Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.Όταν δε συμμετέχει σε ημερίδες με τους «αγίους» Γλυφάδας και Ναυπάκτου κατεβαίνει στο λιμάνι και κάνει «φιλανθρωπίες».

Είναι πολλά τα λεφτά…


Ας είναι καλά οι γαύροι που πληρώνουν γερά! Ο δέσποτας βάζει «πλυντήριο», και όσοι «φιλάνθρωποι» θέλουν να πλυθούν και να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους, είναι καλοδεχούμενοι και ευπρόσδεκτοι στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ… ή Σεραφείμ.

Πρώτος και καλύτερος ο "άγιος" στη φιλανθρωπία και το αποδεικνύει στην πράξη. Μαθεύτηκε και από τον μοσχαροκέφαλο  «άγιο» Καισαριανής & Βύρωνος πως του την έπεσαν Σαουδάραβες πράκτορες και έγινε χαμός στην πιάτσα…

Θυμάμαι προεκλογικά ( Τα ψηφοδέλτια ήρθαν από ψηλά ) πως στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς  Μητροπόλεως Πειραιώς μοίραζαν κάτι χαρτάκια που έμοιαζαν με… ψηφοδέλτια, και είχαν πάνω τα ονόματα του Μώραλη και των υπολοίπων γαύρων. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να ξεπληρωθούν τα γραμμάτια. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι…

Έχουν υπόλοιπα τα καλόπαιδα και τώρα είναι ο καιρός των πληρωμών. Κατά τ΄ άλλα ο «άγιος» φωνάζει για την Ισλαμοποίηση της χώρας, τους Οικουμενιστές και τους Μασόνους. Το παραμύθι είναι μεγάλο και τα λεφτά… πολλά. 

Τρώνε καλά βλέπετε, πρόβατα Ελλήνων. Μπεεε…