Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ο "ΚΟΛΛΗΤΟΣ" ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ" ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΑΠΠΑΣ



Δημοσίευση του Παππά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με αφορμή τη μεταφορά του Αγίου Φωτός το 2012.
 Στη φωτογραφία της ημέρας ο «κολλητός» των «αγίων» δεσποτάδων όταν το έπαιζε προοδευτικούρα και λοιδορούσε δημόσια το Άγιο Φως. Σήμερα σκύβει και φυλάει τα ράσα των θεομπαικτών που παρέα διέλυσαν την Ελλάδα και την Εκκλησία. Φιλοεβραίοι, Μασόνοι και αντίχριστοι έγιναν ένα και ισοπέδωσαν τα πάντα.

Ο Κηφισίας Κύριλλος σε προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τα συντρόφια και τον Παππά.

Ο Παππάς ήταν «πρώτη μούρη στο Καβούρι» σε διάφορες σεμνές εκδηλώσεις των «αγίων», και όπως σας έχω δείξει και στο παρελθόν κάποιοι από αυτούς επικαλούνται μάλιστα τη φιλία τους και ενώπιον των Αρχών. Τον δε Κηφισίας Κύριλλο τον θυμόμαστε να συνομιλεί με τα συντρόφια και τον Παππά σε προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κηφισιά. Είναι μεγάλη τους τιμή φαίνεται να έχουν την εύνοια του Υπουργού Επικρατείας, δεδηλωμένου εχθρού του Χριστιανισμού αλλά και της Ελλάδας Νίκου Παππά. 

Απόσπασμα από Δικόγραφο Μητροπολίτη όπου ο "άγιος" επαίρεται για την παρουσία του Παππά στην ενθρόνισή του, παρέα βέβαια με τον πρώην - τεράστιο προδότη - Σαμαρά.
Λόγω Μεγάλης Παρασκευής δε θα προβώ σε περαιτέρω σχόλια για τις σχέσεις του Παππά με τους παπάδες του Ιερωνύμου. Παρόλα αυτά εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ένας γιαλαντζί αριστερός και «άθεος» όπως ο Παππάς έχει τόσο νταραβέρια με τους δεσποτάδες και τη συμμορία τους. Μήπως επειδή η Μαφία λειτουργεί βάσει του νόμου των συγκοινωνούντων δοχείων; Μήπως γιατί οι «άγιοι» καμία σχέση δεν έχουν με Εκκλησία και Χριστό και το μόνο που θέλουν είναι η διάλυση της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας; Μήπως γιατί ο Παππάς και τα υπόλοιπα ανθελληνικά σκουπίδια υποκινούνται από Εβραϊκούς αντιχριστιανικούς κύκλους και το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς δεσποτάδες της Κρατικής Εκκλησίας;

Μην περιμένετε να σας απαντήσω, οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί και απλά οι Έλληνες περιμένουν πότε θα έρθει η δική τους Ανάσταση, για να πάει ο κάθε ανθέλληνας κατεργάρης στον πάγκο του. Υπομονή...

Δείτε κι ΕΔΩ