Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ "ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ"



Αυτό δεν είναι μια δική μας υποκειμενική εκτίμηση.

Αυτό είναι ένα αντικειμενικό δεδομένο. 

Δεν γίνεται χωρίς τεχνητή στήριξη να βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα που συμβαίνουν σήμερα. 

Δεν γίνεται να μειώνονται καθημερινά οι εισπράξεις των πολυεθνικών —και άρα τα κέρδη τους— και οι μετοχές τους να παραμένουν στα πιο υψηλά επίπεδα. 

Δεν γίνεται η παραπαίουσα αγορά να μην δίνει κέρδη στις εταιρείες και οι μετοχές τους να βρίσκονται στα "ύψη". 

Κάτι δεν είναι φυσιολογικό, και η φύση "μισεί" τα μη φυσιολογικά. Στην πραγματικότητα δύο χρηματιστήρια "ετοιμόρροπα" είναι ό,τι έχει απομείνει, που βαστάει "όρθιο" τον παγκόσμιο σχεδιασμό ...Τα χρηματιστήρια των Προτεσταντών, όπου παίζουν οι "Αγορές" των Σιωνιστών ...

Τα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και της Φρανκφούρτης, όπου διαπραγματεύονται οι μετοχές ΟΛΩΝ των προτεσταντικών εταιρειών, οι οποίες διοχετεύουν την ανθρώπινη τεχνογνωσία στον κόσμο και κάνουν τις εισπράξεις τους.

Αν "καταρρεύσουν" αυτά τα δύο χρηματιστήρια, δεν θα μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο. Θα διαλύσουν όλα στα εξ ον συνετέθησαν ...

Αλλού η "αυτοκρατορία" και αλλού οι "στρατηγοί" της. 

Ο "καραγκιόζ-μπερντές", που σήμερα λέγεται δήθεν "παγκόσμια οικονομία", έχει στην ουσία καταρρεύσει. 

Τώρα, που αρχίζουν όλα και "υποχωρούν", εμφανίζεται ο ελληνικός κίνδυνος στο πραγματικό του μέγεθος. 

Τώρα, που ΟΛΟΙ οι λαοί —και άρα και οι άνθρωποι που τους συνθέτουν— βυθίζονται σε μια κοινή κρίση, θα δοθεί η ευκαιρία στον ΕΝΑΝ. 

Τώρα, που πλέον οι συλλογικές προσπάθειες δεν προσφέρουν ατομικά κέρδη και θα αρχίσει ο καθένας να προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του, θα δοθεί η ευκαιρία στον ελληνισμό να "επανέλθει". 

Τώρα θα καταλάβουν όλοι ότι ο ελληνισμός "δούλευε" πιο πολύ από ποτέ όταν ακριβώς φαινόταν "πεθαμένος". Τότε είχε μπει σε πολεμική "λειτουργία" και δεν αντιδρούσε, γιατί απλούστατα δεν αντιδράς όταν έχεις στήσει "ενέδρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΕΔΩ