του Βοβρολομαίος αναφέρθηκε σε κάποιον Θεό, που ευαγγελίζεται το δίκαιο και την αγάπη, και δήλωσε ξεκάθαρα πως εργάζεται για την ένωση των Εκκλησιών! Τα προδοτικά ανθελληνικά βρωμοκάναλα ΣΚΑΙ και ΕΡΤ προπαγάνδισαν δεόντως την παράσταση, προβάλλοντας σε ζωντανή σύνδεση τα πάντα από την κατεχόμενη Λέσβο, μιλώντας για ένωση των Χριστιανών εν ονόματι της ειρήνης, της αγάπης και της αλληλεγγύης.



Νομίσατε πως θα έλειπε από το πανηγύρι ο αγαπητικός των Εβραϊκών Συναγωγών και των Στοών;
Αυτό το ανθελληνικό και αντίχριστο σκουπίδι; 

Ε όχι δα!

Τσουτσέκια της Πανθρησκείας και της ανακήρυξης όλων των αιρέσεων ως Εκκλησίες έφτυσαν στα μούτρα τους Έλληνες και την ιστορία τους, προβάλλοντας την ανυπέρβλητη υποκρισία τους ως το μοναδικό στοιχείο που τους χαρακτηρίζει. Θεομπαίκτες, χειρότεροι από τον Ιησουΐτη που έφεραν στην Ελλάδα, στάθηκαν στο πλάι του κοιτώντας αποχαυνωμένοι τους λαθραίους εισβολείς να πέφτουν στα πόδια του, ζητώντας του βοήθεια. Το καρέ συμπλήρωσε ο επικίνδυνος Τσίπρας, που κάθε του ηλιθιότητα πλέον μετατρέπει το έργο σε κωμωδία._

ΠΗΓΗ




Για να το εμπεδώσουν ορισμένοι "αλληλέγγυοι"... η Συριακή σημαία έχει ΚΟΚΚΙΝΗ λορίδα αντί για ΠΡΑΣΙΝΗ και ΔΥΟ (2) ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ αντί για ΤΡΙΑ (3) ΚΟΚΚΙΝΑ! 




Σαλαφισμός ονομάζεται η αίρεση του ισλάμ που υποστηρίζει τον νόμο της σαρίας και την επιβολή του δια της βίας! 


Ο Σαλαφισμός υποστηρίζεται από χώρες όπως τη Σ. Αραβία και το Κατάρ και από οργανώσεις όπως τις ISIS, AL QAEDA, AL NUSRA, BOCO HARAM!