Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΝΟΗΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ. ΑΦΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΑΜΠΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΟΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ -ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ- ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ. 

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΙΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ-ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΥΝΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΕΨΕΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ("MATRIX", λατιν.: "ΜΗΤΡΑ", "ΚΑΛΟΥΠΙ"). ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΗΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΡΦΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ:


«ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ; ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΥΣ. ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ». 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: 


«ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ... ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ». 

ΤΟΤΕ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΗΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: «ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ;» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ : «ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕίΑ». 

ΤΟ "ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΡΟΥΣΤΑΣ" ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΝΗΟ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... 


ΑΦ΄ΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΝΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΞ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. 

Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΜΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ. Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΙΗΝΕΚΩΣ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ". 

ΕΤΣΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΕΛΙΑΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΩΣ "ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΘΕΣΗ", ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΙΚΗ" ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΟRDO AB CHAO", ΗΤΟΙ ΤΗΝ (ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ) ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. 


ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

Ο ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ "ΑΥΤΟΜΑΤΟ" ΠΟΥ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΨΥΧΗ" ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ. 

ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Σ΄ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ. ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΑΝΕΥ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΘ΄ ΟΛΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΠΑΡΑΠΕΙΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ, ΓΑΛΟΥΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΡΕΨΕΙ ΩΣ ΑΜΝΟΝ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ. 

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ:

"ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙΞ" - ΕΔΩ


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ Ή ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ
ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!

ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΟΠH-right ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ.