Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΝΑΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!



Εκεί ρίσκαρε ο Κένεντι με το ταξίδι του στο Τέξας. 

Ενώ είχε προειδοποιηθεί από διάφορες "πηγές" για τον κίνδυνο απόπειρας δολοφονίας από τους κακοποιούς του Νότου, τους υποτίμησε. 

Υπερεκτίμησε την ασφάλεια του αξιώματός του. 

Υπερεκτίμησε τον φόβο που σκόρπιζε στους κακοποιούς η θέση του αδερφού του. Ήθελε να τους στείλει "μήνυμα", παίζοντας "επιθετικά" εκτός "έδρας" με ανοικτό αυτοκίνητο ...Το αποτέλεσμα; ...

Ο κόσμος δεν έμαθε ποτέ τι σκέψεις είχε μέσα στο μυαλό του, αλλά είδε στην κυριολεξία τι είχε μέσα στο κεφάλι του.

Όλα έγιναν όπως γίνονται με το κοινό έγκλημα. 

Οι υπηρεσίες ασφαλείας είχαν ένα πτώμα, που δεν μπορούσαν να εξαφανίσουν και έναν δολοφόνο, που δεν τους συνέφερε ν' αποκαλύψουν. 

Γιατί δεν τους συνέφερε; Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα αποκάλυπταν τη σχέση του πτώματος με τον δολοφόνο ...Θα αποκάλυπταν δηλαδή και τον ρόλο του νεκρού. Οι κακοποιοί αυτό το γνώριζαν και εκεί επένδυσαν για την ατιμωρησία τους. 

Γνώριζαν ότι δεν θα τιμωρούνταν, γιατί γνώριζαν ότι δεν συνέφερε κάποιους πολύ ισχυρούς παράγοντες των ΗΠΑ να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί δολοφόνοι του Προέδρου.

Τι έκαναν οι Αμερικανοί και οι υπηρεσίες τους για να λύσουν το πρόβλημα της δολοφονίας του "ύποπτου" Προέδρου τους; 

Βρήκαν ένα θύμα με "βολικό" προφίλ για να του φορτώσουν το έγκλημα και στη συνέχεια το ξεφορτώθηκαν με έναν καθαρά δικό τους άνθρωπο. Βρήκαν ένα θύμα-"ιδεολόγο", για να του "φορτώσουν" το έγκλημα και στη συνέχεια τον ξεφορτώθηκαν ως πρόβλημα, βάζοντας έναν κοινό εγκληματία να τον σκοτώσει ...

Ένα θύμα από αυτά, που έχουν πάντα στη διάθεσή τους οι μυστικές υπηρεσίες δια πάσαν χρήση ..

Ένα θύμα, που οι ίδιες οι υπηρεσίες τού έχουν προσδώσει ένα δήθεν πολιτικό "προφίλ", για να τον έχουν πάντα έτοιμο να τον "θυσιάσουν" ...

Ένα θύμα, που μπορεί ακόμα και οι ίδιοι οι κακοποιοί να είχαν "κατασκευάσει" εκείνες τις ημέρες, για τους το παραχωρήσουν, ώστε να τους διευκολύνουν στη συγκάλυψη. 

Αυτό έγινε και στην περίπτωση της δολοφονίας του Κένεντι.

Γι' αυτόν τον λόγο δεν σήμαναν γενικό εθνικό συναγερμό. 

Οι υπηρεσίες αμέσως κατάλαβαν ποιοι τον σκότωσαν, αλλά δεν τους συνέφερε να τους αποκαλύψουν, γιατί δεν συνέφερε ούτε τον νεκρό ούτε τα αφεντικά του. Από τη στιγμή που δεν συνέφεραν οι αποκαλύψεις, προχώρησαν στην πάγια διαδικασία. Άνοιξαν την "αποθήκη" και βρήκαν τον βολικό "δολοφόνο". 

Βρήκαν έναν πνευματικά και ψυχολογικά διαταραγμένο άνθρωπο, όπως ο Όσβαλντ, να του "χρεώσουν" τη δολοφονία και στη συνέχεια —σε συνεργασία με τους κακοποιούς— έβαλαν έναν δικό τους άνθρωπο να τον σκοτώσει ...Να τον σκοτώσει, για να "παγώσει" τις εξελίξεις. Ο ένοχος θα "δικαζόταν" ερήμην και οι μυστικές υπηρεσίες θα "σκούπιζαν" τα ίχνη του "δολοφόνου".

Γιατί είμαστε τόσο βέβαιοι γι’ αυτήν την υπόθεσή μας; 

Γιατί απλούστατα το "σφουγγάρι", που τα "σκούπιζε" όλα, ήταν ένας κοινός κακοποιός. Τι ήταν ο Τζακ Ρούμπι, που σκότωσε τον Όσβαλντ κι ανακατεύτηκε σε μια "πολιτική" δολοφονία, που συγκλόνισε την παγκόσμια πολιτική σκηνή; 

Τίποτε απολύτως ...

Ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στο Τέξας ...Κέντρων, που πιθανότατα εκείνον τον καιρό να είχαν ανακαλύψει τα τεράστια κέρδη της κοκαΐνης. 

Αν υποθέσουμε ότι η δολοφονία ενός Προέδρου των ΗΠΑ επηρεάζει την πορεία του Πλανήτη, τότε αυτήν την πορεία την επηρέασε και ένας άνθρωπος, ο οποίος λίγες ώρες πριν διακινούσε λίγη "σκόνη" στο μπαρ του.

Αυτός ήταν ο άνθρωπος που έκλεισε το "στόμα" του "δολοφόνου" του Προέδρου των ΗΠΑ ...Ένας άνθρωπος, ο οποίος αυτοβούλως θυσιάστηκε για τον σχεδιασμό τους. Γιατί όμως ήταν τόσο διατεθειμένος να θυσιαστεί κανονικά, για να τους εξυπηρετήσει; ...Κακοποιός ήταν και όχι κάποιος φανατικός "Ταλιμπάν". 

Δυστυχώς για κάποιους, έχει κι αυτό την εξήγησή του.

Ο Ρούμπι θυσιάστηκε όχι μόνον επειδή ήταν πιστός στους κακοποιούς εντολείς του, αλλά και για άλλους λόγους. 

Τι εννοούμε; 

Ο Ρούμπι εκτός από κακοποιός ήταν και καρκινοπαθής στο τελευταίο στάδιο. 

Άρα; 

Άρα, είναι προφανές ότι "πούλησε" για λογαριασμό της οικογένειάς του τον θάνατό του ...Πέθαινε που πέθαινε, βρήκε τρόπο ν' αποκαταστήσει τα παιδιά του. 

Η "ΑΛΩΣΗ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ - ΕΔΩ