Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Η ΖΩΗ ΤΟΥ EUSTACE MULLINS ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ



- Του Ιωάννου Κουντούρη

Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, είτε στην Ελλάδα είτε στην Αμερική είτε οπουδήποτε αλλού, οι οποίοι έχουν υποστεί μιαν αφύπνισιν αναφορικώς προς την πραγαματικότηα ότι, ΌΝΤΩΣ, υφίσταται ΉΔΗ μια Νέα Τάξις Πραγμάτων επι της γῆς, αλλά ΕΛΛΆΧΙΣΤΟΙ εκεί έξω εξευρίσκουν (εξεύρουν--»ξέρουν) τους ΛΌΓΟΥΣ γιατί γίνεται μια τέτοια έγερσις ανάμεσα στις μάζες εν παντί τῶ κόσμω.  Επομένως, πολλοί ΛΊΓΟΙ είν᾽ αυτοί, ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, που δεν έχουν ουδεμίαν ιδέαν για τους ανθρώπους οι οποίοι μας έδωκαν τα πρώτα πονήματα επι της προελεύσεως της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

ΑΞΊΖΕΙ όμως να μάθωμε ΠΟΊΟΙ ήσαν αυτοί οι οποίοι ἤνοιξαν τον δρόμομ για μας ώστε να είμεθα εις θέσιν να ενημερωθουμε για τους ανθρώπους που έδωκαν τας ζωάς αυτών ώστε να εκτεθούν τα σχέδια των Ρώθτσιλντ και των άλλων πεφωτισμένων, προς την πλήρη κατάκτησιν όλου του πλανήτου--εις βάρος απάσης της ανθροπότητος βεβαίως.

Εγώ έχω έναν άνθρωπον εν νῳ που εποίησεν αυτό τούτο δι᾽ ημάς, τον κ. Ευστάθιο Μάλινς (Eustace Mullins), του οποίου τυχαίνω εν κυριολεξία να είμαι ένας εκ των λίγων συνεχιστών του.  Θα σας εξηγήσω όλ᾽ αυτά στο επόμενο άρθρο μου, αλλά πάμε πρώτα να γνωρίσουμε τον άνθρωπο Ευστάθιο Μάλινς…

Προτού να υπεισέλθουμε σε λεπτομέριες για τη πρωσοπική ζωή του Μάλινς, πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τον ΜΈΝΤΟΡΆ ΤΟΥ, και μόνο τότε θα ευπορέσετε (ευ-πόρος--»άρα, ημπορέσετε--»μπορέσετε) να καταλάβετε τι μεγάλη σημασία έχει αυτός ο άνθρωπος μετά του μεγάλου έργου που άφησεν όπισθεν αυτού.

Εν ολίγιος ο Έζρα Πάουντ ήταν ο μέντωρ του Μάλινς.   Ο Πάουντ ήταν ένας απο τους διασημότερους ποιητάς και συγγραφείς που έζησαν ποτέ στην Αμερικῆ.  Ήταν ο Πάουντ που μας προειδοποίησε πρώτα για τα ύπαρκτα αίτια των δύο Π. Πολέμων: δηλ., ήταν δημιουργήματα των Εβραίων τραπεζιτών εκ Λονδίνου οι οποίοι ηργάζοντο απο κοινοῦ προς τούτο εν συνεργασία με την Αμερικάνικην κυβέρνησιν.  Ο Πάουντ τελικά φυλακίσθηκε απο τις αρχές της Αμερικάνικης κυβερνήσεως, γιατί έλεγε την ΑΛΉΘΕΙΑΝ.  

Η σύληψίς του έγινε στο εξῆς:  είχε προφύγει στην Ιταλία κατά τον Δεύτερο ΠΠ, και εκεί είχε ένα ραδιόφωνο όπου προειδοποιούσε τα έθνη ανά τον κόσμο για τα ύπαρκτα αίτια των Π. Πολέμων, και εκεί είχε συληφθεί με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Τον Έζρα τον είχανε βάλει σε φυλακή ΧΩΡΙΣ ΔΊΚΗΝ.  Μετά τον βάλανε σε ένα σωφρονιστήριον, και ήταν ένας ασθενής του θαλάμου Chestnut στο Νοσοκομείο St. Elizabeths στη νοτιοανατολική D.C. της πολιτείας της Ουάσινγκτον.  

Το 1948, ένας νέος συγγραφεύς και υπάλληλος της επίσημης βιβλιοθήκης του Κογκρέσου των ΗΠΑ (κρατάτε αυτό γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας εδώ) ονόματι Ευστάθιος Μάλινς, μέσω ενός αμοιβαίου φίλου, πάει στο Νοσοκομείο St. Elizabeths στη D.C. για να γνωρίσει τον Πάουντ για τη πρώτη φορά.

Δείτε την φωτογραφία σήμανσης αυτού του ΜΕΓΆΛΟΥ ΉΡΩΡΑ.  ΘΥΣΙΆΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΆΞΙΟΣ ΕΠΑΊΝΟΥ... 


Όπως θα έλεγε ο πατέρας μου «ΤΟΥ ΘΕΟΎ ήταν αυτή η συνάντησις!»  Και όντως αυτή η συνάντησις που έγινε μεταξύ Μάλινς και Πάουντ ΉΤΑΝ!

Ο Πάουντ σε αυτή τη συνάντηση περνάει το μανδύα του καλέσματός του στο Μάλινς.  Λοιπόν, ότε ο Πάουντ μαθαίνει για τη πρόσβασιν του Μάλινς στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, του λέγει να πάει εκεί…ΕΚΕΊ για να αρχίσει να ερευνᾶ για την αληθινή ιστορία περι της ιδρύσεως της…ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΉΣ ΤΡΆΠΕΖΗΣ των «ΗΠΑ», ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΈΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΗΣ. 

Ο Ευστάθιος δεν είχε ΚΑΜΊΑ ιδέα για το τι του ανέθετε τότε ο Πάουντ.  Πάντως, ήτο αρκετά ευφυής και αποφασισμένος να εκτελέσει αυτήν την αποστολήν του διάσημου και φιμισμένου Πάουντ.

Το 1952, και κατόπιν μερικών ετών βαθειών ερευνών, ο Μάλινς βγάζει το πρώτο βιβλίο του με τίτλον «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΉΣ ΤΡΑΠΆΖΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ» (THE SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE).  Και ΜΑΝΤΈΨΤΕ από ΠΟΎ πήρε όλα τα έγγραφα πηγής του για τη συγραφή αυτού του βιβλίου: ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΉΚΗ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΓKΡΈΣΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Πιο κάτω θα βρείτε το εξώφυλλον της διαδυκτιακής έκδοσης του βιβλίου του και δείτε πόσο φιλέλλην ήταν!      








Για να βρείτε το βιβλίο του Μάλινς καθώς και άλλα άρθρα γραμμένα για αυτόν,  μεταβείτε στη Γκούγκελ και πληκτρολογήστε τα ακόλουθα...


Θα γράψω κι ένα άλλο άρθρον για την αγάπη που είχε ο Μάλινς για τους Έλληνες, αλλά ας συνεχίσουμε με θέμα μας... 

Το βιβλίον αυτό αμέσως έγινε ευπώλητον (μπέστ σέλερ), δηλ. «έπιασε φωτιά».  Για παραπάνω απο 50 χρόνια αυτό το πόνημα του Μάλινς έχει διαδοθεί σε όλο τον κόσμο, έχει πέσει στα χέρια μεγάλων πολτικών των ΗΠΑ, και έχει αφυπνίσει πάρα πολλούς ανθρώπους στην πραγματικότηα ότι η ίδρυσις του FED (Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των «ΗΠΑ», που εν το παρώντι θα το αποκαλούμε το FED) αποτελεί τη ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΟΥ ΛΑΟΎ Η ΟΠΟΊΑ ΔΙΑΙΩΝΊΖΕΤΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ 100 ΧΡΌΝΙΑ.  

(Ειρήσθω εν παρόδω ότι, το FED, δεν επηρεάζει μόνον την οικονομία και το πολιτικό γίγνεσθαι της Αμερικής, αλλά επηρεάζει ΚΑΙ πάρα πολλες άλλες χώρες -όπως και η ΕΛΛΆΔΔ- με τη πολιτική του γιατί συνεργάζεται με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το οποίο παίρνει χρήματα απο το FED, και μετά τα λεφτά αυτά τα δίνει σε άλλα κράτη σε μορφές…ΜΗΧΑΝΙΣΜΏΝ ΣΤΗΡΊΞΕΩΣ (δηλ. ΠΑΚΈΤΩΝ ΔΙΑΣΏΣΕΩΣ), κράτη τα οποία βέβαια είναι ταλανισμένα με «οικονομικά προβλήματα».  Θα καλύψω το συγκεκριμένο σε ένα άλλο άρθο.)

Το εν λόγω βιβλίον του Μάλινς έχει αναγνωσθεί και καταγραφεί στα επίσημα πρακτικά μιας δίκης στο Ανώτατο Δικαστήιον του Καναδᾶ.  Η υπόθεσις αυτή έγινε τόση ευρέως γνωστή  ώστε να φτάσει μέχρι και το Ανώτατο Δικαστήριον.  Είχε εμπφανιστεί σε εκείνη τη δίκη κι ο ίδιος ο Μάλινς για να υπερασπιστεί έναν φίλο του εκεί ο οποίος δικαζόταν για δήθεν «φοροδιαφυγῆ».  Ο Μάλινς συνέβαλε στην ΑΘΏΟΣΙΝ του φίλου του λόγω του ότι του δόθηκε η άδεια, απο το ίδιο το δικαστήριον τούτο, να κάμει μια αναφορά στο ΒΙΒΛΊΟΝ του όπου ανέφερε το ΓΕΓΟΝΌΣ ότι οι κεντρικές τράπεζες ανα τον κόσμον, ιδιαίτερα στις χώρες της Δύσεως, είναι δημιουργήματα των δυνατών εκ Λονδίνου τραπεζιτών και ότι παραβιάζουν όλα τα συντάγματα αυτών των χωρών.

Ο Μάλινς μετά αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο FED στην Αμερική, λέγοντας ότι είναι δημιούργημα ΟΥΧΊ ενος νόμιμου νομοθετήματος απο πλευράς του Κογκρέσου των ΗΠΑ, αλλά των τραπεζιτών ΡΩΘΤΣΙΛΝΤ απο την Αγγλία.   ΑΥΤΌΙ το φτιάξανε και όχι οι πολιτικοί αξιοματούχοι της Αμερικής.  Η σύστασις του FED ήταν, και συνεχίζεται να ΕΊΝΑΙ, μια συνεχιζόμενη, διαινοζόμενη και καταστροφική ΤΥΡΑΝΝΙΑ εις βάρους του Αμερικάνικου λαού.  Ιδρύθη συναίνεσει της κυβερνήσεως του προέδρου των ΗΠΑ Γούντροου Ουίλσον ο οποίος, με τι δική του υπογραφῆ στις 23 Δεκ. 1913, ΠΡΌΔΟΣΕ ένα ολόκλορον ένθος.  Και το ΜΕΤΆΝΙΩΣΕ κιόλας ότε αντελήφθη εκ των υστέρων γράφων τα εξῆς εν τοις απομνημονεύσασί αυτού:"I am a most unhappy man. I have unwittingly ruined my country. A great industrial nation is controlled by its system of credit. Our system of credit is concentrated. The growth of the nation, therefore, and all our activities are in the hands of a few men. We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely controlled and dominated governments in the civilized world. No longer a government by free opinion, no longer a government by conviction and the vote of the majority, but a government by the opinion and duress of a small group of dominant men."

~ Woodrow Wilson

«Είμαι πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος. Έχω καταστρέψει, άθελά μου, τη χώρα μου. Ένα μεγάλο βιομηχανικό έθνος ελέγχεται από ένα σύστημα πιστώσεως. Το σύστημα πίστωσης μας είναι συγκεντρωμένη. Ως εκ τούτου, η ανάπτυξις του έθνους, και όλες οι δραστηριότητές μας είναι στα χέρια ολίγων ανθρώπων. Έχουμε καταντήσει να είμαστε μια από τις χειρότερες κυβερνώμενες, μία από τις πιο απόλυτα ελεγχόμενες και κυριαρχημένες κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο. Δεν έχουμε πλέον μια κυβέρνηση με ελεύθερη γνώμη, δεν είναι πλέον μια κυβέρνηση με πεποιθήσεις κυνερνώμενη με την ψήφον της πλειοψηφίας, αλλά μια κυβέρνηση που ελέγχεται απο τις γνώμες και τις απειλές μιας μικρής ομάδος κυρίαρχων ανθρώπων.»

~ Γούντροου Ουίλσον

Το κύριο επιχείρημα του Μάλινς σε εκείνο το καναδέζικο δικαστήριον ήταν ότι αφού η κεντρική τράπεζα του Καναδᾶ ήταν κι αυτή ένα δημιούργημα των εκ Λονδίνου εβραίων τραπεζιτών των Ρωθτσίλντ, ήταν κι αυτή ΠΑΡΆΝΟΜΗ μαζί με όλας τας δραστηριότητάς της τας προκύπτουσας, συμπεριλαμβανομένης και μιας…ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉΣ ΑΡΧΉΣ. 

Ελάχιστοι εκεί έξω γνωρίζουν ότι οι φορολογικές αρχές τόσο της Αμερικής όσο και του Καναδᾶ καθώς και κάθε άλλης χώρας του δυτικού κόσμου -συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ- είναι…ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ γιατί στήνονται κατ 'εντολή των κεντρικῶν τραπεζῶν των ΡΩΘΤΣΊΛΝΤ.  ΤΈΛΟΣ.

Οι χώρες που έχουν μια του Ρώθτσιλντ κεντρική τράπεζα, έχουν επίσης και φορολογικές αρχές για τον απλούστατο λόγο: οι φόροι πάνε να πληρώσουν τα τεράστια εθνικά χρέη αυτών των χωρών, και τα χρέη αυτά είναι απλά ΣΚΕΥΩΡΊΕΣ των εβραίων τραπεζιτών να ληστεύουν και υποδουλώνουν όλα αυτά τα έθνη.  

(Σημειώστε το ακόλουθο: ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν, το 1984, έκανε μια μελέτη πανω σε αυτό το θέμα και ήθελε να μάθει ο Αμερικάνικος λαός ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΆΝΕ ΟΙ ΦΌΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΠΟΛΙΤΏΝ.  Συμπέρανε ο Ρήγκαν το εξής εκληκτικό, ότι ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΔΟΛΛΆΡΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΡΟΥΓΊΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ, ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΙΣΧΎΕΙ.  ΤΟ ΕΝΆΝΤΙΟ, ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΥΤΆ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΉ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΎ ΧΡΈΟΥΣ)

Με τέτοιο αιτιολογικόν ο Μάλινς ηδυνήθη να βοηθήσει τον φίλον του να ΚΕΡΔΊΣΕΙ την υπόθεσιν του στο Ανώτατο Δικαστήριον του Καναδᾶ.  Ο ΦΊΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΊΟΥ ΑΘΩΌΘΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΏΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟΝ ΤΟΥ ΜΆΛΙΝΣ ΚΑΤΕΓΡΆΓΗ ΩΣ ΠΕΙΣΤΉΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΊΣΗΜΑ ΠΕΠΡΑΓΜΈΝΑ ΕΚΕΊΝΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΈΣΕΩΣ.  

Το βιβλίον του Μάλινς συνεχίζει να αποτελεί ακόμη και σήμερα την κύριαν πηγῆν περι του FED.  

Όλοι όσοι εκεί έξω που έχουν μάθει για τη μαγάλη συνωμοσία του εν Αμερικῆ FED, τη μάθανε εξαιτίας του Ευστάθιου Μάλινς.  ΑΥΤΌΣ ήταν ο πρώτος να βγάζει αυτό το σοβαρότατο -για την επιβίωσιν του δυτικοῦ κοσμου- ζήτημα!   

Και δεν μένουμε εκεί, γιατί ΌΛΑ ΌΣΑ ξέρουμε για τη Νεα Τάξη Πραγμάτων εν γένει, τα οφείλουν στον Μάλινς γιατί, εκτός απο το SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE, έχει γράψει πάρα πολλά άλλα βιβλία (απο τη δεκ. 50 μέχρι και την αποδήμισίν του το 2010) τα οποία έχουν ξηπνήσει πάρα πολλούς ανθρώους ανα τον κόσμον.

Τούτο ήταν το πρώτο άρθρο για τον Μάλινς και θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τον βίον του σε επόμενα άρθρα…

Για ένα απο τα καλύτερα βίντεο του Μάλινς στο Youtube, δείτε το ακόλουθο απο το 2000...