Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΕΤΩΠΑ...….συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του καθεστώτος στις ΗΠΑ  και της σοβαρής πολιτικής αναταραχής στην Κίνα.

 Σημ: Διαβάστε με σύνεση. Δεν είναι θέσφατον ότι λέει ο κάθε Φούλφορντ.

Benjamin Fulford - 9 Μαΐου 2016 

Υπάρχουν σοβαρές και αδιαμφισβήτητες αλλαγές που λαμβάνουν τώρα χώρα στα υψηλότερα επίπεδα της δομής εξουσίας στον κόσμο. Πρώτον, όπως έχει ήδη επισημανθεί από τον Neil Keenan και άλλους, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε στην Ουάσιγκτον στους δημοσιογράφους, σε δείπνο ανταποκριτών στον Λ. Οίκο στις 30 Απριλίου ότι ‘’το τέλος της δημοκρατίας ποτέ δεν φαινόταν καλύτερο" και ότι  "Είναι τιμή μου να είμαι εδώ στο τελευταίο δικό μου - και  ίσως το τελευταίο δείπνο ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο. Παραθέτω μια σύνδεση με το δελτίο Τύπου του Λευκού Οίκου με αυτά τα σχόλια.


Επιπλέον,  ο Λευκός Οίκος έχει καταστρώσει στις 6 Μαΐου ένα λεπτομερές σχέδιο για μια ‘’ειρηνική μετάβαση της εξουσίας."


Οι πηγές της CIA λένε, πως το σχέδιο εξακολουθεί να είναι, να κρατηθεί ο Ομπάμα ως η βιτρίνα του καθεστώτος και να χρησιμοποιηθεί για τη μετάβαση σε μια προεδρία Donald Trump, ο Ομπάμα δεν κατοικεί πλέον στο Λευκό Οίκο και ότι οι δυνάμεις πίσω από το ‘’θρόνο’’ έχουν αλλάξει. Ένα πολύ ορατό σημάδι της αλλαγής του καθεστώτος των ΗΠΑ είναι το γεγονός ότι ‘’ 1500 έγγραφα των Skull and Bones του Yale θα κυκλοφορήσουν για να εκτεθούν οι: John Kerry, Bush, και άλλα μέλη της κλίκας, λένε πηγές του Πενταγώνου. Αυτή η αποκάλυψη είναι ένα σαφές σημάδι πως οι σατανιστές έχουν ηττηθεί στα υψηλότερα επίπεδα της δομής εξουσίας των ΗΠΑ.


Θα υπάρξουν περισσότερα σχετικά με την κατάσταση στις ΗΠΑ πάρα κάτω, αλλά υπάρχει και μια άλλη σημαντική εξέλιξη που θέλω να σας αναφέρω πρώτα. Την περασμένη εβδομάδα παραβρέθηκα σε μια συνάντηση στη Γιοκοχάμα με τα ανώτερα μέλη της οργάνωσης ‘’Benevolent Asian Secret Society’’ (Φιλανθρωπική Ασιατική Μυστική Κοινωνία) που αριθμεί 55 εκατομμύρια μέλη (Hongmen). Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα μελλοντικά ειρηνικά σχέδια για τις καταθέσεις στην Ιαπωνία. Υπήρχαν επίσης λεπτομερείς συζητήσεις για ένα νέο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα που θα αντικαταστήσει το ισχύον σύστημα στα επόμενα χρόνια. Ειδικοί από πολλούς διαφορετικούς τομείς συμμετείχαν στη συνεδρίαση. Τέλος, η Μυστική Κοινωνία εξέφρασε την επιθυμία να εργαστεί, με βάση τις αρχές της ειρήνης και με ‘’αμοιβαίο επωφελή τρόπο με την Διεθνή White Dragon Society." Αυτό είναι το μόνο που επιτρέπεται να αποκαλυφτεί για την ώρα.

 Η White Dragon Society είχε επίσης επαφή με την περασμένη εβδομάδα με δύο εκπροσώπους από την κυβέρνηση της ηπειρωτικής Κίνας, που αντιπροσωπεύουν όλες τις σχετικές υπηρεσίες της ασφαλείας της Κινεζικής κομμουνιστικής κυβέρνησης και δήλωσαν ότι 12.000 τόνοι χρυσού προσφέρονται με έκπτωση 13% με τους ίδιους όρους όπως και οι 8000 τόνοι που συζητήθηκαν σε προηγούμενο ενημερωτικό δελτίο. Ο χρυσός είναι σε ράβδους των 12,5 κιλών και είναι διαθέσιμος για άμεση παραλαβή από το Χονγκ Κονγκ. Επιπλέον, εάν η προσφορά δεν γίνει αποδεκτή έως την 16η Μαΐου, οι Κινέζοι θα ενεργήσουν μονομερώς. Η  WDS είπε ότι θα κάνει μια κίνηση εναντίον του δολαρίου ΗΠΑ, αν οι τωρινοί ελεγκτές του συστήματος του δολαρίου αρνηθούν να δεχθούν αυτόν τον χρυσό.

Από την λήξη της εποχής της δόλιας υφαρπαγής του συστήματος δολαρίου από τον Χένρι Κίσινγκερ, όσο μπορούμε να πούμε, υπάρχουν δύο ενάγοντες για τη θέση του Μ1, ή ελεγκτή του συστήματος του δολαρίου των ΗΠΑ. Ο ένας είναι ο Neil Keenan και ο άλλος πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος επιζών γιος του πρώην προέδρου των Φιλιππίνων Ferdinand Marcos ο οποίος τώρα ζει στον Καναδά και εκπροσωπείται από τον David P. Crayford. Αν κάποιος από αυτούς μπορέσει να τα καταφέρει, προτείνουμε να δώσει κάποια δολάρια και να παραλάβει το χρυσό. Είναι μια καλή συμφωνία: ατόφιο χρυσάφι σε αντάλλαγμα για το χαρτί και τους αριθμούς σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αν κανένας από αυτούς δεν τα καταφέρει, προτείνουμε να παρέμβει ο Στρατηγός Joseph Dunford και να οργανώσει αυτή τη συμφωνία. Υπάρχει επίσης μια φατρία στις ΗΠΑ, που έχει αγοράσει ομόλογα ιστορικής σημασίας της Ασίας για σεντς ανά δολάριο, σύμφωνα με τις κινεζικές πηγές. Τα χρήματα που λαμβάνουν για την παράδοση των ομολόγων θα παγώσουν, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.

 Εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν πως το δολάριο των ΗΠΑ δεν χρειάζεται να υποστηρίζεται από χρυσό ή άλλα περιουσιακά στοιχεία του πραγματικού κόσμου, θα  πρέπει να ρίξουν μια ματιά στο διάγραμμα σε αυτό το link που δείχνει πώς η παύση της χρήσης του δολαρίου με αντίκρισμα  χρυσού οδήγησε στο καταστροφικό χρέος των ΗΠΑ.


Το τέλος του δολαρίου με αντίκρισμα χρυσού υπήρξε το έναυσμα της λεηλασίας για περισσότερο από 40 χρόνια των χρημάτων του αμερικανικού λαού και των εμπορικών εταίρων των ΗΠΑ από τη Χαζαρική Μαφία, πράγμα για το οποίο συμφωνούν και τα μέλη της WDS. Η κινεζική προσφορά του χρυσού θα βάλει ένα μόνιμο τέλος σε αυτή τη λεηλασία, λέει η επίσημη WDS. Εν τω μεταξύ, ένας άλλος Κινέζος αξιωματούχος που πρόκειται να  επικοινωνήσει με την WDS, αντιπροσωπεύει μια φράξια στο εσωτερικό του κινεζικού Πολιτικού Γραφείου και είναι σε αντίθεση με τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping. Η πηγή αναφέρει ότι υπάρχει μια σημαντική διαμάχη για την εξουσία, που λαμβάνει χώρα στην Κίνα. Η πρώτη θητεία του Προέδρου Xi Jinping δεν πρόκειται να ανανεωθεί μετά το τέλος της το 2018 και είναι αμφίβολο αν ο πρόεδρος θα επιβιώσει ακόμη και μέχρι τότε. Η πηγή είπε ότι Xi Jinping επιχειρούσε κάτι που ήταν περίπου σαν μια ‘’δεύτερη πολιτιστική επανάσταση’’, που ήδη έχει ξεκάνει 30 εκατομμύρια ανθρώπους ως μέρος μιας εκστρατείας "κατά της διαφθοράς". Το αποτέλεσμα ήταν ότι τα νέα έργα δεν προχωρούν, γιατί όλοι ήταν πολύ φοβισμένοι για να τα πραγματοποιήσουν, είπε η πηγή. Τα μόνα έργα που προχωρούν είναι τα μεγάλα, εκείνα που εγκρίθηκαν από την Κεντρική Κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα είναι σοβαρός οικονομικός πόνος, είπε.

 Ο Xi Jinping μπήκε επίσης σε μπελάδες στην Κίνα, επειδή δέχτηκε τον τίτλο του ιππότη από τη βελγική βασιλική οικογένεια, όταν επισκέφθηκε τις Βρυξέλλες στα τέλη του Μαρτίου, 2014. Βέβαια φαίνεται πως ο Xi  δεν κατάλαβε ότι με το να γίνει ιππότης, - δεν έχει σημασία πόσο ένδοξος είναι ο τίτλος - σημαίνει ότι αναγνωρίζει πως είναι υποτελής του βέλγου βασιλιά. Επιπλέον, ο τίτλος του ιππότη είναι του ‘’Τάγματος του Λεοπόλδου," που συνδέεται με τον βασιλιά Λεοπόλδο, ο οποίος ήταν ο γενοκτόνος  χασάπης του Κονγκό.

Η άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία που είχε αυτή η πηγή, ήταν ότι η κινεζική στρατιωτική διοίκηση είχε υποστεί μια θεμελιώδη επανευθυγράμμιση. Ο κινεζικός στρατός επρόκειτο να χωριστεί σε 5 διοικήσεις: Την Νότια, την Βόρεια, την Ανατολική, την Δυτική και την Κεντρική. Υπήρχαν, επίσης, συζητήσεις σε εξέλιξη σχετικά με τη μετακίνηση της πρωτεύουσας της Κίνας μακριά από το κατάξερο Πεκίνο.

Ωστόσο, μια άλλη πηγή που επικοινώνησε με την WDS την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Seungshick Zang, ο διεκδικών τους ιστορικούς θησαυρούς χρυσού της δυναστείας Μαντσού. Ο Zang λέει ότι πρόσφατα επέζησε από μια απόπειρα δολοφονίας από παράγοντες που απέστειλε η Πρόεδρος της Νότιας Κορέας Park Geun-hye.  Ο Zang λέει ότι έχει μια ακρόαση με το Γραφείο Μετανάστευσης του Τόκιο στις 12 Μαΐου, όπου θα υποστηρίξει ότι αν σταλεί πίσω στη Νότια Κορέα, είναι βέβαιο ότι θα δολοφονηθεί από την Park Geun  γιατί η φατρία της θέλει να σφετεριστεί τις αξιώσεις του στον χρυσό των Manchu. Ωστόσο, ο υπάλληλος της κινεζικής κυβέρνησης που σύστησε τον Zang σε μένα, σήμερα ισχυρίζεται ότι είναι ένας αρτίστας μίμος.

 Στην Ιαπωνία, εν τω μεταξύ, υπάρχει συναίνεση μεταξύ των παρασκηνιακών παραγόντων της εξουσίας για το που ο πρωθυπουργός Άμπε και ο Kyushu και η κλίκα του πρέπει να πάνε. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη συναίνεση σχετικά με το ποιος θα τον αντικαταστήσει, έτσι, όπως και ο Ομπάμα στις ΗΠΑ, ο Abe θα συνεχίσει ως η βιτρίνα της ιαπωνικής ισχύος, ακόμη και αν οι ‘’κειμενογράφοι’’ του αλλάζουν. Πάντως, η εμπορική συμφωνία TPP που διαπραγματεύεται εν μέρει ο Abe είναι σε αδιέξοδο και υπό το νέο καθεστώς.

 Τώρα πίσω στη Δύση για περισσότερα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις εκεί. Το μεγαλύτερο γεγονός μετά την αλλαγή του καθεστώτος των ΗΠΑ θα πρέπει να είναι η δήλωση του ‘’ιερού πολέμου’’ από τον Ρώσο Ορθόδοξο Πατριάρχη Κύριλλο την περασμένη εβδομάδα. Ενώ ο Κύριλλος καθόριζε την τρομοκρατία ως τον κύριο εχθρό, αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά μια κοινή επιχείρηση ΗΠΑ / Ρωσίας κατά της μαφίας των Χαζάρων Σατανιστών.  H   συνειδητοποίηση ότι εκατοντάδες  χιλιάδες παιδιά σφαγιάστηκαν από τους Χαζάρους στις ΗΠΑ, την Ουκρανία και αλλού, λένε πηγές του Πενταγώνου και άλλες, δημιουργεί έναν βασικό λόγο για αποστροφή, που οδηγεί σε σημαντική στρατιωτική δράση. Η WDS υπόσχεται να κυνηγήσει αμείλικτα και να σκοτώσει και τον τελευταίο από τους δολοφόνους των παιδιών. 


Οι εμπρηστικές επιθέσεις ενάντια σε έναν ορθόδοξο ναό στη Νέα Υόρκη, δύο στην Αυστραλία και τρεις στη Ρωσία κατά το Ορθόδοξο Πάσχα και η συστηματική δολοφονία  χριστιανών από Χαζάρους (ISIS) στη Μέση Ανατολή είναι ένα σίγουρο σημάδι πως αυτός ο ιερός πόλεμος είναι κάτι περισσότερο από απλά λόγια.

 Υφίσταται ήδη ένας υβριδικός πόλεμος που μαίνεται εναντίον των Χαζάρων και τον οποίο χάνουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Σαουδική ομάδα Binladen, για παράδειγμα, κηρύσσει πτώχευση, σε μια σαφή ένδειξη ότι η Χαζαρική Σαουδική βασιλική οικογένεια, τα φιλαράκια της οικογένειας Μπους καθώς και η παρέα τους , βρίσκονται σε δύσκολη θέση. 

 Αλλού στη Μέση Ανατολή, η ιστοσελίδα Debka που συνδέεται με τη Μοσάντ , αναφέρει ότι ο ISIS έχει κηρύξει ξαφνικά πόλεμο κατά του Ισραήλ. Αυτό είναι τουλάχιστον ένα σημάδι ότι το ισραηλινό καθεστώς προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση του από τον ISIS, τώρα που η ισορροπία δυνάμεων έχει διαταραχθεί αποφασιστικά εις βάρος του Χαζαρικού όχλου. 

Η παραίτηση του πρωθυπουργού της Τουρκίας την περασμένη εβδομάδα ‘’μπορεί να είναι ένα πράσινο φως για να εκδιώξει ο στρατός τον [πρόεδρο Ρετζέπ] Ερντογάν,’’ πηγές του Πενταγώνου λένε.

 Επίσης, ο φίλα προσκείμενος στη Σαουδική Αραβία διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν απομονώνεται στη δομή εξουσίας των ΗΠΑ, ως μοναχικός διαφωνών, αντιτιθέμενος στην κοινοποίηση των 28 αδημοσίευτων σελίδων της έκθεσης για την 11η Σεπτεμβρίου, σημειώνει πηγή του Πενταγώνου. ‘’Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός δωροδοκήθηκε υπέρ του δέοντος από τον Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν’’, είπε η πηγή. 

 Υπό αυτές τις συνθήκες, ένας απαξιωμένος πρώην επικεφαλής της CIA κλπ ο Ντικ Τσένι, νιώθοντας την αλλαγή στη δομή της εξουσίας των ΗΠΑ, εναντιώθηκε στην οικογένεια Μπους και στηρίζει τον Donald Trump. ‘’Αυτό μπορεί να τον βοηθήσει ώστε να γλυτώσει τη ζωή του, αλλά δεν θα τον γλυτώσει από την κατηγορία του δράστη για την υπόθεση της 11ης Σεπτεμβρίου’’, δήλωσε ο αξιωματούχος του Πενταγώνου. 

 Επίσης θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες για κάποιες ομάδες στις ΗΠΑ, σχετικά με αυτό που αξιωματούχοι της CIA περιγράφουν ως εμπρηστική επίθεση εναντίον της Καναδικής πόλης Fort McMurray  όπου υπάρχει πετρελαιοφόρος άμμος. ‘’Αν κάνεις μαγκιές με τον Καναδά, προετοιμάσου για κλωτσιές, ’’ αξιωματούχοι της καναδικής υπηρεσίας πληροφοριών (CSIS) προειδοποιούν.

 Στη Νότια Αμερική εν τω μεταξύ, η εκστρατεία της Χαζαρικής μαφίας για να εκδιωχθεί η Πρόεδρος της Βραζιλίας Dilma Rousseff καταρρέει, καθώς ο εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου Eduardo Cunha διατάχθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας , να παραιτηθεί. Το σύνολο του δωροδοκηθέντος κοινοβουλίου, είναι πιθανό να κρεμαστεί αν συνεχίσει την εκστρατεία του με σκοπό  να κλαπούν Βραζιλιάνικα περιουσιακά στοιχεία για λογαριασμό των Χαζάρων γκάνγκστερ.

Εν τω μεταξύ, πέρα από τον Ατλαντικό, η γερμανική και η γαλλική κυβέρνηση είναι πλέον ανοιχτά αντίθετες στη Χαζαρικής επινόησης εμπορική συμφωνία του ΤΤΙΡ, χάρη στις διαρροές του περιεχομένου της, που φέρονται να έγιναν από την Greenpeace. Το ΔΝΤ έχει επίσης διακόψει την συνεργασία με την Γερμανία για την Ελλάδα αφού αποκαλύφθηκε ότι σχεδόν όλα τα χρήματα διάσωσης που υποτίθεται ότι προορίζονταν για την Ελλάδα παραδόθηκαν στους διεφθαρμένους τραπεζίτες. Ίσως ήρθε η ώρα για τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να ελέγξει τις μηχανές του παλιού υποβρυχίου του πατέρα της Χίτλερ και να σκεφτεί μια οδό διαφυγής. Θα μπορούσε ίσως να εξοριστεί στο παλιό ναζιστικό στέκι της Bariloche, στην Αργεντινή. Αυτό όμως δεν θα αποτελέσει μια επιλογή για τα άλλα μέλη του συνδικάτου του εγκλήματος Μπους / Clinton / Romney. Αυτοί και οι γκάνγκστερ φίλοι τους Χαζάροι δεν θα βρουν μέρος πουθενά πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, ή σε αυτό το σύμπαν, για να διαφύγουν αυτή τη φορά.  Ήρθε η ώρα της ανθρωπότητας να αποδώσει δικαιοσύνη. 


Μτφρ: Γ. Βουδούρης – Μάρη Λιώκη